Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Az oldalon tilos szexuális szolgáltatást anyagiakért kínálni, ezért azonnali tiltás jár!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

tegnap 19:23  #111
upaupa upaupa
Most ez olyan , hogy persze van haverom aki 60as és tuti jól dug, meg szerintem sármos is perverz is zseni típus is, de ha egyszer nem jönne be a páromnak hiába dugna jól ha nincs meg legalább egy kis vonzalom sem,
(Ez egy válasz diszkréció01 üzenetére (tegnap 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:11
Ne írd le a hatvanasokat sem elég jól dugnak főleg ha régen volt lehetőségük és igyekeznek jól kihasználni a lehetőséget. Idősebb korban általában nősek és rendezett háttérrel rendelkeznek és csak a pina kell nekik továbbá kicsi az esélye valami betegség elkapásának.
tegnap 19:21  #110
upaupa upaupa
ez megélhetési meló így nem csoda ha rámentek, azért mi nem élünk rosszul csak a játék perverzitás a mozgató rugó
(Ez egy válasz tarkov66 üzenetére (tegnap 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:19
Valós sztori: amikor a testvérem és a felesége Angliában éltek, a sógornőm - sok év szállodai takarítói munka után - tényleg árulni kezdte a testét. A bérelt házukban folyt az üzlet. A tesóm a földszinten elvette a pénzt, a vendég felment a lépcsőn a hálóba és ott ment a dugás. Sok pénzt kerestek, de a házasságuk ráment erre a mókára. Ja, a dugás közben a testvérem kiment a házból, hogy ne érezze a teljes megaláztatást.
tegnap 19:11  #109
diszkréció01 diszkréció01
Ne írd le a hatvanasokat sem elég jól dugnak főleg ha régen volt lehetőségük és igyekeznek jól kihasználni a lehetőséget. Idősebb korban általában nősek és rendezett háttérrel rendelkeznek és csak a pina kell nekik továbbá kicsi az esélye valami betegség elkapásának.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (tegnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:29
Mi pont ilyesmiben gondolkodtunk csak sok a páromnak a 60as korosztály aki ebben érintett 50re még izgul.
tegnap 18:19  #108
tarkov66 tarkov66
Valós sztori: amikor a testvérem és a felesége Angliában éltek, a sógornőm - sok év szállodai takarítói munka után - tényleg árulni kezdte a testét. A bérelt házukban folyt az üzlet. A tesóm a földszinten elvette a pénzt, a vendég felment a lépcsőn a hálóba és ott ment a dugás. Sok pénzt kerestek, de a házasságuk ráment erre a mókára. Ja, a dugás közben a testvérem kiment a házból, hogy ne érezze a teljes megaláztatást.
tegnap 17:29  #107
upaupa upaupa
Mi pont ilyesmiben gondolkodtunk csak sok a páromnak a 60as korosztály aki ebben érintett 50re még izgul.
(Ez egy válasz diszkréció01 üzenetére (tegnap 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:39
Azért ez nem ennyire egyértelmű. Vannak olyanok akinek a felesége már nem aktív főleg idősebb korban és ha a pár számára szimpatikus és az uriemberként ezt meghálája az nem feltétlenül rossz. Persze nem mindenkivel .
Az ilyen emberek nagyon hálásak tudnak lenni nem kihasználva őt. Kölcsönöség alapján. smile
tegnap 15:39  #106
diszkréció01 diszkréció01
Azért ez nem ennyire egyértelmű. Vannak olyanok akinek a felesége már nem aktív főleg idősebb korban és ha a pár számára szimpatikus és az uriemberként ezt meghálája az nem feltétlenül rossz. Persze nem mindenkivel .
Az ilyen emberek nagyon hálásak tudnak lenni nem kihasználva őt. Kölcsönöség alapján. smile
2025. 01. 16. csütörtök 21:32  #105
Rodrigoo Rodrigoo
Nagyon csinos nő vagy! Természetes, hogy a férfiak szeretnék élvezni a kegyeid.
(Ez egy válasz Molli81 üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 16. csütörtök 17:37
Nem régóta regisztráltam , de volt már 100-as ajánlat , de akadt olyan is , aki folyamtosan támogatna . Picit meglepődtem
2025. 01. 16. csütörtök 19:28  #104
Libertynus Libertynus
Ne lepődj meg, ez egyfajta pozitív visszajelzés, ami önbizalom-növelő is lehet, ha esetleg kevés van belőle..
