Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem hűségpróba!!!

Az eddigi hozzászólások

2024. 08. 21. szerda 08:34  #11
Parhazibaratotkeres Parhazibaratotkeres
Sziasztok.
Nagyon jó tèma! Ahogy addatlapunkon olvasható, mi valóban egy házibarátot keresünk. Sokszor gondoltam arra hogy az ilyen szervezett kaland volna a legjobb módja annak hogy kiderűljön, mennyire tökös, kitartó a jelentkező. Szóval szívesen vennèm olyanok jelentkezèsèt,aki hajlandó lenne szövetkezni a jó cèl èrdekèben.
2024. 08. 21. szerda 06:23  #10
Harmasparom Harmasparom
Nagyon nehéz ehhez normális, türelmes ferfipartnert találni. Nekem az egyik legnagyobb vágyam ehhez kapcsolódik. A feleségemnek találni valakit. Nekem még nehezebb, mert külföldön élünk. Szerencsére itt már sikerült találni valakit wink folyamatban van az ügy.
2024. 08. 20. kedd 14:08  #9
Törölt felhasználó (4753794)
Na igen...valami ilyesmire gondolok én is!Ahogy mondod,ezt szervezni kell,nagy türelemmel!És a földrajzi táv se mindegy...Hogy ésszerű távon belül legyen alkalmas fél....pfff....az vetekszik a lottó főnyereménnyel.
(Ez egy válasz szokeherceg1982 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 20. kedd 13:55
A férjjel egy társkeresőn ismerkedtem meg, a feleségének keresett partnert. Megbeszéltünk mindent, adott támpontokat, és bemutatott ezek után a feleségének. Aztán többször elküldött hozzájuk valamiért (pl. egy szerszámért) amikor az asszony egyedül volt otthon. Megkérte, hogy mindenképp kávéztasson meg, mert sokat segitek is neki. Aztán ezek a kávézások alatt a sok beszélgetést vittem át udvarlásba, befüzésbe. Jó sok találkozás kellett, amire akció is lett. De megérte, mert nagyon vad aktusokat sikerült együtt eltöltenünk. Ehhez kitartás kell, nem azoknak való, akik 5 perc után szexelni akarnak, de megéri. A következő lépés az lett volna, hogy finoman befüzzük a hármasra, de sajnos ez abba maradt, mert külföldre költöztek. Nagy kár, mert az tényleg megkoronázta volna. Sajnos azóta sem sikerült még egy ilyen csajt-párt találnom.
2024. 08. 20. kedd 13:55  #8
szokeherceg1982 szokeherceg1982
A férjjel egy társkeresőn ismerkedtem meg, a feleségének keresett partnert. Megbeszéltünk mindent, adott támpontokat, és bemutatott ezek után a feleségének. Aztán többször elküldött hozzájuk valamiért (pl. egy szerszámért) amikor az asszony egyedül volt otthon. Megkérte, hogy mindenképp kávéztasson meg, mert sokat segitek is neki. Aztán ezek a kávézások alatt a sok beszélgetést vittem át udvarlásba, befüzésbe. Jó sok találkozás kellett, amire akció is lett. De megérte, mert nagyon vad aktusokat sikerült együtt eltöltenünk. Ehhez kitartás kell, nem azoknak való, akik 5 perc után szexelni akarnak, de megéri. A következő lépés az lett volna, hogy finoman befüzzük a hármasra, de sajnos ez abba maradt, mert külföldre költöztek. Nagy kár, mert az tényleg megkoronázta volna. Sajnos azóta sem sikerült még egy ilyen csajt-párt találnom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 17. szombat 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 17. szombat 14:12
De akkor gyakorlatilag ismerted a csajt!?Mondjuk ez is egy megoldás,de valahogy úgy érzem h idegennel könnyebben/bátrabban mehet egy ilyen dolog.Persze embere válogatja!Mindegyik formában érdekes a sztori!
2024. 08. 17. szombat 19:18  #7
Fonyódipár Fonyódipár
Nekünk szerencsére több ilyen kellemes élményünk is volt az elmúlt évek során smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 17. szombat 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 17. szombat 13:45
Sziasztok!
