Hello!
NAGY KÉRDÉSEM LENNE, mégpedig:
Tudnátok nekem olyan utakat, utcákat fent pesten, ahol éjszaka sok kurva van? kerületet is légyszi! a Gubacsit tudom
ELŐRE IS KÖSZI!
NAGY KÉRDÉSEM LENNE, mégpedig:
Tudnátok nekem olyan utakat, utcákat fent pesten, ahol éjszaka sok kurva van? kerületet is légyszi! a Gubacsit tudom
ELŐRE IS KÖSZI!
hol voltál, mikor, milyen volt a csaj, és mit kértél?
Azt nem mondtam, hogy senki, de pl. olyan pláza-cica kaliberek, amelyeket íly módon meglehet kapni, sajnos nem.
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2007. 04. 20. péntek 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 09:44
ja, akkor te azért jársz kurvához, mert amúgy nem feküdne le veled senki??
Szerencsére még nem volt rá szükség hogy fizessek egy nőnek a szexért, és bízom benne hogy nem is lesz soha ilyen. De aki ezt szereti, tegye.
ja, akkor te azért jársz kurvához, mert amúgy nem feküdne le veled senki??
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 17:27
A 13. kerben állítólag több kurva van, mint Bp. többi részén együttvéve. Marszil, ha eddig nem találtál a 13-ban, szerintem add fel, nem neked való dolog ez ) Meg mire való a net, ha nem keresésre?
Egyébként tény hogy kurvára rá lehet szokni a kurvázásra. Talán az egyik legjobb hobbi, olyan nőket kaphatsz meg egy órára 3 napi fizetésért, amilyeneket egyxébként sosem, hacsak nem születtél milliomosnak, vagy brad pittnek. Nincs ebben semmi szégyellnivaló szerintem.
Egyébként tény hogy kurvára rá lehet szokni a kurvázásra. Talán az egyik legjobb hobbi, olyan nőket kaphatsz meg egy órára 3 napi fizetésért, amilyeneket egyxébként sosem, hacsak nem születtél milliomosnak, vagy brad pittnek. Nincs ebben semmi szégyellnivaló szerintem.
szerintem mindenkinek ki kell 1szer probálni
én elöször 1éve vettem v is közösen a haverokkal döntöttünk ugy h góóó pest
ott 1 kemény hosszu 7végét voltunk
és egész nap +állás nálkül csak kurváztunk
azt h mennyit basztunk el szó szerint az szerintem nem publikus
de nagyon jol éreztük magunkat
azóta 1szer se voltam (Ez egy válasz Next27 üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
én elöször 1éve vettem v is közösen a haverokkal döntöttünk ugy h góóó pest
ott 1 kemény hosszu 7végét voltunk
és egész nap +állás nálkül csak kurváztunk
azt h mennyit basztunk el szó szerint az szerintem nem publikus
de nagyon jol éreztük magunkat
azóta 1szer se voltam (Ez egy válasz Next27 üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 17:08
Biztos jó dologa kurvázás,én még nem probáltam és lehet nem is fogom:
najó 1x talán majd kiváncsiságból:
Szerintem a sex ugy jo van szerelem is mellete
A 13. kerben állítólag több kurva van, mint Bp. többi részén együttvéve. Marszil, ha eddig nem találtál a 13-ban, szerintem add fel, nem neked való dolog ez ) Meg mire való a net, ha nem keresésre?
Biztos jó dologa kurvázás,én még nem probáltam és lehet nem is fogom:
Néha az az érzésem hogy a XIII ker minden utcájának minden második házában van kupi.
marszil:tudunk a legjobban ellátott kerület.
23 éve qvázom. Van feleségem de egyszerűen nem bírok leszokni a bérnőkről. És nem is akarok.
'84-ben a Rákóczi téren kezdtem, ma már csak a netről, konkrétan egy adott weboldalról
keresek lányokat. Minthogy havonta legalább egyszer kipróbálok valakit, láttam ennek az iparnak
a fejlődését, átalakulását az elmúlt majd' 25 évben. Sok helyen jártam a lepattant nyóckerületi földszinti, kajaszagú
szoba-konyháktól - ahol bizony kizavart a gorilla ha nem végeztél időben - a mai, újlipótvásrosi
luxuskérókig, amilyet én sohasem engedhetnék meg magamnak. A 100kilós roma bukszáktól a lélegzetelállító
szépségű, ápolt, tüneményes testű mai versenyzőkig mindent kipróbáltam.
rapper, a sztorijaid irtó jók és remek ahogy megírtad őket. Nekem egy sztori ködlik fel, amikor kissé részegen
egy haverral mentünk fel két versenyzőhöz és egy nagy kanapén kezdtük tolni őket, külön-külön. Zavart a szitu,
jó lett volna már "produkálni valamit" hogy vége legyen. Erre ezt hallom: Haver a nőjéhez: "most fordulj hasra!"
