Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem hűségpróba!!!

Az eddigi hozzászólások

2024. 09. 03. kedd 10:39  #91
Elafne Elafne
Persze, igazad van, ismerem az ilyen adathalászathoz hasonlító dolgokat, és persze a párom is tisztában van ezzel a jelenséggel, egyből tiltja is a legtöbbet, de ez a srác más volt. Nem adta fel, és amikor a párom többször próbálta lerázni, hogy nincs értelme a távolság miatt az egésznek, és elég határozottan elküldte, akkor is pár hét, hónap után újra jelentkezett és elölről kezdte az egészet. Ez a kitartás volt az, ami a helyessége mellett imponált a páromnak. Nem kért tőle pénzt, nem próbálta átcseszni, csak kitartóan udvarolt neki. Nem gondolnám, hogy az ilyen örömöket meg kellene magától tagadnia egy középkorú nőnek, szóval én örülnék neki, ha többször lennének ilyen kalandjai, amik a még igenis meglévő nőiességében való hitét erősítienék.
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2024. 08. 31. szombat 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 31. szombat 00:53
Ne vedd megbántásnak, de valószínűleg a nagy számok törvénye volt az a bizonyos "ráérzés". Ez egy bevett csajózási strategia manapság. Sokkal egyszerűbb, ólcsóbb, és kevésbé strapás, mint telefonàlgatni.
A vadidegen sok-sok levelet/üzenetet kiköldött, s remélte, hogy valaki fennakad...
Gondolom nagyon sokan válaszra sem méltatták, tiltották. Az én feleségem is laza csuklómozdulattal tilt és töröl minden ilyesmit. Ismeri a net világát!

Szóval, a nagy számok törvényére számítva-alapozva küldözget ki sok száz levelet igen sok itteni keresgélő. De a tinderen is ezt igyekeznek érvényesíteni, meg a rengeteg netes csaló is...

Egyből meg akarta kapni, és nagyon jóképű volt, tán még kőgazdag is, de élőben nem tudtak találkozni mert messze lakott...
Mint egy romantikus film. Vannak nők, akik szeretik... s elhiszik ...
Hófehér Jaguár ... smile
2024. 08. 31. szombat 20:11  #90
bambuszliget bambuszliget
Párbeszédet folytatunk, ne vegyél minden általánosságot magadra! De nézd meg, hogy mi minden van az emberek gondolataiban, vágyaiban, s hogy mi minden került ide leírásba.

A második részről sincs szakadék a véleményeink közt. A lehetőség sok mindenkinek adott. Az a kérdés, hogy tud-e élni ezzel, s még markánsabb kérdés az, hogy szabad-e, kell-e élni mindig minden lehetőséggel.
Mert adott a vágy, a fantázia, az álmodozás, ami nagyon jó, de jót tesz-e egy házasságnak az, ha kockáztatnak ... Valamint párkapcsolattól és az egyének vérmérsékletétől függ az is, hogy meddig mehetnek el, biztonságosan.
(Ez egy válasz Farkangyal80 üzenetére (2024. 08. 31. szombat 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 31. szombat 11:43
Egyrészt nem tudom mire írod nekem,hogy félrelépésre buzdítani a partnert vagy nem is tudom hogyan fogalmaztál,szerintem eltévesztetted a címzettet,én ilyet nem írtam sehol!!!Emlékeim szerint,vagy nagyon nem értettél valamit.
Másrészt igen,amiket leírtál,hogy mindenkinek adott lehetőségek lennének,az is csak részben igaz sokaknál,legalább is bizonyos életszakaszokban,de meghatározza ezt a társadalmi,szociális helyzet,egészségi állapot és egyebek is.
Ezt azért írtam le,mert úgy érzékelem,hogy teljesen a saját életviszonyaitokhoz és kapcsolatotokhoz méred az egész témát.Nyilván...mihez is mérnéd.De azért azt tartsuk szem előtt,hogy írhatsz bármit,ahogy én is,egyikünké sem objektív igazság,mert ebben a témában olyan nincsen.
2024. 08. 31. szombat 11:43  #89
Farkangyal80 Farkangyal80
Egyrészt nem tudom mire írod nekem,hogy félrelépésre buzdítani a partnert vagy nem is tudom hogyan fogalmaztál,szerintem eltévesztetted a címzettet,én ilyet nem írtam sehol!!!Emlékeim szerint,vagy nagyon nem értettél valamit.
Másrészt igen,amiket leírtál,hogy mindenkinek adott lehetőségek lennének,az is csak részben igaz sokaknál,legalább is bizonyos életszakaszokban,de meghatározza ezt a társadalmi,szociális helyzet,egészségi állapot és egyebek is.
Ezt azért írtam le,mert úgy érzékelem,hogy teljesen a saját életviszonyaitokhoz és kapcsolatotokhoz méred az egész témát.Nyilván...mihez is mérnéd.De azért azt tartsuk szem előtt,hogy írhatsz bármit,ahogy én is,egyikünké sem objektív igazság,mert ebben a témában olyan nincsen.
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2024. 08. 31. szombat 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 31. szombat 00:38
Mozi, színház, koncert, túrázás, sport, munka, baráti társaság, buli, strand, wellness, biciklizés, továbbképzés ...stb....stb ... mindenkinek adott, legalább részben...
Az ember társas lény. Ha társaságra, más emberek közelségére vágyik, könnyedén megoldhatja ezt.

