Tavaly egész nyáron egy olyan 29 éves fiatal kiscsaj anyukával voltam, aki még a férjével él, csak nem kapja meg otthon az igazán jo szexet, emiatt velem élte ki vágyait. Kétszer is volt, hogy egyedül volt bent a Blahánál ag irodaban, én bementem, beszélgettünk, kávéztunk, majd egy pillanatban mögé mentem, elkaptam, simogattam, lehúztam nadrágját, simogattam punciját. Előre nyomtam, hogy dőljön 90 fokba, majd a már kőkemény farkamat becsúsztattam nedves puncijaba és jól megdöngettem, majd szájaba élveztem. Mindkettőnk számara emlekezetes maradt. Régebben egyik munkahelyemen több lány is oda volt értem. Egyik nagyon és volt párja. Mikor esti műszakban volt, irogattunk. Irta hogy magányos. Átmentem, jol megdugtam, hazamentem. Azóta összehazasodtak és gyerekük is született néhány év múlva.
A képed alapján én is szeretnék a vendéged lenni.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 10. 24. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 24. kedd 09:28
Nekem is volt benne részem. Nem minden napi élmény volt, amikor egy intim borotválás alkalmával a vendégem elélvezett Tanulságos volt
Nekem is volt benne részem. Nem minden napi élmény volt, amikor egy intim borotválás alkalmával a vendégem elélvezett Tanulságos volt
Nem véletlenül van a mondás "Ami a csapatépítőn történik az ott is marad!"
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 23. hétfő 20:50
Aztán a multiknál vannak céges bulik is... vannak itt páran akik biztosan tudnának mesélni. Magam is próbáltam ki íróasztalnál, raktárban stb..
Ismerem a multik világát és a szabályrendszereiket, de vannak ahol vérrek írjás és vannak ahol azért van mert meg kell lennie. Ez a cég az utóbbiakhoz sorolható. Nem akarom megdugni, mert érzem hogy tapadni fog. Most már teljesen világos a számomra, hogy ha megdugom nem fog élni hagyni. Megérne egy misét, mert nem rossz bőr és tepernem sem kellene érte. De érzem, hogy lenne belőle olyan kalamajka hogy hét határra szólna. Fontosabb az üzlet mint egy problémás nő. Ja, meg nős is vagyok, bár olykor hajlamos vagyok hűséget kis időre felfüggeszteni.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 23. hétfő 12:12
Multiknál vannak mindenféle belső szabályok a szexuális zaklatások elkerülésére, nekem az rémlik, hogy a bókolás sem elfogadott, de ebben nem vagyok biztos Amire biztosan emlékszem, az a viszony tiltása alárendelt-főnök kapcsolatokban, illetve azt is jelenteni kell, amikor alkalmazott közeli hozzátartozója üzleti partner (lenne). Nem tudod átpasszolni másik kollégához az ügyfelet? Még egy szempont jutott eszembe: ha már "úgyis tönkremegy az üzleti kapcsolat", akkor hogy jobb - úgy, hogy megdugtad a nőt vagy úgy, hogy nem? És persze elé is tárhatod a dilemmádat azzal, hogy nem jó az üzletet a magánélettel keverni.
Még egy háttérinfó hiányzik nekem: te hogy állsz ahhoz, hogy esetleg "komoly" párkapcsolatba kerülj vele? Nős vagy vagy megrögzött agglegény?
Még egy háttérinfó hiányzik nekem: te hogy állsz ahhoz, hogy esetleg "komoly" párkapcsolatba kerülj vele? Nős vagy vagy megrögzött agglegény?
Aztán a multiknál vannak céges bulik is... vannak itt páran akik biztosan tudnának mesélni. Magam is próbáltam ki íróasztalnál, raktárban stb..
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 23. hétfő 12:12
Multiknál vannak mindenféle belső szabályok a szexuális zaklatások elkerülésére, nekem az rémlik, hogy a bókolás sem elfogadott, de ebben nem vagyok biztos Amire biztosan emlékszem, az a viszony tiltása alárendelt-főnök kapcsolatokban, illetve azt is jelenteni kell, amikor alkalmazott közeli hozzátartozója üzleti partner (lenne). Nem tudod átpasszolni másik kollégához az ügyfelet? Még egy szempont jutott eszembe: ha már "úgyis tönkremegy az üzleti kapcsolat", akkor hogy jobb - úgy, hogy megdugtad a nőt vagy úgy, hogy nem? És persze elé is tárhatod a dilemmádat azzal, hogy nem jó az üzletet a magánélettel keverni.
