Szerintem nem egészen! Tartalmasan a feleséggel, barátnővel,kell. Aki meg csak úgy összejön azt jól meg kell dugni! Nagyon jó tud az lenni érzelmek nélkül is! De munkatársnővel nem merném, mert túl sok a lebukási tényező!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 21:51
Csak dugni? az nekem kevés lenne...
Ha neked mindössze ennyiből áll...
Én szeretem ha az aktus sokkal tartalmasabb ennél :-D
nincs igazam?
nincs igazam?
vicceltek... így jöttem össze a nejemmel! :D
Hello.de mit tehettem volna ha egyszer megtámodott
(Ez egy válasz duncimunci üzenetére (2006. 11. 15. szerda 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Munkahelyi szex?
Egész nap baszogatnak, és én meg szopok.
:)
Egész nap baszogatnak, és én meg szopok.
:)
Csak dugni? az nekem kevés lenne...
nincs igazam? (Ez egy válasz 02bj üzenetére (2005. 12. 13. kedd 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
nincs igazam? (Ez egy válasz 02bj üzenetére (2005. 12. 13. kedd 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
![](http://img214.imageshack.us/img214/6681/card14yh6.jpg)
Házi nyúlra nem lövünk. Ez aranyszabály!!!
Szerintem eléggé izgató a dolog mivolta is! Hiszen bármikor lebukhatsz, és egy kolléga nőddel csinálod akinek megvan a saját élete , barátja akár!És még is a vágyak győznek abban a röpke pillanatban!!!
jó nagy tahó vagy... ha igaz ez!
De szerintem nem igaz mivel szövegedből itélve kb 15 éves lehetsz
De szerintem nem igaz mivel szövegedből itélve kb 15 éves lehetsz
![boxer](images/smilies/boxer.gif)
Szerintem mind hülyeség amit beszéltek én minden nap a munkahelyemen baszom azt a kis szőke cicát és nem zavar senki!! A feleségemet már meguntam és magasról szarok rá!!! Ennyi
JÓ NŐKET MEG KELL DUGNI , NINCS EBBEN SEMMI ROSSZ!
Én este 6-után használom az irodát, de nem céges csajokkal.
Egy filmben hallottam ezt a dialógust, miután egy hölgyet magasabb pozicióba helyztek, és a főnök még mindig próbálkozott:
-Ráérsz este?
-Sajnos nem. Mióta felelős beosztásban vagyok, be van táblázva minden estém az elkövetkező fél évben.
-Miért? Te mindenkivel lefekszel és leszopsz, csak hogy előrébb jussál?!
-Nem lennék jó hivatlnok, ha a azért szponék és dugnék, hogy hátrébb kerüljek!
(Ha jól emlékszem a film címe: Főhivatal)
-Ráérsz este?
-Sajnos nem. Mióta felelős beosztásban vagyok, be van táblázva minden estém az elkövetkező fél évben.
-Miért? Te mindenkivel lefekszel és leszopsz, csak hogy előrébb jussál?!
-Nem lennék jó hivatlnok, ha a azért szponék és dugnék, hogy hátrébb kerüljek!
(Ha jól emlékszem a film címe: Főhivatal)
simán! média, reklám, versenyszféra. de még azt is el tudom képzelni, hogy a CBA raktárában a húsrészleges szúrja a csemegepultos kislányt.
(Ez egy válasz pepe24 üzenetére (2005. 12. 09. péntek 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 09. péntek 19:14
Mostanában sokat hallok olyanról,hogy fiatal lányok lefekszenek vagy leszopják a főnöküket a meló helyért.Csinálta már valaki?vagy valakinek csinálták?
Hát szerintem ezek a kis "románcok" nem tartanak sokáig, és a vége esetleg az, hogy valamelyik félnek munkahelyet kell váltania!
Mostanában sokat hallok olyanról,hogy fiatal lányok lefekszenek vagy leszopják a főnöküket a meló helyért.Csinálta már valaki?vagy valakinek csinálták?