Ha egy nő nem akar a idegennel randizni, romantikázni, mert elégedett a partnerével, az élethelyzetével, akkor azt miért kéne érzelmi megingásra buzdítani? Ez veszélyes játék. Méghozzá sokkal veszélyesebb, mint akár csak egy kósza félrelépés vagy egy édeshármas. Mert a női agy másképpen rendszerezi a dolgokat, mint a miénk. Az érzelmi motívációik nagyon erősek.
2024. 08. 31. szombat 00:53  #88
Ne vedd megbántásnak, de valószínűleg a nagy számok törvénye volt az a bizonyos "ráérzés". Ez egy bevett csajózási strategia manapság. Sokkal egyszerűbb, ólcsóbb, és kevésbé strapás, mint telefonàlgatni.
A vadidegen sok-sok levelet/üzenetet kiköldött, s remélte, hogy valaki fennakad...
Gondolom nagyon sokan válaszra sem méltatták, tiltották. Az én feleségem is laza csuklómozdulattal tilt és töröl minden ilyesmit. Ismeri a net világát!

Szóval, a nagy számok törvényére számítva-alapozva küldözget ki sok száz levelet igen sok itteni keresgélő. De a tinderen is ezt igyekeznek érvényesíteni, meg a rengeteg netes csaló is...

Egyből meg akarta kapni, és nagyon jóképű volt, tán még kőgazdag is, de élőben nem tudtak találkozni mert messze lakott...
Mint egy romantikus film. Vannak nők, akik szeretik... s elhiszik ...
Hófehér Jaguár ... smile
(Ez egy válasz Elafne üzenetére (2024. 08. 30. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 09:16
Egy sráccal már nagy nehezen virtuális szinten összehoztam innen vele (fb), de aztán nem tetszett igazán neki, és elhalt a dolog. De ott is csak úgy lehetett, hogy egy nagyon távoli kapcsolódási pontot találtunk, és úgy tudott ráírni.
Ellenben volt egy srác, aki tényleg ismeretlenül írt rá, és tulajdonképpen mindjárt az elejétől mert neki olyanokat írni, hogy kívánja és mindenképpen meg akarja kapni. Nem is értem, hogy hogyan érzett rá, hogy a párom nem, hogy elküldi az anyjába, hanem imponál is neki a dolog. Na, ez a srác nagyon jóképű volt, és ez alapvető fontosságú. Nyilván, ha már flörtöl valakivel, akkor miért tenné azt egy neki nem tetszővel. Sajnos a srác messze lakott, így élőben nem tudtak találkozni, és elhalt a dolog. De vagy másfél évi tartott. Közte voltak egy-két hónapos szünetek is, de az is imponált a páromnak, hogy nem adta fel, és újra meg újra próbálkozott. Na, ilyen szerintem többet nem lesz, ahhoz óriási szerencse kellene.
2024. 08. 31. szombat 00:38  #87
Mozi, színház, koncert, túrázás, sport, munka, baráti társaság, buli, strand, wellness, biciklizés, továbbképzés ...stb....stb ... mindenkinek adott, legalább részben...
Az ember társas lény. Ha társaságra, más emberek közelségére vágyik, könnyedén megoldhatja ezt.

