Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem hűségpróba!!!

Az eddigi hozzászólások

2024. 08. 23. péntek 16:05  #31
Farkangyal80 Farkangyal80
Megint ez a hűségpróba dolog!?Nem tudom.Én én nem ezt vettem ki abból,ahogy kezdődött,magamból kiindulva,hogy egy ilyennél nem ez lenne a szempont!Node ez a hűségpróba is egy iparág már,ahol nincs bizalom,de van félrelépés,ott megjelennek a magánnyomozók (mint a filmekben) a spy cam-ek,kémprogramok,lehallgatókészülékek a lakásban,irodában,kocsiban stb.Ezek inkább tartoznak abba a kategóriába,amire te gondolsz.És egyre több az ilyen jellegű felkéré erre fókuszáló cégeknél,amin én mondjuk meg is lepődtem.
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2024. 08. 23. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 23. péntek 09:16
Ez már inkább csak párbeszéd. Az előző hozzászólásomban leírtam, hogy miért álltam bele a fickóba. Szerintem korrekt érvek voltak. S gondolkozz el kicsit. Ha már az első megszólalásommal tévedek, s nem sumákolásról, aljaskodásról stb-ről van szó, akkor nem tünt volna el a fickó. Páran nem láttatok át rajta, nem egészen értettétek meg azt, hogy pontosan mire megy ki a játéka. Csak tapsikoltatok neki, hogy jaj de jó...

Szerintem is izgalmas, ha meglepjük valamivel-valakivel a párunkat. Nálunk is téma ez. Már az is megvan, aki a feleségem meglepetése lesz. De ez előre megbeszélt játék, s nem egy mit sem sejtő családanya-feleség hűség próbája.
2024. 08. 23. péntek 14:08  #30
upaupa upaupa
Ugyanez nálunk is, bár mi még csak tesztelgetjük magunkat, és hiába a vágyak amik nagyon erősek, amikor a vágy kezd valóság közelébe kerülni nekem a testem rosszul reagál, hiába nem fut a mozi, nincs negatív gondolatom egysem 110-130 a pulzusom akkor is ha a feleségem csak egy ismerkedős kv-zásra megy el, és ameddig nem ér haza nem csökken a pulzusom, hiába az összeszedett gondolkodás az örömének öröme.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 08. 23. péntek 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 23. péntek 11:21
Ez nálunk is így van, minden meg van beszélve. Felmerül sok vágy melyről tud a másik. Így nyilván ha szeretné megélni, átélni akkor csak szól és mehet a móka. Sőt így úgy gondolom lehet a másiknak. Kedvében járni, meglepni nem mindennapi dolgokkal.
2024. 08. 23. péntek 11:21  #29
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
Ez nálunk is így van, minden meg van beszélve. Felmerül sok vágy melyről tud a másik. Így nyilván ha szeretné megélni, átélni akkor csak szól és mehet a móka. Sőt így úgy gondolom lehet a másiknak. Kedvében járni, meglepni nem mindennapi dolgokkal.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 08. 23. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 23. péntek 10:39
Teljesen egyetértek veled, soha nem tennék ilyet, annyira alá való lenne.
2024. 08. 23. péntek 10:39  #28
upaupa upaupa
Teljesen egyetértek veled, soha nem tennék ilyet, annyira alá való lenne.
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2024. 08. 23. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 23. péntek 09:16
Ez már inkább csak párbeszéd. Az előző hozzászólásomban leírtam, hogy miért álltam bele a fickóba. Szerintem korrekt érvek voltak. S gondolkozz el kicsit. Ha már az első megszólalásommal tévedek, s nem sumákolásról, aljaskodásról stb-ről van szó, akkor nem tünt volna el a fickó. Páran nem láttatok át rajta, nem egészen értettétek meg azt, hogy pontosan mire megy ki a játéka. Csak tapsikoltatok neki, hogy jaj de jó...

Szerintem is izgalmas, ha meglepjük valamivel-valakivel a párunkat. Nálunk is téma ez. Már az is megvan, aki a feleségem meglepetése lesz. De ez előre megbeszélt játék, s nem egy mit sem sejtő családanya-feleség hűség próbája.
2024. 08. 23. péntek 09:16  #27
bambuszliget bambuszliget

