Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Élmények, élvezetek, függőségek, miért?, kételyek, aggályok, társadalmi normák, megítélések.
"hímtagomon hosszú percekig cuppogott-nyammogott a bérnőstény"
"örülök, hogy nem hagytam magam rábeszélni soha a kurvázásra..."
"Megvártam míg besötétedik, majd kb. 10x elfurikáztam előttük, a bőség zavarával küszködve"
"makktárs csak egy röpke negyedórás szopatást akar"

Az eddigi hozzászólások

2007. 07. 10. kedd 15:02  #156
zelli zelli
Egy másik topic-ban már leírtam, Nekem az a nő nagyobb kurva, aki pénzért megy férjhez! Nem Szerelemből, vagy Szeretetből, hanem érdekből!
Egyébként nem vetem meg a kurvákat! Akiknek ez a foglalkozása! A korábban említett nők lelki kurvák!
2007. 07. 10. kedd 14:07  #155
KisStifler KisStifler
Kurvázás....
Az a nyagy tény állás hogy most már egyre fullosabak és dögösebbek az öröm lányok. Nehéz elen állni a kisértésnek.
2007. 07. 10. kedd 13:52  #154
zelli zelli
Nem más ez! Szinte valamennyi kapcsolatom tartós volt. Naivan még behülyítettek! Mert hallottak arról, hogy komoly kapcsolatot akarok.
Az pedig, hogy még 38 évesen is megdöntenének sokan, az nem azt jelenti, hogy ez meg is történik. Akkor sem lett minden beszélgetésnek szex a vége.
Alapvető hibám Nekem is, hogy sokszor általánosítok, illetve általánosításokat Magamra veszek! Pedig nem kellene.
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 07. 10. kedd 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 13:39
Hát igen itt most 1 kicsit én is általánosítottam,mert nem ismerlek és mint mondtam nagyon ráillett a #200-as hsz-ra a te #202.hsz-od.Úgyhogy volt/van benne valami igazság.
És nagyon más véleményt írtál most le....
2007. 07. 10. kedd 13:39  #153
f1ck0 f1ck0
Hát igen itt most 1 kicsit én is általánosítottam,mert nem ismerlek és mint mondtam nagyon ráillett a #200-as hsz-ra a te #202.hsz-od.Úgyhogy volt/van benne valami igazság.
És nagyon más véleményt írtál most le....
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 10. kedd 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 13:30
Régóta partnerkapcsolatban élek, 9 éve!
Életemnek arról az időszakáról írtam, amikor független voltam. Discóba csak tinikoromban jártam, de nem pasifogás ügyében, hanem táncolni. Akkoriban jól néztem ki, nem kellett kínlódni a pasikért. Amúgy olyan típus vagyok, hogy tartós kapcsolatot kerestem mindig. Kalandokra nem vágytam! A számlát meg Én szoktam Magamnak fizetni. Na jó meghívtak párszor! De nem a szexért, csak barátilag!
2007. 07. 10. kedd 13:30  #152
zelli zelli
Régóta partnerkapcsolatban élek, 9 éve!
Életemnek arról az időszakáról írtam, amikor független voltam. Discóba csak tinikoromban jártam, de nem pasifogás ügyében, hanem táncolni. Akkoriban jól néztem ki, nem kellett kínlódni a pasikért. Amúgy olyan típus vagyok, hogy tartós kapcsolatot kerestem mindig. Kalandokra nem vágytam! A számlát meg Én szoktam Magamnak fizetni. Na jó meghívtak párszor! De nem a szexért, csak barátilag!
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 07. 10. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 13:21
Na erről beszélek!!
Te döntöd el kivel fekszel le.Tehát válogatol.
Biztos nem 2 igen hangzik el az aktus előtt, szóval udvarolni is kell(azért nem annyira,mintha komoly lenne).
Középkorú vagy,úgyhogy a minimum,hogy a pl.dicsoban ,vagy bárhol kér/vesz/fizet valamit.
-Hab a tortán,hogy sok esetben nem is lessz semmi szóval nem bisztos,hogy ha mindezeket végig csináljuk(fűzés,fizetés,udvarlás,időpazarlás nyes )történni fog valami,mert....ezt SEM írom le mert az már a ringyókról szólna,az pedig rosszabb a kurvánál(szvsz)-
Nahh ha valakit elküld a nő akkor ő tisztességes lány,de aki érdekli őket azzal azonnal lefekszenek.Aztán,pedig falun mehet a pletyka.
Ha pedig város akkor a fenntebb leírtakat már nem kispályásan műveli...

