Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső!

Csak vélemények, tapasztalatok, élménybeszámolók! HIRDETŐK TILTÁSRA kerülnek!

Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

Az eddigi hozzászólások

2024. 09. 11. szerda 08:48  #91
biboots biboots VIP
Nagyon furcsa de nagyon jó érzés hogy ennyien vagyunk és meg ki tudja mennyien. És ugye mennyit tud hiányozni? smile Nyilván mindenki mást szeret benne megélni, de szükségünk van ra, és ez nem a véletlen műve. Nagyon örülök ennek a topicnak és annak, hogy végre kulturáltan lehet kommunikálni, és már maga az írás, és az érzés is csökkenti a hiányt smile
2024. 09. 10. kedd 20:36  #90
ervinnagy75 ervinnagy75
Szeretem ha meg dugnak jó nagy farkú úr vagy urak.
(Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 09. 09. hétfő 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 09. hétfő 20:28
Örülök hogy sok embernek tetszik a téma.
Úgy látom sikerült össze hozni azokat az embereket akik hasonló cipőben járnak.
Remélem sok ember csatlakozik még hozzánk.

További élményeket sztorikat várunk hogy miért közeledtek ferfiakhoz.

Ki milyen idős? És honnan irtok? Kinek milyen férfi jön be?
2024. 09. 10. kedd 13:39  #89
Törölt felhasználó (4750968)
Az én sztorim annyi, hogy miután elváltam, elhatároztam, hogy engedek a vágyaimnak, és kipróbálom, hogy milyen a szex egy pasival. Csak az orális szex érdekelt, és abból is az, ha én csinálhatom, úgyhogy volt is néhány kalandom, és nagyon is élveztem. Azóta újra megnősültem, és bár a feleségem tud ezekről a vágyaimról, mellette nem kalandozhatok, mert azt megcsalásnak tartaná, és én sem szeretnék a tudta nélkül kalandokba bocsátkozni.
Itthon megkapok tőle mindent, tehát egyáltalán nem vagyok elhanyagolva, viszont van, amit ő nőként nem tud megadni nekem. Arról már beszéltünk, hogy ha találunk egy pasit, akinek csak annyi lenne a „dolga”, hogy miközben szexelek a feleségemmel, hagyja, hogy közben szopjam, akkor lehet, hogy belemenne egy többesbe (ő nem szeretné, ha bárki más hozzáérne, vagy ő érne hozzá máshoz). Bár most azt érzem, hogy ehhez azért még érnie kell a kapcsolatunknak.
Ami viszont biztos, hogy néha bánom, hogy amikor egyedül éltem, nem kalandoztam többet, vagy nem mentem el mondjuk szaunákba, szexmozikba, hogy többször is kiélhessem a vágyaimat.
2024. 09. 10. kedd 12:23  #88
Pfhairy Pfhairy
Ez egy nagyon jó kis sztori volt. Sajnálom, hogy most nem tudod vágyaid megélni.
(Ez egy válasz Erox65 üzenetére (2024. 09. 10. kedd 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 10. kedd 11:35
Miután elváltam, egy ideig nem kerestem nők társaságát. Házasságomban nem volt kielégítő a szex, ezért már akkor is volt néhány élvezetes kalandom férfi partnerrel. A biszex érzelmi oldala nem izgatott, csak a kölcsönös orális játék. Ezért elkezdtem szexpartner kereső alkalmazásokat felkeresni.Ismerősnek jelölt egy másik szexpartner kereső oldalon egy 50-es házaspár Anna és Attila.Adatlapjukat megtekintve visszajelöltem őket.Már a feltöltött fényképek is izgalommal töltöttek el.A férj biszex vágyait közösen szerették volna megélni, ehhez kerestek korukbeli partnert egyedülálló személyében.Már az is szimpatikus volt, hogy nem egy nagy farkú csődört kerestek.Izgató levelezést követően egy presszóban találkoztunk.Már első látásra szimpatikusak voltak.Elmondták, hogy nagyon szeretik egymást, de Attila szeretné megélni biszex vágyait Anna pedig megadná neki ezt a lehetőséget.Szerintem Annát is izgatta titkon két fiú erotikus játéka.Izgatottan vártuk mindhárman az első alkalmat, melyre nálam került sor.Néhány pohár pezsgővel oldottuk Anna kezdeti gátlását.Először Anna zuhanyozott le, majd megjelent egy fürdőlepedőbe csavarva.Miközben Attila zuhanyozott én finoman csókolgatni, simogatni, bátorítgatni kezdtem őt. A franciaágyon közrefogtuk és egyszerre kezdtük kényezteni egész testét.Ekkorra már minden gátlása elmúlt. Én a punciját nyaltam, ő Attilát kényeztette a szájával.A