(Ez egy válasz Farkangyal80 üzenetére (2024. 08. 23. péntek 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 23. péntek 07:27
Meddő vita,nem érdemes folytatni!Nem egyezik az értékrendünk,ennyi.Nejemet megkérdeztem,szerinte sincs ezzel semmi gond,ha az önismeret,a kapcsolat és minden egyéb a helyén van.Párom részletezte is,hogy hogyan látja ezt működőképesnek,de szerintem kár lenne koptatnom az ujjaimat!
Mindenki a saját kapcsolatával játszik!Van is erre egy példa az ismeretségünkben,ahol a GG regisztráció hozta felszínre,hogy nem is olyan jó a az jónak hitt kapcsolat (10 éves élettársi kapcsolat volt).Szóval szerintem itt minden egyéni,ahogy minden ember más,mindenki azért felel,amit tesz.
2024. 08. 23. péntek 07:27  #26
Meddő vita,nem érdemes folytatni!Nem egyezik az értékrendünk,ennyi.Nejemet megkérdeztem,szerinte sincs ezzel semmi gond,ha az önismeret,a kapcsolat és minden egyéb a helyén van.Párom részletezte is,hogy hogyan látja ezt működőképesnek,de szerintem kár lenne koptatnom az ujjaimat!
Mindenki a saját kapcsolatával játszik!Van is erre egy példa az ismeretségünkben,ahol a GG regisztráció hozta felszínre,hogy nem is olyan jó a az jónak hitt kapcsolat (10 éves élettársi kapcsolat volt).Szóval szerintem itt minden egyéni,ahogy minden ember más,mindenki azért felel,amit tesz.
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 22. csütörtök 22:53
"most se értem,miért kellett beleállni!?"

Mert hülye boomer vagyok, és hiszek az olyan maradi dolgokban, mint a nők nem tárgyként hanem egyenlő félként való kezelésében, a feleségünk tiszteletében, a párkapcsolaton belüli őszinte párbeszédben, főleg ha perverziókról-játszadozásokról van szó....
2024. 08. 22. csütörtök 22:53  #25
"most se értem,miért kellett beleállni!?"

Mert hülye boomer vagyok, és hiszek az olyan maradi dolgokban, mint a nők nem tárgyként hanem egyenlő félként való kezelésében, a feleségünk tiszteletében, a párkapcsolaton belüli őszinte párbeszédben, főleg ha perverziókról-játszadozásokról van szó....
(Ez egy válasz Farkangyal80 üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 22. csütörtök 21:54
Értem,hogy miről beszélsz!Amúgy tényleg nincs fent már...Ennek ellenére azt is értem,amit írt.Legalább is azt hiszem.Én úgy vettem ki,hogy magát az udvarlást és az azzal járó izgalmakat akarta előidézni,ezt én is izgalmasnak tartom.Ha őt nem zavarja és tudja,hogy a párjának ez hiányzik,kimaradt az életéből vagy mittudom én,akkor ebben nincs semmi elítélendő!Tele van az oldal sokkal furább és "perverzebb" dolgokkal,most se értem,miért kellett beleállni!?De ez az én véleményem és továbbra se tartom rossz ötletnek!Csak már a nejem is olvasta,úgyhogy ez bukta. crazya
2024. 08. 22. csütörtök 21:54  #24
Értem,hogy miről beszélsz!Amúgy tényleg nincs fent már...Ennek ellenére azt is értem,amit írt.Legalább is azt hiszem.Én úgy vettem ki,hogy magát az udvarlást és az azzal járó izgalmakat akarta előidézni,ezt én is izgalmasnak tartom.Ha őt nem zavarja és tudja,hogy a párjának ez hiányzik,kimaradt az életéből vagy mittudom én,akkor ebben nincs semmi elítélendő!Tele van az oldal sokkal furább és "perverzebb" dolgokkal,most se értem,miért kellett beleállni!?De ez az én véleményem és továbbra se tartom rossz ötletnek!Csak már a nejem is olvasta,úgyhogy ez bukta. crazya
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 22. csütörtök 19:55
Jah, s láthatod, valamit eltaláltam, mert törölte magát... vigyor3
2024. 08. 22. csütörtök 19:55  #23
Jah, s láthatod, valamit eltaláltam, mert törölte magát... vigyor3
(Ez egy válasz Farkangyal80 üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 22. csütörtök 09:41
Javasolnám,hogy ne vetítsd ki a frusztrációidat másokra,fordulj szakemberhez!!!Fel sem tudod fogni az egészet,ez nem vitás,én pedig nem szíves magyarázok előítéletes embernek...De: csak,hogy még te is megértsd,ezekről a dolgokról mi nyíltan is beszélünk,ez is került már szóba és tudjuk h mi fér bele a kapcsolatunkba és mi nem.Mi meglepjük egymást,néha eléggé meglepő dolgokkal,ami nagyon ütős tud lenne.
Te viszont gyönyörűen kivetítetted itt a saját komplexusaidat,próbáld megoldani ezeket,ne önigazolást keress!
wave
2024. 08. 22. csütörtök 19:53  #22
Ostobaság. Szó sincs semmiféle frusztrációról... az én esetemben. Nálad van-e? Hát ez meg engem nem érdekel. smile

