Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Várom a hozzászólásokat...

Az eddigi hozzászólások

2025. 01. 11. szombat 05:11  #47
jupi77 jupi77
A megfelelő tisztálkodás után isteni örömöket lehet átélni az állítólagos kijárattal.Mindig türelmesnek kell lenni és időt kell rá szánni és akkor mennyei örömöket lehet szerezni vele.Én is szoktam a párommal játszani és használjuk mindenre de ez nagyban hangulat függő. Próbáld ki a punci masszázsa közben jó sok síkosítóval kend be a puncit majd néha néha véletlen csússzon lejjebb is a kezed először csak úgy tenyérrel majd szép lassan két ujjal majd csak eggyel.Sokkal mélyebbről jön ilyenkor a sóhaj.Akkor élvezi ha meg nem jön be neki akkor leállít.Én imádom és nekem csak az a lényeg ő élvezze.
2025. 01. 10. péntek 17:50  #46
keresopasi keresopasi
Egyetértek a hozzászólásaiddal. Több száz fétis és szexuális szokás van, valaki ezt, valaki meg azt tartja undorítónak vagy izgatónak. Swinger klubban találkoztam régen olyan fickóval aki attól élvez el pár másodperc után ha fehér selyemkesztyűben cirógatták a farkát. Esküszöm neked anélkül fel sem állt neki.
Csak egy példa, hogy mindenkinek vannak fétisei és olyan dolgok amik izgatják és olyanok amik nem. A végbélszex engem és eddigi 4-5 komoly partneremet sem érdekelte soha... és én üzenem a többieknek: de igenis valamilyen szintű biszexség kel ahhoz, ha valaki élvezi férfiként, hogy a végbelét ujjazzák vagy nyalják.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 01. 10. péntek 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 17:42
Ha elolvasod figyelmesen amiket írtam, utána elolvasod a topic címét is figyelmesen, máris mindenre megkapod a választ, csak erő olvasás kell semmi több. Sok sikert
2025. 01. 10. péntek 17:43  #45
upaupa upaupa
Erő=értő
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 01. 10. péntek 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 17:42
Ha elolvasod figyelmesen amiket írtam, utána elolvasod a topic címét is figyelmesen, máris mindenre megkapod a választ, csak erő olvasás kell semmi több. Sok sikert
2025. 01. 10. péntek 17:42  #44
upaupa upaupa
(Ez egy válasz KandúrPista üzenetére (2025. 01. 10. péntek 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 15:52
Olvaslak, és csodálkozom kissé, hogy GG látogató, ide posztoló csávóként, milyen fura a véleményed!? A gusztustalanságról annyit, ami neked, nektek az, az másoknak az élvezetek csimborasszója lehet! Úgy hiszem, téged még nem szopott úgy le kedvesed, hogy közben izgatta - igen, a valagadba - ujjaival a prosztatádat....Lehet, rossz helyen jársz itt, nem!?
2025. 01. 10. péntek 15:52  #43
KandúrPista KandúrPista
Olvaslak, és csodálkozom kissé, hogy GG látogató, ide posztoló csávóként, milyen fura a véleményed!? A gusztustalanságról annyit, ami neked, nektek az, az másoknak az élvezetek csimborasszója lehet! Úgy hiszem, téged még nem szopott úgy le kedvesed, hogy közben izgatta - igen, a valagadba - ujjaival a prosztatádat....Lehet, rossz helyen jársz itt, nem!?
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 01. 09. csütörtök 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 09. csütörtök 20:02
Van ilyen személy az életemben, és pont a feleségem, de ezen nem változtat, gusztustalan bele gondolni is, de elviselni sem tudnám tőle, más nőtől még esetleg. Nekem pont az intimitás az ami miatt ez nem fér bele, az nem intim hogy gusztustalankodunk egymással, hanem annak a rombolása, ellentéte. Egyébként nyitottan gondolkodom, és ezek érzések amiket megfogalmazok, amik meg azok amik. Pont ezért írtam hogy kell hogy meglegyen a hajlam erre, mert akkor nem ilyen érzéseket vált ki, hanem lehet pont azt mint neked hogy te számodra ez intim.
2025. 01. 10. péntek 07:43  #42
gátlástalanszex85 gátlástalanszex85
Nálunk a seggnyalás kölcsönös de kinek mi jön be...
2025. 01. 10. péntek 01:20  #41
Molli81 Molli81
Méret függő, de kellemes is tud lenni.
2025. 01. 09. csütörtök 22:52  #40
bipasi7 bipasi7
És vannak olyanok is, akiknek az orál (is) undorító. Az ismeretségi körben van, ahol a férfi nem engedi a nőnek...