Sziasztok nekem az egyik budapesti Shell kúton történt egy kis shopos fiatal hölgyel ő volt akkor 22éves én 27éves.az irodában eljátszotunk egy kicsit
Még egy háttérinfó hiányzik nekem: te hogy állsz ahhoz, hogy esetleg "komoly" párkapcsolatba kerülj vele? Nős vagy vagy megrögzött agglegény? (Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Még egy háttérinfó hiányzik nekem: te hogy állsz ahhoz, hogy esetleg "komoly" párkapcsolatba kerülj vele? Nős vagy vagy megrögzött agglegény? (Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 22:44
Hogy pontos legyen a kép, alapvetően nem én kezdeményeztem. Számomra még a minimális udvariassághoz hozzátartozik, hogy merek megdícsérni egy nőt kivált ha arra érdemes és nem ordas hazugság. Persze a jóízlés keretein belül. Ebben az esetben is ez történt. Nem akartam/ akarok semmit tőle de hogy beindult az hétszentség. Nyomul, csak valahogy el kell térítenem valamilyen irányba a helyzet speciális volta miatt.
Nincs beszámolási kötelmem, így a dilemmámban magányos vagyok. Azért is tettem fel a kérdést itt, mert már azt éreztem hogy kezdek a saját gondolatimba belegabalyodni. Köszönöm neked és másoknak is a normális segítőkész válaszokat. Megerősített abban, hogy a rugalmas elszakadást választom, ami hosszútávon biztonságosabb és kevésbé balhés. A partner igazi intelligenciája most fog megmutatkozni, finoman terelem és hagyok neki helyet visszavonulni úgy hogy női büszkeségét ne érezze sértve.
(Ez egy válasz Indy27 üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 23. hétfő 09:08
Nem tudom van-e feletted álló személy ott ahol dolgozol. Egyébként simán átmehet zaklatásba is a dolog, amit már kellemetlennek érzel. Lehet hogy őt is inkább az üzlet mozgatja.
Erre törekszem, a dolgok udvarias módon normál medrébe terlése a célom.
(Ez egy válasz beperosi üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 23. hétfő 05:25
Nőként azt mondom ne bonyolódj bele…. Kezd azzal hogy nem dícséred, És ha van lehetőséged rá finoman …kerüld el.!
Nem tudom van-e feletted álló személy ott ahol dolgozol. Egyébként simán átmehet zaklatásba is a dolog, amit már kellemetlennek érzel. Lehet hogy őt is inkább az üzlet mozgatja.
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 22:49
Értelek, de itt nem csak róla van szó. A dilemma alapvetően az üzlet körül forog. Hogyan kezeljem a helyzetet és a lelki világát úgy hogy ne orroljon meg? Ami miatt fő a fejem egy régi történetben leledzik. Ifjú titánként visszautasítottam egy befolyásos idősebb kolléganőm spiccesen felszabadult közeledését. Onnantól ott nyírt ahol tudott és ráadásul sikeresen.
Volt egy rossz tapasztalatod. Nem jelenti azt, hogy ő is szemét lesz veled. Meg amúgy is. Milyen már??? Majd lesz másik üzlet. Hát akkor orroljon, ha ennyire éretlen nő. Túl gondolod szerintem, mert van előzetesen rossz tapasztalatod.
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Értelek, de itt nem csak róla van szó. A dilemma alapvetően az üzlet körül forog. Hogyan kezeljem a helyzetet és a lelki világát úgy hogy ne orroljon meg? Ami miatt fő a fejem egy régi történetben leledzik. Ifjú titánként visszautasítottam egy befolyásos idősebb kolléganőm spiccesen felszabadult közeledését. Onnantól ott nyírt ahol tudott és ráadásul sikeresen.
Nőként azt mondom ne bonyolódj bele…. Kezd azzal hogy nem dícséred, És ha van lehetőséged rá finoman …kerüld el.!
(Ez egy válasz Indy27 üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 22:16
Én nem mentem bele egy kalandba. Egyrészt nem volt jó bőr, másrészt a munka az első, harmadrészt házas volt. És én házas, kapcsolatba lévő nővel nem kezdek. Visszautasítottam. Kivéve párok. Az más tészta. Amúgy meg csak őszintén. Szerintem ennyi a megoldása ennek a dolognak. Ha nem tud a munka és a magánélet között határt húzni, akkor magára vessen.