Ha egy nő nem akar a idegennel randizni, romantikázni, mert elégedett a partnerével, az élethelyzetével, akkor azt miért kéne érzelmi megingásra buzdítani? Ez veszélyes játék. Méghozzá sokkal veszélyesebb, mint akár csak egy kósza félrelépés vagy egy édeshármas. Mert a női agy másképpen rendszerezi a dolgokat, mint a miénk. Az érzelmi motívációik nagyon erősek.
(Ez egy válasz Farkangyal80 üzenetére (2024. 08. 30. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 12:17
Igen!Nehéz ilyen feltételekkel "meríteni".Talán Bambuszligeték életvitele könnyíthet annyit az ügyön,hogy ha az ember sűrűn jár társaságba,szervezett programokra,ahol idegenek is vannak,ott kialakulhat a szimpátia/kémia,nevezzük bárhogy.Oda nem is kell feltétlenül úgymond "hozott áru" (
2024. 08. 30. péntek 16:27  #86
öcsyke öcsyke
Tetszik ahogyan finoman kiboncolgatjátok a csínyt. A csattanó a végén, ha tényleg jó a kapcsolat és azt a kis hidat kellett csak a rejtett vágytól a megvalósításig odacsalni, akkor lesz egy pont ahol kiderül-bevallódik minden. Utána nincs szükség kis titkokra. Nem is lehet.
Mondom ezt úgy, hogy nekünk nem volt ilyesmi. Ismerkedni meg ahogy már írták többen, így sem egyszerű hasonló értékrendű és gondolkodású, számunkra is szimpatikus emberekkel.
2024. 08. 30. péntek 12:50  #85
Elafne Elafne
Írj nyugodtan, de lehet, hogy csak kedden tudok legközelebb reagálni.
2024. 08. 30. péntek 12:21  #84
Na...a smile nem kellett volna!Volt még kb.Ugyanennyi szöveg,de le nem írom most még1x,lehet,hogy majd privátban,ha nem gond.Lényeg h volt pár érdekes tapasztalatom h milyen fura szitukból bukkannának elő lehetőségek.Mondjuk mi pont nem használtuk ki ezeket....rossz időzítés,ami szintén tényező.
(Ez egy válasz Elafne üzenetére (2024. 08. 30. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy sráccal már nagy nehezen virtuális szinten összehoztam innen vele (fb), de aztán nem tetszett igazán neki, és elhalt a dolog. De ott is csak úgy lehetett, hogy egy nagyon távoli kapcsolódási pontot találtunk, és úgy tudott ráírni.
Ellenben volt egy srác, aki tényleg ismeretlenül írt rá, és tulajdonképpen mindjárt az elejétől mert neki olyanokat írni, hogy kívánja és mindenképpen meg akarja kapni. Nem is értem, hogy hogyan érzett rá, hogy a párom nem, hogy elküldi az anyjába, hanem imponál is neki a dolog. Na, ez a srác nagyon jóképű volt, és ez alapvető fontosságú. Nyilván, ha már flörtöl valakivel, akkor miért tenné azt egy neki nem tetszővel. Sajnos a srác messze lakott, így élőben nem tudtak találkozni, és elhalt a dolog. De vagy másfél évi tartott. Közte voltak egy-két hónapos szünetek is, de az is imponált a páromnak, hogy nem adta fel, és újra meg újra próbálkozott. Na, ilyen szerintem többet nem lesz, ahhoz óriási szerencse kellene.
