ha nem tartod magadat prűdnek, akkor mit görcsölsz ezen? csak beszélgetnek róla, nem?
(Ez egy válasz pancsatantra üzenetére (2009. 02. 04. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 04. szerda 20:49
A férjem valamelyik nap mesélte, hogy a kolléganőivel arról beszélgettek, hogy kipróbálnák-e két nővel a szexet. Én teljesen ledöbbentem. A férjem három nővel, és egy férfivel dolgozik együtt, az egyik nő várandós, a másik elég ledér életmódba kezdett, a harmadik egy két gyerekes családanya. Nem tartom magamat prűdnek, sem konzervatívnak, de nem érzem helyénvalónak, hogy férfi és nő munkatársak ilyen mélységben beszéljenek a szexről.
Azért is csodálkozom, mert eddig nem volt náluk ennyire téma a szex. Kezdek aggódni. Lehetséges, hogy több is van köztük? Főleg a ledér nő miatt idegeskedem. Szerintetek? Vagy máshol is normális, hogy férfi és nő kollégák ilyenekről beszélnek? (Eddig nem volt téma ez náluk.)
Azért is csodálkozom, mert eddig nem volt náluk ennyire téma a szex. Kezdek aggódni. Lehetséges, hogy több is van köztük? Főleg a ledér nő miatt idegeskedem. Szerintetek? Vagy máshol is normális, hogy férfi és nő kollégák ilyenekről beszélnek? (Eddig nem volt téma ez náluk.)
Amíg csak beszélgetnek, addig ne aggódj. Az teljesen ártalmatlan dolog.
Ha azonban csapzottan, alsógatya nélkül téved haza, kezdhetsz gyanakodni.
Húzd ki a prűdség méregfogát, és beszélgess Te is nyíltabban a férjeddel az őt izgató témákról! (Ez egy válasz pancsatantra üzenetére (2009. 02. 04. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha azonban csapzottan, alsógatya nélkül téved haza, kezdhetsz gyanakodni.
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Húzd ki a prűdség méregfogát, és beszélgess Te is nyíltabban a férjeddel az őt izgató témákról! (Ez egy válasz pancsatantra üzenetére (2009. 02. 04. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 04. szerda 20:49
A férjem valamelyik nap mesélte, hogy a kolléganőivel arról beszélgettek, hogy kipróbálnák-e két nővel a szexet. Én teljesen ledöbbentem. A férjem három nővel, és egy férfivel dolgozik együtt, az egyik nő várandós, a másik elég ledér életmódba kezdett, a harmadik egy két gyerekes családanya. Nem tartom magamat prűdnek, sem konzervatívnak, de nem érzem helyénvalónak, hogy férfi és nő munkatársak ilyen mélységben beszéljenek a szexről.
Komolyan te magadba beszélsz saját magadnak válaszolgatsz.Mindegy te tudod!
szerintem mi vadászhatnánk eggyütt!
(Ez egy válasz freeyah üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 14:03
hm
én csak szeretném (mmint a topic cimében foglaltakat )
Kedves főnököm fia több,mint kiváló példány
és nekem meg vadászhatnékom van
![smile](images/smilies/smile.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
rószika én cáfolom amit irsz én burkoló v.-ok és még soha nem kívántam meg a kollégákat!De ha gondolod te szóba jöhetsz.
Nincs mit írni. A világ legtermészetesebb dolga, hogy a főnök keféli a titkárnőjét. Annyira össze van kötve az életük, - naponta min. 8 óra, szolgálati utak stb.-, hogy előbb -utóbb sor kerül a dologra. Ugyebár a kollégág is megkivánják egymást, jó lehetüség a munkahelyi buli, ünnepségek stb. Ez már csak igy van. Aki ennek az ellenkezőjét állitja, az álszent.
(Ez egy válasz krisztacica üzenetére (2009. 02. 01. vasárnap 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez egy jó téma, miért nem ír senki?
hm
én csak szeretném (mmint a topic cimében foglaltakat )
bár nem szervesen ez a topic témája de nem találtam neki jobb helyet
"Egy ausztrál bányásztársaság különös módját választotta a munkahelyi motivációnak, bányászait szextovábbképzésben részesíti.
