biztos vagy te benne? :D :D
hát sok sikert! azt ha összejön valami mesélhetsz az élményekről. :P :D (Ez egy válasz domex üzenetére (2006. 02. 15. szerda 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
hát sok sikert! azt ha összejön valami mesélhetsz az élményekről. :P :D (Ez egy válasz domex üzenetére (2006. 02. 15. szerda 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 15. szerda 20:09
mivel nem vagyok tapasztalt a szex-ben ki probálnék egy két öreg puncit is micsoda élvezet lenne
mivel nem vagyok tapasztalt a szex-ben ki probálnék egy két öreg puncit is micsoda élvezet lenne
szopnám mindet
Korát meghazudtolja a Kedvesem!!Volt már egy-két barátnőm.De Vele élek igazán!És ez nem csak a szexre értendő!Rendkívül fiatalos magávalragadó!Nyitott az új dolgokra.Hihetetlen NŐ!!
Köszönöm:)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen is madam csak korbácsot ne ved elő
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 01. 26. csütörtök 13:19
Kedves Vazi, lécci, pásztázd végig a topic-okat és töröld azokat a képbeszúrásaimat, amelyek nem jelentek meg és a http://pixsrv.srv.hu/pix/ -képfeltöltő "felségjeleit" viselik.:) Egyébként a kepfeltoltes.hu ismét müködik:)
Kedves Vazi, lécci, pásztázd végig a topic-okat és töröld azokat a képbeszúrásaimat, amelyek nem jelentek meg és a http://pixsrv.srv.hu/pix/ -képfeltöltő "felségjeleit" viselik.:) Egyébként a kepfeltoltes.hu ismét müködik:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 23. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 23. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 01. 23. hétfő 15:06
http://pixsrv.srv.hu/pix/pix_1138025020.jpg
(képet nem jelenik meg VAZELINATOR)
Szerintem rolad se legyen:)
Ha nem érdekel ne nézd meg majd:)
Barni79 kellen egy két szexy nagy mami kép ide:) (Ez egy válasz dzsigolo üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha nem érdekel ne nézd meg majd:)
Barni79 kellen egy két szexy nagy mami kép ide:) (Ez egy válasz dzsigolo üzenetére (2005. 03. 28. hétfő 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Naon igazad van :D
Könnyű fiatalon szülés előtt jól kinézni.De aki szülés után és pár x-en túl jól néz ki az előtt térdet hajtok.Az ilyen nők figyelnek magukra és tesznek azért hogy vonzóak legyenek.Persze vannak kivételek akik csak azért húzzák magukra a rucikat mert ez a divat.De azt nem nézik hogy áll rajtuk.Sokkal jobban vonzza a férfiak szemét egy idősebb szexi nő.És persze gondolkodásban is fiatalnak kell maradi.Én minden téren szerencsésnek érzem magam a Kedvesemmel!Számomra az élet ajándéka Ő!Imádom!
Nekem 28 évesen volt egy 45 éves kolléganőmmel rövid viszonyom. Szószerint elcsábított,(persze nem volt nehéz dolga)és sikerült egy pár jó kis orgazmust okozni neki. Nagyon imádta, ha kinyaltam, de a szopásra nem sikerült sehogysem rávenni. Én mindenkinek ajánlom, próbálja ki egy idősebb nővel is.
Én 11 éve élek egy nálam 13 évvel idősebb hölgyel és nekem még mindíg nagyon bejön egy fiatolos tapasztalt érett nő.
Az a abaj,ha az ember leakar tölteni egy jó filmet a Microsoft nemengedi.Tébolyult kiszolgálók vannak a jónak elrontói.(vaskalaposak).Nemakarnak dolgoni. Kikellene őket oktatni, vagy rugni. (grosanton)
Én 34 éves vagyok.Én egy nálam 13 évvel idősebb hölggyel élek.Nem a kor számít.Ő is sokkal fiatalabbnak tűnik a koránál.Nem csak külsőleg hanem gondolkodásban is.Ahogy mondani szokás hézag mentesen összeillünk.Életem legszerencsésebb napjának tartom amikor megismertem.
http://pixsrv.srv.hu/pix/pix_1138025020.jpg
Zserbó
A tésztához az élesztőt a tejjel és a 3 evőkanálnyi cukorral futtasd fel. Az átszitált lisztet dolgozd össze az elmorzsolt margarinnal, az elhabart tojásokkal, egy csipet sóval és az élesztős tejjel. A tésztát (pihentetni nem kell) oszd 3 egyenlő részre, s az egyes cipókat nyújtsd téglalap alakúra (kb. 3 mm vastag legyen).
A töltelékhez a diót keverd össze a porcukorral. Egy tepsibe tegyél sütőpapírt, s azon építsd fel a zserbót. A hozzávalókat így rétegezd egymásra: tészta + baracklekvár + cukrosdió, rummal meglocsolva + tészta + baracklekvár + cukrosdió, rummal meglocsolva + tészta. A tésztarétegeket tűvel szurkáld át (így a gőzök majd szabadabban távozhatnak).
A sütőt melegítsd 200 Celsius fokra, s süsd meg.
A mázhoz 2 dl vízben lassan főzd fel az apróra tördelt csokoládét és a porcukrot. Addig főzd, amíg nem tapasztalod, hogy a massza egy próbacseppje kihűlve megszilárdul. Ha kész, keverd el benne a vajat, majd a még kenhető (de már kihűlt) mázat egyenletesen terítsd el a már szintén kihűlt zserbó tetején. A szeleteléssel várj legalább addig, amíg a csokoládéborítás meg nem szilárdul.
A tésztához az élesztőt a tejjel és a 3 evőkanálnyi cukorral futtasd fel. Az átszitált lisztet dolgozd össze az elmorzsolt margarinnal, az elhabart tojásokkal, egy csipet sóval és az élesztős tejjel. A tésztát (pihentetni nem kell) oszd 3 egyenlő részre, s az egyes cipókat nyújtsd téglalap alakúra (kb. 3 mm vastag legyen).
A töltelékhez a diót keverd össze a porcukorral. Egy tepsibe tegyél sütőpapírt, s azon építsd fel a zserbót. A hozzávalókat így rétegezd egymásra: tészta + baracklekvár + cukrosdió, rummal meglocsolva + tészta + baracklekvár + cukrosdió, rummal meglocsolva + tészta. A tésztarétegeket tűvel szurkáld át (így a gőzök majd szabadabban távozhatnak).
A sütőt melegítsd 200 Celsius fokra, s süsd meg.
A mázhoz 2 dl vízben lassan főzd fel az apróra tördelt csokoládét és a porcukrot. Addig főzd, amíg nem tapasztalod, hogy a massza egy próbacseppje kihűlve megszilárdul. Ha kész, keverd el benne a vajat, majd a még kenhető (de már kihűlt) mázat egyenletesen terítsd el a már szintén kihűlt zserbó tetején. A szeleteléssel várj legalább addig, amíg a csokoládéborítás meg nem szilárdul.