Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2010. 12. 09. csütörtök 05:26  #177
Törölt felhasználó (768271)
haaaaat ugye lanykoromban,nyari munkan igencsak sokszor kellett a fonok ur cerkajat "hegyezni"!!!
boldog idooooooook!! vigyor2
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2010. 12. 08. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 08. szerda 15:47
Attol is függ milyen beosztásban vagy a munkahelyeden...
Azért egy bizonyos beosztás felett már nem ilyen egyszerü!
A hölgytag véleménye.De szerintem is igaza van.
2010. 12. 09. csütörtök 05:22  #176
Törölt felhasználó (768271)
hat hogyne!!
csak utana az a szegeny takaritono ugye................mivel a kezelopult csurom "nyal"!!! vigyor
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 08. szerda 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (772756)
2010. 12. 08. szerda 15:28
El tudod képzelni, hogy az milyen izgató, ha még a kamerán keresztül a biztonsági személyzet is látja?
2010. 12. 08. szerda 22:21  #175
Borzongás Borzongás
Igaz, valóban nem ilyen egyszerű már , de mihelyt tiltva van valami...annál izgalmasabb, nem?? Manapság nekem van saját irodám kacsint viszont nem kameráztam még be....
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2010. 12. 08. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 08. szerda 17:21  #174
Ezt egy kicsit viccnek szántam, ugyanis egyszer ránknyitottak és elég sok kellemetlenség származott belőle.
Parkolóban kamerák előtt már csináltuk. Utána beültünk az autóba és elmentünk.
2010. 12. 08. szerda 15:47  #173
christiano christiano VIP
2010. 12. 08. szerda 15:28  #172
El tudod képzelni, hogy az milyen izgató, ha még a kamerán keresztül a biztonsági személyzet is látja?
2010. 12. 07. kedd 22:20  #171
Borzongás Borzongás
No igen... wow3 most sem panaszkodom...bár a munkahely újabban tabu.. de meddig? kitudja vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 06. hétfő 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2010. 12. 06. hétfő 22:50
Azt a...
Nem semmi.

Elképzeltem a szituációt, hát tudsz élni, Babe! nyes
2010. 12. 06. hétfő 22:50  #170
Törölt felhasználó (745787)
Azt a...
Nem semmi.

Elképzeltem a szituációt, hát tudsz élni, Babe! nyes
(Ez egy válasz Borzongás üzenetére (2010. 12. 04. szombat 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 04. szombat 19:48
Volt benne részem... vigyor2

Anno 1 kollegámmal nem bírtunk egymás mellett elmenni úgy, hogy ne értünk volna egymáshoz...csak egy picit..épp hogy súrolva a másikat...Rendezvényeken, összejöveteleken állandóan ott volt ahol én, 20 centis sugarú kört lehetett volna körénk húzni rendszeresen. Eljött viszont egy ilyen szutyorgós, hideg téli nap mint a mai, amikor valahogy délután a többiek korán leléptek..(mondván nem sokára jön a Mikulás)....Mi így kettesben maradtunk. ..Kis idő elteltével rájöttünk erre, összenéztünk az íróasztalunk felett. Rámosolyogtam, erre ő eldobta a tollát, és futva az ajtóhoz ment. Bezárta a szobát, és pillanatok alatt a 20 cm-es körön belülre került. Egymásnak estünk, csókolt, tépte le rólam a ruhát..én ziháltam a karjában ... nagyon izgatott az ereje, és a szenvedély ami átjött tőle hozzám...A szoknyám a földön, a harisnyám elszakadt, de kibánta? smile a pulcsim mittudomén..szanaszét estem 1 másodperc alatt...Felkapott felrakott az asztalra, félrehúzta a bugyim és úgy kinyalta a puncim, hogy majdnem leestem onnan...aztsem tudtam hol vagyok smile Ez után kitalálta, hogy mellettünk a főnök irodája is szabad..gyerünk, menjünk át oda...Ajtó kinyit, remegő lábakkal irány a főnöki szoba..persze egy szál nedves bugyiban..Ott volt egy bőr kanapé ...felkapott, rádobott, és elém állt..Láttam, hogy feszül a nadrágja ezerrel..és hogy nagyon rendben lesz itt minden..Igazam is lett, nem csalódtam, húúú de szép farka volt! Ahogy kiszedtem azonnal a számba vettem..erős is volt, finom smile Utána egy hatalmasat dugtunk a kanapén...így - 20 cm-re "nőtt" a távolság köztünk. Bazi nagyot élveztünk mindketten. Közben az érdekesség kedvért a főnök is bejelentkezett, persze telefonon.. smile Meglepődött, hogy én és nem a titkárnő vette fel a telot...Nem volt semmi kommunikáció amit akkor folytattam vele.. smile .. ja , és az ajtó?? no azt sem zártuk be....
Mi így vártuk a Mikulást smile Jó "kis" virgácsot kaptam...
2010. 12. 06. hétfő 21:51  #169
Törölt felhasználó (767205)
Nem tartom jó dolognak, megfertőzi a lékört. Régi mondás az hogy házinyúlra nem lövünk. Ha valami nem jön össze csak rossz hangulat lesz belőle.
2010. 12. 04. szombat 19:48  #168
Borzongás Borzongás
Volt benne részem... vigyor2