Ha fejben nincs meg a vágy, akkor hiába erogén zóna, hiába van több idegvégződés ami miatt sokkal frenetikusabb élmény egy orgazmus, ha onnan indul, az az egyén képtelen lesz rá, mert befeszül. A hölgyek akikkel együtt voltam mind kedvelték az anált, sokkal nagyobbat élveztek közben - igaz inkább "extra" volt, mint napi rutin.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 01. 09. csütörtök 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 09. csütörtök 20:02
Van ilyen személy az életemben, és pont a feleségem, de ezen nem változtat, gusztustalan bele gondolni is, de elviselni sem tudnám tőle, más nőtől még esetleg. Nekem pont az intimitás az ami miatt ez nem fér bele, az nem intim hogy gusztustalankodunk egymással, hanem annak a rombolása, ellentéte. Egyébként nyitottan gondolkodom, és ezek érzések amiket megfogalmazok, amik meg azok amik. Pont ezért írtam hogy kell hogy meglegyen a hajlam erre, mert akkor nem ilyen érzéseket vált ki, hanem lehet pont azt mint neked hogy te számodra ez intim.
2025. 01. 09. csütörtök 20:02  #39
upaupa upaupa
(Ez egy válasz jános2024 üzenetére (2025. 01. 09. csütörtök 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 09. csütörtök 19:31
rengeteg dolog van az életben, ami elsőre, inkább undorító...és naná! hogy ilyen a segg nyalás is...de biztosan megváltozna véleményed, ha azét nyalnád, akit még talán magadnál is jobban szeretsz , mert nem a baszás az intim, hanem a fenéknyalás - szerintem, és persze semmi baj, ha undorodtok tőle!...nem vagyunk szerencsére egyformák
2025. 01. 09. csütörtök 19:31  #38
jános2024 jános2024
rengeteg dolog van az életben, ami elsőre, inkább undorító...és naná! hogy ilyen a segg nyalás is...de biztosan megváltozna véleményed, ha azét nyalnád, akit még talán magadnál is jobban szeretsz , mert nem a baszás az intim, hanem a fenéknyalás - szerintem, és persze semmi baj, ha undorodtok tőle!...nem vagyunk szerencsére egyformák
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 01. 09. csütörtök 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 09. csütörtök 18:59
"azt hiszem, neked még nem nyalta ki nő a feneked, és te se nyaltál női feneket....és azt nem hiszem, hanem biztosan állítom, rengeteg jóból maradsz ki te is, és a partnered is!"
Hát ez így elég sarkalatos ,, pl engem és a páromat sem vonz ez a vonal , így nem érzem hogy valami fantasztikusból maradnánk ki ami inkább undorító számunkra mintsem vágykeltő lenne. Szerintem csak akkor van meg az élmény így ha megvan rá a hajlam.
2025. 01. 09. csütörtök 18:59  #37
upaupa upaupa
"azt hiszem, neked még nem nyalta ki nő a feneked, és te se nyaltál női feneket....és azt nem hiszem, hanem biztosan állítom, rengeteg jóból maradsz ki te is, és a partnered is!"
Hát ez így elég sarkalatos ,, pl engem és a páromat sem vonz ez a vonal , így nem érzem hogy valami fantasztikusból maradnánk ki ami inkább undorító számunkra mintsem vágykeltő lenne. Szerintem csak akkor van meg az élmény így ha megvan rá a hajlam.
2025. 01. 09. csütörtök 04:56  #36
jános2024 jános2024
khm...persze, megvan a kockázata, hogy kakis lesz a farkad (az lesz) és biztosan kell hozzá összeszokottság, és szerelem is - ha más nem a szex szerelme circling és persze borzasztóan intim az anál....és nem kell melegnek lenned hozzá, és sok nő azt mondja (amig sikeresen meg nem próbálja) hogy az csak kijárat....de akár bevallja, akár nem, mint ahogyan szinte minden nő játszik szex közben a gondolattal, hogy ő most kurva, és azzal is hogy erőszakold meg (persze, játékból, de nem csak circling szóval, és végül is cseppet se undorítóbb (ez hülye szó ide persze) mint csókolni vagy szopni....azt hiszem, neked még nem nyalta ki nő a feneked, és te se nyaltál női feneket....és azt nem hiszem, hanem biztosan állítom, rendgeteg jóbol maradsz ki te is, és a partnered is!
(Ez egy válasz keresopasi üzenetére (2025. 01. 08. szerda 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 08. szerda 21:42
Sziasztok! Én soha nem próbáltam még és nem is tervezem. Valahogy egyáltalán nem vonz a dolog. Abból a szempontból érdekes, hogy egyáltalán nem ítélem el az enyhe BDSM-et, pisi szexet, mélytorkos-torokba élvezéses orált, a két férfi egy nő felállást sem (hetero alapon), vagy éppen a cuckoldot. Szóval senki sem mondhatja, hogy nem lennék nyitott, valahogy az van bennem, hogy az ágyban egy nővel a legjobb dolog, hogy a punciját kézzel, szájjal, farkammal magamévá tegyem, imádattal, szenvedéllyel. Eszembe nem jut, hogy a másik lyukba dugjam be, a végbelébe. Ez az én véleményem, ez a topik címe smile
2025. 01. 08. szerda 23:08  #35
A Janoka A Janoka
Keressél akkor fizetös dominát.