U.I.:Hát így visszaolvasva elég nagy nőigyűlöletre utalhat rám nézve...de nem vagyok az.Zelli,próbáld meg nem mind magadra venni,de egyszerűen olyan véleményt írtál ide ami szinte(!) ugyan az,mint amit én írtam le(nem ebben)csak "nőiesen" leírva.
2007. 07. 10. kedd 13:21  #151
f1ck0 f1ck0
Na erről beszélek!!
Te döntöd el kivel fekszel le.Tehát válogatol.
Biztos nem 2 igen hangzik el az aktus előtt, szóval udvarolni is kell(azért nem annyira,mintha komoly lenne).
Középkorú vagy,úgyhogy a minimum,hogy a pl.dicsoban ,vagy bárhol kér/vesz/fizet valamit.
-Hab a tortán,hogy sok esetben nem is lessz semmi szóval nem bisztos,hogy ha mindezeket végig csináljuk(fűzés,fizetés,udvarlás,időpazarlás nyes )történni fog valami,mert....ezt SEM írom le mert az már a ringyókról szólna,az pedig rosszabb a kurvánál(szvsz)-
Nahh ha valakit elküld a nő akkor ő tisztességes lány,de aki érdekli őket azzal azonnal lefekszenek.Aztán,pedig falun mehet a pletyka.
Ha pedig város akkor a fenntebb leírtakat már nem kispályásan műveli...

U.I.:Hát így visszaolvasva elég nagy nőigyűlöletre utalhat rám nézve...de nem vagyok az.Zelli,próbáld meg nem mind magadra venni,de egyszerűen olyan véleményt írtál ide ami szinte(!) ugyan az,mint amit én írtam le(nem ebben)csak "nőiesen" leírva.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 12:33
Mindig Én döntöttem el kivel fekszem le! Nem vagyok kurva! Középkorú vagyok, mondták már jónéhányan, hogy szívesen entyem-pentyem Velem!
Szerintem a Nő szokott dönteni! Azok felé küld jeleket, akik érdeklik. A kurváknál viszont nincs nagyon válogatás, ez a megélhetési forrásuk. A gazdasági helyzet, a munkanélküliség is erre az útra terel sok lányt, nőt!
2007. 07. 10. kedd 12:33  #150
zelli zelli
Mindig Én döntöttem el kivel fekszem le! Nem vagyok kurva! Középkorú vagyok, mondták már jónéhányan, hogy szívesen entyem-pentyem Velem!
Szerintem a Nő szokott dönteni! Azok felé küld jeleket, akik érdeklik. A kurváknál viszont nincs nagyon válogatás, ez a megélhetési forrásuk. A gazdasági helyzet, a munkanélküliség is erre az útra terel sok lányt, nőt!
2007. 07. 10. kedd 11:47  #149
f1ck0 f1ck0
Na majd akkor én smile .
Elősször is nem mondenkinek tetszik(nem írom le kiknek nem)
-Olyanoknak (~)tökéletes aki csak a szolgáltatást akarja smile
-A kurvának nem kell udvarolni.
-A kurva nem válogat.
-A kurva nem pletykálkodik(szerintem,gondolom)
-A kurva legalább nem játsza meg a tisztességes lányt.......ezt most nem fejtem ki bővebben.

Na most hirtelen ennyi jutott eszembe,ha kérdésed van csak írj.
(Ez egy válasz Jákombákom üzenetére (2007. 07. 10. kedd 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 09:12
Világosítson fel valaki aki tudja, hogy mi a kurvázás értelme-lényege. Ne röhögj! Tényleg nem értem mi a jó benne. Én is láttam már olyan prostit aki nagyon jól nézett ki, de! Nem a nőt kapom meg csak a "szolgáltatást" amit ki tudja, hogy aznap mennyi "Férfi" vett igénybe. Pénz nélkül is elérhető a legtöbb jó csaj ( sőt dugható, szopatható....) akkor meg miért?
2007. 07. 10. kedd 09:12  #148
Jákombákom Jákombákom
Világosítson fel valaki aki tudja, hogy mi a kurvázás értelme-lényege. Ne röhögj! Tényleg nem értem mi a jó benne. Én is láttam már olyan prostit aki nagyon jól nézett ki, de! Nem a nőt kapom meg csak a "szolgáltatást" amit ki tudja, hogy aznap mennyi "Férfi" vett igénybe. Pénz nélkül is elérhető a legtöbb jó csaj ( sőt dugható, szopatható....) akkor meg miért?
2007. 07. 09. hétfő 22:09  #147
Törölt felhasználó (60564)
eljen
Egyébként: Mifelénk 6000 fél óra, igényes környezetben, natúr francia, dugás gumival. Sztem ez nem megfizethetetlen.
2007. 07. 09. hétfő 16:46  #146
Evetke68 Evetke68
igénytelen dolog, ami meg már igényes az mocskosul drága
2007. 07. 08. vasárnap 10:59  #145
Törölt felhasználó (60564)
Igazad van, én sem úgy indultam neki a házasságnak, sőt sok-sok évig az sem érdekelt, léteznek-e egyáltalán. Nálunk jó, talán túl jó is a szex, ezért is hiányzik piszkosul, pár nap kihagyás után. Aztán jöttek a balhék, piti földi dolgok miatt, több hetes mosolyszünetek, különalvások. Na, erre nagyon jók ezek a lányok, áthidalni ezeket az időszakokat. Semmi bonyodalom, parádés szex, némi kp-ért. Persze ehhez először körül kell nézni a piacon, érdeklődni kicsit. Aztán, ha rendbejönnek otthon egy időre a dolgok, nem kell magyarázkodni, nem mész többet és kész. /A következő balhéig./
2007. 07. 05. csütörtök 01:05  #144
f1ck0 f1ck0
Szóval erre írtad,hogy hol az esély egyenlőség?
(láttál-e már szerelmes kurvát)
Hát barátom ennek semmi köze az esélyegyenlőséghez.
De igazat mondasz.
Bár ők választják ezt azért ilyen szempontból mégis csak sajnálatos.Tipikus "kurva" sorsuk lesz.Nem házasodnak lesz bisztos gyerekük és élete végéig magába neveli.