Anno 1 kollegámmal nem bírtunk egymás mellett elmenni úgy, hogy ne értünk volna egymáshoz...csak egy picit..épp hogy súrolva a másikat...Rendezvényeken, összejöveteleken állandóan ott volt ahol én, 20 centis sugarú kört lehetett volna körénk húzni rendszeresen. Eljött viszont egy ilyen szutyorgós, hideg téli nap mint a mai, amikor valahogy délután a többiek korán leléptek..(mondván nem sokára jön a Mikulás)....Mi így kettesben maradtunk. ..Kis idő elteltével rájöttünk erre, összenéztünk az íróasztalunk felett. Rámosolyogtam, erre ő eldobta a tollát, és futva az ajtóhoz ment. Bezárta a szobát, és pillanatok alatt a 20 cm-es körön belülre került. Egymásnak estünk, csókolt, tépte le rólam a ruhát..én ziháltam a karjában ... nagyon izgatott az ereje, és a szenvedély ami átjött tőle hozzám...A szoknyám a földön, a harisnyám elszakadt, de kibánta? smile a pulcsim mittudomén..szanaszét estem 1 másodperc alatt...Felkapott felrakott az asztalra, félrehúzta a bugyim és úgy kinyalta a puncim, hogy majdnem leestem onnan...aztsem tudtam hol vagyok smile Ez után kitalálta, hogy mellettünk a főnök irodája is szabad..gyerünk, menjünk át oda...Ajtó kinyit, remegő lábakkal irány a főnöki szoba..persze egy szál nedves bugyiban..Ott volt egy bőr kanapé ...felkapott, rádobott, és elém állt..Láttam, hogy feszül a nadrágja ezerrel..és hogy nagyon rendben lesz itt minden..Igazam is lett, nem csalódtam, húúú de szép farka volt! Ahogy kiszedtem azonnal a számba vettem..erős is volt, finom smile Utána egy hatalmasat dugtunk a kanapén...így - 20 cm-re "nőtt" a távolság köztünk. Bazi nagyot élveztünk mindketten. Közben az érdekesség kedvért a főnök is bejelentkezett, persze telefonon.. smile Meglepődött, hogy én és nem a titkárnő vette fel a telot...Nem volt semmi kommunikáció amit akkor folytattam vele.. smile .. ja , és az ajtó?? no azt sem zártuk be....
Mi így vártuk a Mikulást smile Jó "kis" virgácsot kaptam...
2010. 12. 03. péntek 18:00  #167
Törölt felhasználó (313892)
az volt a legizgibb mikor a főnők tartotta a folyoson a dörgedelmeit én meg döngettem a titkárnőt az irodában crazya
2010. 08. 07. szombat 11:43  #166
kazanka kazanka
Szia!
Valaki tudott a másikról, valaki meg nem. Nem vertem nagydobra a dolgot, de ha valamelyik hölgy nálam maradt "takarítani" a közös buli után, mindenkinek egyértelmű volt a helyzet. Voltak, akik ezt meg is beszélték egymás között, mert barátnők voltak, de egyszerre nem voltam velük :-( Meg aztán, nem szoktam annyira véka alá rejteni, hogy benne lennék valamiben smile Aki nem vevő rá, annál nem erőltetem a dolgot, aki meg benne van, annál meg nincs is rá szükség. Az ember érzi azt, hogy kinél van esélye egy jó kis szexre. A komplikációk elkerülése miatt jobban szeretem, ha kapcsolatban van a másik fél, mert ilyenkor mind a kettőnk részéről csak a szex van, és nem kell kínos magyarázatoktól tartani. Jobb ezt az elején letisztázni. Egy ilyen munkahelyi kaland sem végződött haraggal. Biztosan szerencsém volt vele.
Most azon vagyok, hogy az említett kolléganőm popsiját kipróbáljam, remélem, hamar rááll a dologra smile Valamilyen 3as, vagy 4es szex jó lenne, de azt hiszem, azt nem merném a kollégákkal, ne hogy valaki.... Az már talán túl bonyolult helyzetet szülne. Ki tudja... A varázsa azért nagyon jó, remélem, lesz még benn részem smile !
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 05. csütörtök 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (761336)
2010. 08. 05. csütörtök 21:18
Szia!
Hűha,szép kis munkahelyed lehet neked is smile
Kérdésem:a kolléganőid tudnak arról,h több csajszival is volt kapcsid?
Az én kollégáim tudtak egymásról:S
Csak az volt a gond,h mindegyik rátett egy lapáttal(alább olvashatod a valóságot/.
És senki nem akart sokadik látogatója lenni a puncimnak!
Az idióták ha okosak lettek volna,lehetett vna 3masban,4esben,5ösben buck
2010. 08. 05. csütörtök 21:18  #165
Szia!
Hűha,szép kis munkahelyed lehet neked is smile
Kérdésem:a kolléganőid tudnak arról,h több csajszival is volt kapcsid?
Az én kollégáim tudtak egymásról:S
Csak az volt a gond,h mindegyik rátett egy lapáttal(alább olvashatod a valóságot/.
És senki nem akart sokadik látogatója lenni a puncimnak!