Biztos vagy abban, hogy párhuzamot tudsz húzni a Ti játszadozásotok és Gerzson terve közzé? Ezt azért gondold át kicsit jobban, mielőtt rávágod, hogy igen. Merthogy nem.
Ti meglepitek egymást, tehát tudtok arról, hogy mire lehet számítanotok. Ti egyenlő játékosok vagytok. A fickónál nem ez a helyzet,mert ő keresgél itt a gg-n partnereket, viszont a feleségenek erről sincs fogalma, s arról sincs, hogy miféle ármánykodásba kezdene a párja.
Érzed a kettőtök közt a különbséget?

Vagy ott van Anna 900, aki egy belevaló nő, a volt párjával nem csináltak abból titkot, ha valaki megtetszik nekik, és még a párja volt olyan tökös és nagyvonalú, s meg is szerezte neki a vágyai tárgyát. Ez is nagyon izgalmas.
De náluk is pont az a helyzet, hogy nem sumákolás megy...
Érted már, hogy miről beszélek?
(Ez egy válasz Farkangyal80 üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Javasolnám,hogy ne vetítsd ki a frusztrációidat másokra,fordulj szakemberhez!!!Fel sem tudod fogni az egészet,ez nem vitás,én pedig nem szíves magyarázok előítéletes embernek...De: csak,hogy még te is megértsd,ezekről a dolgokról mi nyíltan is beszélünk,ez is került már szóba és tudjuk h mi fér bele a kapcsolatunkba és mi nem.Mi meglepjük egymást,néha eléggé meglepő dolgokkal,ami nagyon ütős tud lenne.
Te viszont gyönyörűen kivetítetted itt a saját komplexusaidat,próbáld megoldani ezeket,ne önigazolást keress!
wave
2024. 08. 22. csütörtök 14:33  #21
Törölt felhasználó (4753794)
Nagyon is szép megoldás volt ez is a párod részéről!A lényege,hogy tudta mire vágysz és megadta neked,ahogy a helyzet hozta.Én is pontosan tudom,hogy a páromat mi dobná fel,de ezt van,aki itt nem érti...Khmmm...Olyan,mint a nyaralás (mondjuk).Fene se akar nonstop nyaralni,de néha jó egy kis eltérés a megszokottól.És van,akinél maga a közeledés az igazi öröm,a szex csak bónusz,de az se biztos,hogy összejön.A lényeg néha és valakinek maga a lehetőség!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 22. csütörtök 14:02
Sziasztok! Évekkel ezelőtt én is részesültem ebben. A volt párommal vacsorázni voltunk egy étteremben és volt ott egy nagyon helyes Brazil pincér fiú. Egy kicsit kacérkodni is szabad volt vele és láttam rajta, hogy én is tetszem neki. Ez akkor annyiban maradt. Néhány nappal később a szülinapom estéjén a párom azt mondta, készítsem ki magam, mert vendégünk lesz. Nem mondta, hogy ki és miért, én pedig megtettem. 1 órával később kopogtak, és ez a fiú állt az ajtóban. Nagyon meglepődtem. A párom azt mondta, hogy Boldog szülinapot, és a fiú kezébe rakta a kezem. Nem értettem semmit, és iszonyatosan izgatott lettem. A párom úgy intézte, hogy találkozni tudjak vele és ezt az estét kaptam tőle ajándékba. Azt hogy ezzel a fiúval kettesben tölthetem az éjszakát. Frenetikus volt! Másnap délelőtt kellett vissza hoznia. smile
2024. 08. 22. csütörtök 14:02  #20
Anna900 Anna900
Sziasztok! Évekkel ezelőtt én is részesültem ebben. A volt párommal vacsorázni voltunk egy étteremben és volt ott egy nagyon helyes Brazil pincér fiú. Egy kicsit kacérkodni is szabad volt vele és láttam rajta, hogy én is tetszem neki. Ez akkor annyiban maradt. Néhány nappal később a szülinapom estéjén a párom azt mondta, készítsem ki magam, mert vendégünk lesz. Nem mondta, hogy ki és miért, én pedig megtettem. 1 órával később kopogtak, és ez a fiú állt az ajtóban. Nagyon meglepődtem. A párom azt mondta, hogy Boldog szülinapot, és a fiú kezébe rakta a kezem. Nem értettem semmit, és iszonyatosan izgatott lettem. A párom úgy intézte, hogy találkozni tudjak vele és ezt az estét kaptam tőle ajándékba. Azt hogy ezzel a fiúval kettesben tölthetem az éjszakát. Frenetikus volt! Másnap délelőtt kellett vissza hoznia. smile
2024. 08. 22. csütörtök 09:52  #19
Írtam ide neked egy hosszabbat,de töröltem.Farkangyal80 hozzászólásához csatlakozom és ennyi!
A véleményedhez jogod van,másét pedig kénytelen vagy tűrni.
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2024. 08. 21. szerda 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 21:50
Nem hűségpróba?
Dehogynem az.

