Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Élmények, élvezetek, függőségek, miért?, kételyek, aggályok, társadalmi normák, megítélések.
"hímtagomon hosszú percekig cuppogott-nyammogott a bérnőstény"
"örülök, hogy nem hagytam magam rábeszélni soha a kurvázásra..."
"Megvártam míg besötétedik, majd kb. 10x elfurikáztam előttük, a bőség zavarával küszködve"
"makktárs csak egy röpke negyedórás szopatást akar"

Az eddigi hozzászólások

2008. 09. 24. szerda 09:27  #497
bufika bufika
Szerintem bajvan ha a "házi" márnejó. Megbeszélés ha nemsegít akkor végevan a kapcsolatnak.
2008. 09. 24. szerda 01:02  #496
Törölt felhasználó (246986)
Tisztelt MT-k!
Kicsit leült a fórum. Hagy dobjak fel egy témát. Előre közlöm, elég kezdő vagyok, így tessék értékelni. Nemrégiben kezdtem szolgáltatókhoz, lakásba járni, rögtön az elsőtől össze is szedtem egy fertőzést, korábban be is számoltam róla. Kigyógyulva, hajtott a vérem, és szerencsémre, találtam egy gyöngyszemet. Álmaim nője: mosolygós, bársonyos bőrű, kerek, feszes, dús keblekkel, és még beszélgetni is lehetett vele, egészen barátnős feeling. Gondoltam, visszatérek hozzá. Sikerült időpontot egyeztetni, pontosan meg is érkeztem, a bejárat előtt a csajjal telón beszéltem is. Felérek, és jön a nagy kopp. A kollegina nyit ajtót, és elkezd szabadkozni, hogy álmaim nőjénél egy MT hosszabbított, kis csúszás lesz. :-( Felajánlotta magát, vagy várjak a szomszéd szobában, de lehet, hogy 1 óra is lesz. "MIVAN??? Előbb beszéltem vele." "Hát, ez van, sorry." Gondolkodóba estem, hogy hazahúzzak-e, vagy kivárjam a sorom. Maradtam. Miközben a az egyik szobában tv-ztem, a jó kis szomszéd panel szobából hallom a csaj kéjes nyögéseit és a kolléga hörgését. Lehet, hogy egy érzékeny fasz vagyok, de ez engem nem gerjesztett fel, inkább lelohasztott. Tudom, mi folyik ilyen helyeken, de ez a nagyüzem eléggé elvette a kedvem. Zavar a csaj hozzáállása, ha 1x időpontot egyeztetek vele, és még visszatérő is vagyok, akkor ne szívasson már így meg.
Alig akart megismerni, vmi derengett neki, de olyan régen volt már az a másfél hét. Valahogy az egész szexre rányomta a bélyegét ez a malőr, nem is tudtam igazán elengedni magam. Kissé siettetett is, mint kiderült, túlórázott már velem. Hát, pechje volt, a dekoncentráltság miatt alaposan meg kellett dolgozni a pénzéért, de szóvá nem tette. Végül, majdnem elégedetten távoztam, de csak majdnem. A veterán MT-ket kérdezném, a szolgáltatóknál a csúszás mindennapos dolognak számít, vagy a profi lányoknál ez megengedhetetlen?
2008. 09. 06. szombat 14:58  #495
Lion Lion
kandurmaci: "Szerintem végső esetben, ha már homályosan látod az utat az agyadra törő gecitől és veszélyezteted a közlekedést."

