Sziasztok,egy havert keresek akivel el lehet menni transzikhoz.Komáromban lakom
Sziasztok,
Bp.-n vajon ki a legolcsóbb, lakáson dolgozó örömlány?
Útszélit nem szívesen próbálnék ki, a mostani átlag 18-20 ezret meg egy kicsit sokallom.
Tapasztalat valakinek?
Bp.-n vajon ki a legolcsóbb, lakáson dolgozó örömlány?
Útszélit nem szívesen próbálnék ki, a mostani átlag 18-20 ezret meg egy kicsit sokallom.
Tapasztalat valakinek?
Merre szoktatok jarni bp környékén???
Ózd kornyekenn
sziasztok, szabadkai útról vélemények ? tapasztalatok ??
Az 5ös úton kint álló lányokkal van vki ek tapasztalata? Az 510 és a 0-ás közötti részre gondolok.
Esetleg XVI-ban, a Szentmihályi részen, Zugló felé ismer valaki lakáson dolgozó lányokat? Mostanában arra fele fogok dolgozni, jó lenne felmérni a terepet.
Nemrég, egyik éjszaka én is voltam Dunakeszi fele. Négy lány volt kint, amennyire a sötétben meg tudtam ítélni, egész jók voltak. El is kezdett dagadni a farkam a gondolattól, hogy felvegyem az egyiket, de akkor is a közelben parkolt egy rendőrségi kisbusz. Pedig nagyon kanos voltam, ki is néztem az egyiket, amelyiket megszopattam volna. Végül nem lett belőle semmi, nem sokkal arrébb, az M3-nél félreálltam, és kivertem.
(Ez egy válasz kopi1983 üzenetére (2017. 08. 17. csütörtök 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz kopi1983 üzenetére (2017. 08. 17. csütörtök 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 17. csütörtök 21:52
Ma ott voltak kint lányok csak a szervek is jelen voltak 3-4 autóval.
Üröm és Budakeszi között egy terepjáróba szőke csaj. Ki tud róla valamit? Minden délután ott várakozik.
Ma ott voltak kint lányok csak a szervek is jelen voltak 3-4 autóval.
(Ez egy válasz vastag.metélt üzenetére (2017. 08. 16. szerda 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 16. szerda 07:35
A vasúti átjáró és Dunakeszi közöttre gondolsz, vagy van újabb hely? Ha van, esetleg térképen berajzolnâd?
A vasúti átjáró és Dunakeszi közöttre gondolsz, vagy van újabb hely? Ha van, esetleg térképen berajzolnâd?
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2017. 08. 14. hétfő 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 14. hétfő 16:51
Átmentek az M0 külső oldalára, a Dunakeszi felé vezető útra. Elhajtasz a szemétégető mellett, neked bal felől van, végig a T elágazásig, ott jobbra majd a következőnél a autópálya után balra s meglátod őket.
Szia ! Köszi , de ott néztem őket és egy sem állt kint ,lehet én voltam ott rossz időben vagy a szervek szét zavarták őket.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2017. 08. 14. hétfő 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 14. hétfő 16:51
Átmentek az M0 külső oldalára, a Dunakeszi felé vezető útra. Elhajtasz a szemétégető mellett, neked bal felől van, végig a T elágazásig, ott jobbra majd a következőnél a autópálya után balra s meglátod őket.
(Ez egy válasz kopi1983 üzenetére (2017. 08. 06. vasárnap 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 06. vasárnap 12:44
Sziasztok ! A Fóti szemét égető környékéről hova tünetek a lányok ?
Hello!
Miskolcon a Fonodan "üzemel " még a kurvalkodas? Ha igen vannak köztük "normálisabb..igényesebb kurvak"?
Köszi
Miskolcon a Fonodan "üzemel " még a kurvalkodas? Ha igen vannak köztük "normálisabb..igényesebb kurvak"?
Köszi
a 7es úton hol állnak kint lányok?
Sziasztok ! Jászberény környékén merre állnak kint lányok ?
Ez engem us érdekelne. Végulis az országban bárhol!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 02. kedd 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (866738)
2017. 05. 02. kedd 17:03
Debrecenben vagy környékén van ázsiai csaj aki efféle szolgáltatást nyújtana?
Sziasztok ! A Fóti szemét égető környékéről hova tünetek a lányok ?
Sziasztok.
Körösladány és Köröstarcsa között szokott kint állni lány?
Körösladány és Köröstarcsa között szokott kint állni lány?