(Ez egy válasz Latex2 üzenetére (2025. 01. 08. szerda 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 08. szerda 19:28
Lehetséges de Én mint heteró pasi először mindenképpen egy Nő álltal szeretném ha felcsatolhatóval dugná meg a szűz hátsómat.Igazit nem is hiszem,hogy engedném valaha is.
2025. 01. 08. szerda 21:42  #34
keresopasi keresopasi
Sziasztok! Én soha nem próbáltam még és nem is tervezem. Valahogy egyáltalán nem vonz a dolog. Abból a szempontból érdekes, hogy egyáltalán nem ítélem el az enyhe BDSM-et, pisi szexet, mélytorkos-torokba élvezéses orált, a két férfi egy nő felállást sem (hetero alapon), vagy éppen a cuckoldot. Szóval senki sem mondhatja, hogy nem lennék nyitott, valahogy az van bennem, hogy az ágyban egy nővel a legjobb dolog, hogy a punciját kézzel, szájjal, farkammal magamévá tegyem, imádattal, szenvedéllyel. Eszembe nem jut, hogy a másik lyukba dugjam be, a végbelébe. Ez az én véleményem, ez a topik címe smile
2025. 01. 08. szerda 20:17  #33
upaupa upaupa
vicces egy mondatban a hetero és hogy szeretnéd, hogy bárhogyan meg legyél dugva , van még hátra önismeret vagy önelfogadás wink kitartást
(Ez egy válasz Latex2 üzenetére (2025. 01. 08. szerda 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 08. szerda 19:28
Lehetséges de Én mint heteró pasi először mindenképpen egy Nő álltal szeretném ha felcsatolhatóval dugná meg a szűz hátsómat.Igazit nem is hiszem,hogy engedném valaha is.
2025. 01. 08. szerda 19:28  #32
Latex2 Latex2
(Ez egy válasz A Janoka üzenetére (2025. 01. 07. kedd 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 07. kedd 12:07
Nem olyan kellemes a felcsatolható. Pl asszonyka is mondja hogy egy igazi sokkal komfortosabb.
Transzi csajjal jobban jársz.
2025. 01. 07. kedd 21:03  #31
Pajtik Pajtik
Sziasztok! Nalunk semi para! Mar reg csinaljuk, parom nagyon szereti sokat keri h dugjam szet igaz mar nagyon tag! Sikosito
Nelkul tolhatod es csk kinyalod elote nagyon imadja elmondasa szerint erosen izgatja valami ha bent van!
2025. 01. 07. kedd 20:23  #30
Max32 Max32
Az eddigi szexuális életemben talán kettő hölgy volt ki hallani sem akart róla, 1-2 hónap után én sem akartam róluk hallani. buck De volt olyan partnerem ki elöttem soha nem engedett a popsihoz nyúlni senkit, én voltam az első neki kb a 3. szexnél, rákapott a dologra és elmondása alapján soha nem élt át akkora orgazmust elötte. Azóta szétmentünk, de senkinek nem adta oda a popsiját. (véleménye szerint nem minden pasi alkalmas rá) Én sosem hagyom ki szeretkezés közben és eddig mindenki imádta. Aki nagy unszolásra többéves kapcsolatba belemegy a dologba az szerintem csak a kapcsolatát félti és nem szeretné ha másshoz menne a partnere,(megcsalás) de valójában nem élvezi mert a gátlásai visszatartják. (popsiban több az idegvégződés és ha még stimulálva van a csiklója... non plussz ulta )
2025. 01. 07. kedd 16:36  #29
Akodka Akodka
Èn nem tudom nálunk mi törtènt, de mostanában rákapott, hogy a popsijával juttat el a csúcsra. Bár olyan komoly behatolás mèg nem volt, mindíg èpp csak a makkom jutott be, de azt hiszem csak idő kèrdèse, hogy befogadja az egèszet. Imádom!
2025. 01. 07. kedd 12:09  #28
A Janoka A Janoka
Nálunk semmi extra nincs. Sikositás kis maszirozás azt szépen becsusztatni.
(Ez egy válasz pittike üzenetére (2025. 01. 07. kedd 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 07. kedd 07:07
Sziasztok! Lassan talán rááll a feleségem a témára. A múltkor már ő kérte hogy ujjazzam a fenekét dugás közben.
Milyen előkészületeket tesztek előtte? Hölgyek?
/ 3