Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2006. 01. 09. hétfő 13:57  #41
MM4 MM4
A feleségem mondta úgy tizen éve, hogy boldog nők azokból a lányokból, lesznek akik kibírják hagyni az az általad leírt típusú pasikat.

Mondjuk lehet, hogy én különös vagyok, de én mindig abba szerettem bele, akit előtte már az agyam jóváhagyott. Ami nem jelenti azt, hogy a többit mind ki bírtam hagyni, csak nem fájt a dolog annyira, hiszen tudtam, hogy csalódni fogok.
Amikor pedig megtörtént túlléptem rajta. Nem nyalogattam a sebeimet, hanem hagytam őket begyógyulni.

Az önbecsülés pedig azért kell, hogy ne értékeld magad egy szint alá. A férfiak rühellik az értéktelen NŐKet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 08. vasárnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 01. 08. vasárnap 19:38
Szia! Barátságnak indult. Én sosem akartam a szeretője lenni, ezt értékelte is. De a szívnek nem lehet parancsolni...A szívnek..mert nem a testi élvezetért tettem, amit megtettem és főleg nem mindjárt. Megtévesztett azzal, hogy elmondása szerint azok a nők nem jelentenek neki szexen kívül semmit. Kereste a társaságom és egyéb helyen lévő társkeresői hírdetése alapján is azt éreztette, hogy nem boldog. Értelmes nő vagyok, de annak, hogy miből mi sül ki, semmi köze az értelemhez.És nem mentem bele a kapcsolatba, mert sajnos az már az elején egyértelmű volt számomra, hogy ez milyen kapcsolat lenne, ha egyáltalán lenne bármilyen kapcsolat is. Ezért sem találkozunk.
Mindenesetre igaz az a mondás, hogy ellenkező nemű barátságnál az egíik fél mindig többet érez. S ha befuccsol az egész, akkor oda a barátság is.
2006. 01. 09. hétfő 06:44  #40
Törölt felhasználó (57133)
hehehehe zavart1 wave wave worship buck
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 01. 08. vasárnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 08. vasárnap 21:51
wave wave wave naaa és még letagadtad h. ismered... örülök h. végre azt olvashattam h. várod haza a Kedvesed! wink
2006. 01. 09. hétfő 06:43  #39
buck ilyen lettem attol amit irtál... wave
és alig várom,hogy találkozzunk.... finom
2006. 01. 08. vasárnap 21:52  #38
Moncy Moncy
Most nem alkalmas az idő és a helyzet, de majd Én is írok bővebben a nők megbecsüléséről..
2006. 01. 08. vasárnap 21:51  #37
Moncy Moncy
wave wave wave naaa és még letagadtad h. ismered... örülök h. végre azt olvashattam h. várod haza a Kedvesed! wink
2006. 01. 08. vasárnap 19:40  #36
Úgy látom, boldogtalan vagy te is. ne csüggedj, élvezd az egyedüllétet, annak is megvan a maga előnye. Én is ezt teszem most...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 08. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 08. vasárnap 13:46
De nem ám...Csak sajna nem mindig értékelődik...
2006. 01. 08. vasárnap 19:38  #35
Szia! Barátságnak indult. Én sosem akartam a szeretője lenni, ezt értékelte is. De a szívnek nem lehet parancsolni...A szívnek..mert nem a testi élvezetért tettem, amit megtettem és főleg nem mindjárt. Megtévesztett azzal, hogy elmondása szerint azok a nők nem jelentenek neki szexen kívül semmit. Kereste a társaságom és egyéb helyen lévő társkeresői hírdetése alapján is azt éreztette, hogy nem boldog. Értelmes nő vagyok, de annak, hogy miből mi sül ki, semmi köze az értelemhez.És nem mentem bele a kapcsolatba, mert sajnos az már az elején egyértelmű volt számomra, hogy ez milyen kapcsolat lenne, ha egyáltalán lenne bármilyen kapcsolat is. Ezért sem találkozunk.
Mindenesetre igaz az a mondás, hogy ellenkező nemű barátságnál az egíik fél mindig többet érez. S ha befuccsol az egész, akkor oda a barátság is.
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2006. 01. 08. vasárnap 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 08. vasárnap 10:41
Kedves! Ahhoz, hogy becsüljenek először Saját Magad kell megbecsülni.
Értelmes Nő soha-de-soha nem megy bele egy ilyen kapcsolatba. Még akkor sem, ha a pasi maga A SEXISTEN, óriási sármmal és pénisszel.
Majd kivívhatod azon férfiak megbecsülését is akikét szeretnéd, de előtte magadat kell becsülnöd.
