Èn nem tudom nálunk mi törtènt, de mostanában rákapott, hogy a popsijával juttat el a csúcsra. Bár olyan komoly behatolás mèg nem volt, mindíg èpp csak a makkom jutott be, de azt hiszem csak idő kèrdèse, hogy befogadja az egèszet. Imádom!
Nálunk semmi extra nincs. Sikositás kis maszirozás azt szépen becsusztatni.
(Ez egy válasz pittike üzenetére (2025. 01. 07. kedd 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 07. kedd 07:07
Sziasztok! Lassan talán rááll a feleségem a témára. A múltkor már ő kérte hogy ujjazzam a fenekét dugás közben.
Milyen előkészületeket tesztek előtte? Hölgyek?
Nem olyan kellemes a felcsatolható. Pl asszonyka is mondja hogy egy igazi sokkal komfortosabb.
Transzi csajjal jobban jársz. (Ez egy válasz Latex2 üzenetére (2025. 01. 04. szombat 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Transzi csajjal jobban jársz. (Ez egy válasz Latex2 üzenetére (2025. 01. 04. szombat 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 04. szombat 23:00
Sziasztok!Nekem még nem volt benne részem.De nagyon szeretném megtapasztalni és átélni amikor egy Nő felcsatolhatóval megdugna.Már nagyon régóta erre az egy helyzetre várok.Pasi léttemre nagyon ki vagyok már éhezve erre,hogy egy Nő így felhúzzon a műfarkára.Eddig reménytelen a helyzet mert nem talállok hozzá partnert aki segítene ebben,hogy megéljem ezt a fajta vágyamat.
Sziasztok! Lassan talán rááll a feleségem a témára. A múltkor már ő kérte hogy ujjazzam a fenekét dugás közben.
Sziasztok!Nekem még nem volt benne részem.De nagyon szeretném megtapasztalni és átélni amikor egy Nő felcsatolhatóval megdugna.Már nagyon régóta erre az egy helyzetre várok.Pasi léttemre nagyon ki vagyok már éhezve erre,hogy egy Nő így felhúzzon a műfarkára.Eddig reménytelen a helyzet mert nem talállok hozzá partnert aki segítene ebben,hogy megéljem ezt a fajta vágyamat.
Igaz, volt ilyen párom....
(Ez egy válasz Keksz Elek üzenetére (2024. 12. 27. péntek 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 27. péntek 07:46
Amíg vigyáztok, hogy ne szenvedjen mechanikai sérülést, addig nem lesz semmi baj. A nők is különbözőek, sokan hallani se akarnak az anális szexről, de van egy olyan réteg is, aki meg még jobban is szereti, mint a vaginális szexet. Nekem is volt olyan barátnőm, aki ha csak tehette, popsiba kérte. Egyszerűen valahogy ilyen az anatómiájuk, hogy így kedvelik. Tehát csináljátok bátran, amennyiszer csak szeretnétek, de a biztonság kedvéért ne hagyjátok el a síkosítót, és mértékkel vaduljatok. Ha mechanikai sérülés alakul ki ezen a tájékon, az nehezen gyógyul, kórházba is ciki vele menni, úgyhogy csak óvatosan.
Én például imádom, amikor nyalok, mindig a fenekét is kinyalom (ha engedi a partner) amikor csak punciba dugom de oda ér az ujjam a fenekéhez akkor is mindig becsúsztatom, mert mindig keményebb leszek én is tőle, de legfőképp ha nyalhatom a fenekét.
Nálunk is van hogy kinyalom a pináját a seggét vagy épp ujjazom izgatás elött pinába és seggbe de általában mindig az a vége hogy miután keményen szétbasztam a pináját utánna seggbe kellett keményen baszni. Múltkor a sok nyalástok pinaszopástol dupla tenyerestol már fájt a pinája akkor egy nap három 2 napon keresztül csak seggbe volt de imádja ha jó keményen szétbaszom a segglyukát
(Ez egy válasz Onlinekaland85uj üzenetére (2024. 12. 28. szombat 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 28. szombat 12:23
Nálunk a szexuális életünk része, de nem minden alkalommal és nem mindig ugyanolyan mértékben. Valamikor nincs izgatva, valamikor kis nyalogatás, ujjazás, ritkán pedig anális szex. Inkább fenntartjuk különleges alkalmakra, mintsem legyen állandóan része minden együttlétnek
Nálunk a szexuális életünk része, de nem minden alkalommal és nem mindig ugyanolyan mértékben. Valamikor nincs izgatva, valamikor kis nyalogatás, ujjazás, ritkán pedig anális szex. Inkább fenntartjuk különleges alkalmakra, mintsem legyen állandóan része minden együttlétnek
Az jó! Mi is ugyan így vagyunk. Seggbe már három ujjam bemegy
(Ez egy válasz Meztelenpasi87 üzenetére (2024. 12. 28. szombat 04:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 28. szombat 04:22
Feleségem kifejezetten élvezi seggbe. Egyébként is sokat ujjaztam a fenekét, piszkáltam amikor nem dugunk akkor is.
Feleségem kifejezetten élvezi seggbe. Egyébként is sokat ujjaztam a fenekét, piszkáltam amikor nem dugunk akkor is.
Köszönöm szépen
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2024. 12. 27. péntek 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 27. péntek 15:31
Napi 2-3 alkalom már szerintem nem egészséges.
Arról nem beszélve hogy kitágul akkor ugyanolyan mint a punci semmi extra nem lesz benne.
Arról nem beszélve hogy kitágul akkor ugyanolyan mint a punci semmi extra nem lesz benne.