Az idióták ha okosak lettek volna,lehetett vna 3masban,4esben,5ösben buck
(Ez egy válasz kazanka üzenetére (2010. 08. 05. csütörtök 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 05. csütörtök 15:20
Sokáig gondolkoztam, hogy írjak, vagy sem ebbe a fórumba, de végül is megteszem. Aztán majd a reakciókból kiderül, hogy mennyire volt helyes.
Az én munkahelyemen eddig úgy hozta a sors, hogy elég sok nővel sikerült szexuális kapcsolatot kialakítani. Volt akivel hosszú távú és volt akivel csak pár alaklomra szólt a dolog. Ehhez hozzá tartozik az is, hogy akadt közötte igazi bombázó is és persze olyan is, akit "csak" ki akartam próbálni.
A legutóbbi is így indult. Az új beosztásom miatt elég sokat kellett együtt lennünk a kolleginával, amit persze nem is bántam, hiszen nagyon jól néz ki. Gondoltam, kicsit próbálkozom, aztán majd csak lesz valami. Nem nézett ki prűd csajszinak, bár az hozzá tartozik, hogy legalább 10 évvel idősebb nálam. Mindig tettem 1-2 megjegyzést az alakjára, ruhájára, stb. Aztán egyszer csak meglepetésemre szólt az egyik haverom a "cégnél", hogy a hölgy érdeklődik, mennyire gondolom én komolyan azokat amiket mondok. Ebből világossá vált, hogy sínen vagyok. Szó szót követett, és amikor megmondtam, ha van fél órája ugorjon be hozzám a munka után a lakásomra, és beszéljük meg ezt négyszemközt. Ott is volt! A megbeszélés meg elég velősre sikeredett, mert kb. 2 perc múlva nyaltam a finom punciját az ágyon... Sajnos többre nem volt időnk, de aztán bepótoltunk mindent. Szerencsére Ő sem lakik messze a munkahelyünktől, és akár egy ebédidőben, vagy csak úgy is össze tudunk hozni egy menetet. Az szép benne, hogy nem kell kertelni, amikor van időnk, és kedvünk, egyből szex és nem kell magyarázkodni, meg köröket leírni. Voltunk már kolléga lakásán is. Ez csak azért lényeges, mert neki ott a két gyerek és a férje is... Aztán amikor mondtam, hogy ideje volna egy kis pluszt vinni a dologba, kicsit vonakodott, de végül is alaposan leszopott az irodában, az ajtó előtt meg a többiek beszélgettek smile Ez odáig fajult, hogy pár hete visszajött meló után (Ő korábban végzett), mert azt találtam mondani Neki, hogy szívesen látnám miniszoknyában, bugyi nélkül. Hát, meglepett! De a látványától is majdnem elmentem. Gyorsan felraktam az asztalra és nyalás, majd egy hatalmas dugás, a végén meg az utolsó cseppig kiszívta "mindenem". HA nem is időben volt nagy, de az izgalom, és az intenzitás... Kicsivel utána egy céges bulin odajött, hogy beszélgessünk. Megkért, hogy kísérjem haza, de mivel hozzá nem mehettünk, így egy lépcsőházban szopott le.
Mostanában arra akarom rávenni, hogy a popsiját is használjuk. Ott még érintetlen a drága, bármilyen hihetetlen is. De amikor mondtam neki, hogy azt az irodában kell elvesztenie, kicsit meglepődött, de a csillogás ott volt a szemében. Szerintem összejön a dolog...Ha meg még sem, akkor sem rossz, mert vele is csak ki akartam próbálni, de eddig csak szép dolgok történtek.
2010. 08. 05. csütörtök 15:20  #164
kazanka kazanka
Sokáig gondolkoztam, hogy írjak, vagy sem ebbe a fórumba, de végül is megteszem. Aztán majd a reakciókból kiderül, hogy mennyire volt helyes.
Az én munkahelyemen eddig úgy hozta a sors, hogy elég sok nővel sikerült szexuális kapcsolatot kialakítani. Volt akivel hosszú távú és volt akivel csak pár alaklomra szólt a dolog. Ehhez hozzá tartozik az is, hogy akadt közötte igazi bombázó is és persze olyan is, akit "csak" ki akartam próbálni.
A legutóbbi is így indult. Az új beosztásom miatt elég sokat kellett együtt lennünk a kolleginával, amit persze nem is bántam, hiszen nagyon jól néz ki. Gondoltam, kicsit próbálkozom, aztán majd csak lesz valami. Nem nézett ki prűd csajszinak, bár az hozzá tartozik, hogy legalább 10 évvel idősebb nálam. Mindig tettem 1-2 megjegyzést az alakjára, ruhájára, stb. Aztán egyszer csak meglepetésemre szólt az egyik haverom a "cégnél", hogy a hölgy érdeklődik, mennyire gondolom én komolyan azokat amiket mondok. Ebből világossá vált, hogy sínen vagyok. Szó szót követett, és amikor megmondtam, ha van fél órája ugorjon be hozzám a munka után a lakásomra, és beszéljük meg ezt négyszemközt. Ott is volt! A megbeszélés meg elég velősre sikeredett, mert kb. 2 perc múlva nyaltam a finom