Van aki egy-két dugásból más havi fizetését összeszedi.
Igen! Ez így van!
Ugyanakkor egy jó hétvége és nap (Ez egy válasz Andrey75 üzenetére (2025. 03. 22. szombat 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugyanakkor egy jó hétvége és nap (Ez egy válasz Andrey75 üzenetére (2025. 03. 22. szombat 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 22. szombat 13:15
szerintem, szerintünk, ez így a legizgalmasabb. Tudjuk ha a másik dugni ment, haza jön és mesél. Mi nagyon szeretjük így, ezt a felállást! + egy kis plussz bevétel. nem vagyunk rászorulva, de jó kis zsebpénz.
Perverzek vagyunk? Igen, de nekünk így a jó!

szerintem, szerintünk, ez így a legizgalmasabb. Tudjuk ha a másik dugni ment, haza jön és mesél. Mi nagyon szeretjük így, ezt a felállást! + egy kis plussz bevétel. nem vagyunk rászorulva, de jó kis zsebpénz.
Perverzek vagyunk? Igen, de nekünk így a jó!
(Ez egy válasz Edisex84 üzenetére (2025. 03. 22. szombat 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 03. 22. szombat 07:30
Sziasztok a férjem rugalmas és izgatja ha idegen pasival dugok néha ő is a barátnőmmel kő keményen dugnak engem is izgat
...bizalom és megbeszélés kérdésem,mint minden
Engem mindig is izgatott, ha az aktuális uram, gazdám másoknak odaad, volt olyan is, hogy szerződéssel bérbe adta a szám, popsim, stb.