Versenyző a vissza a cimbimnek: "Jó de az még 500Ft". Cimbora reakciója: "és egy negyedfordulat az 250?"
Na ekkor nem bírtam tovább röhögés nélkül.
Ja és a 23 év alatt soha semmilyen nemi bajt nem kaptam tőlük
'84-ben a Rákóczi téren kezdtem, ma már csak a netről, konkrétan egy adott weboldalról
keresek lányokat. Minthogy havonta legalább egyszer kipróbálok valakit, láttam ennek az iparnak
a fejlődését, átalakulását az elmúlt majd' 25 évben. Sok helyen jártam a lepattant nyóckerületi földszinti, kajaszagú
szoba-konyháktól - ahol bizony kizavart a gorilla ha nem végeztél időben - a mai, újlipótvásrosi
luxuskérókig, amilyet én sohasem engedhetnék meg magamnak. A 100kilós roma bukszáktól a lélegzetelállító
szépségű, ápolt, tüneményes testű mai versenyzőkig mindent kipróbáltam.
rapper, a sztorijaid irtó jók és remek ahogy megírtad őket. Nekem egy sztori ködlik fel, amikor kissé részegen
egy haverral mentünk fel két versenyzőhöz és egy nagy kanapén kezdtük tolni őket, külön-külön. Zavart a szitu,
jó lett volna már "produkálni valamit" hogy vége legyen. Erre ezt hallom: Haver a nőjéhez: "most fordulj hasra!"
Versenyző a vissza a cimbimnek: "Jó de az még 500Ft". Cimbora reakciója: "és egy negyedfordulat az 250?"
Na ekkor nem bírtam tovább röhögés nélkül.
Ja és a 23 év alatt soha semmilyen nemi bajt nem kaptam tőlük
pontosan én se tudom, még soha nem próbáltam... de amikor már nagyon régóta nem volt bnőm, komolyan elgondolkodtam rajta!
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 10:41
Nem értem miért jó kurvázni, engem ha leitat a pasim bármire rálehet venni!!!És nincs fertőzés semmi!!!
Nem értem miért jó kurvázni, engem ha leitat a pasim bármire rálehet venni!!!És nincs fertőzés semmi!!!
jajj, bocsi, igazad van!
(Ez egy válasz leon280 üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 09:25
Ne küld el csepelre a gubacsi útra,mergt az Erzsébeten van. Ja és ott valóban vannak jól kinéző tündérek elfogadható áron.
Ne küld el csepelre a gubacsi útra,mergt az Erzsébeten van. Ja és ott valóban vannak jól kinéző tündérek elfogadható áron.
(Ez egy válasz filthy88 üzenetére (2007. 04. 18. szerda 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 23:14
pesten a 70-es busz végállomásának környékén a szemétégetőnél, a rákóczy téren... vagy csepelen a gubacsi úton...
pesten a 70-es busz végállomásának környékén a szemétégetőnél, a rákóczy téren... vagy csepelen a gubacsi úton...
(Ez egy válasz venkecske üzenetére (2007. 04. 18. szerda 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 19:28
Pesten hol vannak még az utcán csajok, ki tudja? Mert a fényképes ajánlatokból nem kérek,mert ki tudja,hogy néz ki az életben.
Pesten hol vannak még az utcán csajok, ki tudja? Mert a fényképes ajánlatokból nem kérek,mert ki tudja,hogy néz ki az életben.
Győr moson sopron megyében nem tudtok valami kellemes negyvenest?
hiányzik az 1317.-es sorozat
(Ez egy válasz Zolika250 üzenetére (2007. 01. 16. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 16. kedd 11:31
A legistenibb fizetős hely ahol voltam, Celldömölkön van, 10000Ft kb 1,5óra. Gyönyörű szőke csaj, van róla kép a Muff-tár/amatőr muff-tár/magyar lányoknál 1317-es sorszámú sorozatban. Mindenkinek tudom ajánlani, nagyon profi. E-mail címe: akt@csinibaba.hu Én még most is egyszerre felizgulok, ha rágondolok!