Csongrád megyèben èn is keresnèk lányt,vagy párt,aki nincs fent a rosszlányokon.
Nincs már ilyen hely, pedig nem hiszem, hogy ne lenne rá igény. A hegedűsből kitiltották a lányokat, a király utcába pedig a nyugati téri drogos szutykok hordják néha a kuncsaftokat.
(Ez egy válasz RakiTomi89 üzenetére (2026. 02. 10. kedd 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 10. kedd 15:46
Sziasztok!
Anno Pesten a körúti sztriptíz bárokban lehetett szopatni, néhol dugni is. Tudtok esetleg ilyen lehetőségről manapság is. Azt is hallottam hogy a király utcai szexmoziba is vannak kurvák, ez is érdekelne akár privátban is.
Anno Pesten a körúti sztriptíz bárokban lehetett szopatni, néhol dugni is. Tudtok esetleg ilyen lehetőségről manapság is. Azt is hallottam hogy a király utcai szexmoziba is vannak kurvák, ez is érdekelne akár privátban is.
Békés Megyében a rosszlanyok-os lányokon kívül tud valaki prostit?
Miskolcon tudtok lányokat valahol?
Nógrád megyében esetleg tud valaki akár nem hivításost de titokban működő hölgyet? Balassagyarmat Érsekvadkert és Rétság térsége érdekelne! Köszi!
Sziasztok!
Szia! Már èn sem találom egy ideje,pedig ő aztán tudott, nagyon jó volt vele, voltam nála párszor, mindig csupa lucsok volt a puncija....a pisit is imádta adni... règebben seggbe is szerette,de utoljára már nem!
Ez tavaly kèső nyáron volt! (Ez egy válasz Fiatal pasi üzenetére (2026. 02. 09. hétfő 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez tavaly kèső nyáron volt! (Ez egy válasz Fiatal pasi üzenetére (2026. 02. 09. hétfő 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 09. hétfő 17:47
Sziasztok.
Kapuváron és Sárváron volt egy pár hónapja még egy Réka nevű szőke ducibb Milf. Idén nem láttam még hirdetni azon az oldalon. Tud róla esetleg valaki valamit?
Kapuváron és Sárváron volt egy pár hónapja még egy Réka nevű szőke ducibb Milf. Idén nem láttam még hirdetni azon az oldalon. Tud róla esetleg valaki valamit?
Amatőrt tud valaki?
Sziasztok.
Na, ez érdekes! Ha megtaláltad, szólj.
Tökéletesen igazad van,van
(Ez egy válasz demsa1971 üzenetére (2026. 02. 08. vasárnap 04:56), amit ide kattintva olvashatsz)
.... akad csak keresni kell...
Engem is édekelne a csoport!
(Ez egy válasz akisort üzenetére (2026. 01. 07. szerda 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 07. szerda 13:07
Volt szó itt egy csoportról talán teams-en, ahol vannak infók. Tudna valaki meghívót küldeni? Vagy létezik más platformon ilyen csoport?
Engem érdekel.
(Ez egy válasz kaposvar82 üzenetére (2026. 01. 13. kedd 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Kaposváron tudok kurvát ha valakit érdekel!
Vivcsyke.....
Vivcsyke.....
Hol kell felszedni őket, tudsz vmi tuti helyet? A Stefániában az Arató diszkóról hallottam korábban
(Ez egy válasz thomasnagy0000 üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz thomasnagy0000 üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt szó itt egy csoportról talán teams-en, ahol vannak infók. Tudna valaki meghívót küldeni? Vagy létezik más platformon ilyen csoport?
az sokkal drágább és kevésbé szórakoztató
(Ez egy válasz notle üzenetére (2025. 12. 31. szerda 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt tetszik érdekelne engem is!
(Ez egy válasz nudiandmore üzenetére (2026. 01. 01. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Még mindig aktuális!
(Ez egy válasz nudiandmore üzenetére (2025. 11. 27. csütörtök 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 27. csütörtök 10:50
Sziasztok!
Privátban tud valki ajánlani nem hivatásos kurvát, sugar baby-t? Feleség, barátnő is érdekel.
Privátban tud valki ajánlani nem hivatásos kurvát, sugar baby-t? Feleség, barátnő is érdekel.