Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2021. 06. 23. szerda 20:28  #237
Futóegér Futóegér
Olvasva a hozzászólásaid szerte a topicokban, veled már minden IS megtörtént! circling Jó, hogy vannak itt ilyen emberek is! eljen
(Ez egy válasz feherkalman1 üzenetére (2021. 06. 23. szerda 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 23. szerda 18:58
Az ügyfél megdugta a csajomat az irodában.
2021. 06. 23. szerda 18:58  #236
feherkalman1 feherkalman1
Az ügyfél megdugta a csajomat az irodában.
2021. 06. 23. szerda 18:29  #235
Törölt felhasználó (4491172)
Oké ezt viccből írtam, mert a kedvenc témád a volt feleség szokott lenni! Természetesen tudom, hogy kiről szolt a téma!
(Ez egy válasz feherkalman1 üzenetére (2021. 06. 23. szerda 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 23. szerda 18:22
Ha vennéd a fáradságot és olvanál néha aakor nem kellene találgatnod. De ez sanálom most mellé ment. buck
2021. 06. 23. szerda 18:22  #234
Ha vennéd a fáradságot és olvanál néha aakor nem kellene találgatnod. De ez sanálom most mellé ment. buck
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 23. szerda 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 23. szerda 14:48
A volt feleségét, és a főnökét! vigyor2
2021. 06. 23. szerda 14:48  #233
A volt feleségét, és a főnökét! vigyor2
(Ez egy válasz lesliet üzenetére (2021. 06. 23. szerda 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 23. szerda 14:27
És mi volt rajta, mit láttál?
2021. 06. 23. szerda 14:27  #232
lesliet lesliet
És mi volt rajta, mit láttál?
(Ez egy válasz feherkalman1 üzenetére (2021. 06. 22. kedd 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 22. kedd 22:27
Megnéztem a felvételt. crazya
2021. 06. 22. kedd 22:27  #231
Megnéztem a felvételt. crazya
(Ez egy válasz Kutyapóz üzenetére (2021. 06. 03. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 03. csütörtök 14:02
Jól működik a fantáziád (csak legyen, aki elhiszi)!
2021. 06. 15. kedd 12:54  #230
Kutyapóz Kutyapóz
Sok mindenben egyetértünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 15. kedd 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4521202)
2021. 06. 15. kedd 08:45
igen- egyetértek smile smile smile
2021. 06. 15. kedd 08:45  #229
Törölt felhasználó (4521202)
igen- egyetértek smile smile smile
(Ez egy válasz Kutyapóz üzenetére (2021. 06. 03. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 03. csütörtök 15:44  #228
Jövő héten kiderül. Hétfőn már megyek vissza dolgozni. buck
2021. 06. 03. csütörtök 14:02  #227
Kutyapóz Kutyapóz
(Ez egy válasz feherkalman1 üzenetére (2021. 06. 03. csütörtök 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 03. csütörtök 11:02
Én ma kameráztam be a barátnőm irodáját , de ő nem tud róla . én viszont tudom hogy egy ügyfele kefélgeti. Nagyon kíváncsi vagyok.
2021. 06. 03. csütörtök 11:02  #226
Én ma kameráztam be a barátnőm irodáját , de ő nem tud róla . én viszont tudom hogy egy ügyfele kefélgeti. Nagyon kíváncsi vagyok.
(Ez egy válasz Borzongás üzenetére (2010. 12. 08. szerda 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 08. szerda 22:21
Igaz, valóban nem ilyen egyszerű már , de mihelyt tiltva van valami...annál izgalmasabb, nem?? Manapság nekem van saját irodám kacsint viszont nem kameráztam még be....
2018. 11. 08. csütörtök 07:16  #225
F_Jimmy F_Jimmy
Nos,a vörös tigris megint megvolt.
Hülyék vagyunk mi férfiak. A nők a faszunktól fogva veztnek.
A multkori affér után zavart és visszafogott voltam. Zavart mert nem tudtam kinek, mit fog elmondani a kishölgy. ?Miként állítja be a kamatyolásunkat.
Nem akartam semmi bonyodalmat, de mindez ellenére, ha közelembe lengedezett a kollegina határozott bizsergést éreztem az ágyékom környékén. És gyüléseken próbáltam rájönni, hogy még ki húzta meg ezt a formás ribancot.
Ő sem vált túlzottan közvetlenkedővé, csak ha átmenetilegg ketteseben maradtunk engedett meg egy bizamas mosolyt egy futó érintést.
Olybbá tűnt, hogy egyszeri kaland marad.
Nos, bekavart nagyon a csapatépítés.
