Kormányhivatal gazdasági osztályon történtek érdekes dolgok.
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 12. vasárnap 12:20
Az eddigi barátnőimből kiindulva a biztosítónál, könyvelő irodákban, hivatalokban stb dolgozó nők tűnnek nekem a leginkább perverzeknek (ami nekem bejön). Talán a monoton papír munka miatt?
Hát némelyik azért a nagyon az extrém dolgokat szerette csak lestem...
(Ez egy válasz alfahun üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Biztosan az irodai légkör miatt.....
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2023. 11. 12. vasárnap 12:20
Az eddigi barátnőimből kiindulva a biztosítónál, könyvelő irodákban, hivatalokban stb dolgozó nők tűnnek nekem a leginkább perverzeknek (ami nekem bejön). Talán a monoton papír munka miatt?
(Ez egy válasz pittike üzenetére (2023. 11. 10. péntek 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 10. péntek 17:12
Sziasztok. Allianz-os bulikról tud valaki vmit? Ott is sok minden történik.
Helyes kiscsaj volt, kb 15-18 évvel fiatalabb nálam. Ha becsípett bárkivel elment, ha volt legalább 6-os és nem volt igénytelen. Kis cég volt, elég összetartó csapattal, hétvégente összejártunk iszogatni, így bőven volt lehetőség. A cégnél minden olyan volt, mintha nem történt volna semmi. Persze mindig tudtuk az előző hétvégén ki vitte haza.
(Ez egy válasz légiós113 üzenetére (2023. 11. 11. szombat 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
A Maresi-nél dolgoztam, mikor ilyen sztorikba keveredtem!
Mennyi ilyet láttam és voltam hasonló cipőben is. Viszont a helyzetet sosem engedtem érzelmileg "eldurvulni", mert a példák a környezetemben arra intettek, hogy annak jó vége nem lesz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 11. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3802852)
2023. 11. 11. szombat 08:47
csak éreztem valamit lépnem kell, mert belebolondulok.
Szóval leszámoltam, fél évente beszélünk a volt kolléga nővel, mindenki megnyugodott, lecsillapodott-remélem.
Szóval ez az én történetem...
Mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve....
Szóval leszámoltam, fél évente beszélünk a volt kolléga nővel, mindenki megnyugodott, lecsillapodott-remélem.
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
csak éreztem valamit lépnem kell, mert belebolondulok.
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Sziasztok. Az én történetem: Viszonylag fiatalon kerültem egy kereskedelmi céghez, ahol voltak velem egykorú, és idősebb kolléganők.A szokásos értekezleteken mindig kedves, udvarias viselkedést tanúsítottam irántuk .Születésnapokkor, névnapokkor mindig kis apró kedvességgel készültem feléjük. Szóval hamar a cég kedvence lettem, szerettek a kolléganők. Én már akkor házas voltam, gyerekeink is születtek. Telt múlt az idő, a cég is fejlődött, persze kolléganőkkel gyarapodtunk általában. Természetesen a negyedéves értekezletekkor mindig mindenki a közelemben szeretett volna ülni, és az évvégi céges bulikon is minden kolléganő velem akart táncolni. Itt jegyezném meg, könnyen ismerkedem, jó humorú társasági ember vagyok.Szóval fergeteges bulik voltak. A többi férfitársamnak a lerészegedés, balhé, vagy a düh -kieszem, és iszom a céget a pénzéből- című fejezet volt a legfontosabb! Nekem a szórakozás!
Szóval, idővel-pár év után-kezdtem flörtölni a kolléganőkkel! Hihetetlen, hogy az alkoholtól, hogy felszabadultak, és tánc közben, perverz mondatokat suttogtak a fülembe. Az sem zavarta Őket, hogy mind a hárommal külön külön is táncoltam! Szóval egy állattá változtak. Mai viszonylatban lehet egy szexuális zaklatás megállná a helyét!
Azt mondanom sem kell, hogy mindegyik férjes, családos asszony volt. Kettő nálam fiatalabb 5-6 évvel, és egy kb 10 évvel idősebb. Mondanom sem kell mindegyik rendezett stabil ,anyagi háttérrel, rendelkezett. Csak valami hiányzott, amit ezeken a céges bulikon felszínre tört belőlük.
Szóval, az egyikkel, aki a mi napig is szimpatikus-de már nem dolgozom a cégnél- megtörtént a dolog. Ügyeltünk arra, hogy ebből a többiek-akik merev részegek is voltak- ne vegyenek észre semmi!. Azért is volt könnyű dolgunk, mert pont egymással szembeni szobát kaptunk. Mikor mindenki elcsendesedett, és takarodót fújt, pár tántorgó-szobáját nem találó részeg kollégán kívül nem volt mozgás a folyosón! Szóval nyitott ajtó várt!!! Nem részletezem mi történt-de biztosan gondolhatjátok nem az éves pénzügyi beszámolót vitattuk meg! Másnap reggel volt nagyon nehéz, természetesen külön alvás után-ami maradt az éjszakából- egymás mellett ülve reggeliztünk. Onnantól még pár évig amíg ott dolgoztam, rettenetes nehéz volt minden. Annyira belém zúgott, mint utólag kiderült -Ő erre várt mióta a céghez jött, azóta tetszettem neki. Azt akarta, hogy költözzünk össze, otthagyja a férjét, nem érdekli semmi...
