!
Te, kis GIGOLÓ! (Tejszínhaboskávé ásványvízzel?).)))
Én 27 éves koromban voltam egy 50..éves hölgyel jól nézettki,és amit műveltünk egymássl! Tudjátok
ebben az időszakukban a hölgyek (máramelyik) akkorát tudnak élvezni hogy az már ijesztő. (Most...szívrohamot kapott...vagy - mivan!?)Szóval Én nem bántam meg és újra elmennék egy hasoló korúval, aki ápolt és szintén aktív.
ebben az időszakukban a hölgyek (máramelyik) akkorát tudnak élvezni hogy az már ijesztő. (Most...szívrohamot kapott...vagy - mivan!?)Szóval Én nem bántam meg és újra elmennék egy hasoló korúval, aki ápolt és szintén aktív.
AZÉR ÖRÜLÖK HOGY NINCS ITT KÉP!!
eKSZPRESSZ újság kinyit, szám tárcsáz, örül, fizet
(Ez egy válasz Csabi69 üzenetére (2005. 03. 22. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 22. kedd 10:36
én pont az ellenkezője vagyok.
én fiatal csajt keresek.
a 35-40es csajokra hasonlítok, akik 20as pasit keresnek, csak nálam fordított a felállás.
Viszont támogatom, ha akarja ;)
én fiatal csajt keresek.
a 35-40es csajokra hasonlítok, akik 20as pasit keresnek, csak nálam fordított a felállás.
én pont az ellenkezője vagyok.
én fiatal csajt keresek.
én fiatal csajt keresek.
Dögös 45-ös nem akar gyereket,túl van az első meglepetéseken nem akar férjhez menni csak az élvezetett keresi
Nekem 25 évesen volt egy 33 éves nőm. Mivel előttem (állítólag) csak a férjével kefélt nem volt 1 nagy szám. Tanítgattam aztán meguntam.
Most lehetne egy 39 éves csaj de azóta megnősütem és hát a lelkiismeret...
Pedig egy bombázó!
Majd meglátjuk mi sül ki belőle.
Mielőtt sértődés lenne sem a 33 sem a 39 nem öreg punci csak idősebbek nálam.
Most lehetne egy 39 éves csaj de azóta megnősütem és hát a lelkiismeret...
Pedig egy bombázó!
Majd meglátjuk mi sül ki belőle.
Mielőtt sértődés lenne sem a 33 sem a 39 nem öreg punci csak idősebbek nálam.
32 vagyok 50-ig keresek ápolt hölgyet aki nem kövér és imád szexelni no many!!!!!!!!!!!!!!
Pammy!!!
Szerintem meg k@rva jó viccek voltak! Nyiss nekik egy topicot.
Szerintem meg k@rva jó viccek voltak! Nyiss nekik egy topicot.
Szoval roviden mint mindig! Ugyanis sok beszednek sok........ Pammy fiu es o brigitta. Ez kezd kiserteties lenni. Azert szeretunk Tom. De ezt mint Uj le kellett irnom. Puszi es remelem nincs harag.
Tabadi, te BETEG vagy!
Az öreg kuktában is megfő a kolbász!
Szeva! Látom áttcsaptunk társkeresőbe...:D
Ha már itt tartunk, én is el tudnék képzelni egy éjjel/délutánt/reggelt, egy idősebb nővel...
40-ig várom a jelentkezéseket! Nem vicc! Csak legyél dögös, és ápolt! Cím: klajos@hello.hu
...ilyenre vetemedtem...remélem nem fogom megbánni... :D
Ha már itt tartunk, én is el tudnék képzelni egy éjjel/délutánt/reggelt, egy idősebb nővel...
40-ig várom a jelentkezéseket! Nem vicc! Csak legyél dögös, és ápolt! Cím: klajos@hello.hu
...ilyenre vetemedtem...remélem nem fogom megbánni... :D
jólvanna
attól függ kinek mi számít öregnek? :)) mert egy 18 évesnek egy 35 éves nő is öreg
Sajna nincs de nekem is jól jöne....
2T-vel persze !
(Ez egy válasz Aliszultan üzenetére (2004. 11. 01. hétfő 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Torkon kellet volna lőnöd a katona feleséget ! Deep troat !
Szerintem 7év nem is sok..Volt barátnőm 18ével volt idősebb mint én.(17voltam.)És az ágyban minden isteni volt csak kevés iőt tuttunk együt lenni mert mikot ő ráért én tanultam és forditva....De szerintem nem gáz ha idősebb a lány max ha szerelem lesz belöle.Ott lehet belöle probléma..