Sziasztok.A párom 1.5 èven keresztül tartott el a punciával.Kaposváron laktunk.Rengeteg roma dugta meg ott.Izgatott mert elmesèlte hogy miben aberáltak ès bunkók.Mindig dugtunk minden vedège után.
Sziasztok!
Nagyon nagy a pangás..
Nagyon nagy a pangás..
Igen ez így van! Vágyik rá!
Hajnalban sikerült össze hozni!☺️
Most este se lenne ellenünk vagy akár holnap délelőtt (Ez egy válasz kormorán79 üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Hajnalban sikerült össze hozni!☺️
Most este se lenne ellenünk vagy akár holnap délelőtt (Ez egy válasz kormorán79 üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 23. vasárnap 13:07
Igazad van. A legjobb amikor haza jön jól meg dugva,utána még még kell neki a farok,lüktet minden lyuka,és 5-6 szor spriccelve el élvez.

Minket izgatna
Minden extra elérhető lenne

Minden extra elérhető lenne

Igazad van. A legjobb amikor haza jön jól meg dugva,utána még még kell neki a farok,lüktet minden lyuka,és 5-6 szor spriccelve el élvez.
(Ez egy válasz Andrey75 üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 03. 23. vasárnap 06:12
Az idősebb faszik a leghálásabbak.
Nálunk előnyt élveznek, inkább azokkal megy a párom. Perverzek igen, de becsületesek is. Szeretnek egy jó nagyot baszni, kiélni a vágyaikat, amit nem kapnak meg otthon.
Párom is szereti a vastag faszt, ami kitölti teljesen. Amikor haza ér szétbaszott puncival, a vége mindig az, h én is megkefélem. Fröcsögve szokott élvezni, amit imádnak a faszik. Párom is inkább az idősebb, perverz faszikat szereti.

Párom is szereti a vastag faszt, ami kitölti teljesen. Amikor haza ér szétbaszott puncival, a vége mindig az, h én is megkefélem. Fröcsögve szokott élvezni, amit imádnak a faszik. Párom is inkább az idősebb, perverz faszikat szereti.
Ebben teljesen igazat adok neked. Mellette a legkevesebbek is.
(Ez egy válasz Andrey75 üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 03. 23. vasárnap 06:12
Nálunk előnyt élveznek, inkább azokkal megy a párom. Perverzek igen, de becsületesek is. Szeretnek egy jó nagyot baszni, kiélni a vágyaikat, amit nem kapnak meg otthon.

Párom is szereti a vastag faszt, ami kitölti teljesen. Amikor haza ér szétbaszott puncival, a vége mindig az, h én is megkefélem. Fröcsögve szokott élvezni, amit imádnak a faszik. Párom is inkább az idősebb, perverz faszikat szereti. (Ez egy válasz Szereto Hazaspar üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Párom is szereti a vastag faszt, ami kitölti teljesen. Amikor haza ér szétbaszott puncival, a vége mindig az, h én is megkefélem. Fröcsögve szokott élvezni, amit imádnak a faszik. Párom is inkább az idősebb, perverz faszikat szereti. (Ez egy válasz Szereto Hazaspar üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 23. vasárnap 01:22
Szer
Mi szertjük a több pasi Szétbasz egy nöt Föleg az idösebb pasikat akik perverzvàgykért sok pénzt fizet is
De a lényeg hogy nagy vastag intim meretü férfiak akik sok spermat tudnak termelni
Mi szertjük a több pasi Szétbasz egy nöt Föleg az idösebb pasikat akik perverzvàgykért sok pénzt fizet is

Férje. Szeretné ha Keresnék egy igazi nagyon nagy. Vastag 20cm Akár 25 cm Fekete néger fasz baszná szét a picsámat úgy hogy sírba fakadnà de az élvezetö
(Ez egy válasz Szereto Hazaspar üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 03. 23. vasárnap 01:22
Szer
De a lényeg hogy nagy vastag intim meretü férfiak akik sok spermat tudnak termelni

Szer
(Ez egy válasz Andrey75 üzenetére (2025. 03. 22. szombat 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 03. 22. szombat 13:15
szerintem, szerintünk, ez így a legizgalmasabb. Tudjuk ha a másik dugni ment, haza jön és mesél. Mi nagyon szeretjük így, ezt a felállást! + egy kis plussz bevétel. nem vagyunk rászorulva, de jó kis zsebpénz.
Perverzek vagyunk? Igen, de nekünk így a jó!

Én nagyon Szeretek a Férjem és a bràtai kurva lehetek ....Sokszor Szét basztàk a pinàm meg a popsi. De akor volta Leg jobb amikor terhes is voltam imàdom a Faszt!!!
Vicc némely ember
(Ez egy válasz vakusz üzenetére (2025. 03. 22. szombat 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 22. szombat 19:40
Jó érzés mikor hazamész tele puncival és a párod még rátankol egy adagot.....
Igen! Csak szerintem ma nem mert senki nem jelentkezett..
Ez hoppos este.. (Ez egy válasz vakusz üzenetére (2025. 03. 22. szombat 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez hoppos este.. (Ez egy válasz vakusz üzenetére (2025. 03. 22. szombat 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 22. szombat 19:40
(Ez egy válasz Edisex84 üzenetére (2025. 03. 22. szombat 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 22. szombat 07:30
Sziasztok a férjem rugalmas és izgatja ha idegen pasival dugok néha ő is a barátnőmmel kő keményen dugnak engem is izgat
A legjobb
))))
(Ez egy válasz Kezdőparszolnok üzenetére (2025. 03. 06. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Már amit olvasok az utóbbi pár hozzászólásnál nem messze van már
(Ez egy válasz Kezdőparszolnok üzenetére (2025. 03. 22. szombat 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 22. szombat 17:35
Az meg lehet! De az már szerintem jóval más kategória..!
Az meg lehet! De az már szerintem jóval más kategória..!
(Ez egy válasz Jeremy331 üzenetére (2025. 03. 22. szombat 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Van aki egy-két dugásból más havi fizetését összeszedi.
Igen! Ez így van!
Ugyanakkor egy jó hétvége és nap (Ez egy válasz Andrey75 üzenetére (2025. 03. 22. szombat 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugyanakkor egy jó hétvége és nap (Ez egy válasz Andrey75 üzenetére (2025. 03. 22. szombat 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 22. szombat 13:15
szerintem, szerintünk, ez így a legizgalmasabb. Tudjuk ha a másik dugni ment, haza jön és mesél. Mi nagyon szeretjük így, ezt a felállást! + egy kis plussz bevétel. nem vagyunk rászorulva, de jó kis zsebpénz.

(Ez egy válasz Edisex84 üzenetére (2025. 03. 22. szombat 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 03. 22. szombat 07:30
Sziasztok a férjem rugalmas és izgatja ha idegen pasival dugok néha ő is a barátnőmmel kő keményen dugnak engem is izgat
...bizalom és megbeszélés kérdésem,mint minden