punciját az ágyon... Sajnos többre nem volt időnk, de aztán bepótoltunk mindent. Szerencsére Ő sem lakik messze a munkahelyünktől, és akár egy ebédidőben, vagy csak úgy is össze tudunk hozni egy menetet. Az szép benne, hogy nem kell kertelni, amikor van időnk, és kedvünk, egyből szex és nem kell magyarázkodni, meg köröket leírni. Voltunk már kolléga lakásán is. Ez csak azért lényeges, mert neki ott a két gyerek és a férje is... Aztán amikor mondtam, hogy ideje volna egy kis pluszt vinni a dologba, kicsit vonakodott, de végül is alaposan leszopott az irodában, az ajtó előtt meg a többiek beszélgettek smile Ez odáig fajult, hogy pár hete visszajött meló után (Ő korábban végzett), mert azt találtam mondani Neki, hogy szívesen látnám miniszoknyában, bugyi nélkül. Hát, meglepett! De a látványától is majdnem elmentem. Gyorsan felraktam az asztalra és nyalás, majd egy hatalmas dugás, a végén meg az utolsó cseppig kiszívta "mindenem". HA nem is időben volt nagy, de az izgalom, és az intenzitás... Kicsivel utána egy céges bulin odajött, hogy beszélgessünk. Megkért, hogy kísérjem haza, de mivel hozzá nem mehettünk, így egy lépcsőházban szopott le.
Mostanában arra akarom rávenni, hogy a popsiját is használjuk. Ott még érintetlen a drága, bármilyen hihetetlen is. De amikor mondtam neki, hogy azt az irodában kell elvesztenie, kicsit meglepődött, de a csillogás ott volt a szemében. Szerintem összejön a dolog...Ha meg még sem, akkor sem rossz, mert vele is csak ki akartam próbálni, de eddig csak szép dolgok történtek.
2010. 08. 05. csütörtök 12:17  #163
Törölt felhasználó (165067)
Tegnap a nejem zárás előtt 10-15 percel bejött az üzletbe ahol dolgozok, kérdi lenne kedvem? naná hogy igen. Bezárom az ajtót belülről, be a mosdóba ám azt az ajtót nyitva hagytam, hatalmas nagy dugás, hátulról dugtam ahogy kell. Nejem erre az ajtó tokjára volt támaszkodva és minden lökésnél a feje előremozdult kifele. Amikor végeztünk jövök ki az üzletbe ás akkor látom, hogy a bejárati ajtónak az ablakára rá van tapadva három kliensem, kukucskáltak be de nagyon! smile Nem volt mit tenni, egyet jót vigyorogtunk, utána még kiszolgáltam őket. Ja, én meg rajtuk röhögtem mert mind a hármuknak tátszott, hogy áll a cerka! smile ))
2010. 07. 15. csütörtök 15:16  #162
Helló kedves Mindenki!
Igértem a folytatást,de az igazsága z,h szinte már mindent leirtam,ami olyan érdekes,szexi volt,vagy szexuális tartalmú volt.egy alkalom volt még,amikor sikerült másodszor is totálkárosra törnöm magamat.Szerelmem ép egy bazi nagy traktort javitott,ilyen ketrec-féleség volt a hátulján,légyszi ne nézzetek hülyének,de gőzöm nincs mire szolgált,mg sulit végeztem wow3 ,de mégcsak enm is láttam addig olyat.Nos én jól el voltam Kicsimmel a trakec ketreces részében,megbeszéltük h mien a "jó"punci,stb smile Ám egyszerűen ránkzárták az ajtót(lakattal!!)
Na basszus,gondoltam ebből nagy szopatás lesz.Lett is,Kicsim haverja,(lökött szőőőőőke herceg)bemászott a rács tetején,volt kb 3 méteres a rács.Hát,nem sokat szarakodtak a fiúk.Először szép szóval,h üljek le szépen lazitsak,közben a kezüket mindketten alám csúsztatták.Már kezdtem unni ezt a fajta módszert,szval Mit képzeltek ti magatokról?felkiáltással felpattantam, erre egyik srác előlről,másik hátulról ölelt át,és ugye négy kéz több mindent meg tud fogni,szval volt cicifogdosás,alámnyúlkálás,persze én sikitottam teli torokból(basszus,bár fogtam volna be a számat,vagy inkább tömték volna be finom .Aztán egyszer csak elvesztettem az egyensúlyomat,és elzuhantam a ketrec belsejében.Szőőőke herceg circling rám,én meg a szerelmemre estem de olyan szerencsétlenül,h a térdem koppant az acéllapon(ilyen acélpántok vagy mik voltak a belsejében)Hát sex már nem lett,csak nagy orditás,baszd meg a lábam eltört(mta pasim,közben az én lábam koppant)Végülis anagy orditozásra valaki leszedte a lakatot,és kimenekültem,vérző térddel.Közben megérkezett az egyik mg-cég területi képviselője,mappáival a kezében úgy nézett rám,mint ha szellemet látna wow1 Ciki volt.Nacim elszakadt,vérzett a lábam,fájt a ouncim(megint nem kaptam bele semmit) sniffles Aztán Szerelmem kicsit megvigasztalt az öltözőben,megfoghattam a farkát(sokadszorra).És ettől olyan boldog lettem vigyor5

