Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2009. 08. 29. szombat 07:49  #97
pedersoli pedersoli
Ha katona vagy, akkor tudnod kéne, hogy ez, amit csináltatok szolgálat alatt, katonai bűncselekmény! Egyébként egészségetekre és valóban leírhattad volna mit is csináltatok.
(Ez egy válasz soldath üzenetére (2009. 08. 28. péntek 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 28. péntek 19:50
Foglalkozásomat tekintve katona vagyok.Még tavaly esett meg velem,hogy 24 órás Telephely Ügyeletesi szolgálatot láttam el.(Aki volt katona az tudja miről beszélek)Az Ügyeletes tiszt egy 35 éves százados nő volt.Késő este mikor már a helyettesem az elhelyezési körletében pihent,megjelent a százados asszony ,állítása szerint "ellenőrzés céljából".Nos az ellenőrzésen kívül minden megtörtént. violent
2009. 08. 28. péntek 22:26  #96
Bartek Bartek
A "minden megtörtént"-et részletezhetnéd egy kicsit... circling
(Ez egy válasz soldath üzenetére (2009. 08. 28. péntek 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 28. péntek 19:50
Foglalkozásomat tekintve katona vagyok.Még tavaly esett meg velem,hogy 24 órás Telephely Ügyeletesi szolgálatot láttam el.(Aki volt katona az tudja miről beszélek)Az Ügyeletes tiszt egy 35 éves százados nő volt.Késő este mikor már a helyettesem az elhelyezési körletében pihent,megjelent a százados asszony ,állítása szerint "ellenőrzés céljából".Nos az ellenőrzésen kívül minden megtörtént. violent
2009. 08. 28. péntek 19:50  #95
soldath soldath
2009. 08. 28. péntek 13:52  #94
Lencsy Lencsy
Jahh..azt nem mondtam,hogy a részleteket is kiadom hehe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 28. péntek 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 28. péntek 11:22
na akkor most jutottál el a topic címéhez! azaz ahol abba hagytad a következő hsz-ed onnan kezd! eplus2 eplus2 eplus2
2009. 08. 28. péntek 11:22  #93
surdapapa surdapapa
na akkor most jutottál el a topic címéhez! azaz ahol abba hagytad a következő hsz-ed onnan kezd! eplus2 eplus2 eplus2
(Ez egy válasz Lencsy üzenetére (2009. 08. 28. péntek 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 28. péntek 11:11
Hát igen ..mikor napi 8-10-órát töltesz valakivel aki nagyon tetszik neked és a vonzalom kölcsönös akkor megesik az ilyen vigyor5 Van jó néhány ismerősöm aki a munkahelyén találta meg a szerelmét ..társát..szex partnerét és ha éppen ott jött rájuk a ...hatnék és volt rá alkalom megtették . Még hajdanán Én is ! wink
2009. 08. 28. péntek 11:11  #92
Lencsy Lencsy
Hát igen ..mikor napi 8-10-órát töltesz valakivel aki nagyon tetszik neked és a vonzalom kölcsönös akkor megesik az ilyen vigyor5 Van jó néhány ismerősöm aki a munkahelyén találta meg a szerelmét ..társát..szex partnerét és ha éppen ott jött rájuk a ...hatnék és volt rá alkalom megtették . Még hajdanán Én is ! wink
2009. 08. 25. kedd 22:58  #91
oszi60 oszi60
Akkoriban egy olyan cégnél melóztam, húúúderég volt, 87-ben,ahol éjszakai ügyeletet is kellet adnunk. Váratlan meghibásodások, meg miegymás...előfordult, hogy kolléganőkkel is 2-en bíbelődtünk éjszakánként. Valahogy úgy esett, hogy mindig ugyanazzal a csajjal kerültem sorra hónapokon át. Idősebb volt nálam 3 évvel, én 27 ő 30. Magas, vékony, széles csípővel, kis mellell, hosszú barna hajjal. Szemüveges volt, nagyon jól állt neki. Ráadásul még a férfi szakmákhoz is értett, bátran voltam vele szolgálatban. Valahogy összejöttünk...a sok éjszakai beszélgetés, zenehallgatás, sok olvasás, idő elcsapása, baromkodás. Nyár volt, emlékszem, hajnalban elment zuhanyozni. Egy mindentől messze lévő, műszaki felügyeleti épületben voltunk, ha jön valaki, tudjuk, automata lámpák gyulladnak fel az udvaron. Monitorokat néztünk, meg villogó lámpákat, meg időszakonként nyomtatók berregtek. - Na, visszajött a csobbanásból és csak egy vékony testhez simuló hosszú hálóing volt rajta, még itt-ott vizes is volt benne még. Az éjszakát osztottuk, ő volt az első alvós akkor. Erre készült,- gondoltam én. Rámeredtem, és végignéztem rajta, megborzongtam. Aszentségit!, de csinos vagy!