2006. 01. 08. vasárnap 13:46  #34
De nem ám...Csak sajna nem mindig értékelődik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 08. vasárnap 04:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 08. vasárnap 04:23
Köszi! Te biztos nem lennél ilyen. Sajna mindig a szemét pasikba sikerül beleesnem...Én nem akartam tőle semmit már, de azért meghallgathatott volna. Ennyi lett volna a minimum.
2006. 01. 08. vasárnap 10:41  #33
MM4 MM4
Kedves! Ahhoz, hogy becsüljenek először Saját Magad kell megbecsülni.
Értelmes Nő soha-de-soha nem megy bele egy ilyen kapcsolatba. Még akkor sem, ha a pasi maga A SEXISTEN, óriási sármmal és pénisszel.
Majd kivívhatod azon férfiak megbecsülését is akikét szeretnéd, de előtte magadat kell becsülnöd.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 08. vasárnap 02:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 08. vasárnap 02:26
Ja, ahogy visszaolvastam, pont a lényeg maradt ki...Én voltam annyira intelligens, hogy a fájó igazság után nem kerestem...Ő sem...De nem akartam olyas valami miatt gyűlölni, amit nem lehet erőltetni..Mert nem lehet, belátom (mondjuk, áltatni sem kellett volna neki engem!)..
nem akartam haragot, s pont közbe jött a Karácsony is és írtam neki egy sms-t...Én csak azt akartam, hogy meghallgasson..Hogy elmondhassam, nem az a nő vagyok, akivel meg lehet ezt csinálni és aki ezt érdemelte...Hogy a szemembe nézzen és őgy mondja el, mire volt jó, hoy összetörje a szívem....De ő ódzkodott ettől...Sőt, nem is válaszolt.....Mindig is utáltam a személytelen beszélgetést, mint pl. a telefon, de beláttam, tényleg jobb, ha nem találkozunk, mert csak felkavarna engem ez az egész...De ő még annyire sem becsült és tisztelt engem, hogy annyival viszonozza a kapcsolatba belefektetett energiám, hogy meghallgasson telefonon, de legalábbis visszírjon, hogy "nem, nem akarok veled beszélni". Sőt, rosszabb...Az egyenes beszéd helyett ment a kikerülősdi, amit legjobban utálok.
Remélem, hogy soha nem fogom őt látni, mert az nekem nagyon fájna....Csak sajnos erre nincs garancia.
2006. 01. 08. vasárnap 06:49  #32
ZENO1 ZENO1
Hello!
Mindig korán kezdem a napot!
Most éppen bosszankodom. Valami érintkezési hiba miatt már háromszor leállt a gépem.
Próbálom kideríteni az okát!
Üdv!
2006. 01. 08. vasárnap 05:08  #31
ZENO1 ZENO1
eljen wave
2006. 01. 08. vasárnap 04:23  #30
Köszi! Te biztos nem lennél ilyen. Sajna mindig a szemét pasikba sikerül beleesnem...Én nem akartam tőle semmit már, de azért meghallgathatott volna. Ennyi lett volna a minimum.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 08. vasárnap 03:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 08. vasárnap 03:07
Szia Draga!!Sajnalattal olvasom az irasodat.Egyutt erzek veled.
2006. 01. 08. vasárnap 03:07  #29
Szia Draga!!Sajnalattal olvasom az irasodat.Egyutt erzek veled.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 08. vasárnap 02:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 08. vasárnap 02:26
Ja, ahogy visszaolvastam, pont a lényeg maradt ki...Én voltam annyira intelligens, hogy a fájó igazság után nem kerestem...Ő sem...De nem akartam olyas valami miatt gyűlölni, amit nem lehet erőltetni..Mert nem lehet, belátom (mondjuk, áltatni sem kellett volna neki engem!)..
nem akartam haragot, s pont közbe jött a Karácsony is és írtam neki egy sms-t...Én csak azt akartam, hogy meghallgasson..Hogy elmondhassam, nem az a nő vagyok, akivel meg lehet ezt csinálni és aki ezt érdemelte...Hogy a szemembe nézzen és őgy mondja el, mire volt jó, hoy összetörje a szívem....De ő ódzkodott ettől...Sőt, nem is válaszolt.....Mindig is utáltam a személytelen beszélgetést, mint pl. a telefon, de beláttam, tényleg jobb, ha nem találkozunk, mert csak felkavarna engem ez az egész...De ő még annyire sem becsült és tisztelt engem, hogy annyival viszonozza a kapcsolatba belefektetett energiám, hogy meghallgasson telefonon, de legalábbis visszírjon, hogy "nem, nem akarok veled beszélni". Sőt, rosszabb...Az egyenes beszéd helyett ment a kikerülősdi, amit legjobban utálok.
Remélem, hogy soha nem fogom őt látni, mert az nekem nagyon fájna....Csak sajnos erre nincs garancia.
