Amíg vigyáztok, hogy ne szenvedjen mechanikai sérülést, addig nem lesz semmi baj. A nők is különbözőek, sokan hallani se akarnak az anális szexről, de van egy olyan réteg is, aki meg még jobban is szereti, mint a vaginális szexet. Nekem is volt olyan barátnőm, aki ha csak tehette, popsiba kérte. Egyszerűen valahogy ilyen az anatómiájuk, hogy így kedvelik. Tehát csináljátok bátran, amennyiszer csak szeretnétek, de a biztonság kedvéért ne hagyjátok el a síkosítót, és mértékkel vaduljatok. Ha mechanikai sérülés alakul ki ezen a tájékon, az nehezen gyógyul, kórházba is ciki vele menni, úgyhogy csak óvatosan.
Inkább dicsekszem srácok. Csak a kérdés az hogy sok év múlva nem-e lesz ebből valami problémája?
Olyan csajra aki élvezi a seggbe dugást nem szabad panaszkodni.
(Ez egy válasz Akodka üzenetére (2024. 12. 27. péntek 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Èn nem tudom, hogy panaszkodsz, vagy dicsekszel....
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat. Pinábol mentem át seggbe. Seggből pinába semmiképpen sem mert így van az fertőzés veszélyes. Max ha seggbe kezdünk akkor utánna nem lesz pinába berakás max úgy hogy huzok óvszert és pinába hatolas előtt lehúzom. Szóval akkor nem lehet gond ha sűrűn van anális szex? Mert eddig naponta van de volt hogy kétszer is....
Síkosító ajánlott. Anélkül az aranyér is könnyebben kijön. Előzőt is 3 évig toltam a mostani is elvan 15 évvel a háta mögött, úgy hogy terhesen az 5 ujjtól se ijedt meg a hátsó bejáratnál.
Viszont tényleg ne cserélgesd a lyukakat mert fertőzés lehet a vége. (Ez egy válasz gátlástalanszex85 üzenetére (2024. 12. 26. csütörtök 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Viszont tényleg ne cserélgesd a lyukakat mert fertőzés lehet a vége. (Ez egy válasz gátlástalanszex85 üzenetére (2024. 12. 26. csütörtök 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 26. csütörtök 19:50
Sziasztok! Ne haragudjatok hogy ide írok csak szeretnék kérdezni valamit és a véleményetekre lennék kíváncsi! Egy kis ideje már hogy találtam egy gyönyörű telt duci nőt akivel élettársi kapcsolatba kerültem. Nagyon kiszerettem volna próbálni az anál szex örömeit. Meg is történt viszont annyira megszerette hogy napi szinten a pinája mellett jól szétkell dugnom a segglyukát amit nem is bánok mert anál szex kedvelő vagyok de van ha úgy jön ki a lépés akkor inkább napjában 2szer minimum seggbe szoktam kérni de volt rá példa hogy 3szor is. Pár napja azt vettem észre hogy nem kell sikositóval bekenni. Elég egy pici pinanedvet oda húzni és már bent is van neki. Éreztem is hogy tágabb lett neki a segglyuka de nincsen neki székletürétési problémája sem. Pedig tényleg napjában többször seggbedugom és mindig teliélvezem neki. Most eljutottunk két napja arra a pontra hogy szoktam a pinájába egy vastagabb vibrit dugni. 19/6 is a mérete. Ezt két napja kérte rakjam be a seggébe. Picit fájt neki az első alkalommal. Másodiknál semmi. Azóta kétszer háromszor beraktam neki úgyis hogy a vibrátor a pinájába volt miközben én seggbe kurtam és kíváncsisagbol helycserés támadást végeztem. Vibrátor be S seggbe ami simán becsúszott és én a farkammal közbe a pináját dugtam. Gyönyörű szép hangos élvezés lett a vége. Viszont a kérdésem az hogy tényleg semmi székletürési probléma nincs se semmi. Szerintetek lehet ebből később valami problémája?
Seggből pinába lehet = húgyúti fertőzés
(Ez egy válasz gátlástalanszex85 üzenetére (2024. 12. 26. csütörtök 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 26. csütörtök 19:50
Sziasztok! Ne haragudjatok hogy ide írok csak szeretnék kérdezni valamit és a véleményetekre lennék kíváncsi! Egy kis ideje már hogy találtam egy gyönyörű telt duci nőt akivel élettársi kapcsolatba kerültem. Nagyon kiszerettem volna próbálni az anál szex örömeit. Meg is történt viszont annyira megszerette hogy napi szinten a pinája mellett jól szétkell dugnom a segglyukát amit nem is bánok mert anál szex kedvelő vagyok de van ha úgy jön ki a lépés akkor inkább napjában 2szer minimum seggbe szoktam kérni de volt rá példa hogy 3szor is. Pár napja azt vettem észre hogy nem kell sikositóval bekenni. Elég egy pici pinanedvet oda húzni és már bent is van neki. Éreztem is hogy tágabb lett neki a segglyuka de nincsen neki székletürétési problémája sem. Pedig tényleg napjában többször seggbedugom és mindig teliélvezem neki. Most eljutottunk két napja arra a pontra hogy szoktam a pinájába egy vastagabb vibrit dugni. 19/6 is a mérete. Ezt két napja kérte rakjam be a seggébe. Picit fájt neki az első alkalommal. Másodiknál semmi. Azóta kétszer háromszor beraktam neki úgyis hogy a vibrátor a pinájába volt miközben én seggbe kurtam és kíváncsisagbol helycserés támadást végeztem. Vibrátor be S seggbe ami simán becsúszott és én a farkammal közbe a pináját dugtam. Gyönyörű szép hangos élvezés lett a vége. Viszont a kérdésem az hogy tényleg semmi székletürési probléma nincs se semmi. Szerintetek lehet ebből később valami problémája?