Ja azt elfelejtettem hozzátenni,majdnem kórházba kerültem a lábammal,mert bedagadt,tele lett vízzel.
Szóval dugás helyett szado-mazo szexben volt részem,vigyázzatok a traktoros-kombájnos pasikkal! circling
2010. 07. 14. szerda 02:56  #161
kandurmarci kandurmarci
Érdekesek és izgik a történeteid, írd tovább, de törődj a hitetlenekkel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 13. kedd 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 13. kedd 17:10
Szia!
Nem "támadlak le"az h te vagy más mit hisz,nem változtat a számomra szomorú valóságon,h basszus tényleg nem tudtam magam megdugatni,de igy volt.Az okát nem tudom,hiába kérdezed.
A "soha életedben nem dugtak még meg"-re a válaszom:szeplőtlen fogantatásról utoljára Bibliában olvastam,csak azért irom ezt,mert van egy gyerekem,szval valószinű dugtam már életemben smile
Nem haragszom,csak unom,h folyton meghazudtolnak itt,meg "biztos kamu"miért lenne az?
Nézz már szét más topicokban,nem akaro személyeskedni,de vannak elég "vad"sztorik,mégse irom senkinek h ez meg az kamu.Azt hittem,jó ötlet megosztani tinikorom első szexuális élményeit,de látom,itt gúnyolodáson kivűl mást nemigen kap az ember.Mindegy,az emlékeim az enyémek,és még mindig boldogan gondolok vissza rá,mégha nem is hiszitek! schmoll2