2024. 08. 30. péntek 12:17  #83
Igen!Nehéz ilyen feltételekkel "meríteni".Talán Bambuszligeték életvitele könnyíthet annyit az ügyön,hogy ha az ember sűrűn jár társaságba,szervezett programokra,ahol idegenek is vannak,ott kialakulhat a szimpátia/kémia,nevezzük bárhogy.Oda nem is kell feltétlenül úgymond "hozott áru" (
2024. 08. 30. péntek 09:16  #82
Elafne Elafne
(Ez egy válasz Farkangyal80 üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 29. csütörtök 21:08
Kb. igen,lehetetlen.Vagy mondjuk úgy,hogy erőltetett!Az,hogy spontán legyen,arra kicsi az esély.Valaki írogatta itt a közös programokat,túrázást stb. de szerintem az is atcsaphat könnyedén egy erőltetett maszatolásba.Ellenben nem igazán van más megoldás.Pár közös program és vagy kialakul valami vagy nem.Ha nem,akkor ki kell várni,míg valaki magától be akarja cserkészni a hölgyet és a csatolmányok se zavarják.
2024. 08. 30. péntek 00:18  #81
No igen!Hasonlóan,nálunk is alapvető a helyesírásra és megfelelő fogalmazásra való képesség és valóban 90% kiesik.Minimum!!!Utána a maradék 10-ből lejönnek a "nem egyezik az érdeklődés,szexuális elképzelések és/vagy szokások,szimpátia,külsőségek (mindezt oda-vissza)" faktorainak eredő mínuszok...amive konvergálunk a 0 közelébe.Csodálkozom is azokon,akik különösebb szűrők nélkül jönnek össze szex céljából,párok,párokhoz hölgyek vagy férfiak stb.Pedig van bőven,de ezek szerint van,aki kevesebb szűrővel dolgozik.Bár a sikerességi rátáról nemigen van fent statisztika!
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 29. csütörtök 22:35
No igen, túrázni jó dolog. Mi nem csak hegyekben-erdőben, hanem vizen is szoktunk. Ez utóbbit nem várnánk el senkitől.
Viszont egy egésznapos túra a sok párbeszéddel már alkalmasabb lehet a jelentkező alaposabb megismerésére. Ezt a módit még nem próbáltuk, most csiszolgatjuk. Hozzáteszem a tények kedvéért, hogy a többség több szűrővel dolgozik. Sajnos az is a tény, hogy már az elsőn, egy korrekt, értelmes, ordenáré helyesírási hibáktól mentes, kultúrált jelentkező levél megírásán megbukik a kb 90 százalék.
Aztán van még pár dolog...
Mire a személyes találkozó létrejön, kevesen maradnak, viszont ezek már reményt keltőek. Ilyenkor már akár fel is gyorsulhatnak az események...

