Az 1 óra?
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2024. 11. 12. kedd 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérdezd meg a lányokat... Sztem 15-25 legalább
(Ez egy válasz chatszereto üzenetére (2024. 11. 11. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 11. hétfő 09:34
Mostanában mennyi Budapest külsőbb kerületében egy tarifa 30 perce, 1 órára?
Mostanában mennyi Budapest külsőbb kerületében egy tarifa 30 perce, 1 órára?
Sziasztok
Dunakeszi útról hova lettek a lányok?
Dunakeszi útról hova lettek a lányok?
A napokban jártam a 3-as úton és Kápolna körül, főleg utána ha jól emlékszem Kerecsend előtt rengeteg lány volt kint. Szokott valaki dugni arrafelé? Melyiket érdemes?
Merre vannak pestmegyében útszélik?
Köszönöm
Köszönöm
Uh, szexi, jó választás lehet…
(Ez egy válasz Barnes20 üzenetére (2024. 09. 24. kedd 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 24. kedd 15:53
Sziasztok! RLról járt valaki már Lora-nál?
Asszonnyal gondolkozunk egy fizetős opción, viszont rossz lóra se tennénk.
Mi a hölgy neve és hol érhető el?
(Ez egy válasz Csendesen üzenetére (2024. 10. 22. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 22. kedd 16:41
Sziasztok.
Egy szép élménnyel gazdagodtak ismét.
Kb 1 év elteltével ismét voltam az előzőekben említett hölgynél.
Azt is elárulta a hölgy hogy én voltam annó az első fizetős vendége smile jó volt vele sőt szuper volt vele a szex ismét és azt kell hogy mondjam hogy tapasztaltabb lett minden téren ..
Csak ajánlani tudom....
Azt is elárulta a hölgy hogy én voltam annó az első fizetős vendége smile jó volt vele sőt szuper volt vele a szex ismét és azt kell hogy mondjam hogy tapasztaltabb lett minden téren ..
Csak ajánlani tudom....
Sziasztok.
Csak ajánlani tudom.... (Ez egy válasz Csendesen üzenetére (2024. 03. 13. szerda 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak ajánlani tudom.... (Ez egy válasz Csendesen üzenetére (2024. 03. 13. szerda 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 13. szerda 21:40
Sziasztok.
Az én történetem! Elég hihetetlen...
Kb 1 évvel ezelőtt írtam ide a fórumban kerestem szegedi profi fél profi lányt. Erre pár nappal ezelőtt kaptam egy privát levelet egy igen csinos hölgytől. Elmondta hogy nagyon ki szeretné próbálni magát örömlány szerepben és ha van még kedvem hozzá hozzunk össze egy talit. Emailben tartottuk a kapcsolatot és megbeszéltük a találkozót. Hihetetlen módon el is jött egy csinos milff személyébe. Úgy gondolom hogy megérte a bérelt hely és a jelképes összeg is. Tudom ajánlani a hölgyet.
Az én történetem! Elég hihetetlen...
Kb 1 évvel ezelőtt írtam ide a fórumban kerestem szegedi profi fél profi lányt. Erre pár nappal ezelőtt kaptam egy privát levelet egy igen csinos hölgytől. Elmondta hogy nagyon ki szeretné próbálni magát örömlány szerepben és ha van még kedvem hozzá hozzunk össze egy talit. Emailben tartottuk a kapcsolatot és megbeszéltük a találkozót. Hihetetlen módon el is jött egy csinos milff személyébe. Úgy gondolom hogy megérte a bérelt hely és a jelképes összeg is. Tudom ajánlani a hölgyet.
Sziasztok.
Azt is elárulta a hölgy hogy én voltam annó az első fizetős vendége jó volt vele sőt szuper volt vele a szex ismét és azt kell hogy mondjam hogy tapasztaltabb lett minden téren ..
Csak ajánlani tudom.... (Ez egy válasz Rusty993 üzenetére (2024. 03. 12. kedd 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt is elárulta a hölgy hogy én voltam annó az első fizetős vendége jó volt vele sőt szuper volt vele a szex ismét és azt kell hogy mondjam hogy tapasztaltabb lett minden téren ..
Csak ajánlani tudom.... (Ez egy válasz Rusty993 üzenetére (2024. 03. 12. kedd 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
hello, igen van ilyen hely .. òcsai út m0 és m51 es szakasza közt illetve a MOL kút elött a kamionparkolónál
(Ez egy válasz tutiisti üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 14. hétfő 15:24
Sziasztok tudtok Pest vagy Szolnok megyében olyan helyet, ahol még vannak útszéli lányok?
Sziasztok tudtok Pest vagy Szolnok megyében olyan helyet, ahol még vannak útszéli lányok?
Sziasztok. Nyíregyházán volt múlt héten egy rövid, hajú fiatal lány. Nem tudja valaki hova lett? Vagy elérhetőségét?
Sziasztok!
Veszprém és Vas megyében az út mellett valahol lehetnek még lányok? Köszi
Veszprém és Vas megyében az út mellett valahol lehetnek még lányok? Köszi
Sziasztok
tudtok olyan lányt Budapesten vagy pest megyében aki nem hírdet? amatör?
tudtok olyan lányt Budapesten vagy pest megyében aki nem hírdet? amatör?
Megkérdezhetem hogy hívják?
(Ez egy válasz furresz üzenetére (2024. 06. 22. szombat 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 22. szombat 21:42
Igaz nem szőke, de tudok egy jót Nyíregyházán. Szerintem a környék top-ja
Pasikat vár csak. :-(
(Ez egy válasz Barnes20 üzenetére (2024. 09. 24. kedd 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Ha már ketten eljutottatok erre a pontra csak egy "atyai" jótanács hogy ezt nagyon nagy ívben felejtsétek el!!! Menjetek inkább swingerezni vagy bármi más.
Én olyan lányon nem is gondolkodnék aki nem kér értékelést....Párokat meg nem is ír hogy vállal.