A káposztásmegyer végén a szemétégetönél járt mostanában arra valaki? Látott ott valaki kint állo jó csajt ott? Régen ott tele volt érdekes hogy eltüntek onnan is a lányok!
Hogy néz ki melyik az? Padon szokott ülni? Legtöbb roma csaj ott talán 2-3 vsn fehér csaj de azok sem jók!
(Ez egy válasz Pancho876 üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Pécsen tud vki jó szolgáltatót akihez érdemes ellátogatni?
1 van csak , a többi tényleg csúnya és igénytelen
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 30. csütörtök 08:32
Hello. Melyik szép lányt láttad ott a Népligetben? Mert ott egy sem szèp szerintem sajnos!
Még nem volt rájuk soha szükségem, mindig volt 1-2 barátnő az előző kapcsolatomban de11 éve csakis a feleségem!!
Hello. Melyik szép lányt láttad ott a Népligetben? Mert ott egy sem szèp szerintem sajnos!
(Ez egy válasz Pancho876 üzenetére (2026. 04. 29. szerda 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 29. szerda 15:27
Ma láttam egyet nem vittem el senkit egy nagyon szép csajszival valamelyikről vélemény valakinek ?
Nem tudtam hogy a Népligetben is vannak,,,nők ,és pasik akik felkínálják magukat !?!
Valakinek infója ötlete kivel hol merre ott?
Köszi előre is!
Valakinek infója ötlete kivel hol merre ott?
Köszi előre is!
Ma láttam egyet nem vittem el senkit egy nagyon szép csajszival valamelyikről vélemény valakinek ?
Hasonló hölgy érdekelne Csongrád vagy Bács-Kiskun megyékben!
(Ez egy válasz Vaderxxxx üzenetére (2026. 04. 25. szombat 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 25. szombat 16:39
Nógrád megyében esetleg tud valaki akár nem hivításost de titokban működő hölgyet? Balassagyarmat Érsekvadkert és Rétság térsége érdekelne! Köszi!
Népligetnél hol van transzi ?
Nógrád megyében esetleg tud valaki akár nem hivításost de titokban működő hölgyet? Balassagyarmat Érsekvadkert és Rétság térsége érdekelne! Köszi!
Teljesen esélytelen sajnos
(Ez egy válasz roland981 üzenetére (2026. 04. 24. péntek 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 24. péntek 18:07
Sziasztok. Tud valaki esetleg transzi csajszit út szélén? Nem a rosszlányok oldalról és nem a Népliget környékéről.
Privát üzenetet is írhatsz.
Sziasztok. Tud valaki esetleg transzi csajszit út szélén? Nem a rosszlányok oldalról és nem a Népliget környékéről.
Jól hangzik! Spontán alakult,vagy le volt előre beszélve?
Fehérváron tud valaki bevált csajszit?
Bp.-en vagy Pest megyében,,kezdő lányt,nőt,,,,tudtok esetleg?
Aki nem hirdeti még magát?
Köszi előre is!
Aki nem hirdeti még magát?
Köszi előre is!
A vékony Zoénál volt valaki mostanában? Nekem gyanús h bekapta a legyet de nem kérdeztem rá mert nem illik…
Szegeden nagyon sok évig aktív volt egy Katica nevű hírdető rosszlányokon, kb 1-2 éve hagyhatta abba, azóta nem láttam. Egész hátas a lábfejéig érő sárkány tetoválása, utolsó időkben rövid haja volt. Róla tud esetleg bárki bármit?
De mit tudsz róla? Hallottad hogy akciózik üveg gyüjtése közben?
(Ez egy válasz Obrazsy üzenetére (2026. 04. 12. vasárnap 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Tatbánya környékén keresek csajszikat, lányokat, nagyobb lányokat, közös örömszerzésra!