A bányászati felszerelést iskolapadra és tankönyvekre cserélték le a munkások egy ausztrál vállalaltnál. A Sidney Morning Herald tudósítása szerint a Bulga Bányásztársaság egyik vezetője úgy nyilatkozott, munkásaik kiábrándultak és rosszkedvűek, ami szerintünk részben a kielégületlen nemi életre vezethető vissza.
Éppen ezért határozott úgy a társaság, hogy szexuális továbbképzést tart a munkásoknak, beosztottaknak. A tréningen a résztvevők olyan témákban okosodhatnak, mint az előjáték, a változókori szexualitás vagy a nemi kedvetlenség, és a tréninghez méltóan a tananyagot is kézhez kapják a résztvevők.
A tréningvezető szerint az előadásokra égető szükségük van, hiszen a legtöbb ember komoly szexuális problémákkal küzd, legyen szó a változókori szexualitással járó gondokról, az ellaposodott nemi életről vagy az erekciós zavarokról, a résztvevők mindenre választ kapnak."
"Egy ausztrál bányásztársaság különös módját választotta a munkahelyi motivációnak, bányászait szextovábbképzésben részesíti.
A bányászati felszerelést iskolapadra és tankönyvekre cserélték le a munkások egy ausztrál vállalaltnál. A Sidney Morning Herald tudósítása szerint a Bulga Bányásztársaság egyik vezetője úgy nyilatkozott, munkásaik kiábrándultak és rosszkedvűek, ami szerintünk részben a kielégületlen nemi életre vezethető vissza.
Éppen ezért határozott úgy a társaság, hogy szexuális továbbképzést tart a munkásoknak, beosztottaknak. A tréningen a résztvevők olyan témákban okosodhatnak, mint az előjáték, a változókori szexualitás vagy a nemi kedvetlenség, és a tréninghez méltóan a tananyagot is kézhez kapják a résztvevők.
A tréningvezető szerint az előadásokra égető szükségük van, hiszen a legtöbb ember komoly szexuális problémákkal küzd, legyen szó a változókori szexualitással járó gondokról, az ellaposodott nemi életről vagy az erekciós zavarokról, a résztvevők mindenre választ kapnak."
szerintem is egy mély, többszörös orgazmus a lelket is tisztítja, úgy értem megnyugvást ad
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33740)
2007. 05. 04. péntek 10:35
Egy multinál, a nevét nem írhatom le, mert még szeretnék itt dolgozni egy darabig. Jó a csapat.Akkor nem volt semmi ezért is voltam nyügi, de most kilátásba van valami. Most laza a nap és már valaminek történnie kell
Ha nyűgös vagy akkor gyorsan dugasd meg magad,szerintem az a gyógymód rá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 10:35
Egy multinál, a nevét nem írhatom le, mert még szeretnék itt dolgozni egy darabig. Jó a csapat.Akkor nem volt semmi ezért is voltam nyügi, de most kilátásba van valami. Most laza a nap és már valaminek történnie kell
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2007. 05. 02. szerda 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 02. szerda 09:17
Hol dolgozol, Rita? Volt valami? Meséld el. Vagy éppen most...?
Szinte mindig. sajnos ne tehetek róla de forr a vérem
A titkárnő már akkora elment, mire én odaértem, szóval nem hiszem, hogy látott bennünket...
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2007. 05. 02. szerda 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
A titkárnő meg leskelődött és hevesen maszturbált, mi?
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 19:28
Hát én a múltkor hamarabb végeztem a sulival, és benéztem a pasimhoz az irodájába, a titkárnő sehol, és olyan állapotban voltam, hogy muszáj volt neki megdugnia.Egy-kettő az ölében voltam.
Hol dolgozol, Rita? Volt valami? Meséld el. Vagy éppen most...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 02. szerda 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 02. szerda 09:10
Jó is az föleg most 4 nap után, kinek van kedvedolgozni. akkor inkább a sex.
Jó is az föleg most 4 nap után, kinek van kedvedolgozni. akkor inkább a sex.
Engem is mindig baszogat a főnök, bár csak én is élvezném..
![wow3](images/smilies/wow3.gif)
Munkahelyi szex?
Aki nem nyal az szopik.
Aki nem nyal az szopik.