pompás farok látványát nem bírtam tovább és felváltva egymás szájába adogattuk a szerszámot.Ezután egyedül vettem kezelésbe a kőkemény hímtagot. Anna nem bírta levenni szemét rólunk, ahogy fel-le járt a szám Attila férfiasságán.Közben punciját simogatta.Majd én következtem.Szememet becsukva élveztem, ahogy közösen, majd felváltva kényeztetnek. Nem tudtam, hogy mikor kinek a szájában voltam, csak találgattam.Egyformán fantasztikusak voltak.Ezután Annát kezdtem nyalni, amit a férj a hátam mögül figyelt.Feltérdeltem, mire Attila megfogta a derekamat és finoman hozzáérintette farkát a fenekemhez.Utólag gondoltam át, hogy elszalasztottam talán a legjobb alkalmat szüzességem elvesztésére.Csak annyit kellett volna mondani, hogy gyere,akarom.Végül a pár fantasztikus szeretkezését nézhettem végig,Anna testére élvezve. Néhány alkalommal megismételtük a hármast,aminek az vetett véget, hogy összejöttem egy csodálatos nővel, akivel nem tudom megosztani ilyen irányú vágyaimat.
2024. 09. 10. kedd 11:35  #87
Erox65 Erox65
Miután elváltam, egy ideig nem kerestem nők társaságát. Házasságomban nem volt kielégítő a szex, ezért már akkor is volt néhány élvezetes kalandom férfi partnerrel. A biszex érzelmi oldala nem izgatott, csak a kölcsönös orális játék. Ezért elkezdtem szexpartner kereső alkalmazásokat felkeresni.Ismerősnek jelölt egy másik szexpartner kereső oldalon egy 50-es házaspár Anna és Attila.Adatlapjukat megtekintve visszajelöltem őket.Már a feltöltött fényképek is izgalommal töltöttek el.A férj biszex vágyait közösen szerették volna megélni, ehhez kerestek korukbeli partnert egyedülálló személyében.Már az is szimpatikus volt, hogy nem egy nagy farkú csődört kerestek.Izgató levelezést követően egy presszóban találkoztunk.Már első látásra szimpatikusak voltak.Elmondták, hogy nagyon szeretik egymást, de Attila szeretné megélni biszex vágyait Anna pedig megadná neki ezt a lehetőséget.Szerintem Annát is izgatta titkon két fiú erotikus játéka.Izgatottan vártuk mindhárman az első alkalmat, melyre nálam került sor.Néhány pohár pezsgővel oldottuk Anna kezdeti gátlását.Először Anna zuhanyozott le, majd megjelent egy fürdőlepedőbe csavarva.Miközben Attila zuhanyozott én finoman csókolgatni, simogatni, bátorítgatni kezdtem őt. A franciaágyon közrefogtuk és egyszerre kezdtük kényezteni egész testét.Ekkorra már minden gátlása elmúlt. Én a punciját nyaltam, ő Attilát kényeztette a szájával.A pompás farok látványát nem bírtam tovább és felváltva egymás szájába adogattuk a szerszámot.Ezután egyedül vettem kezelésbe a kőkemény hímtagot. Anna nem bírta levenni szemét rólunk, ahogy fel-le járt a szám Attila férfiasságán.Közben punciját simogatta.Majd én következtem.Szememet becsukva élveztem, ahogy közösen, majd felváltva kényeztetnek. Nem tudtam, hogy mikor kinek a szájában voltam, csak találgattam.Egyformán fantasztikusak voltak.Ezután Annát kezdtem nyalni, amit a férj a hátam mögül figyelt.Feltérdeltem, mire Attila megfogta a derekamat és finoman hozzáérintette farkát a fenekemhez.Utólag gondoltam át, hogy elszalasztottam talán a legjobb alkalmat szüzességem elvesztésére.Csak annyit kellett volna mondani, hogy gyere,akarom.Végül a pár fantasztikus szeretkezését nézhettem végig,Anna testére élvezve. Néhány alkalommal megismételtük a hármast,aminek az vetett véget, hogy összejöttem egy csodálatos nővel, akivel nem tudom megosztani ilyen irányú vágyaimat.
2024. 09. 09. hétfő 21:02  #86
koto975 koto975
Én sokáig próbálkoztam a nőknél de nagyon kevés sikerem volt.
30 éves korom körül csábított bel egy idősebb férfi kollégám az akkori munkahelyemen és nem bántam meg.
Onnantól kezdve melegnek tartom magam és a férfiakkal sokkal jobban élvezem a kapcsolatot és a szex bármely formáját.
2024. 09. 09. hétfő 20:28  #85
Pfhairy Pfhairy
Örülök hogy sok embernek tetszik a téma.
Úgy látom sikerült össze hozni azokat az embereket akik hasonló cipőben járnak.
Remélem sok ember csatlakozik még hozzánk.