(ne törődj a megjegyzésekkel! nincs túl nagy jelentősége, hogy egy történet "kamu", vagy valóban megtörtént eseményeken alapszik! valóban vannak ezeknél jóval nagyobb "mesék" is a fórumban, akinek nem tetszik az írjon jobb és hihetőbb történeteket!) :tom nyes
2010. 07. 13. kedd 17:10  #160
Szia!
Nem "támadlak le"az h te vagy más mit hisz,nem változtat a számomra szomorú valóságon,h basszus tényleg nem tudtam magam megdugatni,de igy volt.Az okát nem tudom,hiába kérdezed.
A "soha életedben nem dugtak még meg"-re a válaszom:szeplőtlen fogantatásról utoljára Bibliában olvastam,csak azért irom ezt,mert van egy gyerekem,szval valószinű dugtam már életemben smile
Nem haragszom,csak unom,h folyton meghazudtolnak itt,meg "biztos kamu"miért lenne az?
Nézz már szét más topicokban,nem akaro személyeskedni,de vannak elég "vad"sztorik,mégse irom senkinek h ez meg az kamu.Azt hittem,jó ötlet megosztani tinikorom első szexuális élményeit,de látom,itt gúnyolodáson kivűl mást nemigen kap az ember.Mindegy,az emlékeim az enyémek,és még mindig boldogan gondolok vissza rá,mégha nem is hiszitek! schmoll2

