Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső!

Csak vélemények, tapasztalatok, élménybeszámolók! HIRDETŐK TILTÁSRA kerülnek!

Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

Az eddigi hozzászólások

2024. 09. 07. szombat 16:49  #71
elcondor elcondor
A kivel , mindíg egyszerűbb , mint a , mikor, hol .
(Ez egy válasz man4couple üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 00:43
ha lenne kivel ... a többit priviben
2024. 09. 07. szombat 16:43  #70
elcondor elcondor
Bocs a kései válasz miatt, kis ideig nem voltam. Nos a kérdés az , hogy mi az amit nem próbálnák ki , gond szinte minden esetben , a korlátok. Idő, hely stb. Sok pasi volt , akivel szívesen ki próbáltam volna ,na de ,mikor , hol ,
(Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 08. 31. szombat 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 31. szombat 06:54
Mesélj miért nehéz a megvalósítás?mi az ami érdekel?
Amit szívesen kipróbálnál?
2024. 09. 07. szombat 14:55  #69
estea15 estea15
Akkor már mindent értek
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 18:56
No meg ha nem lennél egy nagy kamus és nem csak álmodoznál. Az sokat segítene az előrelépésben!
2024. 09. 06. péntek 18:56  #68
mrxyz78 mrxyz78
No meg ha nem lennél egy nagy kamus és nem csak álmodoznál. Az sokat segítene az előrelépésben!
(Ez egy válasz infineon1 üzenetére (2024. 09. 02. hétfő 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 02. hétfő 10:56
Sziasztok.
Nagyon jó és érdekes topic.
Alapvetően heteronak mondom magam. De egy ideje, pár éve, elkezdett izgatni a szex pasival is. Az az érdekes, hogy a nagyon homós dolgok, mint a csók, gyengédség pasival és a dugás egyáltalán nem érdekel. Csak maga a farok, egy szép, gecitől duzzadó farok érdekel. Amennyiben ápolt és megbízható az illető, akkor szívesen leszopnám. Akár hosszútávon és rendszeresen is. A kölcsönösség is érdekes lehet.
Ennél több viszont azt hiszem nem érdekel.
Nagyon nehéz megfelelő partnert találni a lakóhely közelében, ez saját tapasztalat...
Talán majd egyszer, remélem hamarosan...
2024. 09. 06. péntek 07:03  #67
zsozs70 zsozs70
Nem nagyon lehet
Hidd el sokan nem mernek ill talán szégyellik vagy ciki
Nekem tudják hogy bi vagyok itthon ezért is nehezek néha el pasizni pl szauna
De itt nejem meg nem jött össze soha
(Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 09. 04. szerda 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 04. szerda 06:56
Elég sokan vagytok ebbe a fórumban. Aki ugyan azt keresi.
Miért nem ismerkedtek fórumon belül?
2024. 09. 06. péntek 06:47  #66
Pfhairy Pfhairy
Gondolom teljesen rá kaptál az ízére smile
(Ez egy válasz Miskpasi üzenetére (2024. 09. 04. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 04. szerda 08:17
Nálunk a párom kezdeményezte, egy cukkold alkalmával kóstoltatta meg velem aktuális partnerét.
2024. 09. 04. szerda 08:17  #65
Miskpasi Miskpasi
Nálunk a párom kezdeményezte, egy cukkold alkalmával kóstoltatta meg velem aktuális partnerét.
2024. 09. 04. szerda 08:12  #64
OffTabuLife OffTabuLife
Én sem szoktam itt ismerkedni de jelzem hogy privizzenek.
2024. 09. 04. szerda 06:56  #63
Pfhairy Pfhairy
Elég sokan vagytok ebbe a fórumban. Aki ugyan azt keresi.
Miért nem ismerkedtek fórumon belül?
2024. 09. 03. kedd 21:38  #62
csakmost31 csakmost31
Annó részese voltam egy párral egy hármasnak. Nem volt igy kifejezetten megbészélve a bi dolgok csak jött. Engem kényeztetett orálisan a pár mindkét tagja én pedig vertem csak vertem a srácnak.. Sajnos tovább nem mentünk Bi dologban csak sima 3 as felállásban. Így már bánom mert nagyon izgat a gondolat tovább elmenni. Sajtos azóta se futottam bele hasonló párba vagy valakibe akivel full kezdőként jobban bele lehetne merülni ebbe az izgalmas világába.
2024. 09. 03. kedd 21:08  #61
Törölt felhasználó (4506002)
Nekem is 60 felett kezdett el érdekelni a biszex, de csak vágyakozás maradt....
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 02. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4731454)
2024. 09. 02. hétfő 12:19
Sziasztok!
Saját tapasztalatom! 7 éve amikor nyugdíjaztak unalmamban nézegettem a szex oldalakat, és pasis dolgok is beugrottak ami előszőr nem érdekelt, de később bele néztem. Azt vettem észre, hogy mocorog a farkam és egyre többszőr nézegettem mert izgalmat éreztem. Akkor regisztráltam erre az oldalra, hogy hátha össze jön valakivel, és nem is sokára egy korombéli pasival találkoztam és ő rávezetett megtörtént oda-vissza. Utána nagyon rosszul éreztem magamat a családom előtt, és töröltem a regisztrációmat. Sajnos nem sokáig tartott, mert mindig arra gondoltam és izgatott a folytatása. Egy idő után semmi szégyenérzetem nem volt, és több lett a tapasztalatom. Csak az a baj, hogy ebből nem lehet kilépni, abbahagyni, mert a gondolataim mindig visszatérnek!
2024. 09. 03. kedd 07:15  #60
Törölt felhasználó (4755493)
érdekes téma
2024. 09. 03. kedd 06:29  #59
Pfhairy Pfhairy
Biztos vannak a környéken is hasonló férfiak
(Ez egy válasz infineon1 üzenetére (2024. 09. 02. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 02. hétfő 12:19
Komáromban élek...
2024. 09. 02. hétfő 21:40  #58
maxim maxim
Sziasztok.