További élményeket sztorikat várunk hogy miért közeledtek ferfiakhoz.

Ki milyen idős? És honnan irtok? Kinek milyen férfi jön be?
2024. 09. 09. hétfő 19:08  #84
zolee44 zolee44
Sziasztok!
Hát ez egy igazán jó téma itt!
Hasonló cipőben járok én is! 31 év házasság után havi 1-2 szex a nejemmel!
Fordultam én is a pasik felé, nem bántam meg, persze diszkréten, és nem akárkivel! Két pasi tudja igazán mi jó a másiknak! Nem lettem meleg, biszex vagyok, de ha adatik egy rendes partner, nagyon élvezem!
2024. 09. 09. hétfő 17:48  #83
kaposilaci kaposilaci
Hasonló cipőben járunk, csak én sok évi házasság után összejöttem egy párral, azt amint kiderült a pasi bi volt. Passzivan hagytam, hogy szopjon a feleségével. Azt eltelt pár év és az otthoni szexhiány miatt elkezdtem keresni, de ajánlatokat csak pasiktól kaptam. Azt egyszer rászántam magam és lesz ami lesz, kipróbáltam mindent ami az ilyen jellegű kapcsolatban lehetséges. Nem bántam meg! Azóta is inkább tartom magam heteronak mint biszexnek, mert a nők jobban vonzanak. Nekem is volt, hogy utána lelkiismeret furdalásom volt, de mikor lepattantam a nejemről, mindig elmúlt
(Ez egy válasz rburton üzenetére (2024. 09. 09. hétfő 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 09. hétfő 09:54
Én is elhanyagolt férjnek mondanám magam.. 1 évben kétszer dugunk....ezt ne csináljam, azt ne, csak így, azt ne kérjem....
Hamarabb voltam pasival mint nővel, de ettől még imádom a női testet, csak nővel tudok együtt élni, férfi iránt nem érzek szerelmet.
De a szex jó pasival. Simogatás, csók, orális kényeztetés, aktus, mindenben volt részem, és élveztem. Néha van rá igényem, néha visszataszítónak találom. Nem tudom mi lesz 1-2év múlva. Ha kívánom, akkor kívánom. Ez van.
2024. 09. 09. hétfő 14:08  #82
Varga43 Varga43
Én sem érzem magam biszexuálisnak, de rendkívűl izgatna, egy" fiút"női ruhában, harisnyában,francia bugyiban látni! Akkor persze símogotnám is, élvezésig!
2024. 09. 09. hétfő 09:54  #81
rburton rburton
Én is elhanyagolt férjnek mondanám magam.. 1 évben kétszer dugunk....ezt ne csináljam, azt ne, csak így, azt ne kérjem....
Hamarabb voltam pasival mint nővel, de ettől még imádom a női testet, csak nővel tudok együtt élni, férfi iránt nem érzek szerelmet.
De a szex jó pasival. Simogatás, csók, orális kényeztetés, aktus, mindenben volt részem, és élveztem. Néha van rá igényem, néha visszataszítónak találom. Nem tudom mi lesz 1-2év múlva. Ha kívánom, akkor kívánom. Ez van.
2024. 09. 08. vasárnap 13:11  #80
jh0nny jh0nny
Vannak elméletek(?) amik szerint a szexuális irányultság nem csak egy spektrumon halad (hetero-bi-homo), hanem valójában szorosan hozzátartozik a szerelmi tengely is (te is ezt írod, Palesz is ezt írta), tehát az egy dolog, hogy valaki mondjuk bi szexuális, de nem tudja elképzelni, hogy romantikus érzelmei legyenek egy azonos neművel, így ő heteroromantikus.

Számomra ez sokkal logikusabb, mint egy újabb cimke (heteroflexibilis). Az számomra (nekem, biztos más a definíciója) inkább azt jelenti, hogy ha a helyzet adja magát, akkor ilyen játékokban is benne van, de nem csókolózik, stb. Csak semmi érzelem. Viszont mi van azokkal, akik keresik a szexet azonos neműekkel, élvezik akkor is, ha nincs egy ellenkező nemű a társaságukban, de nem akarnak csókot, stb.