Nem illett rá egyik korábbi témára sem,ezért indítottam.Az érdekelne h valaki csinált e már hasonlót.Gondolok itt arra,hogy valakivel,akivel (pl. egy férfivel) itt vagy máshol megismerkedsz,udvaroltatni kezdesz a párodnak!?Tudom,hogy meredek is lehet és sülhet el rosszul,ennek ellenére kérdezem.Nem a hűségpróba,amit kifizetsz és megcsinálja valaki profi módon!!!Csak így amatőr szinten...Nyilván nem lehet egyszerű leszervezni,főleg az elején az első megismerkedés részét,de elfantáziálgattam rajta!
Van valakinek véleménye akár pro vagy kontra???
Szexben gazdag hosszú hétvégét mindenkinek!
2024. 08. 17. szombat 19:16  #6
Fonyódipár Fonyódipár
Hasonló élményünk volt nekünk is évekig. Csak megerősíteni tudom amit megfogalmaztál és megosztottál itt a többiekkel!
(Ez egy válasz szokeherceg1982 üzenetére (2024. 08. 17. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 17. szombat 14:00
Tökéletesen tud működni a dolog, ha jól van szervezve. Én egyik haverommal lebeszélve a feleségét cserkésztem így be. Igaz volt legalább fél év, de a haveromat minden lépésröl tájékoztattam, ő pedig segitett lehetőséget biztosítani pl. fel kellett ugranom valamiért, amikor dolgozott, és egyedül volt az asszony. Jópár évig tökéletesen működött, sajnos külföldre költöztek.
2024. 08. 17. szombat 18:38  #5
Gondolom egyébként h ehhez a személyiséged is meg van,mivel az ilyesmi bonyolultabb,mint előre lebeszélt szitura odamenni és dugni egyet!Itt a 3. félnek értenie is kellene a nőkhöz/csábításhoz stb.
(Ez egy válasz szokeherceg1982 üzenetére (2024. 08. 17. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Tökéletesen tud működni a dolog, ha jól van szervezve. Én egyik haverommal lebeszélve a feleségét cserkésztem így be. Igaz volt legalább fél év, de a haveromat minden lépésröl tájékoztattam, ő pedig segitett lehetőséget biztosítani pl. fel kellett ugranom valamiért, amikor dolgozott, és egyedül volt az asszony. Jópár évig tökéletesen működött, sajnos külföldre költöztek.
2024. 08. 17. szombat 14:12  #4
De akkor gyakorlatilag ismerted a csajt!?Mondjuk ez is egy megoldás,de valahogy úgy érzem h idegennel könnyebben/bátrabban mehet egy ilyen dolog.Persze embere válogatja!Mindegyik formában érdekes a sztori!
2024. 08. 17. szombat 14:00  #3
szokeherceg1982 szokeherceg1982
2024. 08. 17. szombat 13:53  #2
Ja igen!!!Azért nem a "dugassuk meg mással a nejünket" témához írtam,mert az a rész itt inkább csak a jéghegy csúcsa lenne.A lényeg az izgalom,az üzenetváltások izgalma a párunk számára,a titkos találkozás (vagy csak annak a lehetősége).Nyilván lehet h nem megy bele a játékba és élből lepattintja a "hódolót" ez is benne van.Ahogy az is h csak a levelezgetésig megy el.Vagy egy kávéig....Vagy végig... smile A lényeg a történés!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 17. szombat 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 17. szombat 13:45
Sziasztok!
Nem illett rá egyik korábbi témára sem,ezért indítottam.Az érdekelne h valaki csinált e már hasonlót.Gondolok itt arra,hogy valakivel,akivel (pl. egy férfivel) itt vagy máshol megismerkedsz,udvaroltatni kezdesz a párodnak!?Tudom,hogy meredek is lehet és sülhet el rosszul,ennek ellenére kérdezem.Nem a hűségpróba,amit kifizetsz és megcsinálja valaki profi módon!!!Csak így amatőr szinten...Nyilván nem lehet egyszerű leszervezni,főleg az elején az első megismerkedés részét,de elfantáziálgattam rajta!
2024. 08. 17. szombat 13:45  #1
Sziasztok!
/ 5