Nem, a feleség még kicsit se szeressen bele a harmadikba! De a férj se! Mert akkor a kalandot kereső pár nagyon veszélyes helyzetbe lavírozhatja magát.
Igen, fontos a kémia, kell a szimpátia, de semmi több. Nem kell, nem muszáj biovibrátorként tekinteni a "harmadikra". Bár szigorúan véve az, ilyenkor legalábbis, de ettől még lehet barát, s lehet hosszútávon és sokszor befogadott szexpartner.
De ettől még nem szabad összekeverni a szerepeket.

A vetkőzést, a meztelenséget szerintem nagyon sokan túlgondolják. Ezért feleslegesen nagy jelentőséget tulajdonítanak neki.
A naturista strandokon, a normális szaunákban a csupaszság a természetes állapot. Nem arról szólnak ezek, hogy mindenki szexuális izgalomtól felajzva nézelődjön. Sőt, az ilyesmi nem is elfogadott. Az a normális, hogy akik értik-érzik ezeknek a lényegét, magukévá képesek tenni a csupaszság nyújtotta szabadság természetessegét, örömét, azok többségükben nem fognak gátlasoktól és félelmektől vezérelten remegni, hogy ki látja meg bárhol is, illetve ki nézi meg őket. Letojják.
Laza természetességgel dobják le a ruháikat, ha úgy érzik jól magukat.
Mi már nagyon regóta a naturista strandokon érezzük igazán jól magunkat, és csak és kizárólag ruhamentes szaunavilággal rendelkező helyekre járunk wellnessezni. S a kajakos vagy hajós vizitúráinkon sem szoktunk túl sok ruhát viselni. Sokszor találkozunk hasonló felfogású emberekkel, mindenki köszön a másiknak, aztán megy tovább a dolgára. Nem egyből dugni kezdenek, hiába is hiszik ezt páran. Sőt, ha néha akár ismerősökkel, akár ismeretlenekkel ha egy-egy közös sörözés-üdítőzés is meg van ejtve, akkor sem lesz orgia.
2024. 08. 29. csütörtök 22:48  #80
Bármi lehetséges. Az igazságot sohasem tudjuk meg, maximum csak sejthetjük... hogy ki-ki mit dekódolt a leírtakból, már lényegtelen.
(Ez egy válasz Farkangyal80 üzenetére (2024. 08. 28. szerda 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 22:31
Lehet,hogy én értelmeztem rosszul,de nekem úgy jött le,hogy a szerző valami olyasmit akart nyújtani a párjának,amiről tudta,hogy titkon vágyik rá,de nem nyílik rá alkalom.Lehet,hogy én vagyok jóhiszemű,hogy valami pozitívat láttam bele elsőre az elképzelésébe...Kár,hogy nem állt bele a vitába,kíváncsi lettem volna,hogy igazatok van vagy sem!
2024. 08. 29. csütörtök 22:35  #79
No igen, túrázni jó dolog. Mi nem csak hegyekben-erdőben, hanem vizen is szoktunk. Ez utóbbit nem várnánk el senkitől.
Viszont egy egésznapos túra a sok párbeszéddel már alkalmasabb lehet a jelentkező alaposabb megismerésére. Ezt a módit még nem próbáltuk, most csiszolgatjuk. Hozzáteszem a tények kedvéért, hogy a többség több szűrővel dolgozik. Sajnos az is a tény, hogy már az elsőn, egy korrekt, értelmes, ordenáré helyesírási hibáktól mentes, kultúrált jelentkező levél megírásán megbukik a kb 90 százalék.
Aztán van még pár dolog...
Mire a személyes találkozó létrejön, kevesen maradnak, viszont ezek már reményt keltőek. Ilyenkor már akár fel is gyorsulhatnak az események...

Nem, a feleség még kicsit se szeressen bele a harmadikba! De a férj se! Mert akkor a kalandot kereső pár nagyon veszélyes helyzetbe lavírozhatja magát.
Igen, fontos a kémia, kell a szimpátia, de semmi több. Nem kell, nem muszáj biovibrátorként tekinteni a "harmadikra". Bár szigorúan véve az, ilyenkor legalábbis, de ettől még lehet barát, s lehet hosszútávon és sokszor befogadott szexpartner.
De ettől még nem szabad összekeverni a szerepeket.