Nagyon jó és szerintem aktuális topic.
Nem tartozom egyáltalán az elhanyagolt férjek közé,párommal tökéletesen megvagyunk,járunk sw.klubba van állandó harmadik partenrünk is mindkettőnk örömére(ö gondoskodik róla amikor nem vagyok otthon huzamosabb ideig).Jó pár éve egy hetero hármasozás után a jobbik felem megemlitette,hogy szivesen megnézne egy másik pasival szexelni,ez őt nagyon izgatná.Semmi probléma hiszen valamilyen szinten engem is vonzott egy szép farok látványa de a többi más egy pasival nem igazán érdekelt.Első kaland egy itt az oldalon megismert sráccal volt németországban ami tökéletesre sikerült.Majd ezt követte még jó pár különböző partnerekkel.A párom a mai napig minden egyes alkalommal nagyon bepörög amikor mi pasik orálisan kényeztetjük egymást.
Egy ideje megvan az állandó partnerünk.Két három órás mindenki-mindenkivel szexparti szokott lenni aminek a végére mi fiúk nagyon ki szoktunk készülni.
Ha valakit esetleg érdekel szivesen válaszolunk privátban.Mindenkinek azt ajánlom,hogy merjen belevágni amennyiben ilyen vágyai vannak,ne fojtsa magába.Itt az oldalon lehet partnert találni némi kitartással és szerencsével.
Szép estét mindenkinek!
2024. 09. 02. hétfő 19:57  #57
marco4 marco4
Nagyon hasonlóan gondolom. Csók és dugás férfival egyáltalán nem izgat, de a kölcsönös hoki és az orál nagyon is. Párral együtt lenni pedig, amikor a hölgy taggal együtt kényeztetsz egy merev farkat, hihetetlen élmény.
(Ez egy válasz infineon1 üzenetére (2024. 09. 02. hétfő 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Alapvetően heteronak mondom magam. De egy ideje, pár éve, elkezdett izgatni a szex pasival is. Az az érdekes, hogy a nagyon homós dolgok, mint a csók, gyengédség pasival és a dugás egyáltalán nem érdekel. Csak maga a farok, egy szép, gecitől duzzadó farok érdekel. Amennyiben ápolt és megbízható az illető, akkor szívesen leszopnám. Akár hosszútávon és rendszeresen is. A kölcsönösség is érdekes lehet.
Nagyon nehéz megfelelő partnert találni a lakóhely közelében, ez saját tapasztalat...
2024. 09. 02. hétfő 12:19  #56
Törölt felhasználó (4731454)
Sziasztok!
Saját tapasztalatom! 7 éve amikor nyugdíjaztak unalmamban nézegettem a szex oldalakat, és pasis dolgok is beugrottak ami előszőr nem érdekelt, de később bele néztem. Azt vettem észre, hogy mocorog a farkam és egyre többszőr nézegettem mert izgalmat éreztem. Akkor regisztráltam erre az oldalra, hogy hátha össze jön valakivel, és nem is sokára egy korombéli pasival találkoztam és ő rávezetett megtörtént oda-vissza. Utána nagyon rosszul éreztem magamat a családom előtt, és töröltem a regisztrációmat. Sajnos nem sokáig tartott, mert mindig arra gondoltam és izgatott a folytatása. Egy idő után semmi szégyenérzetem nem volt, és több lett a tapasztalatom. Csak az a baj, hogy ebből nem lehet kilépni, abbahagyni, mert a gondolataim mindig visszatérnek!
2024. 09. 02. hétfő 12:19  #55
infineon1 infineon1
Komáromban élek...
(Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 09. 02. hétfő 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 02. hétfő 11:27
Szia
Merre keresgélsz ?
2024. 09. 02. hétfő 11:27  #54
Pfhairy Pfhairy
Szia
Merre keresgélsz ?
Sziasztok.
2024. 09. 02. hétfő 10:56  #53
infineon1 infineon1
Sziasztok.
2024. 09. 02. hétfő 10:05  #52
zsozs70 zsozs70
Teljesen igazad van én nős vagyok de, ár vagy 20 éve bisex és igazából az utóbbi 5-6 éve élvezem ki a gyümölcsét tehát pasizik is és vagyok csak fiúval sexben
Nagyon jó néha mást csinalni
(Ez egy válasz steps955 üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 10:50
Nagyon sok pasi (nekem is van ismerősöm, nős) gondolatban eljátszadozik egy másik pasiról, de leginkább a f@sz ami izgatja! Nem tudta megmagyarázni miért!
Ilyen-olyan bi flexibilitásra hivatkozva elkezdi magyarázni, hogy miért is nem akarja kipróbálni...
De szerintem, csak fél attól, hogy az mégiscsak jobb, új lesz, mint a XXX éve megszokott feleség...
Na akkor kezdődik a dilemma!!!!
/ 13