Ezen könnyesre röhögtem nyes vigyor Vááááá, legjobb mondat!
2008. 09. 06. szombat 14:56  #494
Lion Lion
az a vicc, hogy én még 1x se foglalkoztam a kurvázással... szerintetek az bűn? vigyor5
Amúgy meg nagyon nem merek felszedni utcáról nőket, mert nem szeretném összeszedni a bacikat... ejnye1
2008. 09. 06. szombat 13:02  #493
Törölt felhasználó (289130)
Kedves hawken! Velem kapcsolatban nincs igazad. Írásod többi részét elhiszem hallottam én is ilyeneket. Legyen szép napod!
(Ez egy válasz hawken üzenetére (2008. 09. 05. péntek 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 11:03
Kedves nemadomfel, agrippina, és még mindenki!
Tévhit hogy a lakáson dolgozó lányoknak nincsen stricije! Mindegyik ilyen szolgáltatást nyújtó lánynak van úgynevezett védelme.
Ha az nincsen akkor rövid időn belül megtalálják, és onnantól már van.
Ha kiállsz az útszélre, akkor a szerencsésebbik eset hogy elzavarnak pár pofon kíséretében. Rosszabb esetben onnantól azoknak dolgozol, akiké a terület.
A lakáson dolgozókkal ugyanez a helyzet, csak ott nagyobb pénzek forognak, így talán kicsit jobbak a lányok körülményei. De ne higgyétek hogy ők nem adják le a strigóknak a részüket.
Ja és bekerülni a körforgásba könnyű, főleg ha jó csaj vagy, de kikerülni annál nehezebb. Ha jól dolgozol, sok pénzt termelsz, akkor ragaszkodni fog hozzád a "munkaadód".
Általában az a menet, hogy először lakáson dolgoik a csaj, aztán mikor oda már nem felel meg akkor mehet az útszélre, a legalja meg az aluljáró.
Nem minden esetben van így, de azért elég gyakori.
Esetleg kivásárolhatod magadat, ekkor megmondják hogy mennyi pénzt kell megkeresned ahhoz hogy "elengedjenek". Pár éve mikor taxiztam, és ilyen lányokat hordtam lakásra ügyfélhez, akkor olyn 3-4milla volt az összeg.
Ez elsőre nem tnik olyan soknak, de mire idáig eljut egy lány eléggé kiég és leamortizálódik.

Tehát nagyon meggondolandó hogy önszántadból beszállj e ebbe a bizniszbe kedves Agrippina!
Eléggé sötét alvilág ez.
2008. 09. 06. szombat 02:35  #492
kandurmarci kandurmarci
Agrippina szerintem nem akar beszállni a körbe, valójában nem akar klasszikus értelemben kurva lenni, ő ilyen szerepre vágyik, magáért az élvezetért. Ez azért egészen más. Nemadomfelnek meg valószínüleg valóban nincs stricije, de ez csak a sejtésem. Szerinted elképzelhetetlen?
(Ez egy válasz hawken üzenetére (2008. 09. 05. péntek 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 11:03
Tévhit hogy a lakáson dolgozó lányoknak nincsen stricije! Mindegyik ilyen szolgáltatást nyújtó lánynak van úgynevezett védelme.
Ha kiállsz az útszélre, akkor a szerencsésebbik eset hogy elzavarnak pár pofon kíséretében. Rosszabb esetben onnantól azoknak dolgozol, akiké a terület.
A lakáson dolgozókkal ugyanez a helyzet, csak ott nagyobb pénzek forognak, így talán kicsit jobbak a lányok körülményei. De ne higgyétek hogy ők nem adják le a strigóknak a részüket.
Ja és bekerülni a körforgásba könnyű, főleg ha jó csaj vagy, de kikerülni annál nehezebb. Ha jól dolgozol, sok pénzt termelsz, akkor ragaszkodni fog hozzád a "munkaadód".
Általában az a menet, hogy először lakáson dolgoik a csaj, aztán mikor oda már nem felel meg akkor mehet az útszélre, a legalja meg az aluljáró.
Esetleg kivásárolhatod magadat, ekkor megmondják hogy mennyi pénzt kell megkeresned ahhoz hogy "elengedjenek". Pár éve mikor taxiztam, és ilyen lányokat hordtam lakásra ügyfélhez, akkor olyn 3-4milla volt az összeg.
Ez elsőre nem tnik olyan soknak, de mire idáig eljut egy lány eléggé kiég és leamortizálódik.

Tehát nagyon meggondolandó hogy önszántadból beszállj e ebbe a bizniszbe kedves Agrippina!
Eléggé sötét alvilág ez.
2008. 09. 05. péntek 20:14  #491
Törölt felhasználó (324094)
Menj végig az elkerülőn...
(Ez egy válasz Jaga77 üzenetére (2008. 09. 05. péntek 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 19:27
Sziasztok! Veszprém környékén hol vannak kint a csajok? Vagy ismertek olyan csajt, aki ezzel foglalkozik? Nemrég költöztem csak Veszprémbe. Köszi a segítséget!
2008. 09. 05. péntek 19:27  #490
Jaga77 Jaga77
Sziasztok! Veszprém környékén hol vannak kint a csajok? Vagy ismertek olyan csajt, aki ezzel foglalkozik? Nemrég költöztem csak Veszprémbe. Köszi a segítséget!
2008. 09. 05. péntek 19:19  #489
Mi_ketten Mi_ketten
Érdekes hogy sokan nagyon alábecsülik az útszéliek keresetét.Pedig lényegesen többet keresnek(nem maguknak persze)mint a lakáson dolgozók.Forgalmas főúton 10-12 menet naponta az biztos megvan,ez szorozva ötezrével plusz az extrák...Ennyi otthon csak a legjobbnak jöhet össze...
2008. 09. 05. péntek 11:03  #488
hawken hawken