Az éjszakába nyúló bulin, sejteni kezdtem, hogy melyik kolléga (az egyik a három közül), amelyik még meghúzta, és, kiről azt állította, hogy zsarolja, hogy még. Habár a társaság eléggé szolidan táncolgatott a pacák az átlagon hangulaton felül közeledett és, habár ő nem dohányzó, folyamatosan kikisérte cigire a csajt. A hölgy nem úgy viselkedett, mint akinek nem tetszik, és már kezdtem féltékeny lenni.
Aztán jött a társasági táncverseny. A párokat sorshúzás döntötte el. És szerencsém volt. A vörös tigris lett a párom.
Jól táncolok, de most fantasztikis voltam . Előjáték gyanánt kellett mozgjak, de úgy hogy, ha sikerül hevet gerjeszteni, az ne legyen látványos kifele. Hihetelen összhangba kerültünk. Kézszorítások, simítások, pillantások. A hölgy hátradobott fejjel, nyakát ívelve nevetett. A végén odasugtam a szobaszámom és leléceltem.
A leghosszabbnak tűnő öt percet vártam. és néztem vteül-e árnyék a résnyire nyitvahagyott szobajtó hasadékába.
Megjött.És habár mindkettőnk szíve gyorsan vert romantikus filmbe illő alapossággal és gyöngédséggel csókolóztunk, hosszasan. Mintha a tánc része lett volna. Lassan vetettük le a ruhákat és kerültünk be a zuhany alá. Szétvette lábi közé ültem és nyaltam a punciját, miközben a zuhany pezsgő vizzel gerjesztette. Majd letérdelt és leszopott. Nem féltem eldurranni, hisz tudtam, van még bennem gerjedelem. És volt.
(Ez egy válasz F_Jimmy üzenetére (2018. 03. 18. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 18. vasárnap 21:00
CSAK SEMMI SZEX! KOLLÉGÁK VAGYONK
Egy kolléganővel várni kellett egy átutazó valakire, hogy ellenjegyezzünk egy dokumentumot. Eredetileg úgy volt, hogy munkaidő után egy órányit, de az illető telefonált, hogy dugóba futott és legalább két órát késik.
Mikor közöltem a hölggyel egyáltalán nem lett bosszús, hanem széleset vigyorgott, majd félig beharapta az alsó ajkát és picit elpirulva vetette fel:
- Vajon, hogy lehetne a legkellemesebben eltölteni a várakozást?!
Nem volt köztünk azelőtt semmi flört, vagy akár minimális szimpátia-megnyilvánulás. És amúgy is fél füllel hallottam, hogy nemrég költözött össze a barátjával. Tehát első benyomásra nem igazán jött, hogy higgyek az intuíciómnak. Valamit habogtam, hogy telefonálnivalóm volna. Majd felmentem az irodámba.
Ott meg persze ölt meg a méreg. Rágódtam, azon, ami lezajlott. Próbáltam magam meggyőzni, hogy nem hallottam jól. Da ha igen, akkor sem érdemes egy bonyolult munkahelyi kapcsolatba belemenni. Aztán meg azon, hogy a szexszel biztos el akar érni tőlem valamit. Amióta beejtőernyőztek főnöknek, még a gyanúját is el akartam kerülni, hogy valakivel kavarok.
Nos, nem sokáig tépelődhettem, mert bekopogott M. azzal, hogy unja magát, és meginna valamit. Minden kételyem elmúlt és gyorsan töltöttem valami konyakot. Amikor leült tudatosult bennem, hogy nincs harisnya a lábán. Késő ősz volt, és határozottan emlékeztem, hogy valami mintás, a szemet eléggé, vonzó meggypiros cucc volt még az előbb rajta.
- Nem fázol meg harisnya nélkül?
- Azalatt a két óra alatt, amíg várunk nem hiszem. – Mondta, és hosszasan és jelentőségteljesen a szemembe nézett. És egy húzásra felhajtott az italt.
- Na, még egy pohár és vége minden gátlásomnak!
„Akkor ezt már a második menet előtt hajtod fel!” – mondtam, és lehajoltam a szájához.
Lassan, a helyzetre nem jellemző nyugalommal és romantikával, kóstolgattam a konyakos ajakit, egyre zilálóbbá váló leheletét, simogattam a vörös haját. Majd bontogatni kezdtem az inggombokat, és lassan előkerültek a mellei.
Általában más irányba lepődik meg az ember. A melltartóból kihámozott mellekről sokszor derül ki, hogy amúgy kedves formásak, de kisebbek, esetleg picit megereszkedettek, és csak a formatartó ruhadarab vetíti előre őket tobzódó buja vágyálmokká. Nos, az M. mellei melltartó nélkül talán még nagyobbak voltak, formásak, enyhén felfele álló hegyes mellbimbókkal, melyek nyalogatásra érezhetően dudorodtak.
2018. 03. 19. hétfő 21:24  #224
jirzi jirzi
Látod hogy nem ment át nyes
(Ez egy válasz F_Jimmy üzenetére (2018. 03. 19. hétfő 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 19. hétfő 10:56
Igen, mi székelyek a félszavak és tőmondatok mesterei vagyunk.