(Ez egy válasz Molli81 üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 16. csütörtök 17:37
Nem régóta regisztráltam , de volt már 100-as ajánlat , de akadt olyan is , aki folyamtosan támogatna . Picit meglepődtem
2025. 01. 16. csütörtök 17:37  #103
Molli81 Molli81
2025. 01. 14. kedd 11:31  #102
upaupa upaupa
Szerintem pont de, és nem arról szól,hogy sorsfordító e vagy sem, ezért írtam mindenkinél más a pénz értéke. Szerintem kell,hogy a nő ne azt érezze, hogy "csak" ennyit érek, van akinek 60e tuti már összeg, hogy megfizetve érzi magát tőle, de aki jobb módban él annak meg lehet sértés. Ja azt se felejtsük ki a képletből, hogy ki fizet és mit szeretne pontosan, összetett egy játék ez nagyon. De jól ki faggatom a párom részletesen, hogy érzi ezt.
(Ez egy válasz Hardgames12 üzenetére (2025. 01. 14. kedd 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 14. kedd 09:43
Nekünk itt volt egy nagyon nagy összegű ajánlat!De mivel nem nyitott rá a baratnőm így nem foglalkoztunk vele!!!
Amit mondasz az szerintem hulyeseg...mert 60.000 ftert nem oké de 80.000 mar oke?most attol a kőkemeny 20.000-tól boldogabbak lennetek??vagy 60K még kevés de a 100.000 hú az mar egy igazan sorsfordító összeg.. ugyeee nem!
2025. 01. 14. kedd 10:04  #101
Libertynus Libertynus
Igaza volt a barátnődnek, mindennek ára van, vagy így, vagy úgy... Egyébként jó volt a sztori és tetszett a hölgy hozzáállása...
(Ez egy válasz jános2024 üzenetére (2025. 01. 09. csütörtök 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 09. csütörtök 19:04
...hát, nem is tudom, idevaló-e ez a sztorim lookaround történt egyszer, sajnos lassan már 20 éve, hogy volt egy igencsak jó testű, jó fejű barátnőm, foglalkozása tanárnő volt, nem éltünk együtt, hetente, két hetente taliztunk, mindig élmény volt vele lenni! mindig! történt egyszer, hogy azt mondtam neki, legyen most úgy, hogy ő kurva, és én fizetek neki! amit levesz magáról azért is, és amit megtesz nekem azért is, és ő kell megszabja az árakat! benne volt, nagyon is tetszett neki, és pláne, hogy izgatta ez az ismeretlen "terep" ...biztosan többen vagyunk úgy, hogy kedvesünk, azt kéri: "basszál meg úgy, ahogy egy kurvát szokás" de valójában fogalmuk sincs, hogy "szokás" egy kurvát baszni.....a barátnőmnek se volt...én pedig mindent, de tényleg minden fantáziám kiéltem akkor vele, olyanokat is, amik addig fel se merültek együttléteinkben, pedig addig se sötétben, paplan alatt szeretkeztünk circling és ő, mindent bevállalt, és nagyon is átélte a szerepet, kitűnő volt benne! ....aztán, mikor kidőltünk, idővel megkérdeztem, hogy visszaadja-e a pénzt, mert ugye csak játék volt....azt mondta, hogy dehogyis adja, minden forintért megdolgozott! ....és tényleg crazya
2025. 01. 14. kedd 09:43  #100
Hardgames12 Hardgames12
Nekünk itt volt egy nagyon nagy összegű ajánlat!De mivel nem nyitott rá a baratnőm így nem foglalkoztunk vele!!!
Amit mondasz az szerintem hulyeseg...mert 60.000 ftert nem oké de 80.000 mar oke?most attol a kőkemeny 20.000-tól boldogabbak lennetek??vagy 60K még kevés de a 100.000 hú az mar egy igazan sorsfordító összeg.. ugyeee nem!
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 13. hétfő 21:37
Csak a 2es reagálnék, nagyon nem, mert kell hogy olyan összeg legyen ami motivál, és ez pont a civil élet bevételéhez igazodik, most ha a napi bevétele valakinek 8e ft akkor 40e már csábító, de akinek napi 30e az jót kuncogna 40e,n. A nő azt is akarja érezni, hogy annyira kell egy pasinak,hogy fizet is érte és nem garasoskodik. Nálunk van ilyen vágy és 60e/alkalom fel kínálása már lett volna innen az gg,ről.
