Hát én bizony lennék a szeretője egy csinos 40es hölgynek!26 vagyok
Próbáljátok ki! Kevés a foga és sok a nyála! ISTENI!!!
Próbáljátok ki! Kevés a foga és sok a nyála! ISTENI!!!
Sziasztok! Nekem is a 40 feletti nők tetszenek.
Odaadóak, és nagyon tudják élvezni a szexet.
Odaadóak, és nagyon tudják élvezni a szexet.
"Szerintetek mikortol lesz öreg 1 punci?"
Ez nem korfűggő! Harmincévesen is lehet öreg és hatvan évesen is lehet fiatal egy punci a gazdikájától és karbantartójától függ. Én fiatalon is az érett puncikat és most 60 fölött is az érett puncikat imádom. Tapasztalatból mondom, hogy negyventől felfelé igazi jó egy igazi jó punci! No persze a kivétel erősíti a szabályt!
Ez nem korfűggő! Harmincévesen is lehet öreg és hatvan évesen is lehet fiatal egy punci a gazdikájától és karbantartójától függ. Én fiatalon is az érett puncikat és most 60 fölött is az érett puncikat imádom. Tapasztalatból mondom, hogy negyventől felfelé igazi jó egy igazi jó punci! No persze a kivétel erősíti a szabályt!
Inkább legyek pedagógus egy 18 =ves csaj mellett, mint szenvedjek egy 50-es kimustrált nénivel.
inkább korombéli
Ha igényes ápolt akkor 1 40-es nőnél nincs jobb. Erölködjön egy tinivel akinek sok energiája meg jó idegzete van.
Szerintetek mikortol lesz öreg 1 punci?
Az én barátnőm 42-43éves, nem adnám egy 18évesért semmiféleképpen!
Sziasztok.!!!! Itt kihalt minden?
Én imádom az érett nőket, 50-ig!!! Sokkal jobbak, mint a tinik...
szerintem nincs is jobb egy kellemesen tiszta és a sex kultura tetején lévő 50 hölgyel szeretkezni
Szerintem a 40-50 éves a csúcs,aki ilyennel bír jelentkezhet,ha akar.
Nem csak a "sót"! Ez biztos.
Egyetértek, egy hamvas muff macerás, de egy profi?... Na persze távol álljon tőlem a juniorok megsértése! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 11. szerda 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyetértek, egy hamvas muff macerás, de egy profi?... Na persze távol álljon tőlem a juniorok megsértése! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 11. szerda 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (139801)
VIP
2006. 10. 11. szerda 16:12
Én igazán tudom bizonyítani, hogy egy 50éves nő az csúcs!! A feleségem csodát tud művelni még ma is. Én meg megnyalom a "sót".
Én igazán tudom bizonyítani, hogy egy 50éves nő az csúcs!! A feleségem csodát tud művelni még ma is. Én meg megnyalom a "sót".
Üdv! Nincs jobb a korosabb Hölgynél! Mindent tudnak, és annál jobbak.
Keresem ezen Hölgyek társaságát (egy 57-es ffi.)
Keresem ezen Hölgyek társaságát (egy 57-es ffi.)
öreg punci, nem vén punci, de míg van friss husi...