Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

csak HETERO!

Az eddigi hozzászólások

2025. 01. 05. vasárnap 19:24  #287
Törölt felhasználó (4658489)
Sziasztok! Zalaegerszegen hellyel rendelkező partnerem keresem állandó szexkapcsolatra.
2025. 01. 02. csütörtök 22:30  #286
M-anus M-anus
60-70 év közötti, szexuálisan aktív hölgyet keresek, aki partnerrel nem, vagy csak ritkán tudja kielégíteni szexuális vágyait.Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban..
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja.
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.

Ugyanebből a korosztályból érdekel biszex férfitagú házaspár, vagy páros is, de minden egyeztetés tárgya. Kizárom viszont a swingerező, partnereiket gyakran váltogató párokat, legjobb az egymást szerető házaspár lenne, akik talán még soha, vagy csak régen próbálták a hármas szexet. (én magam is alig voltam még)
Fontos még, hogy senkinek sem adom a farkamat 1-2 nap után, a találkozáshoz egymás alapos megismerése szükséges, ami levélváltásokon alapul.Intelligens, intellektuális, helyesen írni, fogalmazni, magát megértetni és engem megérteni képes partnereket szeretnék.
Az egészség határain belül perverzebb dolgokról is beszélhetünk, ha a partner olyan...
Megbízható vagyok és diszkrét, annál is inkább, hogy kapcsolatban élek, amit sosem rúgnék fel. Diszkréciót és megbízhatóságot várok el viszont is.
Helyem nincs sajnos.
Többit a levelekben, fotókkal
2025. 01. 02. csütörtök 14:56  #285
Tamás16 Tamás16
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek
2025. 01. 02. csütörtök 08:48  #284
castiel28 castiel28
Sziasztok,

Diszkrét, sportos férfiként keresném hosszútávú szexpartnerem nő/pár személyében. Privát üzenetben egyeztessünk.
2025. 01. 02. csütörtök 08:23  #283
Pczinege Pczinege
Sziasztok!

Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.

Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
2025. 01. 01. szerda 15:49  #282
Marsapeti Marsapeti VIP
Pilisvörösvár és környékén hetero 45é Fifi kalandot keres! Hölgyek, párok írjatok!
2024. 12. 31. kedd 14:17  #281
Izike0708 Izike0708
Sziasztok! Ma estére 3-as szórakozáshoz keresünk szóló lányt illetve hölgyet, hetero pár vagyunk.
2024. 12. 30. hétfő 16:42  #280
kerksbalazs kerksbalazs
Sziasztok! 18 éves miskolci srác vagyok, alkalmira vagy valami hosszabb távú dologra keresek igazából bárkit úgyhogy nyugodtan írjatok! wave
2024. 12. 29. vasárnap 20:36  #279
páratlanpárospest páratlanpárospest
Asszonyok lányok párok ?pest megye ?Sportos kan keres privi.
2024. 12. 29. vasárnap 20:04  #278
Qrtom Qrtom
Estét. BUÉK.
Hölgy Pesti vagy környéki,aki egyedül van,Ma 1 kis kalandra wink
2024. 12. 29. vasárnap 12:36  #277
Kiki1 Kiki1
Sziasztok!
Január 2-án vagy Január 3-án szaunázás napközben az új évben?
Igényes borotvált normális középkorú pasi vagyok, utazni tudok bárhova, hölgyet vagy párt keressek.
Irjatok privatban
2024. 12. 29. vasárnap 09:49  #276
fuckanal33 fuckanal33
sziasztok.keszthely és környékéről vannak itt párok,vagy lányok akik ismerkednének?bármi lehet.38 éves,átlagos ,normális férfi vagyok.diszkréció adott,és elvárt.
2024. 12. 29. vasárnap 08:51  #275
kerksbalazs kerksbalazs
Sziasztok! 18 éves miskolci srác vagyok, alkalmira vagy valami hosszabb távúra keresek kortól függetlenül bárkit! wave
2024. 12. 28. szombat 07:50  #274
Pczinege Pczinege
Sziasztok!

Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.

Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
2024. 12. 28. szombat 06:33  #273
RODGER22 RODGER22
Lányok hölgyek camozás beszélgetés ismerkedés. mindenre nyitotvagyok
2024. 12. 27. péntek 20:51  #272
M-anus M-anus
Több csalódás után még mindig keresem azt a fiatal lányt, aki - pl. szerepjátékot játszva - szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű pasival nyalatni a fenekét, és akit ez a férfi - akár viszonzás nélkül - a lány által választott módon, nagy tapasztalatból adódó szakértelemmel kielégítene...úgy, ahogy a fiatalabbak nem tudhatják..
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét.
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást.
2024. 12. 27. péntek 18:05  #271
pasi78 pasi78
Sziasztok!
Dec.28-án, szombaton este szívesen találkoznék Hölggyel/Párral Pest(Bp.), Nógrád, Heves, megyében. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok! Kérném, hogy csak olyanok írjanak, akik komolyan is gondolják!
2024. 12. 27. péntek 08:50  #270
Nudisnapozós Nudisnapozós
Üdvözletem. Hölgyet keresek aki szeretne új életet kezdeni melegebb éghajlaton (Spanyolország, malaga vagy Costa blanca). Gyere velem és éljünk szabad meztelen életet és járjuk be a paradicsomot dél Spanyolországot. Kizárólag nem szégyenlős hölgyet keresek aki szeretné itt hagyni ezt a romlott országot. Gyere velem és éljünk egészségesen normálisan hosszú ideig, idegesség mentesen. Írj bátran és gyere ismerj meg és induljunk minél hamarabb mert itt egyre rosszabb a helyzet..
2024. 12. 26. csütörtök 01:00  #269
kerksbalazs kerksbalazs
Sziasztok, 18 éves borsodi srác vagyok. Alkalmira keresek bárkit, vagy pedig barátság extrákallra! wave
2024. 12. 25. szerda 21:47  #268
Kasdax Kasdax
Sziasztok!Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék ma este még!Akár kukkolás is érdekelne!Vagy ha a Hölgy csak egy erotikus masszázsra vágyna akkor is keressétek nyugodtan! Privát üzeneteket várok!!!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!!Fényképét Viberen, emailben tudok küldeni!!
Zoli
/ 17