Szia- csak kérdezem, ez nem kamu ? Nekem ici -picit annak áll ez a dolog amit írtál, mert még hogy munkahelyen az ok, de hogy többen többször naponta . . . na ez nálam nem ment át, elakadt
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 14. csütörtök 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (892904)
2024. 03. 14. csütörtök 09:05
Én is most tudtam meg,hogy páromat rendszeresen használják munkahelyén többen is napi szinten
Az izgi. Én nem bánnám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 14. csütörtök 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (892904)
2024. 03. 14. csütörtök 09:05
Én is most tudtam meg,hogy páromat rendszeresen használják munkahelyén többen is napi szinten
(Ez egy válasz bubu 45 üzenetére (2024. 02. 29. csütörtök 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Korábbi munkahelyemre gyakran bejött a párom. Volt, hogy csak cumi volt de jó volt.
Raktárról, irodáról nekem is van tapasztalatom... régi szép idők
Volt így más is. Egyszer volt szerencsém végig nézni, az egyikkel.
(Ez egy válasz bubu 45 üzenetére (2024. 02. 29. csütörtök 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát a raktárak és irodák biztosan tudnànak mit mesélni :P
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2024. 03. 07. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 07. csütörtök 09:25
hajaj.. nemi csibészség és a kolléganők, maguktól jönnek. A tisztes családanya, példamutató irodavezető, a szende pénztáros és még sorolhatám. Mindenki ugyanazért jött, el akart élvezni. Ha az IT és karbantartó raktárak, szerverszobák, takarítószertárak mesélni tudnának
![wink](images/smilies/wink.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Nem csak nagy vállalatoknál van ilyen....
(Ez egy válasz scary8106 üzenetére (2024. 03. 07. csütörtök 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 07. csütörtök 06:42
Nagy vállalatoknál biztos sok kaland van ,csak nem merik bevallani .
hajaj.. nemi csibészség és a kolléganők, maguktól jönnek. A tisztes családanya, példamutató irodavezető, a szende pénztáros és még sorolhatám. Mindenki ugyanazért jött, el akart élvezni. Ha az IT és karbantartó raktárak, szerverszobák, takarítószertárak mesélni tudnának
(Ez egy válasz scary8106 üzenetére (2024. 03. 07. csütörtök 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2024. 03. 07. csütörtök 06:42
Én kalandoznék a munkahelyemen, de többnyire egyedül dolgozom.
![vigyor3](images/smilies/vigyor3.gif)
Ja az irigylést nem kell olyan komolyan venni
(Ez egy válasz lanybsx üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
nem kell irigyelned
- de amúgy köszke
Legyen szép a napod
(Ez egy válasz old firehand üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát irigylem a pàrod
(Ez egy válasz lanybsx üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 04. hétfő 09:58
Tudtam erről a viszonyról, beleegyeztem, a férjemnek volt egy kolléganője férjezett, azt tudni kell hogy a hölgy ha magában érezte a férjem farkát maximum 1-1,5 perc alatt el is élvezett, aztán ha a férjem dugta tovább akkor ismét 1-1,5 perc volt neki a következő orgazmus, de annyira intenzíven élte át, hogy úgymond ebben ki is fáradt totál. Nos ilyenkor vagy szopta a férjem orgazmusig, vagy csak állta hogy a férjem kúrja amíg bele- vagy rá stb,,,, nem élvezett. Irodában rendszeresen csinálták, szinte naponta, - a csaj egyébként bi.- van vele kapcsolatom nekem is.- már nem dolgozik a férjemmel, de összejárunk, vagy a férjemmel szokott kefélni, vagy hármas, vagy olyan is van hogy csak ő és én lányos játékok
Havi 1-2 alkalom összejön. De ezek már 2 éve nem munkahelyen
Tudtam erről a viszonyról, beleegyeztem, a férjemnek volt egy kolléganője férjezett, azt tudni kell hogy a hölgy ha magában érezte a férjem farkát maximum 1-1,5 perc alatt el is élvezett, aztán ha a férjem dugta tovább akkor ismét 1-1,5 perc volt neki a következő orgazmus, de annyira intenzíven élte át, hogy úgymond ebben ki is fáradt totál. Nos ilyenkor vagy szopta a férjem orgazmusig, vagy csak állta hogy a férjem kúrja amíg bele- vagy rá stb,,,, nem élvezett. Irodában rendszeresen csinálták, szinte naponta, - a csaj egyébként bi.- van vele kapcsolatom nekem is.- már nem dolgozik a férjemmel, de összejárunk, vagy a férjemmel szokott kefélni, vagy hármas, vagy olyan is van hogy csak ő és én lányos játékok
Havi 1-2 alkalom összejön. De ezek már 2 éve nem munkahelyen
Barátnőm a munkahelyén flörtöl mindig a legnagyobb pasival és aztán eltűnik vele
Mesélj...
![finom](images/smilies/finom.gif)
Feleségemet rendszeresen dugták a főnőkei
Élmény beszámolót természetesen kérünk
(Ez egy válasz SweetMi üzenetére (2024. 02. 28. szerda 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
![wave](images/smilies/wave.gif)
2024. 02. 28. szerda 23:19
Húú. A lényeg hogy holnap jelenésem van az egyik üres irodában..
Pár hete munkahelyet váltottam, már az interjún felfigyeltem rá, de aztán kiderült hogy férjezett. Én meg ezt tiszteletbe tartom általában és nem kezdek ki ilyen lányokkal. Pár napja rámírt ami eléggé meglepett mert addig nem igazán beszéltünk.. és itt kezdődött a sztori, elmondta hogy mennyire kíván, és mindig a sexre gondol amikor csak meglát. Mondanom sem kell azóta nekem is ez jár a fejemben… ott tartunk hogy bejön utánam az étkezőbe megcsókol kijelenti hogy mennyire akar. Délután, este nem megoldható így hát muszáj volt keresni bent a munkahelyen egy zugot. 28 éves, bomba test.. izzik közöttünk a levegő. Holnap nagyon meg lesz csinálva..
Pár hete munkahelyet váltottam, már az interjún felfigyeltem rá, de aztán kiderült hogy férjezett. Én meg ezt tiszteletbe tartom általában és nem kezdek ki ilyen lányokkal. Pár napja rámírt ami eléggé meglepett mert addig nem igazán beszéltünk.. és itt kezdődött a sztori, elmondta hogy mennyire kíván, és mindig a sexre gondol amikor csak meglát. Mondanom sem kell azóta nekem is ez jár a fejemben… ott tartunk hogy bejön utánam az étkezőbe megcsókol kijelenti hogy mennyire akar. Délután, este nem megoldható így hát muszáj volt keresni bent a munkahelyen egy zugot. 28 éves, bomba test.. izzik közöttünk a levegő. Holnap nagyon meg lesz csinálva..