Eléggé sötét alvilág ez.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (289130)
2008. 08. 31. vasárnap 13:55
Kedves! Próbálj ki egy lakásán dolgozó kb. 6-8 ezret kérő kurvát /ez olyan ár ahol a nő magának dolgozik nem stricinek/pl. válassz a netről. Aztán írj véleményt. Csak akkor menj kurvához ha mered vállalni,hogy rászokhatsz! Kellemes és rentgeteg szexet neked!
2008. 09. 05. péntek 09:22  #487
tom1019 tom1019 VIP Admin
senkit nem zavar, hogy magáról a témáról kellene írni és nem csajokat kiajánlgatni másoknak! ejnye1
2008. 09. 05. péntek 08:00  #486
napfenyorszag napfenyorszag
ok.. köszi.. akkor megpróbálom nyes
2008. 09. 04. csütörtök 22:58  #485
nagypuli nagypuli
Szia. Tatabánya 1-es út kivezető szakasza Budapest felé. Általában kint szokott állni egy csaj .
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2008. 09. 02. kedd 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 02. kedd 08:52
hahó. Tatabánya vagy környékén, útszélén is, hol vannak nagy valószínűséégel tényleg lányok? főleg jó szopóskurva érdekelne
2008. 09. 04. csütörtök 21:25  #484
F5DKAL F5DKAL
hát motort mindenképpen félre kell rakni, vagy lehet támasztani, de a kocsi a tuti
2008. 09. 04. csütörtök 21:21  #483
lelok lelok
nekem volt alkalmam nem is 1x... ugyanaz mint kocsival csak ott nekitámaszkodik a motornak és hátulról tolod azt ennyi..
2008. 09. 04. csütörtök 20:19  #482
napfenyorszag napfenyorszag
helló.. próbálta már valaki motorral? ilyenkor hol szokás csinálni?
2008. 09. 02. kedd 13:51  #481
Törölt felhasználó (34131)
Kösz, az is volt a célom! Amúgy nem vagyok egy cseppet sem nőből, sőt wink
Egy adott pillanatban viszont már-már úgy éreztem, hogy túllőttem a célon, és megutálod még a gondolatát is a kurválkodásnak. Örömmel látom viszont, hogy erről szó sincs smile
A szolgáltatásaidon és áraidon már gondolkoztál? Ugyan nem leszel megélhetési ringyó, de azért ingyen ne csináld, mert az nem korrekt kurválkodás!
Stopos kurva: jó ötlet, legalább mindig van menekülési útvonal is. Ha már nagyon necces a dolog, mindig vissza lehet még vedleni rendes úriasszonnyá wink Viszont gusztálni fognak az urak rendesen, attól ne félj!
(Ez egy válasz agrippina üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 15:23
Szia! Ez nagyon klassz történet. Te nő vagy? Eléggé felizgattál.
2008. 09. 02. kedd 08:52  #480
gorgh0 gorgh0
hahó. Tatabánya vagy környékén, útszélén is, hol vannak nagy valószínűséégel tényleg lányok? főleg jó szopóskurva érdekelne
2008. 09. 01. hétfő 23:22  #479
Törölt felhasználó (92795)
Szia agrippina!Talán ötletnek jó.Fiatal koromban volt egy ismerős csinos tanárnő,aki amúgy egy elszigetelt kis faluban szolídan élt az iszákos meccsre járó férjével.Aztán nyáron amíg a férje a kocsmapultot támasztotta ő elutazott autóbusszal a Balatonpartra.Az M7 esre kiállt stoppolni mondván egy közeli települést és persze kedvére válogathatott,mert aki megállt neki nem tetszett nem szált be a kocsiba.De ha kedvére való pasit talált el ment vele Pestig is.Aztán onnan visszafelé is stoppolt.Igy volt hogy oda-vissza kétszer háromszor is jól megkefélték.
(Ez egy válasz agrippina üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 17:00
Férjemnek nem szabad erről tudnia. De igazából országútmenti
kurva lennék, csak félek.
2008. 09. 01. hétfő 05:36  #478
Törölt felhasználó (232688)
hali
segítség kéne,tud itt valaki Szlovákiában lakáson levő csajt?
/ 135