Sziasztok a férjem rugalmas és izgatja ha idegen pasival dugok néha ő is a barátnőmmel kő keményen dugnak engem is izgat
(Ez egy válasz Kezdőparszolnok üzenetére (2025. 03. 12. szerda 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Igen nagyon élvezetes!
Mi is oda voltunk egy összejövetelen ott dobták fel a labdát hogy mennyi ért tolná le a bugyit...!
Akkor picit izgató is volt de taszító is "prosti"!
Utána otthon beszéltünk róla és nem csak én de mind ketten be indultunk a dologra..!
Jött a szituáció hogy mi lenne ha!
De sajnos eddig csak két sráccal sikerült (Ez egy válasz Andrey75 üzenetére (2025. 03. 17. hétfő 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is oda voltunk egy összejövetelen ott dobták fel a labdát hogy mennyi ért tolná le a bugyit...!
Akkor picit izgató is volt de taszító is "prosti"!
Utána otthon beszéltünk róla és nem csak én de mind ketten be indultunk a dologra..!
Jött a szituáció hogy mi lenne ha!
De sajnos eddig csak két sráccal sikerült (Ez egy válasz Andrey75 üzenetére (2025. 03. 17. hétfő 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 17. hétfő 18:49
Sziasztok. Párommal 20 éve vagyunk együtt, nagyon sok mindent kipróbáltunk a szexben. Én többször mondtam neki, kíváncsi lennék rá,
milyen sikere lenne, mint kurva? Neki is tetszett a dolog, izgatta. Volt h elmentünk egy szórakozó helyre és úgy csináltunk, mintha egyedül lenne.
Én messziről figyelmet. Kapott ajánlatokat pasiktól, ami minket baromira felizgatott, de nem történt semmi.
Aztán egy unalmas estén, ismét szóba került és láttam rajta hogy tetszik neki is az ötlet. Felregisztráltuk egy oldalra, pár intim képpel, árakkal.
Még aznap este már ment is fuvarba. Baromira izgatott a dolog, alig vártam, hogy haza érjen és meséljen. Amikor haza ért, mindent elmesélt, ami engem teljesen begerjesztett, így egy hatalmas dugás lett a vége.
Másnap már 5-6 potenciális kuncsaft üzenete várta az oldalon. Mindketten baromira élveztük. nem megélhetési kurva volt, ez csak egy kis extra volt nekünk.
Ő szeret dugni és élvezte hogy a pasik fizettek is érte. Mindig alaposan megválogatta a jelentkezőket, voltak szabályok! Csak a neki is szimpatikus pasikkal kefélt, így élvezte Ő is.
Hetente 1, 2 alkalommal ment. Szereti a kurva szerepet.
Én imádom a mai napig, ha mással kefél, haza jön és elmeséli. Mindig tudom hogy dugni van, és mindig elmeséli, mi volt. Számomra ez egy baromira izgató szerep.
milyen sikere lenne, mint kurva? Neki is tetszett a dolog, izgatta. Volt h elmentünk egy szórakozó helyre és úgy csináltunk, mintha egyedül lenne.
Én messziről figyelmet. Kapott ajánlatokat pasiktól, ami minket baromira felizgatott, de nem történt semmi.
Aztán egy unalmas estén, ismét szóba került és láttam rajta hogy tetszik neki is az ötlet. Felregisztráltuk egy oldalra, pár intim képpel, árakkal.
Még aznap este már ment is fuvarba. Baromira izgatott a dolog, alig vártam, hogy haza érjen és meséljen. Amikor haza ért, mindent elmesélt, ami engem teljesen begerjesztett, így egy hatalmas dugás lett a vége.
Másnap már 5-6 potenciális kuncsaft üzenete várta az oldalon. Mindketten baromira élveztük. nem megélhetési kurva volt, ez csak egy kis extra volt nekünk.
Ő szeret dugni és élvezte hogy a pasik fizettek is érte. Mindig alaposan megválogatta a jelentkezőket, voltak szabályok! Csak a neki is szimpatikus pasikkal kefélt, így élvezte Ő is.
Én imádom a mai napig, ha mással kefél, haza jön és elmeséli. Mindig tudom hogy dugni van, és mindig elmeséli, mi volt. Számomra ez egy baromira izgató szerep.
Sziasztok. Párommal 20 éve vagyunk együtt, nagyon sok mindent kipróbáltunk a szexben. Én többször mondtam neki, kíváncsi lennék rá,
Én imádom, elviszik jól megcsinálják aztán megmutatom neki hogy hol a helye. Aztán mehet megint.
Igen az! És jó hétvégi program
(Ez egy válasz Bryan tg üzenetére (2025. 03. 13. csütörtök 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Huh ez nagyon izgató téma!
Mi a párommal nyitott kapcsolatban élünk. Neki van egy állandó pasija. Mindíg tudom amikor vele van és mit csinál. A pasija nem tudja... Nekem "csak " alkalmi van, de a párom is tud mindíg mindenről. Tökéletesen működik és hihetetlenül izgató ! Volt már, hogy teli sunával jött haza és ketten folytattuk tovább. Hmmmm .... !!!! Érdekes, nem érzem, hogy kurva lenne.
Igen nem kicsit!
(Ez egy válasz janiani71 üzenetére (2025. 03. 12. szerda 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
...lehet izgi maga a téma és a szitu...
Szintén mi is..! És igen az utanna lévő együtt lét..
(Ez egy válasz kormorán79 üzenetére (2025. 03. 06. csütörtök 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 06. csütörtök 00:30
Mi szoktunk játszani,nagyon jól szokott sikerülni.aAztán megkapja itthon is. Nekünk bejön.
Mi szoktunk játszani,nagyon jól szokott sikerülni.aAztán megkapja itthon is. Nekünk bejön.
Maximálisan igazad van Az emberek azért vannak itt hogy szexpartnert találjanak Úgy gondoljuk ehhez nem kell pénz Ha nincs meg az összhang fölösleges egymás idejét rabolni Akit viszont a nem akarása ellenére is rá lehet pénzel venni sokban nem különbözik a kurváktól, csak drágább Erre viszont nem kell büszkének lenni Az hogy,, bárkit" azért az úriember fejében megszületett fantázia Vagy valamelyik filmben láthatta
Rossz oldalon vagy… te inkább a rosszlányokon keresgélj..
(Ez egy válasz BigSteve1982 üzenetére (2025. 01. 27. hétfő 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 27. hétfő 10:38
2020-ban voltam már itt.A nők rábeszélhetők a kurvaságra!
Megfelelő pénz megfelelő partnerség mellett.
Nincs olyan nő akit nem bírtsm rábeszélni azok közül akit nagyon szerettem volna.
Később a kapcsolatunk alatt egyre-egyre extrémebb dologra is nyitottaká válnak!
Megfelelő pénz megfelelő partnerség mellett.
Nincs olyan nő akit nem bírtsm rábeszélni azok közül akit nagyon szerettem volna.
Később a kapcsolatunk alatt egyre-egyre extrémebb dologra is nyitottaká válnak!

2025. 02. 22. szombat 12:00
Igen ez így van!☺️
És minden alkalommal tudja fokozni a dolgot és érzést! Ezt az tudja csak aki akik benne vannak ☺️
És minden alkalommal tudja fokozni a dolgot és érzést! Ezt az tudja csak aki akik benne vannak ☺️
Inkább becsüld meg
(Ez egy válasz PistaX üzenetére (2025. 02. 22. szombat 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 02. 22. szombat 22:23
Ha a feleségem benne lenne engem izgatna, meg ez a bérbeadás dolog is