- esett ki belőlem. Nevetett, és odajött, és felhúzott magához, mert olvastam ülve. - Na, végre, hogy észre veszed, te könyvmoly. Én is vagyok olyan érdekes? Hmmm? -már a számra is tapadt. Behúzott egy sötétebb sarokba, esetleg messziről se lássanak minket. Nem voltam magamnál, hát ez előbb történt meg, mint ahogy számoltam. Szándékomban volt indítani rá, közel kerültünk egymáshoz. Most nem volt pasija, az előző nős volt és a kettősséget nem bírták. Sokáig csókolóztunk, kezünk mindenütt járt egymáson, és egymásban. Nekem könnyű volt, mert csak a hálóing volt rajta. A farmeromat én gomboltam ki, ágaskodó farkamat kibontotta már alsómból, lüktetett, és már nedves voltam. -Ó, de régen vágyok rá!-és térdelt le elé, és azonnal kényeztettett nyelvével. nem hagyta abba, még rendesen belülről tarkón nem lőttem magommal. Alig bírtam már állni, remegett a lábam. Felállt és szájában a lovejuice-al csókolózni kezdett velem. Érdekes volt magamat ízlelni, új íz volt a nyálával keveredeve. Lenyelt mindent, és még a szája szélét is lenyalta. -Most te jössz! Vigyázz rám, mert robbanok, a melleim érzékenyek! -félretolta az asztalon a munkanaplókat, meg a leporellókat és hanyattfeküdt a hosszú asztalon. Hálóingét a nyakáig feltűrtem, kicsiny mellein ágaskodtak nagy bimbói, forró leheletre is sóhajtozott már. Puncija nem volt borotvált, akkoriban még nem volt divat. Erős, bozontos világosbarna szőre közül már kikandikált rózsaszín aranyborsója. Csillogott, fénylett, szinte folyt már. Lefetyeltem benne, szívtam, erősebben kérte, hamar elment, hatalmasat sikított, szerencse, hogy nem hallhatta senki. Reméltem, legalábbis. Sokáig remegett, egy pléden az asztal alatt kapaszkodtunk egymásba utána, bújt belém, hozzám. Valamennyit aludt is, aztán elment rendesen aludni. 5-kor keltettem. Nem az utsó eset volt vele...
2009. 08. 22. szombat 18:55  #90
line10 line10
Dolgoztam egy multi cégnél mint technikus, és egy fiatal lánnyal kicsit összemelegedtünk éjszakás műszakban egy raktárhelyiségben szoktunk szeretkezni. A lány elég könnyen kapható volt annak aki szimpatikus volt neki, pár alkalom után mesélte el hogy tőle tudjam meg hogy nem csak velem szokott szeretkezni, van néhány „lyuk sógorom”. Igaz elég jól csinálta, mert nem volt a köztudatba (nem volt híre), igaz a többi pasival munka után csinálta csak. Nagyon jó volt vele kb 2 éven át összejártunk, de sajnos a cég megszűnt, és nagyon messzire kerültünk egymástól.
2009. 08. 17. hétfő 10:32  #89
valentino45 valentino45
kelett volna az alkalmat keresned!
(Ez egy válasz MilkMan27 üzenetére (2009. 07. 31. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 31. péntek 18:17
Nekem csak egy rövidke sztorim van:
Fűztem egy nálam 10 évvel idősebb nagyon jó karban lévő hölgyet.
Vele a kapcsolatom addig jutott, hogy egy közös liftezés alkalmával, jobb kezemmel a fantasztikus D kosaras mellét masszíroztam, bal kézzel pedig a térdétől a harisnyáján és a belső combon fölcsúszott a kezem, majd a puncit letapogatva kihúztam.
Sajnos csak 3 emelet volt a távolság és mindez 20 másodperc... :(
Egy hét múlva én el a cégtől, és több lehetőség már nem volt.