2025. 01. 13. hétfő 21:37  #99
upaupa upaupa
Csak a 2es reagálnék, nagyon nem, mert kell hogy olyan összeg legyen ami motivál, és ez pont a civil élet bevételéhez igazodik, most ha a napi bevétele valakinek 8e ft akkor 40e már csábító, de akinek napi 30e az jót kuncogna 40e,n. A nő azt is akarja érezni, hogy annyira kell egy pasinak,hogy fizet is érte és nem garasoskodik. Nálunk van ilyen vágy és 60e/alkalom fel kínálása már lett volna innen az gg,ről.
(Ez egy válasz Hardgames12 üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 13. hétfő 14:00
Olvasva a kommenteket...
1.Egyetemi éveim alatt pedig nem most volt..rengeteg egyetemista csak volt prosti...akiből mára normalis felesegek anyak lettek
2.árszabás...ha csak kívancsisagból izgalomból teszed és nem a kenyérre való múlik rajta akkor az ár nem mindegy???
3.ha kivancsiságból,izgalomból fantazia megéléséert csinálod akkor nem napi 10 vendéged van csak évi 10 és akkor extrasokat mondtam
4.szerintem nagyon sok nő fantázial erről de megvalósitáig kevesen jutnak el.
2025. 01. 13. hétfő 14:00  #98
Hardgames12 Hardgames12
Olvasva a kommenteket...
1.Egyetemi éveim alatt pedig nem most volt..rengeteg egyetemista csak volt prosti...akiből mára normalis felesegek anyak lettek
2.árszabás...ha csak kívancsisagból izgalomból teszed és nem a kenyérre való múlik rajta akkor az ár nem mindegy???
3.ha kivancsiságból,izgalomból fantazia megéléséert csinálod akkor nem napi 10 vendéged van csak évi 10 és akkor extrasokat mondtam
4.szerintem nagyon sok nő fantázial erről de megvalósitáig kevesen jutnak el.
2025. 01. 09. csütörtök 19:04  #97
jános2024 jános2024
...hát, nem is tudom, idevaló-e ez a sztorim lookaround történt egyszer, sajnos lassan már 20 éve, hogy volt egy igencsak jó testű, jó fejű barátnőm, foglalkozása tanárnő volt, nem éltünk együtt, hetente, két hetente taliztunk, mindig élmény volt vele lenni! mindig! történt egyszer, hogy azt mondtam neki, legyen most úgy, hogy ő kurva, és én fizetek neki! amit levesz magáról azért is, és amit megtesz nekem azért is, és ő kell megszabja az árakat! benne volt, nagyon is tetszett neki, és pláne, hogy izgatta ez az ismeretlen "terep" ...biztosan többen vagyunk úgy, hogy kedvesünk, azt kéri: "basszál meg úgy, ahogy egy kurvát szokás" de valójában fogalmuk sincs, hogy "szokás" egy kurvát baszni.....a barátnőmnek se volt...én pedig mindent, de tényleg minden fantáziám kiéltem akkor vele, olyanokat is, amik addig fel se merültek együttléteinkben, pedig addig se sötétben, paplan alatt szeretkeztünk circling és ő, mindent bevállalt, és nagyon is átélte a szerepet, kitűnő volt benne! ....aztán, mikor kidőltünk, idővel megkérdeztem, hogy visszaadja-e a pénzt, mert ugye csak játék volt....azt mondta, hogy dehogyis adja, minden forintért megdolgozott! ....és tényleg crazya
2025. 01. 09. csütörtök 16:48  #96
Törölt felhasználó (4751101)
Van akik csinálják?? smile
2024. 12. 27. péntek 17:14  #95
irontag irontag
Nálunk abból amit leírtál minden bejött pozitívan.Előtte persze el kellett kezdeni a többest,ami lassabban indult,majd miután kiélveztük és több partnerrel már rendszeresen együtt voltunk pár év múlva jött ez az ötlet.Egyik szimpátia partnerünkkel történt meg és valóban óriási élvezet lett belőle.Szinte teljesen átalakult a párom,valódi vad prostivá!Ez a partner azóta is meglátogat minket időnként,mert ő meg jó kapcsolatban él,de a szex nem az igazi,így könnyebben elszámol magával.Érdekes,hogy jó irányban is tud alakulni így is minden,mindenkinek.Nyilván egy őszinte,szexben is mindent megbeszélő és a másikat támogató nem hétköznapi látszat kapcsolat kell hozzá.Az első bi élmény is ilyen felállásban történt a "hetero"barátunkkal smile Szopizni akarta lovagoltatás közben a vastag farkam smile Érdekes,mert előtte eszembe sem jutott volna.Néha azért a kevés szabadidőnk mellett beajánlok egy partnert a páromnak és összejön ez a fajta élvezet(mármint a címben szereplő)Imádom cuckoldban is smile Élvezettel játssza a szerepét,jómagam hatalmas örömére smile