A vetkőzést, a meztelenséget szerintem nagyon sokan túlgondolják. Ezért feleslegesen nagy jelentőséget tulajdonítanak neki.
A naturista strandokon, a normális szaunákban a csupaszság a természetes állapot. Nem arról szólnak ezek, hogy mindenki szexuális izgalomtól felajzva nézelődjön. Sőt, az ilyesmi nem is elfogadott. Az a normális, hogy akik értik-érzik ezeknek a lényegét, magukévá képesek tenni a csupaszság nyújtotta szabadság természetessegét, örömét, azok többségükben nem fognak gátlasoktól és félelmektől vezérelten remegni, hogy ki látja meg bárhol is, illetve ki nézi meg őket. Letojják.
Laza természetességgel dobják le a ruháikat, ha úgy érzik jól magukat.
Mi már nagyon regóta a naturista strandokon érezzük igazán jól magunkat, és csak és kizárólag ruhamentes szaunavilággal rendelkező helyekre járunk wellnessezni. S a kajakos vagy hajós vizitúráinkon sem szoktunk túl sok ruhát viselni. Sokszor találkozunk hasonló felfogású emberekkel, mindenki köszön a másiknak, aztán megy tovább a dolgára. Nem egyből dugni kezdenek, hiába is hiszik ezt páran. Sőt, ha néha akár ismerősökkel, akár ismeretlenekkel ha egy-egy közös sörözés-üdítőzés is meg van ejtve, akkor sem lesz orgia.
(Ez egy válasz tallerosyzebulon üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 29. csütörtök 16:37
smile
Mi is szívesen túrázunk! Örülnék, ha csatlakozna valaki smile )
Igen, ezzel a kémiával abszolut egyetértek. A feleségem mindig is azt mondta, hogy csak úgy idegennel, nem tudna, nem tud úgy tekinteni valakire mintha csak egy vibrátor lenne. (azóta bátorítom, hogy csak bátran ismerkedjen, menjen bele flörtöléskbe)
Egyik hasonló beszélgetés alkalmával, valahogy a szégyenlősségről volt szó. Ő alapvetően nem szégyenlős, de azt mondta, hogy idegenek előtt nem mutogatná magát semmilyne szinten, viszont ha már ismer valakit egy bizonyos szinten, akkor nem lenne semmi problémája a meztelenséggel, vagy ha meglátnák, még meg is mutatná magát. PL a kollégái, vagy ismerősök előtt abszolut nem érezne semmi kellemetlent.
Számomra ez is azt bizonyítja, hogy kell neki a kapcsolat, a személyes viszony...
(persze magamban már azon gondolkodtam, hogy áll elő olyan helyzet, hogy a kollégái előtt meztelenül legyen)

Én épp fordítva vagyok ezzel, minden gond nélkül vetkőznék le bárki előtt, viszont kollégák ismerősök előtt igencsak zavarban lennék.

De visszatérve a szűrésre, igen kell a szűrőmégiscsak az ágyába akar valakit beengedni. Ez teljesne ok, sőt azt is teljesen elfogadom, hogy egy kicsit bele kell szeretnie abba akinek átadja magát..
2024. 08. 29. csütörtök 22:26  #78
nagyrobert nagyrobert
Szia ismerős a szitu, nem èrtik meg.
(Ez egy válasz Elafne üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 29. csütörtök 19:34
Szia!
Az a baj, hogy most olyan helyen dolgozik, ahol csak nők vannak, szóval minimális az esélye, hogy történjen valami.
A sült galambot meg hiába várom, ezért próbálkozom itt valakit beszervezni.
Sajnos már ott sokan kiesnek, akik nem tudják értelmezni a szöveget, amit leírtam, és többes számban fogalmaznak: "SziaSZTOK! Szívesen találkoznék VELETEK!"
Aztán ha valaki meg is érti a szituációt, kell, hogy olyan legyen, aki bejöhet a páromnak. Aztán onnan jön a neheze: hogyan ismerkedjen össze két ismeretlen ember...?
Szóval gyakorlatilag lehetetlen küldetés... :(
2024. 08. 29. csütörtök 22:11  #77
hoff74 hoff74
Szia. Nem lehetetlen. Tudnék mesélni,,szívesen beszélgetek erről veled.,ìrj privàt
(Ez egy válasz Elafne üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Az a baj, hogy most olyan helyen dolgozik, ahol csak nők vannak, szóval minimális az esélye, hogy történjen valami.
Sajnos már ott sokan kiesnek, akik nem tudják értelmezni a szöveget, amit leírtam, és többes számban fogalmaznak: "SziaSZTOK! Szívesen találkoznék VELETEK!"
Aztán ha valaki meg is érti a szituációt, kell, hogy olyan legyen, aki bejöhet a páromnak. Aztán onnan jön a neheze: hogyan ismerkedjen össze két ismeretlen ember...?
2024. 08. 29. csütörtök 21:08  #76
Kb. igen,lehetetlen.Vagy mondjuk úgy,hogy erőltetett!Az,hogy spontán legyen,arra kicsi az esély.Valaki írogatta itt a közös programokat,túrázást stb. de szerintem az is atcsaphat könnyedén egy erőltetett maszatolásba.Ellenben nem igazán van más megoldás.Pár közös program és vagy kialakul valami vagy nem.Ha nem,akkor ki kell várni,míg valaki magától be akarja cserkészni a hölgyet és a csatolmányok se zavarják.
Szia!
2024. 08. 29. csütörtök 19:34  #75
Elafne Elafne
Szia!
(Ez egy válasz tallerosyzebulon üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 29. csütörtök 16:25
Hello!

