Sziasztok!
Nos, az én partnerem inkább a 60-as korosztályt képviseli. 18 évet ver rám, de még így is fel kell kötnöm a gatyám ha tartani akarom a tempót. Tiniket megszégyenítő puncival áldotta meg a Teremtő. Végtelenül ízletes és formás. És kellően szűk is.
A hölgy simán letagadhat vagy 15 évet, köszönhető a rendszeres tornának, masszázsnak, testápolásnak.
Nem is olyan rég 7 orgazmusig tudtam felhangolni, ami engem is extra élvezethez juttatott.
Szóval, vannak még csodák, csak nyitott szemmel kell járni.
Nos, az én partnerem inkább a 60-as korosztályt képviseli. 18 évet ver rám, de még így is fel kell kötnöm a gatyám ha tartani akarom a tempót. Tiniket megszégyenítő puncival áldotta meg a Teremtő. Végtelenül ízletes és formás. És kellően szűk is.
A hölgy simán letagadhat vagy 15 évet, köszönhető a rendszeres tornának, masszázsnak, testápolásnak.
Nem is olyan rég 7 orgazmusig tudtam felhangolni, ami engem is extra élvezethez juttatott.
Szóval, vannak még csodák, csak nyitott szemmel kell járni.
Nekem is élmény volt 50 éves volt. Újra keresem.
Egyébbként a 40- 50 közöttiík is igazi vadmacskák már.
A 44 még nem is idősebbnek számít.
Inkább Milfnek. Még javában védekezniük kell szetetkezés közben.
Viszont egy bő 50 es, vagy még érettebb hölgy már felszabadultan szeretkezik mert nem lehet terhes.
Inkább Milfnek. Még javában védekezniük kell szetetkezés közben.
Viszont egy bő 50 es, vagy még érettebb hölgy már felszabadultan szeretkezik mert nem lehet terhes.
Én vágyom egy idősebb hölgyre min 44 évesre. Ezek a hölgyek nagyon felizgatnak. Bakancslistámon kipipálnám.
Egy idösebb hölgyel én is szeretkeznék. Tudom milyen.
Nálunk egy max 30évesnek lehetne próbálkozni. Az egyik hölgy 47 a másik 57.
Az nagyon szép élmény lehetett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 02. vasárnap 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (851261)
2019. 06. 02. vasárnap 22:57
48 al kezdtem 25xparevesen nem okoskodni akarok de akinek beadja a szerencses partnert az hajra
48 al kezdtem 25xparevesen nem okoskodni akarok de akinek beadja a szerencses partnert az hajra
ne add fel a reményt, rengeteg érett ,sexi asszony van aki a másodvirágzását éli.
(Ez egy válasz Barca131 üzenetére (2019. 06. 02. vasárnap 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 02. vasárnap 06:45
Én is szeretnék egy idősebb nőt kipróbálni. Idáig sajnos nem jött össze.
Én is szeretnék egy idősebb nőt kipróbálni. Idáig sajnos nem jött össze.
Igen, csodálatos, semmi kényeskedés és még kérni sem kell.
Szereti ,élvezi. (Ez egy válasz zalaii üzenetére (2019. 06. 01. szombat 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Szereti ,élvezi. (Ez egy válasz zalaii üzenetére (2019. 06. 01. szombat 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem is ilyen élményem volt,ez hihhhetetlen..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 19. vasárnap 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3126932)
2019. 05. 19. vasárnap 23:16
Engem meglepetés szerüen ért, hogy feltünés nélkül bekrémezte a popsilyukát, hátranyult és bevezette a farkam a fenekébe. Fantasztikus élmény volt.
Nagyon szeretem a nálam idősebb hölgyeket!
Izgató egy idősebb partner!
imádom az őregebb korosztályt
Engem meglepetés szerüen ért, hogy feltünés nélkül bekrémezte a popsilyukát, hátranyult és bevezette a farkam a fenekébe. Fantasztikus élmény volt.
Az érett NŐK pontosan tudják,hogy mit akarnak és pontosan emiatt élvezik igazán felszabadutan,önfeledten a szexet és sokan nem csupán megengedik,hanem egyenesen kívánják a punciba,popóba,szálba és arcra gecizést!Az izgalom miatti vulgáris szavak használatáról meg már nem is beszélve!!
Szerencsém volt átélni jópár szeretkezést egy nálam 10 évell idősebb nővel (55). Elvált francia szakos tanárnő.
Soha nem fogom elfelejteni, csodálatos nő. Életem legszebb élményeit köszönhetem neki.Semmiképp nem mondanám öregnek, csupán szexuálisan érettnek. Minden porcikája sugározta az érzékiséget felém, mézédes és szép puncija van.
Soha nem fogom elfelejteni, csodálatos nő. Életem legszebb élményeit köszönhetem neki.Semmiképp nem mondanám öregnek, csupán szexuálisan érettnek. Minden porcikája sugározta az érzékiséget felém, mézédes és szép puncija van.
szivesen ki probálnám egy őreg puncival