A vörös hajúra gondolsz?
Nekem nem igazán jönnek be azok a csajok. Egy fonott hajút kaptam el úgy fél éve, őt megérte.
Ezzel a rendőr dologgal én sem vagyok tisztában. Mert 3ból 2x jön rendőr ha arra megyek. Cirkálnak. De ott elvileg legális a dolog, vagy nem? De így már nincs is kedvem megállni. (Ez egy válasz nyomtatos üzenetére (2012. 05. 25. péntek 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem nem igazán jönnek be azok a csajok. Egy fonott hajút kaptam el úgy fél éve, őt megérte.
Ezzel a rendőr dologgal én sem vagyok tisztában. Mert 3ból 2x jön rendőr ha arra megyek. Cirkálnak. De ott elvileg legális a dolog, vagy nem? De így már nincs is kedvem megállni. (Ez egy válasz nyomtatos üzenetére (2012. 05. 25. péntek 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 25. péntek 19:57
a felsőkert utcánál a hídnál nem csak a szőke lány nagyon jó, hanem a híd másik oldalán álló társa is... próbálta már valaki? mennyi pénzbe kerülnek a dolgok?
a felsőkert utcánál a hídnál nem csak a szőke lány nagyon jó, hanem a híd másik oldalán álló társa is... próbálta már valaki? mennyi pénzbe kerülnek a dolgok?
5000-ért bármit
Attól függ mit vállalna be.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 11. péntek 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (72051)
2012. 05. 11. péntek 15:54
Ki használná a feleségemet mint egy kurvát? még senkivel nem volt így, szóval igazából ez beavatás lenne...
Kíváncsiak vagyunk a válaszokra
És kinek mit érne meg?
És kinek mit érne meg?
Én kiprobálnám!!irj privibe...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 11. péntek 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki használná a feleségemet mint egy kurvát? még senkivel nem volt így, szóval igazából ez beavatás lenne...
És kinek mit érne meg?
És kinek mit érne meg?
Balassagyarmaton ismer valaki lányokat, esetleg helyeket ahol jól tudja érezni magát a férfi ember???
Tetszik az ötlet.Főleg az ,hogy tudnám,hogy nem kurva és mégis ugy kezelném/hivnám mert ő ki akarja próbálni.Az árat viszont neki kell megmondania,így hiteles a játék
És kinek mit érne meg?
És kinek mit érne meg?
Sziasztok.
Nagykanizsán a Dózsa György utcában(víztoronynál a buszmegálló környékén ) tegnap állt két csaj. Igen szemre való csajszikák voltak. Valaki már próbálta az ott álló hölgyeket???
Nagykanizsán a Dózsa György utcában(víztoronynál a buszmegálló környékén ) tegnap állt két csaj. Igen szemre való csajszikák voltak. Valaki már próbálta az ott álló hölgyeket???
Hát biztos élveznétek mind a ketten. A párod élvezné ezt a szerepet,főleg ha te ott lennél mellette és végignéznéd.Persze ha téged nem zavarna : ))))
És kinek mit érne meg?
És kinek mit érne meg?
Sziasztok!
Nem rossz gondolat ha ez felizgat benneteket.Ki is akarjátok próbálni vagy csak játszotok a gondolattal?Én csak játszottam ilyet csajokkal néha nagyon bepörgette őket a kurvás szerep! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 11. péntek 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem rossz gondolat ha ez felizgat benneteket.Ki is akarjátok próbálni vagy csak játszotok a gondolattal?Én csak játszottam ilyet csajokkal néha nagyon bepörgette őket a kurvás szerep! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 11. péntek 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
És kinek mit érne meg?
És kinek mit érne meg?
.....ha anyagi vonzata is van tedd ki pár fordulóra forgalmas utra
......... privát levelek helyett élménybeszámoló is lesz
......... privát levelek helyett élménybeszámoló is lesz
És kinek mit érne meg?
És kinek mit érne meg?
És kinek mit érne meg?
És kinek mit érne meg?
Nekem a régi 50-es úton Alsónémedi előtt kaptak el a rendőrök elég félreérthetetlen helyzetben egy bérnővel. Úgy ahogy voltam, kiszállítottak, igazoltattak, és húzták az agyam, majd elengedtek némi ropogós bankóért. Marha hülye helyzet volt! A hölgy annyira korrekt volt, hogy este munkája után ingyen tett a kedvemre egy közeli motelben, bérmentve
Isteni volt nagyon. Az élet furcsasága, hogy sok évvel utána civilben találkoztam véletlen a hölggyel, megismert, és nagyon jól elbeszélgettünk, persze akkor már tettek nélkül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 03. csütörtök 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Isteni volt nagyon. Az élet furcsasága, hogy sok évvel utána civilben találkoztam véletlen a hölggyel, megismert, és nagyon jól elbeszélgettünk, persze akkor már tettek nélkül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 03. csütörtök 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (786667)
2012. 05. 03. csütörtök 15:33
Az előző hozzászólás kapcsán, nekem is megfordult a fejemben, mivel nem igazán van tapasztalatom.
A rendőrök hogyan viszonyulnak a találkákhoz?
Én kedd délután 3 fele jöttem át Tinnyén, de egyetlen lányt sem láttam kint.
(Ez egy válasz tucsok26 üzenetére (2012. 04. 21. szombat 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 21. szombat 09:59
Zsámbék után az 1-es ut felé vezető uton szokott kint lenni! Egyébként Tinnyei kanyarokba is vannak megint lányok tegnap cumiztatam ott egyet nem rossz a csibe!
Üdv, valaki tud nógrádi csajokat (helyeket) akiket érdemes megkörnyékezni?
Velencei -tó körüli felhozatalról irhatna ide vki infót
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 05. szombat 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 05. szombat 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (834857)
2012. 05. 05. szombat 11:24
ha valakinek van tapasztalata az 1-es mentén, illetve a velencei-tó körül, kérem ossza meg velem! pontosan hol találkozott kurvával, és milyen volt?
ha valakinek van tapasztalata az 1-es mentén, illetve a velencei-tó körül, kérem ossza meg velem! pontosan hol találkozott kurvával, és milyen volt?
Az előző hozzászólás kapcsán, nekem is megfordult a fejemben, mivel nem igazán van tapasztalatom.
Most komolyan nincsen itt senki sem aki felpróbálta volna ezt a szöszit??? :s Nehezen tudom elhinni.. Mert szerintem igencsak meg van neki mindene!!! Különben azt megtudjátok mondani, hogy arrafelé hova lehet velük félreállni??? Rendőrök mennyire jönnek oda???
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 24. kedd 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33763)
2012. 04. 24. kedd 09:14
Sziasztok.. Véleményeket szeretnék hallani a Felsőkert utcában a kanyaríven, a bukkanónál álló kicsi szöszi lányról! Valaki kipróbálta már innen? Érdemes megállnom nála??? Első ránézésre csinos a kicsike..
Van valakinek tapasztalata VIII. kerületi lányokkal? Nem feltétlenül prostira gondolok, egyszerű könnyen kapható csajokra is. Szedett már fel valaki itt az utcán nőt?