https://erotika.shop.hu/szexshop/lovense-lush-2---ujratoltheto- -okos-vibrotojas-pink.html
szerezz be egy ilyet ,,, tetszeni fog. (Ez egy válasz 69Laci üzenetére (2021. 09. 14. kedd 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
szerezz be egy ilyet ,,, tetszeni fog. (Ez egy válasz 69Laci üzenetére (2021. 09. 14. kedd 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
milyen plug? dobsz egy képet róla?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 13. hétfő 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4531852)
2021. 09. 13. hétfő 17:18
Sziasztok! Nagyjából egy hete becsúsztattam egy távirányítós plugot és elmentem vásárolni. Már odafele éreztem, hogy túl intenzív lesz, pedig csak akkor rezgett, amikor senki nem volt a közelemben. Az áruházban természetesen kikapcsolt állapotban volt, ennek ellenére éreztem, hogy igencsak jó helyen ingerel. Alig tudtam befejezni a vásárlást. Hazafelé ismét bekapcsoltam a rezgést és kicsit el is szaladt a ló velem. Nem mentem el, de éreztem, hogy nedves. Persze otthon nem kellett sok és hatalmasat élveztem. Azóta nem volt ilyen, de várom a következő alkalmat.
Kecskeméten valaki csinálja és érti is.
Sziasztok! Nagyjából egy hete becsúsztattam egy távirányítós plugot és elmentem vásárolni. Már odafele éreztem, hogy túl intenzív lesz, pedig csak akkor rezgett, amikor senki nem volt a közelemben. Az áruházban természetesen kikapcsolt állapotban volt, ennek ellenére éreztem, hogy igencsak jó helyen ingerel. Alig tudtam befejezni a vásárlást. Hazafelé ismét bekapcsoltam a rezgést és kicsit el is szaladt a ló velem. Nem mentem el, de éreztem, hogy nedves. Persze otthon nem kellett sok és hatalmasat élveztem. Azóta nem volt ilyen, de várom a következő alkalmat.
Imádom! Az exem mindig csinálta nekem!
Ismer valaki prosztatta masszört ? Ha igen kérem írjon levelet
Hali, én vettem egy prosztata vibrátort.kèt három közös használat után már az ujjával izgatta.mindkettö nagyon jó volt.èlveztük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 04. szombat 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (840691)
2021. 09. 04. szombat 13:22
Hogy vegyem rá a páromat hogy kényeztesse?? Nem tudom hogy kérjem meg
Szívesen kipróbálnám, de nincs ki masszirozon ( olyan aki ért is hozzá)
Hogy vegyem rá a páromat hogy kényeztesse?? Nem tudom hogy kérjem meg
Igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 03. péntek 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4600642)
2021. 09. 03. péntek 23:43
Ismersz ilyet?
Ismersz ilyet?
(Ez egy válasz steps955 üzenetére (2021. 09. 03. péntek 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 03. péntek 20:32
Eszközzel nem lehet helyettesíteni a játékos ujjakat.
Masszíroztasd meg valakivel! Aki ért is hozzá!
Masszíroztasd meg valakivel! Aki ért is hozzá!
Eszközzel nem lehet helyettesíteni a játékos ujjakat.
Masszíroztasd meg valakivel! Aki ért is hozzá! (Ez egy válasz bp13ker13 üzenetére (2021. 09. 02. csütörtök 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Masszíroztasd meg valakivel! Aki ért is hozzá! (Ez egy válasz bp13ker13 üzenetére (2021. 09. 02. csütörtök 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 02. csütörtök 17:27
Prosztata masszírozáshoz miket ajánlanátok? Zini janus-t próbálta már valaki, esetleg jobb választás?
Én egy teljesen másik vonalon indulnék el... Kompletten el mondom hogy kell...
(Ez egy válasz bp13ker13 üzenetére (2021. 09. 02. csütörtök 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 02. csütörtök 17:27
Prosztata masszírozáshoz miket ajánlanátok? Zini janus-t próbálta már valaki, esetleg jobb választás?
Hogy az én párom miért nem így gondolkozik?
Rajtam kipróbálhatnád a prosztata masszázst... (is)
(Ez egy válasz Darinkagirl üzenetére (2021. 05. 04. kedd 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Rajtam kipróbálhatnád a prosztata masszázst... (is)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2021. 05. 04. kedd 15:22
Igaz én még nem próbáltam,hogy milyen a prosztatamasszázst csinálni de orális kényeztetésnél már sokszor előfordult,hogy odatévedt a nyelvem az ánuszhoz.Az tetszett az illetőknek.Részemről simán beleférne,hogy olyan módon szerezzek örömöt ha nyitott erre a partnerem.
Pontosan
mindenkit csak bíztatni tudok hogy próbálja ki
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 03. hétfő 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (4530662)
2021. 05. 03. hétfő 21:29
Prosztata orgazmus a legdurvább orgazmus. Ha kitapasztalod, h és mit lehet a mennybe repülsz.
Igaz én még nem próbáltam,hogy milyen a prosztatamasszázst csinálni de orális kényeztetésnél már sokszor előfordult,hogy odatévedt a nyelvem az ánuszhoz.Az tetszett az illetőknek.Részemről simán beleférne,hogy olyan módon szerezzek örömöt ha nyitott erre a partnerem.
Prosztata orgazmus a legdurvább orgazmus. Ha kitapasztalod, h és mit lehet a mennybe repülsz.
Először is... Tudd hol van a prosztatad... Aztan kell valami eszköz ami már meg haladja a virslit... Mivel a prosztata közelébe se jár ha azzal próbálod... Erre vannak speciális vibrátorok... Bár nekem 1 se vált be... Es plugok ami viszont nekem be vált... Kényelmes póz. Rengeteg síkosító. El kell lazulni... Es célirányosan a prosztata ingerelni... Es sok gyakorlat. Nem hinném h elsőre sikerülni fog... Ehhez kell kis rutin... Viszont meg éri...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 27. kedd 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4538782)
2021. 04. 27. kedd 00:06
Azt hogy lehet elérni?Dugtam már be virslit,monduk attól jó nagyot élveztem,de közben vertem.
Azt hogy lehet elérni?Dugtam már be virslit,monduk attól jó nagyot élveztem,de közben vertem.