Sajnos időm akkor se lett volna sok mindenre, de legközelebb ha elkapom biztos jobban kihasználom a lehetőséget.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (ma 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:09
Ott az autóban, helyben, vagy elmenni megfelelő helyre a közelben nem lett volna megoldható?
Ott az autóban, helyben, vagy elmenni megfelelő helyre a közelben nem lett volna megoldható?
(Ez egy válasz someone120120 üzenetére (ma 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:11
A héten Százhalombattán szólított le egy nő, a kocsiban ültem, úgy jött hozzám hogy 2 éve nem volt pasival és tudja nagyon gáz de kellene az inzulinjára pénz, felmennék-e hozzá egy tízesért. Időhiány miatt nem lett belőle semmi, de bárkinek van tapasztalata akár erről a lányról, akár más hasonlóról, megéri felmenni vagy nem éri meg, esetleg akár kockázatos is lehet bármi miatt?
Milyen volt a nó? Legalább valamennyire kinézett valahogy? Ha igen miert nem mentél fel hozzá hogy mégis mennyire gondolta komolyan! Meg kellett volna próbálnod
(Ez egy válasz someone120120 üzenetére (ma 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:11
A héten Százhalombattán szólított le egy nő, a kocsiban ültem, úgy jött hozzám hogy 2 éve nem volt pasival és tudja nagyon gáz de kellene az inzulinjára pénz, felmennék-e hozzá egy tízesért. Időhiány miatt nem lett belőle semmi, de bárkinek van tapasztalata akár erről a lányról, akár más hasonlóról, megéri felmenni vagy nem éri meg, esetleg akár kockázatos is lehet bármi miatt?
Havert a felesége fizeti be havonta egyszer egy szopatásra, mert ő 30 év házasság után sem tudja megtenni neki. Ő választ neki nőt. És ott is van vele.
Jászberény ill vonzáskörzetében tud valaki igenyes apolt nőt???ma estere kellene
Gödöllő Kistarcsa vonalon lehet találni csajokat?
Sziasztok! Egerben tudtok normál testalkatú, nem apartmanos lányt aki viszonylag jó árban van? Köszi!
szolgáltatástól függ, de 4-5 eft az alja
(Ez egy válasz Fa szára üzenetére (2026. 05. 16. szombat 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom. Nem álltam meg megkérdezni
(Ez egy válasz Fa szára üzenetére (2026. 05. 16. szombat 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Győrben abda féle az Ady szobornál szokott lenni egy elég dundi csaj közelről még nem tudtam megnézni . Van valakinek infó róla?
Mennyiért csinálhatják,nem tudod esetleg?
(Ez egy válasz Bálint81 üzenetére (2026. 05. 16. szombat 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 16. szombat 10:22
Népliget, Vajda Péter utca Könyves Kálmán útról ha kanyarodsz le. Pennyvel szemben.
Népliget, Vajda Péter utca Könyves Kálmán útról ha kanyarodsz le. Pennyvel szemben.
(Ez egy válasz Mindenholeros üzenetére (2026. 05. 16. szombat 02:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ez hol van pontosan ?
(Ez egy válasz Bálint81 üzenetére (2026. 05. 14. csütörtök 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 14. csütörtök 18:19
Tegnap estefelé ott mentem el. Volt ott két lány. Egyik egy fiatal vékony roma lány volt. Csinos volt és nem tűnt drogos igénytelennek. Esetleg valakinek volt hozzá szerencséje?
Rosszlányok.hu-n simán talàlsz szolgàltatást 1 óra 30 ezertöl határ a csillagos ég!
(Ez egy válasz Krusz81 üzenetére (2026. 05. 15. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 15. péntek 08:17
Helló. Bpen valami jó szolgálatotó? Este hol érdemes korolmlnezni? Vagy esetleg Somogy - Tolna -, Baranya?
attól függ mit keresel
(Ez egy válasz Krusz81 üzenetére (2026. 05. 15. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 15. péntek 08:17
Helló. Bpen valami jó szolgálatotó? Este hol érdemes korolmlnezni? Vagy esetleg Somogy - Tolna -, Baranya?
Engem is érdekelne!
(Ez egy válasz kaposvar82 üzenetére (2026. 01. 13. kedd 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos ott mindegyik drogos! Van amelyik nem is lány amugy simán levágni hogy pasi csak kifesti magát mintha nö lenne és ugy jár kel ott sétálgat árulja magát! Tiszta gáz én is arra járok hazafelé néha!
(Ez egy válasz Bálint81 üzenetére (2026. 05. 14. csütörtök 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 14. csütörtök 18:19
Tegnap estefelé ott mentem el. Volt ott két lány. Egyik egy fiatal vékony roma lány volt. Csinos volt és nem tűnt drogos igénytelennek. Esetleg valakinek volt hozzá szerencséje?