Szia. Igen ilyen is. Senki sem egyforma
(Ez egy válasz Creampiefetis üzenetére (2024. 12. 27. péntek 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 27. péntek 23:21
Én 43 évesen még 1x sem raktam seggbe senkinek. Nem vágyom rá és szerencsére egyik partnerem sem kérte eddig. Valahogy ösztönösen úgy gondolom, hogy a farkamnak a punciban van a helye. Na jó meg szájban is.
Kedves akárkicsoda! Nekünk legalább vannak élvezeteink és már hármasban is voltunk. Ha valami nem tetszik ne kommenelj létszives. Görgess tovább nyugodtan és ne is irigykedj.
(Ez egy válasz hatvanvolt üzenetére (2024. 12. 27. péntek 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 27. péntek 16:54
Nem más nevében érdeklődsz? Mert a tiedben szépen csúszkál az a nagy vastag műfarok?!
Szerintem óvatosan játszál vele, mert messzi lesz a klozet nem éred el!
Szerintem óvatosan játszál vele, mert messzi lesz a klozet nem éred el!
Nagyon szépen köszönöm. Abban nem lesz hiány élvezzük mind a ketten. Imádni való a kedvesem ahogy élvezi seggbe és nem csak finoman. Szereti ha jó keményen szétdugom mind a jét járatát. Pinába már csak egy centit kell hogy táguljon és bent lesz az öklöm. De most veszünk sikositot is és adunk az élvezeteinknek. Jól megtömjük egymást.
(Ez egy válasz istike13 üzenetére (2024. 12. 27. péntek 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 27. péntek 17:15
Mi kb. 20 éve csináljuk és elég gyakran. Semmilyen hátrányát nem tapasztaltuk... a lényeg, hogy ne fájjon hanem élvezze mindkét fél.
Én 43 évesen még 1x sem raktam seggbe senkinek. Nem vágyom rá és szerencsére egyik partnerem sem kérte eddig. Valahogy ösztönösen úgy gondolom, hogy a farkamnak a punciban van a helye. Na jó meg szájban is.
Mi kb. 20 éve csináljuk és elég gyakran. Semmilyen hátrányát nem tapasztaltuk... a lényeg, hogy ne fájjon hanem élvezze mindkét fél.
Nem más nevében érdeklődsz? Mert a tiedben szépen csúszkál az a nagy vastag műfarok?!
Szerintem óvatosan játszál vele, mert messzi lesz a klozet nem éred el! (Ez egy válasz gátlástalanszex85 üzenetére (2024. 12. 27. péntek 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem óvatosan játszál vele, mert messzi lesz a klozet nem éred el! (Ez egy válasz gátlástalanszex85 üzenetére (2024. 12. 27. péntek 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Napi 2-3 alkalom már szerintem nem egészséges.
Arról nem beszélve hogy kitágul akkor ugyanolyan mint a punci semmi extra nem lesz benne. (Ez egy válasz gátlástalanszex85 üzenetére (2024. 12. 26. csütörtök 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Arról nem beszélve hogy kitágul akkor ugyanolyan mint a punci semmi extra nem lesz benne. (Ez egy válasz gátlástalanszex85 üzenetére (2024. 12. 26. csütörtök 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 26. csütörtök 19:50
Sziasztok! Ne haragudjatok hogy ide írok csak szeretnék kérdezni valamit és a véleményetekre lennék kíváncsi! Egy kis ideje már hogy találtam egy gyönyörű telt duci nőt akivel élettársi kapcsolatba kerültem. Nagyon kiszerettem volna próbálni az anál szex örömeit. Meg is történt viszont annyira megszerette hogy napi szinten a pinája mellett jól szétkell dugnom a segglyukát amit nem is bánok mert anál szex kedvelő vagyok de van ha úgy jön ki a lépés akkor inkább napjában 2szer minimum seggbe szoktam kérni de volt rá példa hogy 3szor is. Pár napja azt vettem észre hogy nem kell sikositóval bekenni. Elég egy pici pinanedvet oda húzni és már bent is van neki. Éreztem is hogy tágabb lett neki a segglyuka de nincsen neki székletürétési problémája sem. Pedig tényleg napjában többször seggbedugom és mindig teliélvezem neki. Most eljutottunk két napja arra a pontra hogy szoktam a pinájába egy vastagabb vibrit dugni. 19/6 is a mérete. Ezt két napja kérte rakjam be a seggébe. Picit fájt neki az első alkalommal. Másodiknál semmi. Azóta kétszer háromszor beraktam neki úgyis hogy a vibrátor a pinájába volt miközben én seggbe kurtam és kíváncsisagbol helycserés támadást végeztem. Vibrátor be S seggbe ami simán becsúszott és én a farkammal közbe a pináját dugtam. Gyönyörű szép hangos élvezés lett a vége. Viszont a kérdésem az hogy tényleg semmi székletürési probléma nincs se semmi. Szerintetek lehet ebből később valami problémája?
Szuper! Rendben van. Nagyon szépen köszönöm
(Ez egy válasz Keksz Elek üzenetére (2024. 12. 27. péntek 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 27. péntek 07:46
Amíg vigyáztok, hogy ne szenvedjen mechanikai sérülést, addig nem lesz semmi baj. A nők is különbözőek, sokan hallani se akarnak az anális szexről, de van egy olyan réteg is, aki meg még jobban is szereti, mint a vaginális szexet. Nekem is volt olyan barátnőm, aki ha csak tehette, popsiba kérte. Egyszerűen valahogy ilyen az anatómiájuk, hogy így kedvelik. Tehát csináljátok bátran, amennyiszer csak szeretnétek, de a biztonság kedvéért ne hagyjátok el a síkosítót, és mértékkel vaduljatok. Ha mechanikai sérülés alakul ki ezen a tájékon, az nehezen gyógyul, kórházba is ciki vele menni, úgyhogy csak óvatosan.