gék nélkül írunk le komplex cselekményeket "A kocsmába bé! A bicskát elé! S a komába belé! s aztán el!"

Szókincsünk még a nyelvújítás előtti.

Szintaktikai készségeink, pedig valahol a bányabéka segge alatt vannak. Maximum egy bevásárlólistát vagyunk képesek összeállítani. A diplomásoknak esetleg futja egy apróhírdetésre.

És annyira fafejüek vagyunk, hogy a kultúra lepereg rólunk, mind mind majomról az illemtanlecke.

Nem is beszélve a szexuális élményeinkről. A gólyamesét már nem hisszük, de tradicionális emberként csak (ahogy a pap mutatta az asszonynak) misszionárius pózban szeretkezünk. Ha éppen van, de ha nincs akivel, akkor is csak így.

Fantáziánk nincsen, de igény volna rá. S, ha véletlenül egy amerikai erotikus olvasmányra akadunk, és meg is értjük, annyira azonosulunk vele, hogy nem tudunk már különbséget tenni a tapasztalat és az olvasmány között.

Ó, te ki átláttál rajtam, mint röntgenorvos a törött csonton, jöjj és taníts írni! Emelj ki a paplan alatti sötétben kamatyoló szegényes erotikánkból! Mondd el, hogy a kuytapózt nem a kutyával, a kiskiflit nem a pékkel kell művelni. Smég mondj, olyan dolgokat, melyekről azt sem tudom, hogy nem tudom. Hisz sudár az eszed mind a petrence. Te vagy Lux Elvira egyetlen interjúalanya, mert mindent IS megtapasztaltál a szexbe. Te, képes vagy egyedül lenyomni egy swingerpartit és ezen a fórumon megírni a többieknek, hogy nem is voltak ott.
2018. 03. 19. hétfő 12:37  #223
Törölt felhasználó (69371)
Jaj, hát annyira tudtam, hogy te leszel az első. mf2
Mondd csak, az asszony nem pipa, hogy többet foglalkozol velem, mint vele? Már ha tudná, hogy itt vagy.
Nagy swinger mester! eplus2 Viccnek is rossz. Elrettentő példának pedig túl jó.
2018. 03. 19. hétfő 11:54  #222
jirzi jirzi
,,Te vagy Lux Elvira egyetlen interjúalanya, mert mindent IS megtapasztaltál a szexbe. Te, képes vagy egyedül lenyomni egy swingerpartit és ezen a fórumon megírni a többieknek, hogy nem is voltak ott. '' Ez a leghatalmasabb oltás amit ezen a fórumon hallottam ,de azt hiszem akinek címezted soha nem fog átmenni ,mert nem érti önmagát nyes Az írásod viszont nagyon jó és izgalmas. Köszi
(Ez egy válasz F_Jimmy üzenetére (2018. 03. 19. hétfő 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)

gék nélkül írunk le komplex cselekményeket "A kocsmába bé! A bicskát elé! S a komába belé! s aztán el!"

Szintaktikai készségeink, pedig valahol a bányabéka segge alatt vannak. Maximum egy bevásárlólistát vagyunk képesek összeállítani. A diplomásoknak esetleg futja egy apróhírdetésre.

