Én egy kicsi cégnél dolgozok
Csak egy nő dolgozik velünk.
Nem rég mesélték h nagyon nagy faszimádó.
Csinos 45 éves milf.
Nem tudom kinek volt meg a cégnél de mindig úgy alakítja a beszélgetéseket h a szexre tereli a témát.
Csak egy nő dolgozik velünk.
Nem rég mesélték h nagyon nagy faszimádó.
Csinos 45 éves milf.
Nem tudom kinek volt meg a cégnél de mindig úgy alakítja a beszélgetéseket h a szexre tereli a témát.
Hát eddig ahol dolgoztam, nem tapasztaltam ilyet
pedíg gyakran megesik az ilyen
(Ez egy válasz alfahun üzenetére (2023. 10. 04. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem fura volt, nem gondoltam volna
helyes, úgy is kell
(Ez egy válasz alfahun üzenetére (2023. 10. 04. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyik másik talán jobban is!
Egyébként egy nagyon kedves nő.
Egyébként egy nagyon kedves nő.
és szeretik a kollegák
és szeretik a kollegák
(Ez egy válasz alfahun üzenetére (2023. 10. 04. szerda 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 04. szerda 16:39
A feneke nagyon tetszik kis markolni való cicik, a többit nem tudom
A feneke nagyon tetszik kis markolni való cicik, a többit nem tudom
alkata melle pinája milyen? csakhogy el tudjam képzelni
(Ez egy válasz alfahun üzenetére (2023. 10. 04. szerda 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Tényleg nagyon jó kis nő, vékony KB 40 es
nagyobb cégnél van, nemcsak bulikon van gabalyodás
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2023. 10. 04. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 04. szerda 16:34
Ha már nálatok volt hasonló móka, a feleséged nagyobb cégnél dolgozik? Nyílván egy párszemélyes cégnél is előfordulhat, de érdekelne, hogy hol gyakoribb. Valamint csak bulikba vagy akár hétközben is összegabalyodnak a kollegák?
Ha már nálatok volt hasonló móka, a feleséged nagyobb cégnél dolgozik? Nyílván egy párszemélyes cégnél is előfordulhat, de érdekelne, hogy hol gyakoribb. Valamint csak bulikba vagy akár hétközben is összegabalyodnak a kollegák?
(Ez egy válasz közösfeleség üzenetére (2023. 10. 04. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
hm hogy néz ki az az anyuka?
(Ez egy válasz alfahun üzenetére (2023. 10. 04. szerda 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 04. szerda 16:29
Hát ma ment a susmus, állítólag egy csinos kétgyerekes anyuka volt a legnépszerűbb ketten is rendezték
Hát ma ment a susmus, állítólag egy csinos kétgyerekes anyuka volt a legnépszerűbb ketten is rendezték
mindenhol más, partner kell hozzá és akkor természetes
(Ez egy válasz alfahun üzenetére (2023. 10. 04. szerda 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz alfahun üzenetére (2023. 10. 04. szerda 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor ez 'természetes'??
(Ez egy válasz közösfeleség üzenetére (2023. 10. 04. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Feleségem erről tudna mesélni
(Ez egy válasz alfahun üzenetére (2023. 10. 03. kedd 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz alfahun üzenetére (2023. 10. 03. kedd 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 03. kedd 17:23
A kollégám mondta,hogy ez ilyenkor belefér, nem tudom hogy máshol is így van, vagy nagyon jó munkahelyet találtam?
A kollégám mondta,hogy ez ilyenkor belefér, nem tudom hogy máshol is így van, vagy nagyon jó munkahelyet találtam?
Ami érdekessé tette az az hogy senkinek sem volt ott a párja. Persze reggel mindenki szemlesütve reggelizett.