És akkor is kurvázásnak hívják ha nem vagy házas.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 01. vasárnap 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (48478)
2007. 07. 01. vasárnap 23:34
Aludtam egy nagyot a témára,és inkább kérdeznék valamit.Találkoztál e már szerelmes"kurvával".Egyébként nem tartom kurvázásnak azt az állapotott mig fűggetlen vagy!Mondhatod fizeted a szolgáltatást.De ha egy normálisabb nőt meg akarsz kapni az is pénzbe kerűl. A nős férfi ne kúrvázzon,váljon ell!Ott a házasság szó jelentése=Kalap sz@r. ejnye1 ejnye1
2007. 07. 05. csütörtök 00:53  #143
f1ck0 f1ck0
Nem.Tökéletes nő nincs(sőt még férfi se).
Ha pedig egy régi házasságban komoly gondok vannak a sexből,megcsalásból akkor próbáljátok ki a nyílt házasságot.Volt már akinek segített.
2007. 07. 04. szerda 15:16  #142
Törölt felhasználó (100407)
Nem rossz dolog, de nő úgy is mindíg lessz , nem nagyon ilyenekre költeni!
2007. 07. 02. hétfő 18:10  #141
Törölt felhasználó (36108)
Erre mondaná a Kern a heti hetesben: "elfogtam egy levelet"
2007. 07. 02. hétfő 18:09  #140
Halihó! Még el sem kezdte, nincs mit folytatni.
És mit mondjak neki vágyom hogy végre qrvás szerelésben sexeljünk?
Már mondtam neki, a hatás: 0, plusz egy sértődés, tehát minusz 0, hogy már nem is tetszik nekem. Vagy nem ért, vagy nem akar érteni, sajnos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (89861)
2007. 07. 02. hétfő 17:57
Szerintem ha igy folytatod az asszony megtudja és hatalmas baj lesz! Nem azt mondom hogy valld be neki,hanem azt hogy ne folytasd, és próbálj meg beszélni vele. Megértőbb lesz!!!
2007. 07. 02. hétfő 18:06  #139
Tudom String, tudom, ezért szánom rá magam. De mit tegyek, ha hiányzik a miniszoknya combfix, tűsarok, és az egyéb teljesen hétköznapi sexis cuccok a szexelésemhez. Már sok éve megy a tipródás, de már keresgéltem az újságban, sőt beszéltem is egyel, de tartok is eléggé a dologtól. Találnék magamnak szeretőt is, de az rosszabb, és sokkal rizikósabb érzelmileg.
(Ez egy válasz string10 üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 17:57
T.sotibi!
A kurváknál se számítsál sok csodára.
1.a pénz előre
2.időlimittel dolgoznak 10-20perc,ha hosszabb a menet az meg nem lesz olcsó.
3.érzelem nulla
4.gumi nem túl jó.
5.ez nem egy fergeteges szeretkezés,csak megszabadít a felesleges anyagodtól.
6.pénzbe kerül.
7.de azért izgalmas lehet 18-22 éves fiúcskáknak.
8.otthon a a nejed szemébe kell nézned.
Ha ezután is tetszik akkor rajta.
Ja ,és a hírdetések meg a valóság az nem ugyanaz.
üdv.
2007. 07. 02. hétfő 18:03  #138
Tudomásul kellene venni a nőknek, amit a lekük mélyén tudnak, csak feleségként elfelejtenek. A férfiakat vonzzák a qrvák, a qrvás nők, és kész.
Amikor engem a feleségem elcsábított, mondhatjuk levadászott, mindent bevetett, most meg hogy már megvagyok, mindegy neki minden. Így viszont a bonyodalmak elkerülése végett a legegyszerűbb a profik látogatása. Azt a szót hogy qrva, nem szeretem,mert javarészt normális hús-vér emberekről, nőkről beszélünk, akik minket férfiakat teszenk boldogabbá, akkor meg miért is szóljuk le őket?
Az mennyivel kevésbé qrvqság, ha a feleség félredug, szeretője van, miküzben a férje más nővel kénytelen szexelni, mert otthon csak a lapos uncsi sexet nyújtja, "ott az is jó" alapon.
2007. 07. 02. hétfő 17:57  #137
Törölt felhasználó (89861)
Szerintem ha igy folytatod az asszony megtudja és hatalmas baj lesz! Nem azt mondom hogy valld be neki,hanem azt hogy ne folytasd, és próbálj meg beszélni vele. Megértőbb lesz!!!
/ 135