(ne törődj a megjegyzésekkel! nincs túl nagy jelentősége, hogy egy történet "kamu", vagy valóban megtörtént eseményeken alapszik! valóban vannak ezeknél jóval nagyobb "mesék" is a fórumban, akinek nem tetszik az írjon jobb és hihetőbb történeteket!) :tom nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 13. kedd 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2010. 07. 13. kedd 16:17
Kedves Eve120!

Számomra két dolog jön le az írásaidból.

1. vagy kamu az egész
2. soha életedben nem dugtak még meg.

hogy miért gondolom ezt? talán mert érdekes módon mindegyik sztoridból kimarad ez, minden ilyen eseménynél, ahol rákerült volna a sor, valami mégis közbe jött. bocsi de ezt nem hiszem el. mivel nem volt részed még a szexben, ezért nem is akarsz írni róla, nehogy véletlen valami hülyeséget írj. sőt kicsit kérelkedem az egészben, hogy ezek a dolgok megtörténtek-e. nem azért mert hihetetlennek tartom, hanem te magad fogalmazol úgy, hogy csodálkozom, hpogy senkinek nem esett még le. persze most le fogsz támadni, de a valóságon ez mit sem változtat.
persze amint elolvasod a kommentem, rögtön írni fogsz egy olyan sztorit, ahol végre meg is dugnak, esetleg azzal fogsz magyarázkodni, hogy nem vártam ki a végét...stb. jó volt olvasni, de sántít. és szerintem csak szeretted volna ha anno a téeszben elkaptak volna.

bocs de így gondolom, és nem azért mert bántani akarlak, de én így látom.

(igazad lehet, de ne vedd el a kedvét a "fantáziálás"tól! nézd meg, hogy van e topic a szexuális fantáziákról, talán érdemes lenne nyitni, ha nincs!) :tom nyes
2010. 07. 13. kedd 16:17  #159
Törölt felhasználó (69371)
Kedves Eve120!

Számomra két dolog jön le az írásaidból.

1. vagy kamu az egész
2. soha életedben nem dugtak még meg.

hogy miért gondolom ezt? talán mert érdekes módon mindegyik sztoridból kimarad ez, minden ilyen eseménynél, ahol rákerült volna a sor, valami mégis közbe jött. bocsi de ezt nem hiszem el. mivel nem volt részed még a szexben, ezért nem is akarsz írni róla, nehogy véletlen valami hülyeséget írj. sőt kicsit kérelkedem az egészben, hogy ezek a dolgok megtörténtek-e. nem azért mert hihetetlennek tartom, hanem te magad fogalmazol úgy, hogy csodálkozom, hpogy senkinek nem esett még le. persze most le fogsz támadni, de a valóságon ez mit sem változtat.
persze amint elolvasod a kommentem, rögtön írni fogsz egy olyan sztorit, ahol végre meg is dugnak, esetleg azzal fogsz magyarázkodni, hogy nem vártam ki a végét...stb. jó volt olvasni, de sántít. és szerintem csak szeretted volna ha anno a téeszben elkaptak volna.

bocs de így gondolom, és nem azért mert bántani akarlak, de én így látom.

(igazad lehet, de ne vedd el a kedvét a "fantáziálás"tól! nézd meg, hogy van e topic a szexuális fantáziákról, talán érdemes lenne nyitni, ha nincs!) :tom nyes
2010. 07. 12. hétfő 07:37  #158
Szia!
Próbáltam időrendi sorrendben fellálitani a dolgokat,és az a sztori miből te idézel,egy másik sráccal volt,méghozzá szeptemberben,ez már később történt,valamikor október környékén,és nem ugyanazzal a sráccal.Magyarázkodni nem fogok,és az azelőtt 2 hónappal vesztettem el a szüzességemet,arra vonatkozik,h mielőtt odamentem dolizni,és megismiztem őket!Rosszulesik,h kételkedsz a szavamban,mellétéve eltelt már 6 év,sok minden apró dolog feledésbe ment,csak a naplómat olvasgattam,és amik oda le vannak irva,azokat irtam itt le. wave
(Ez egy válasz Andras_39 üzenetére (2010. 07. 12. hétfő 01:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 12. hétfő 01:14
"gyorsan rábuktam a farkára,de alighogybekaptam rögtön a számbaspriccelt!még ilyet sosem tapasztaltam"
"azelőtt 2 hónappal vesztetem el a szüzességemet"
lejjeb: "Szivesen rábuktam volna,de paráztam,elbénázom,azelőtt egyszer szoptam össz-vissz."
Sztorinak jó, még ha sántít is.
/ 27