Ez igen jól hangzik, úgy érzem nálunk is így alakulnak a dolgok. Nyíltan még nem mondta ki, hogy szívesen flörtölne, de folyamatosan meséli, hogy mikor ki mit mondott neki, hányan és, hogyan próbálkoznak. Nyilván tetszik neki azért meséli el és persze tisztában van vele, hogy ez nekem nem jelent negatívumot, sőt.
Tudom türelmetlen vagyok, de ki nem lenne az smile várom a fejleményeket minden nap.
2024. 08. 29. csütörtök 16:37  #74
tallerosyzebulon tallerosyzebulon
smile
Mi is szívesen túrázunk! Örülnék, ha csatlakozna valaki smile )
Igen, ezzel a kémiával abszolut egyetértek. A feleségem mindig is azt mondta, hogy csak úgy idegennel, nem tudna, nem tud úgy tekinteni valakire mintha csak egy vibrátor lenne. (azóta bátorítom, hogy csak bátran ismerkedjen, menjen bele flörtöléskbe)
Egyik hasonló beszélgetés alkalmával, valahogy a szégyenlősségről volt szó. Ő alapvetően nem szégyenlős, de azt mondta, hogy idegenek előtt nem mutogatná magát semmilyne szinten, viszont ha már ismer valakit egy bizonyos szinten, akkor nem lenne semmi problémája a meztelenséggel, vagy ha meglátnák, még meg is mutatná magát. PL a kollégái, vagy ismerősök előtt abszolut nem érezne semmi kellemetlent.
Számomra ez is azt bizonyítja, hogy kell neki a kapcsolat, a személyes viszony...
(persze magamban már azon gondolkodtam, hogy áll elő olyan helyzet, hogy a kollégái előtt meztelenül legyen)

Én épp fordítva vagyok ezzel, minden gond nélkül vetkőznék le bárki előtt, viszont kollégák ismerősök előtt igencsak zavarban lennék.

De visszatérve a szűrésre, igen kell a szűrőmégiscsak az ágyába akar valakit beengedni. Ez teljesne ok, sőt azt is teljesen elfogadom, hogy egy kicsit bele kell szeretnie abba akinek átadja magát..
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2024. 08. 28. szerda 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 19:16
A kémia, bizony-bizony.
Mi ezért nem vagyunk swingerklub törzsvendégek. Kell az a plusz, amit megismerkedésnek és kialakuló-felépülő szimpátiának- vonzalomnak hívhatunk.
Nagyon jók ezek a klubok. Voltunk párszor, és fogunk is menni, mert kellemes, izgalmas, szürreális, erotikus a hangulat, többnyire jófejek, lazák, barátságosak az emberek. S sokfélék.
Izgató dolog úgy szeretkezni, hogy mások is ezt teszik, és a hangok, a látvány, az átsimogatások még jobban felpörgetik az embert, feltolják az érzéseit, érzékelését, a vágyát.