Szerintem aljas dolog a párodat, társadat, esetlegesen a gyermekeid édesanyját ilyesmi kis piszkoskodó próbatételnek kitenni. Az a leggonoszabb az egészben, hogy szurkolsz azért, hogy meginogjon a hűsége, az ellenállása.
Ha azt akarod, hogy más pacák is megdugja, nem gondoltál arra, hogy férfiasabb , tisztességesebb, normálisabb dolog ezzel a vágyaddal elé állni, s szemtől szembe kimondani ezt?

Vagy más cél vezérel? Akor mi az igazi célod?
Netán csak a saját félrelépéseidet, netán biszexuális kalandozásaidat akarod így, ilymódon legalizálni? Mert ha sikerül elcsábíttatni, akkor elmondhatod azt, hogy 1:1?
2024. 08. 22. csütörtök 09:48  #18
Poooontosan!!!Köszönöm a megerősítést,mi is így vagyunk ezekkel a dolgokkal.Bambuszliget valószínű a saját rossz tapasztalata miatt ilyen elfogult a témában.
wave
2024. 08. 22. csütörtök 09:41  #17
wave
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2024. 08. 21. szerda 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 21:50
Nem hűségpróba?
Dehogynem az.

Szerintem aljas dolog a párodat, társadat, esetlegesen a gyermekeid édesanyját ilyesmi kis piszkoskodó próbatételnek kitenni. Az a leggonoszabb az egészben, hogy szurkolsz azért, hogy meginogjon a hűsége, az ellenállása.
Ha azt akarod, hogy más pacák is megdugja, nem gondoltál arra, hogy férfiasabb , tisztességesebb, normálisabb dolog ezzel a vágyaddal elé állni, s szemtől szembe kimondani ezt?

Netán csak a saját félrelépéseidet, netán biszexuális kalandozásaidat akarod így, ilymódon legalizálni? Mert ha sikerül elcsábíttatni, akkor elmondhatod azt, hogy 1:1?
2024. 08. 21. szerda 21:50  #16
Nem hűségpróba?
Dehogynem az.

(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 17. szombat 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 17. szombat 13:45
Sziasztok!
Nem illett rá egyik korábbi témára sem,ezért indítottam.Az érdekelne h valaki csinált e már hasonlót.Gondolok itt arra,hogy valakivel,akivel (pl. egy férfivel) itt vagy máshol megismerkedsz,udvaroltatni kezdesz a párodnak!?Tudom,hogy meredek is lehet és sülhet el rosszul,ennek ellenére kérdezem.Nem a hűségpróba,amit kifizetsz és megcsinálja valaki profi módon!!!Csak így amatőr szinten...Nyilván nem lehet egyszerű leszervezni,főleg az elején az első megismerkedés részét,de elfantáziálgattam rajta!
Van valakinek véleménye akár pro vagy kontra???
Szexben gazdag hosszú hétvégét mindenkinek!
2024. 08. 21. szerda 18:27  #15
goodboy1 goodboy1
Én is sokat fantáziáltam erről, hogy vki befűzné páromat, akivel én tartom a kapcsolatot,es mindenről tudnék smile izgi lenne nagyon
2024. 08. 21. szerda 11:28  #14
duplaélvezet66 duplaélvezet66
Mi ha kell vállaljuk magunkat és nem kamuzunk
(Ez egy válasz Parhazibaratotkeres üzenetére (2024. 08. 21. szerda 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 11:10
Ez igaz! Viszont szerintem így kisebb a kockázat. Mi azèrt szoktunk szünetet tartani, mert a párom be szokott az igèrgetőktől sokalni.Viszont így max belőlem csinál hülyèt az illető
2024. 08. 21. szerda 11:10  #13
Parhazibaratotkeres Parhazibaratotkeres
Ez igaz! Viszont szerintem így kisebb a kockázat. Mi azèrt szoktunk szünetet tartani, mert a párom be szokott az igèrgetőktől sokalni.Viszont így max belőlem csinál hülyèt az illető
(Ez egy válasz duplaélvezet66 üzenetére (2024. 08. 21. szerda 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 09:39
Szinte lehetetlen elég sok a kamus sajnos.
2024. 08. 21. szerda 09:39  #12
duplaélvezet66 duplaélvezet66
Szinte lehetetlen elég sok a kamus sajnos.
/ 5