Én nem szeretem azt se, ha a másik pasi megsimogat szex közben, viszont nem egyszer volt már, hogy direkt pasival akartam szexet.
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2024. 09. 08. vasárnap 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 08. vasárnap 12:35
Lehet nem fogtok kedvelni de nekem a szex pasival és csajjal is ugyanúgy működik. Kémia kommunikáció erintesek, csók, vagyis minden. Is. Lehet én ülök rossz kocsiban de a szex nekem ebből all, nem test felületi tabukból smile
2024. 09. 08. vasárnap 13:11  #79
marco4 marco4
Szerintem semmi olyat nem írtál, ami miatt bárki megorrolhatna. Szerintem a szexben pont az lenne a csúcs, ha mindenki megkaphatná azt amire vágyik, olyan parrnertől, aki ezt meg akarja adni neki és ugyanúgy élvezi is. Néha talán egymásra találnak ebben az emberek. Én még keresem...
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2024. 09. 08. vasárnap 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 08. vasárnap 12:35
Lehet nem fogtok kedvelni de nekem a szex pasival és csajjal is ugyanúgy működik. Kémia kommunikáció erintesek, csók, vagyis minden. Is. Lehet én ülök rossz kocsiban de a szex nekem ebből all, nem test felületi tabukból smile
2024. 09. 08. vasárnap 12:35  #78
biboots biboots VIP
2024. 09. 08. vasárnap 10:40  #77
marco4 marco4
Hasonlóan látom. Nálam is az örömszerzésről, az élményről, a vágyak megéléséről, nem pedig két férfi közötti szerelemről szól. Az viszont alap, hogy legyen meg a szimpátia és a baráti hangvitel.
(Ez egy válasz elcondor üzenetére (2024. 09. 07. szombat 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 07. szombat 17:05
Sokan fére értik ezt az egész ,Bi partner keresést , teljesen más , mint , ha egy nőt keresnél . Itt szó sem lehet szerelem ről pl , többnyire kizárt a csókolózás és nagyon soka elzárkóznak az anális behatolástól. ,viszont , szinte mindegyikőnk ugyan azt keresi és attól izgul , az pedig egy formás farok , ha kimondod , ha nem , ez alapvetés , a tesztforma a másik , és csak ez után a kor és egyebek. Hogy kinek mi a megfelelő , na ez a fő változó. én pl a kicsi farkat , vékony testet tartom előnyösnek. smile a Szakál kizárt , , valamiért zavar.
2024. 09. 07. szombat 20:26  #76
Palesz Palesz
Amiről te beszélsz az a heteroflexibilis. Egy igazi bi pasinál nem gáz anál vagy esetleg a csók.
(Ez egy válasz elcondor üzenetére (2024. 09. 07. szombat 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sokan fére értik ezt az egész ,Bi partner keresést , teljesen más , mint , ha egy nőt keresnél . Itt szó sem lehet szerelem ről pl , többnyire kizárt a csókolózás és nagyon soka elzárkóznak az anális behatolástól. ,viszont , szinte mindegyikőnk ugyan azt keresi és attól izgul , az pedig egy formás farok , ha kimondod , ha nem , ez alapvetés , a tesztforma a másik , és csak ez után a kor és egyebek. Hogy kinek mi a megfelelő , na ez a fő változó. én pl a kicsi farkat , vékony testet tartom előnyösnek. smile a Szakál kizárt , , valamiért zavar.
2024. 09. 07. szombat 18:38  #75
hubi123 hubi123
Teljesen egyet étek mindennel, amit leírtál. Ez nálam is így van pontosan!
2024. 09. 07. szombat 17:20  #74
Pfhairy Pfhairy
Azért meg lehet a találkozót valahogy oldani ha igazán akarod.
Akár egy autóban a szabadba még jó idő van és plusz izgalmat okoz.
Nekem a szőrös pasik jönnek be átlagos testalkat A szakáll előny. Nekem is van.
2024. 09. 07. szombat 17:05  #73
elcondor elcondor
2024. 09. 07. szombat 16:58  #72
elcondor elcondor
Heló , itt a kérdés nem az , hogy mit szeretnék ki próbálni , hanem , hogy , hol , mikor , kivel , egyébként bármi , mármint a fantáziám szerint , az , hogy szemtől szembe mi menne , nos az kérdéses. Igazából , az akadályokkal van a gond , hely , idő stb . Ember az lenne rá.
(Ez egy válasz Pfhairy üzenetére (2024. 08. 31. szombat 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 31. szombat 06:54
Mesélj miért nehéz a megvalósítás?mi az ami érdekel?
Amit szívesen kipróbálnál?
/ 13