Azonban igazi, beteljesedett többeshez neki kell az, hogy kialakuljon egy alapszimpátia. Mert bár idegen, de mégse legyen teljesen ... Mert az idegen-idegensége adja a fűszert magát, de nagyon nem mindegy, hogy ki is Ő... Mert meg kell szűrni, meg kell válogatni, hogy ki is legyen AZ.
Ha majd egyszer újra keresgélni kezdünk, akkor pl túrázni el fogjuk hívni a szóba jöhető szimpatikus jelentkező(ke)t.
2024. 08. 29. csütörtök 16:25  #73
tallerosyzebulon tallerosyzebulon
Hello!

Ez igen jól hangzik, úgy érzem nálunk is így alakulnak a dolgok. Nyíltan még nem mondta ki, hogy szívesen flörtölne, de folyamatosan meséli, hogy mikor ki mit mondott neki, hányan és, hogyan próbálkoznak. Nyilván tetszik neki azért meséli el és persze tisztában van vele, hogy ez nekem nem jelent negatívumot, sőt.
Tudom türelmetlen vagyok, de ki nem lenne az smile várom a fejleményeket minden nap.
(Ez egy válasz Elafne üzenetére (2024. 08. 28. szerda 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 19:07
A páromnak volt egy több hónapos virtuális flörtje egy nagyon fiatal, régi kollégájával. Állítólag, már amikor együtt dolgoztak, akkor is jóban voltak, de aztán valahogy elindult köztük egy párbeszéd a fb-on, amikor már nem találkoztak a munkahelyen. Ez egyre pikánsabbá vált, olyannyira, hogy már találkozókat is szerveztek, amiknek konkrét célja volt a szeretkezés is. Azonban mindig közbejött valami (pl. covid betegség, műtét) és csak odáig jutottak el, hogy kétszer is közösen maszturbáltak chat-elés közben. Volt, hogy a párom küldött fotókat, de azokat egyből letörölte. Írta is neki, hogy "hamarosan letörlöm".
Miért írom le ezeket? Egy mondatért, ami az előzőekben, többetek által leírtakra rímel: "Nekem a szexhez kell egyfajta kötődés, tetszés, rajongás. Ezt a kisérőtünetet kipipálhatjuk. Készen állok!"
A következő kérdés gondolom az, hogy honnan tudom ezeket. Hát a srác szilárd meggyőződésem szerint megijedt, hogy a párom talán nem csak szexet akar, és megfutamodott. A párom pedig bánatában elmesélte az egészet és megmutatta a szövegfolyamot, mert ismert annyira, hogy nem fogok kiakadni, mert tudta, hogy a mi kapcsolatunk már olyan szinten áll, hogy hűség és hűség között különbséget tudunk tenni. Tudta, hogy tudom, hogy sosem hagyna el, és számára ez csak egy erotikus kaland volt.
2024. 08. 28. szerda 22:31  #72
Lehet,hogy én értelmeztem rosszul,de nekem úgy jött le,hogy a szerző valami olyasmit akart nyújtani a párjának,amiről tudta,hogy titkon vágyik rá,de nem nyílik rá alkalom.Lehet,hogy én vagyok jóhiszemű,hogy valami pozitívat láttam bele elsőre az elképzelésébe...Kár,hogy nem állt bele a vitába,kíváncsi lettem volna,hogy igazatok van vagy sem!
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 08. 28. szerda 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 19:59
Szerintem a pár tudta és beleegyezése nélkül monogám párkapcsolatban ez egy roppant etikátlan, már-már bántalmazó hozzáállás. Gondoljunk bele, hogy milyen vívódást, lelki problémákat okozhat a párnak, hogy tett egy ígéretet (házasság eseten fogadalmat) a párjának és azt megszegi, vagy egyáltalán szóba kerül a megszegése.

Nyitott kapcsolatban ez természetesen rendben van, de monogám kapcsolatban számomra válóok lenne, ha ilyennel próbálkozna a párom.
/ 5