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 18:33
Azért azt ne felejtsük hogy a kurva szó egy gyűjtő fogalom, csak egy halmaz, amiben benne van az útszéli is, meg a luxus is, és szerintem az is mikor egy feleség meg akarja tapasztalni ezt és van az a pénz alapon . Szerintem már egy alap szűrés a pénz összeg nagysága, aki odaadja magát 15ezerért attól nem is kell várni semmit . Nekem pl izgató ha pl nagyon tetszik egy csaj , és nem a csábítására használnám az erőforrásaim, ami nem csak a pénzt jelenti hanem az időt energiát is, hanem egyszerűbben a pénz megkeresésére, és utána csak kezébe adnám a tetsző hölgynek és , már vetkőzne is lefele. Amúgy az a pasi aki fizet de nem tekinti kurvának azt a hölgyet aki ilyet meg akar élni, még jobban is jár ezerszer mintha olcsó prostihoz menne, mert a nőt felizgatja hogy most eladta magát, és sokkal élvezetesebb akció kerekedhet. Nálunk is többször volt téma ez már, de túl sok a kritérium így nem jött össze, de a vágy ott van a drágámban.
2024. 12. 23. hétfő 12:05  #94
twostrokeguy twostrokeguy
Nem tudom, hogy az árszabással ezen mennyit lehet segíteni. Egy órára 35 ezer talán nem fér bele a legalja nép költségvetésébe, de lehet, hogy ennyiért meg vendég nincs annyi...
(Ez egy válasz Creampiefetis üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 12:50
Fantázia szintjén tényleg izgalmas de igazi prostiként rohadtul nem az. Normális pasi csak elvétve téved be egy hivatásos csajhoz. A legtöbb igénytelen, primitív véglény. Ismertem lányt aki csinálta. Olyanokat mesélt... b+.
2024. 12. 23. hétfő 11:58  #93
twostrokeguy twostrokeguy
Nem a lányokról, hanem a vendégekről volt szó...
(Ez egy válasz pzan üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 18:05
Meglepődnél mennyi okos, értelmes, diplomás van közöttük... pedagógus, egészségügyi... végzettségel.
Már a bemutatkozó szöveg, a fotók alapján jól le lehet szűrni.
Persze tényleg sok az igénytelen, de azért messze nem mind.
Amúgy "itt" sem biztos, hogy sokkal jobb a helyzet... hány "igényes" nő/pár akad itt is, lepattogzott körmökkel, zsíros hajjal, koszos zokniban, a háttérben igénytelen szobával...
2024. 12. 23. hétfő 09:30  #92
fürk-ész fürk-ész
Jól összefoglaltad, ez így igaz... eljen
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 18:33
Azért azt ne felejtsük hogy a kurva szó egy gyűjtő fogalom, csak egy halmaz, amiben benne van az útszéli is, meg a luxus is, és szerintem az is mikor egy feleség meg akarja tapasztalni ezt és van az a pénz alapon . Szerintem már egy alap szűrés a pénz összeg nagysága, aki odaadja magát 15ezerért attól nem is kell várni semmit . Nekem pl izgató ha pl nagyon tetszik egy csaj , és nem a csábítására használnám az erőforrásaim, ami nem csak a pénzt jelenti hanem az időt energiát is, hanem egyszerűbben a pénz megkeresésére, és utána csak kezébe adnám a tetsző hölgynek és , már vetkőzne is lefele. Amúgy az a pasi aki fizet de nem tekinti kurvának azt a hölgyet aki ilyet meg akar élni, még jobban is jár ezerszer mintha olcsó prostihoz menne, mert a nőt felizgatja hogy most eladta magát, és sokkal élvezetesebb akció kerekedhet. Nálunk is többször volt téma ez már, de túl sok a kritérium így nem jött össze, de a vágy ott van a drágámban.
/ 6