AZ IGEN
Te beszűkült agyú kis fasz barack, majd te is megtapasztalod milyen is ez a szakma. Ném dobálózol majd ilyen szavakkal.
Az útszéli lányok kb. 3-5 ezer pénzért lerendeznek
,
,
hogy ennek miköze a topichoz....
Sorolj már fel nekem pár dolgot légyszike,amit ingyen lehet kapni! Esetleg levegőt! A mai világban igen keményen kell perkálni mindenért a lóvét,meghát az úriembereket azt hanyagoljuk,ki számit úriembernek,netán az aki nyakkendőt hord,nekem aránylag már a pénz nem számit,mert van elég,mégsincs egy darab öltönyöm se,mert útálom,de a kúrvákat azokat szeretem,héha meg is látogatok egy-kettőt,nincs ebben semmi megalázó dolog,igy negyven egykét évesen jólesik néha,ha jól lecumiz egy kis fiatal húszéves kis szépség,ennyi
te kis naiv!
(Ez egy válasz kuno üzenetére (2006. 05. 19. péntek 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 19. péntek 21:25
uriember nem megy kurvazni,hanem van benne annyi önbecsüles hogy nem fog azert fizetni,amit ingyen is megkaphat....már aki
uriember nem megy kurvazni,hanem van benne annyi önbecsüles hogy nem fog azert fizetni,amit ingyen is megkaphat....már aki
uriember nem kerdezi,hanem fizet
sztem nem minden nő kurva, csak az ilyen beszűkült agyú hülye faszok gondolhatnak ilyesmit, mint néhányótok
hát gratulálok
hát gratulálok
Iván, igazad van. Miden nő kurva, csak az ár nem mindegy. Amúgy én voltam már prostival, abszolút nem volt rosz vele, és nem is volt drága(3000 ft)
csendesen ücsörgöm és a magam kis dolgával foglalkozom .Akkor én most mindenkit szeretek?
Az elmúlt 10 percben egy tucat topicba írtál csak negatív dolgot.. sztem ebből lehet ejnye-bejnye lesz... ajánlom szíves figyelmedbe az alábbi idézetet:
"Ha nem érzel magadban szeretetet embertársaid iránt, akkor ülj csendesen, foglalkozzál a magad dolgával, amivel akarsz, csak az emberekkel ne!"
"Ha nem érzel magadban szeretetet embertársaid iránt, akkor ülj csendesen, foglalkozzál a magad dolgával, amivel akarsz, csak az emberekkel ne!"
jujj Gorcsev, kicsit szigorú vagy, nem?
Minden nő egy Kúrva,mert mindnek megvan az ÁRA-van aki 8.000-Ft-van aki-felaranyozva 300.000-Ft-van aki egy autót ér-van aki egy lakást,és ezt már én csak tudom,ez igy van,csak egy kivétel van mindig az anyánk,de a nővérünkben már kételkedünk::)))))
Hát ha inkább házhoz jönnének úgy már nem lenne ez gond.
Gyerekek! Hová lettek a pillangók az ócsai útról? és az üllőiről a határ út és népliget közti szakaszról?? begyüjtötték őket ? vagy mi?
nem semmi
izgalmasan hangzik:)