Szerencse talán az, hogy kb 150 km-re laktunk egymástól. de a szokásos napi munkakapcsolat megváltozott. Kollégák szerintem észre is vettek valamit, mert a következő időben cukkoltak is, hogy mellyire megváltozott a kolléganő felém történő magatartása. Még azt is elintézte, hogy Ő lehessen az én háttér támogatóm, felelősöm, menedzserem, mindegy minek hívom! Addig addig nem ezt a szoros kapcsolat, még lassan azt vettem észre, az otthoni házas élet rovására megy. Természetesen észre is vette a feleségem. Nagyon rendes nem kérdezett semmit, nem rendezett jeleneteket,
Szóval, idővel-pár év után-kezdtem flörtölni a kolléganőkkel! Hihetetlen, hogy az alkoholtól, hogy felszabadultak, és tánc közben, perverz mondatokat suttogtak a fülembe. Az sem zavarta Őket, hogy mind a hárommal külön külön is táncoltam! Szóval egy állattá változtak. Mai viszonylatban lehet egy szexuális zaklatás megállná a helyét!
Azt mondanom sem kell, hogy mindegyik férjes, családos asszony volt. Kettő nálam fiatalabb 5-6 évvel, és egy kb 10 évvel idősebb. Mondanom sem kell mindegyik rendezett stabil ,anyagi háttérrel, rendelkezett. Csak valami hiányzott, amit ezeken a céges bulikon felszínre tört belőlük.
Szóval, az egyikkel, aki a mi napig is szimpatikus-de már nem dolgozom a cégnél- megtörtént a dolog. Ügyeltünk arra, hogy ebből a többiek-akik merev részegek is voltak- ne vegyenek észre semmi!. Azért is volt könnyű dolgunk, mert pont egymással szembeni szobát kaptunk. Mikor mindenki elcsendesedett, és takarodót fújt, pár tántorgó-szobáját nem találó részeg kollégán kívül nem volt mozgás a folyosón! Szóval nyitott ajtó várt!!! Nem részletezem mi történt-de biztosan gondolhatjátok nem az éves pénzügyi beszámolót vitattuk meg! Másnap reggel volt nagyon nehéz, természetesen külön alvás után-ami maradt az éjszakából- egymás mellett ülve reggeliztünk. Onnantól még pár évig amíg ott dolgoztam, rettenetes nehéz volt minden. Annyira belém zúgott, mint utólag kiderült -Ő erre várt mióta a céghez jött, azóta tetszettem neki. Azt akarta, hogy költözzünk össze, otthagyja a férjét, nem érdekli semmi...
Szerencse talán az, hogy kb 150 km-re laktunk egymástól. de a szokásos napi munkakapcsolat megváltozott. Kollégák szerintem észre is vettek valamit, mert a következő időben cukkoltak is, hogy mellyire megváltozott a kolléganő felém történő magatartása. Még azt is elintézte, hogy Ő lehessen az én háttér támogatóm, felelősöm, menedzserem, mindegy minek hívom! Addig addig nem ezt a szoros kapcsolat, még lassan azt vettem észre, az otthoni házas élet rovására megy. Természetesen észre is vette a feleségem. Nagyon rendes nem kérdezett semmit, nem rendezett jeleneteket,
Neked is megvolt? Mesélhetnél róla...
(Ez egy válasz Tom Apó üzenetére (2023. 11. 10. péntek 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 10. péntek 15:55
Volt egy munkahelyem úgy 10 éve, ahol a csöcsös pénztáros csaj az összes srácnak megvolt.
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Szerintem többen is vagyunk így, én sem értem, hogy mit akar mondani
Ismerősök meséltek régen az allianzról , de az euronicsról is meséltek szépeket
(Ez egy válasz pittike üzenetére (2023. 11. 10. péntek 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 10. péntek 17:12
Volt egy munkahelyem úgy 10 éve, ahol a csöcsös pénztáros csaj az összes srácnak megvolt.
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Már én is várom az év végi céges évzáró bulit.
(Ez egy válasz fecó0405 üzenetére (2023. 11. 06. hétfő 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Régen volt benne részem.
A mostani munkahelyemen is rengeteget vagyok egyedül az irodában. Jó lenne legalább egy orál, mert már unom, hogy mindíg én verem ki magamnak
A mostani munkahelyemen is rengeteget vagyok egyedül az irodában. Jó lenne legalább egy orál, mert már unom, hogy mindíg én verem ki magamnak
Jó is az
(Ez egy válasz Soldier880107 üzenetére (2023. 11. 06. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
A csapatépìtők alkalmasak erre a legjobban!
Hogy itt az irodában feltennek egy hölgyet az asztalra
(Ez egy válasz scary8106 üzenetére (2023. 11. 06. hétfő 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)