2009. 07. 31. péntek 18:17  #88
MilkMan27 MilkMan27
Nekem csak egy rövidke sztorim van:
Fűztem egy nálam 10 évvel idősebb nagyon jó karban lévő hölgyet.
Vele a kapcsolatom addig jutott, hogy egy közös liftezés alkalmával, jobb kezemmel a fantasztikus D kosaras mellét masszíroztam, bal kézzel pedig a térdétől a harisnyáján és a belső combon fölcsúszott a kezem, majd a puncit letapogatva kihúztam.
Sajnos csak 3 emelet volt a távolság és mindez 20 másodperc... :(
Egy hét múlva én el a cégtől, és több lehetőség már nem volt.
2009. 07. 31. péntek 11:16  #87
zorn zorn
Nekem is sok munkahelyi kapcs volt.Volt egy amig a csajt dugtam addig a férje várta őt mit sem sejtve a portán mindig az tettszet a lgjobban mikor leszopot utána ment haza hatalmas puszit adva a férjének.Ezen mindig mosolyogtam.
2009. 07. 21. kedd 16:31  #86
peterfymi peterfymi
Nem nagyon érdekel, hogy ki mit hisz el, vagy mit nem. A lényeg, hogy aki a helyszínen volt az tudja, hogy mi volt. Csak az asszony meg ne tudja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 21. kedd 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2009. 07. 21. kedd 12:48
hogy itt milyen mesedélutánok mennek.... coldkaki az állandó bigfalloszokról ábrándozik, a többi is mesél, ez a főnökös sztori hát nagyon gyenge, lehet megkövezni, de nem hiszek el belőle semmit, szvsz
2009. 07. 21. kedd 13:20  #85
mackós36 mackós36
Valamivel meg kell jutalmazni a dolgozót, ha nem te szebod meg a fizetését és jól dolgozik. Kilenc hölgy dolgozik a kezem alatt, nem eggyel tanítottam meg a számítógép aszel sokszerűségét, tudnak is egymásról, de nem rivalizálnak. Szerintem ha othol megkapja mindenki amire igénye van ezekbe nem megy bele, "mint jó vezető szemelőtt kell tartani,hogy a dolgozó ne legyen feszült, mert a teljesítménye rovására megy" és tudják hogy hűséges tipus vagyok, mindenkinek ugyan annyit adok (egy centivelse többet vagy kevesebbet) ez a főnökök sorsa!!! DE NEM BÁNOM
2009. 07. 21. kedd 12:48  #84
Törölt felhasználó (69371)
hogy itt milyen mesedélutánok mennek.... coldkaki az állandó bigfalloszokról ábrándozik, a többi is mesél, ez a főnökös sztori hát nagyon gyenge, lehet megkövezni, de nem hiszek el belőle semmit, szvsz
2009. 07. 20. hétfő 19:43  #83
Törölt felhasználó (417145)
Azért, ha az irodádban megdug a beosztottad, ha mást is nem, de egy jo ejukaláciot kap, nem? vigyor2
A nyalás valoban élvezetes, de mekkora az a farok méret, amiért már jár valami? confused
2009. 07. 20. hétfő 19:21  #82
peterfymi peterfymi
Na hello emberek!
Bocsi, hogy csak most írok, de szombat óta picit sűrűk voltak a napjaim.