Hogy pontos legyen a kép, alapvetően nem én kezdeményeztem. Számomra még a minimális udvariassághoz hozzátartozik, hogy merek megdícsérni egy nőt kivált ha arra érdemes és nem ordas hazugság. Persze a jóízlés keretein belül. Ebben az esetben is ez történt. Nem akartam/ akarok semmit tőle de hogy beindult az hétszentség. Nyomul, csak valahogy el kell térítenem valamilyen irányba a helyzet speciális volta miatt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856058)
2023. 10. 22. vasárnap 21:02
Szerintem egy meg nem dugott nő haragja sehol nincs egy szakítás utánihoz képest, de simán inteligensen teheted azt is hogy megmondod elnézést kérsz hogy kezdeményeztél de ilyet nem szabadott volna egy munka kapcsolatban megengedni magadnak (mármint az intimebb kapcsolat kialakulását) , és totál ráhúzod a melóra ami igaz is
Igen ettől tartok.
(Ez egy válasz pepi37 üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 20:07
Még bottal se nyúlj hozzá. Nagyon,nagyon,nagy kárt tudna okozni a cégednek egy szakítás után.
Én nem mentem bele egy kalandba. Egyrészt nem volt jó bőr, másrészt a munka az első, harmadrészt házas volt. És én házas, kapcsolatba lévő nővel nem kezdek. Visszautasítottam. Kivéve párok. Az más tészta. Amúgy meg csak őszintén. Szerintem ennyi a megoldása ennek a dolognak. Ha nem tud a munka és a magánélet között határt húzni, akkor magára vessen.
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 10:52
Van egy kényes dolog, ami jóideje foglalkoztat és bár azt gondoltam majdcsak megoldódik magától de úgy tűnik nem fog. Adott egy cég amit én képviselek és van ennek a cégnek egy nagyon komoly partnere. A bevétel fele ettől a partnertől érkezik, így érthetően kiemelt figyelmet élvez részünkről. Az együttműködés harmonikus, minden igényt kielégítő, panaszmentes. Csakhogy a kapcsolat tartóm egy szűk éve egy negyven plusszos, amúgy dekoratív logisztikus lett. Nemrég vált el és ahogy ilyenkor lenni szokott kiszabadult az életbe és ebben az időszakban több faszt fogott mint kilincset. Végig mosolyogtam ezt az időszakát, mert amúgy szinte tankönyvi volt. Ahogyan az is, hogy jött a megcsömörlés ideje és már nem csak dugópartnereket keres hanem társat is. Igyekeztem távolt tartani magamtól ilyetén téren és eddig ez sikerült is. Viszont a munka során eddigi nagyon diszkrét bókok, tréfák kezdtek mélyebbek lenni. Napjainkra azon veszem észre magam, hogy nagyon komolyan gondolkodik bennem. Szóval a dilemma adott. Megdugjam és jó arc leszek egy darabig, de ki tudja mennyire tudom a hölgyet a "helyén" tartani? Vagy ne dugjam meg, viszont jól megsértődik mert kikosaraztam. Vékony jég mindkettő, mert attól tartok bármelyik esetben a végkifejlet, hogy megsértődik és kipenderít mint szállítót. Én sem a nyeretlen kétévesek futamán indulok már és van rutinom, de most valahogy jól jönne egy kis egítség. Van valakinek valami jó ötlete a helyzet kezelésére?
Szerintem egy meg nem dugott nő haragja sehol nincs egy szakítás utánihoz képest, de simán inteligensen teheted azt is hogy megmondod elnézést kérsz hogy kezdeményeztél de ilyet nem szabadott volna egy munka kapcsolatban megengedni magadnak (mármint az intimebb kapcsolat kialakulását) , és totál ráhúzod a melóra ami igaz is
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 18:42
Igen, erre gondoltam én is. Bár nem tudom megvéd e egy nem megdugott nő esetleges bosszújától. Alapvetően nem hitegetem és bár nem rossz csaj az de elmondottak alapján inkább kihagynám és hagynám semleges mederben a kapcsolatot.
Még bottal se nyúlj hozzá. Nagyon,nagyon,nagy kárt tudna okozni a cégednek egy szakítás után.
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 18:42
Igen, erre gondoltam én is. Bár nem tudom megvéd e egy nem megdugott nő esetleges bosszújától. Alapvetően nem hitegetem és bár nem rossz csaj az de elmondottak alapján inkább kihagynám és hagynám semleges mederben a kapcsolatot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856058)
2023. 10. 22. vasárnap 11:15
Úgy tudod nem meg bántani szerintem, ha mivel elég belsőséges a kapcsolatotok, kezdj el mesélni neki egy lányról és kérj tőle tanácsot szerelmi ügyekben, ebből lejön neki hogy te más iránt akarod magad elkotelezni, és ha nem áltattad nem vezetted félre akkor nincs mitől félned így