És annyira fafejüek vagyunk, hogy a kultúra lepereg rólunk, mind mind majomról az illemtanlecke.

Nem is beszélve a szexuális élményeinkről. A gólyamesét már nem hisszük, de tradicionális emberként csak (ahogy a pap mutatta az asszonynak) misszionárius pózban szeretkezünk. Ha éppen van, de ha nincs akivel, akkor is csak így.

Fantáziánk nincsen, de igény volna rá. S, ha véletlenül egy amerikai erotikus olvasmányra akadunk, és meg is értjük, annyira azonosulunk vele, hogy nem tudunk már különbséget tenni a tapasztalat és az olvasmány között.

Ó, te ki átláttál rajtam, mint röntgenorvos a törött csonton, jöjj és taníts írni! Emelj ki a paplan alatti sötétben kamatyoló szegényes erotikánkból! Mondd el, hogy a kuytapózt nem a kutyával, a kiskiflit nem a pékkel kell művelni. Smég mondj, olyan dolgokat, melyekről azt sem tudom, hogy nem tudom. Hisz sudár az eszed mind a petrence. Te vagy Lux Elvira egyetlen interjúalanya, mert mindent IS megtapasztaltál a szexbe. Te, képes vagy egyedül lenyomni egy swingerpartit és ezen a fórumon megírni a többieknek, hogy nem is voltak ott.
2018. 03. 19. hétfő 11:35  #221
Igazán frappáns válasz volt! eljen nyes
Megkövetem magam, de így még nem nagyon láttam székelyeket írni. Igaz az is eszembe juthatott volna, hogy esetleg nem valós az ország beállításod.
Ha valóban székely vagy, akkor le a kalappal. Mert vagy nagy figyelmet fordítasz arra, amit írsz (ritka erre felé bárkitől), vagy csak úgy jön zsigerből.
Ezek szerint tévedtem. Viszont akkor tartom magam ahhoz, hogy foglalkoznod kell az írással. Lehet foglalkozol is, végül is bárki lehet író a való életben.
Nem megbántani akartalak, amúgy sem sikerült úgy érzem, de általában ilyen írást, így megírva nagyon ritkán olvasni.
Nekem pedig az jutott eszembe az egészről, amit leírtam.

2018. 03. 19. hétfő 10:56  #220
F_Jimmy F_Jimmy

2018. 03. 19. hétfő 09:57  #219
Lehet az élet, de nem a te életedben történt ez meg.
Az egész megfogalmazás, stilisztika egy erotikus könyvből való. Olyan szavak vannak benne használva, amit ember nem használ a hétköznapokban.
Az egész történet tipikusan amerikai, a párbeszédek stilisztikája pedig írói vénára utal, ahogyan nyomtatják a könyvekben.

Most mondanám, ha így tudsz írni, akkor hajrá ne add fel, de ez olyan copy-zás, mint annak a rendje. próbálod sajátodként beállítani. Nem szép dolog. ejnye1

Ráadásul Romániból írsz, és sajnos a székely magyaroknak is meg van a saját írási stílusok, ami nem ilyen. Nagyon nem ilyen, akármilyen tanult ember is.Elhiszem, hogy ott rá vagy kényszerülve ilyen történetek olvasására.
(Ez egy válasz F_Jimmy üzenetére (2018. 03. 19. hétfő 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 19. hétfő 09:48
Az Élet.
Sajnos.

De, látom kekeckedő fajta vagy, úgy, hogy maradjunk abban, hogy azért nincs folytatás, mert a macska a meztelen seggemhez dörgölőzőtt és kizökkentett a fantáziáimból és rájöttem, hogy erotikus szöveget generáló robot vagyok. Kösz, hogy ráébresztettél!
2018. 03. 19. hétfő 09:48  #218
F_Jimmy F_Jimmy
Az Élet.
Sajnos.

De, látom kekeckedő fajta vagy, úgy, hogy maradjunk abban, hogy azért nincs folytatás, mert a macska a meztelen seggemhez dörgölőzőtt és kizökkentett a fantáziáimból és rájöttem, hogy erotikus szöveget generáló robot vagyok. Kösz, hogy ráébresztettél!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 19. hétfő 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 19. hétfő 07:56
Legalább a forrást megjelölted volna. szomoru1
/ 27