Tehát ugye, szombaton a főnöki utasításnak eleget téve 1,5 órával korábban megérkeztem a munkahelyemre. Felmentem a főnöknőm irodájához, majd bekopogtam, mire ő behívott. A titkárnője még ott volt, és elég komoly hangvételű beszélgetésbe kezdtünk. Mi a véleményem a cégről, mik a terveim a jövőre nézve stb. Majd mikor a titkárnő elköszönt és hazament, oldódni kezdett a hangulat. Kisvártatva rákérdeztem: Ugye nem ezért hívtál ma be előbb. Erre kifakadt. Egész máshogy kezdett beszélni. Látszott az arcán a vágy. Aztán ahogy behajolt, és szinte a bugyiját láttam a dekoltázsán keresztül... Hát megmoccant valami odalenn. Nagyon korrektül vezette elő a frankót. Azt mondta, hogy egy ideje már figyelget, és egyre inkább úgy érzi, hogy le akar feküdni velem. Persze, ha nem akarom, nem történik semmi, csak maradjon kettőnk között, de ő nagyon nedves miattam. Mondtam, hogy meglep a kérése, de az igazság az, hogy már én is sokat fantáziáltam róla. Ekkor szakadt el a cérna. Egyszerűen felállított a székből, letépte rólam a nadrágomat, az asztalára ültetett és ajkai közé vette akkorra már keményre duzzadt farkamat. Én azt hittem, hogy abban a pillanatban teletöltöm. Sikerült visszafognom magam. Volt még aztán punci nyalás, 69, földön kefélés, íróasztalon hátulról, meg minden. A végén pedig engedte, hogy a szájába élvezzek. Azt mondta, hogy a férjével ilyet még sosem csináltak, és ki akarta próbálni. Nagyon élveztük mindketten. A elköszönés során megemlítette, hogy valószínűleg lesz még rá lehetőség, hogy hasonló helyzetben találkozzunk. Még visszakérdeztem, hogy mikor vett fel új titkárnőt, mert gyanús volt, hogy még nem láttam azelőtt. Tényleg új volt, és ráadásul olyan fajta, akit nem zavarna ki az ember az ágyából. Remélem legközelebb ő is a közelben lesz, mert időnként jól jönne egy kis titkárnői segítség.
Hatalmas élmény a munkahelyi szex, főleg így irodában. Én ezt most tapasztaltam meg, és így már jobban elhiszem a hasonló történeteket.
Sok ilyen élményt mindnyájatoknak!
Üdv!
2009. 07. 20. hétfő 01:13  #81
lacika9153 lacika9153
A főnököm NŐ volt. Nem volt egy bombázó, öreg volt és kissé csunyácska. De megdugtam a saját irodájában,az iróasztalán, csak azért,hogy el ne veszitsem az állásomat! A mocsokkurvája megtartott,mert jó volt neki! Nekem is! Tőbb mint tiz évig nem volt szex hiányom! Ja, szopott is.
2009. 07. 20. hétfő 01:02  #80
lacika9153 lacika9153
Megdugtam a kolleginámat! Hagyta, várta,kivánta. Mindegyikünknek jól esett, elélveztünk! Bazd meg,ez most bün?
2009. 07. 20. hétfő 00:21  #79
Törölt felhasználó (119868)
Mi volt, mert nem írtál...
(Ez egy válasz peterfymi üzenetére (2009. 07. 18. szombat 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 18. szombat 12:15
A főnöknőm mostanában elég furán néz rám, és félreértelmezhető megjegyzéseket tesz. Már egy ideje gyanakszom, hogy tennem kell valamit annak érdekében, hogy az állásom megmaradjon circling .
A nő 43 éves (én 27) magas, szőke, és olyan alak, hogy leírhatatlan. Pár hete beszéltünk valamiről, de szerintem a főnök nem mélyen kivágott dekoltázzsal, behajolva, hogy minden látsszon, szokott beszélni az alkalmazottjával.
A lényeg, hogy szerintem most lépett: felhívott, hogy ma másfél órával előbb menjek be, és keressem meg az irodájában. Nekem késő délutánra kellene mennem, ő akkor végez.
Hát nagyon kíváncsi vagyok, hogy azt akarja-e. Ha érdekel titeket, majd megírom, hogy mi volt.
2009. 07. 18. szombat 12:22  #78
Törölt felhasználó (119868)
Mindenképpen várjuk! vigyor2
(Ez egy válasz peterfymi üzenetére (2009. 07. 18. szombat 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 18. szombat 12:15
A főnöknőm mostanában elég furán néz rám, és félreértelmezhető megjegyzéseket tesz. Már egy ideje gyanakszom, hogy tennem kell valamit annak érdekében, hogy az állásom megmaradjon circling .
A nő 43 éves (én 27) magas, szőke, és olyan alak, hogy leírhatatlan. Pár hete beszéltünk valamiről, de szerintem a főnök nem mélyen kivágott dekoltázzsal, behajolva, hogy minden látsszon, szokott beszélni az alkalmazottjával.
A lényeg, hogy szerintem most lépett: felhívott, hogy ma másfél órával előbb menjek be, és keressem meg az irodájában. Nekem késő délutánra kellene mennem, ő akkor végez.
Hát nagyon kíváncsi vagyok, hogy azt akarja-e. Ha érdekel titeket, majd megírom, hogy mi volt.
/ 27