2006. 01. 08. vasárnap 02:26  #28
2006. 01. 08. vasárnap 02:07  #27
sem vette! Na ilyen nőkkel van együtt, miközben azt mondta nekem, hogy képtelen kapcsolatot kialakítani olyasvalakivel, akibe nem szerelmes...Én úgy gondolom, hogy a szerelem alapja a tisztelet is....Hát jól megérdemlik egymást így hárman! Egyik jobban tiszteli a másikat! Ha én öngyilkossággal zsarolok valakit, hogy maradjon velem, az nem szerelem, de még csak tisztelet sem! Ha nem vagyok hajlandó a gazdag férjemtől elválni, mert így kényelmes és csak elszórakozgatok ezzel a férfval, amikor kedvem tartja, az sem tiszta szerelem...Ha 2 nőt hitegetek egyszerre (és akkor magamat még bele sem számoltam), akkor még önmagamhoz sem vagyok őszinte, de ezeket a nőket sem tisztelem! Mindenesetre ezek a nők még önmagukat sem becsülik annyira, hogy észrevegyék, mekkora hülyék!!!
Tudom, hogy nem lesz könnyű elfelejtenem, de nem vette észre azt, aki szerette és ez nekem nagyon fáj!!! Nem zavartam, amikor gondjai voltak, meghallgattam, a bnarátja is voltam egyben, eltűntem a képből, ha úgy láttam, nincs rám szüksége...De mire jó az önzetlenség? Csak arra, hogy jelen szituban más ne tiszteljen!
Ő azt nem is tudja, miatta szakítottam a volt barátommal, és nem is fogja megtudni...De azt sem, hogy miatta már nem vagyok tisztességes nő..Ez több volt, mint amennyit el bírtam viselni. Többet nem keresem az igazit, mert ahogy megszeretek valakit, el is vesztem...Cserébe jobb életet kezdtem élni..Jobbat, de nem tisztát...De legalább nem fáj!!!
Bocs a fogalmazásért, de még a gondolat is felzaklat, ha csak eszembe jut...
2006. 01. 08. vasárnap 01:56  #26
Sajnos nekem is megvan a magam története....Folyamatosan, egész életemben mást sem csináltam, mint tiszteltem a férfiakat /szándékosan írtam nemre lebontva, mert a topic címe is párkapcsolati jellegre utal /. Cserébe kiraboltak, prostinak akartak becserkészni és hasonló dolgok....
Ami viszont mostanában esett meg velem, volt a legdurvább.
Megismerkedtem valakivel, jobban mondva ez a valaki vette fel a kapcsolatot velem. Munkája folytán néha összefutottunk a munkahelyemen, illetve úgy intézte, hogy összefuthassunk:-) Nagyon jó érzés volt az, hogy valaki gondol rám, keresi a társaságom és még ráadásul szimpatikus is! Fogalmam sem volt, mit akar tőlem, mivel meg sem kérdezte, hogy szabad vagyok-e és ilyesmi. Én sem gondoltam komolyabbra, mivel akkor még volt barátom. De erre a valakire aztán egyre többet kezdtem gondolni...Annyira, hogy szakítottam ez miatt az akkori barátommal. Persze abban másokok is közrejátszottak, de ez a motívum adott nekem impulzust, hogy befejezzem vele.
Ezzel a bizonyos férfival aztán jó barátság alakult ki. Kölcsönösen kerestük egymást, én meg hülye bíztam abban, hogy valami kisülhet ebből az egészből.
De megtévesztett...Azt állította, hogy van 2 nője, akikkel szeretői viszonyban van, de szeretni egyiket sem szereti. Erre vettem a bátorságot és a megértés és tisztelet mellett bele mertem szeretni. Szívesen főztem neki, szívesen kényeztettem és szép lassan csináltam magamból hülyét..azt hiszem, ha az egyik fél többet érez, akkor többet ad, de ezzel egyetemben meg is alázza magát...A lényeg az, hogy egy elcseszett este után bevallotta, hogy nem érez semmit, merthogy ha nem érzi elsőre, amit kellene, akkor meg is szakadhatok akár, de akkor sem fogja már utána érezni...Csak azt nem értem, ha ezt tudta (márpedig, ha ő így érzi mindig, akkor tudhatta..)akkor miért kellett ez az egész és mire volt jó...Ha valaki csak kalandot keres, miért ad többet először, mint amennyit adni akar és akkor utána miért ő van legjobban felháborodva azon, ha minden nőnek összetöri a szívét?!?! S ha nem csak szex, akkor miért viselkedik úgy, hogy annak a másiknak reményt ad?
Szóval ez kicsit eltért a témától, de köze van a tisztelethez...Mert most már nem tudom tisztelni őt ezek után..De ő már eleve nem tisztelt...
Közben az egyik nője öngyilkos lett a viszonzatlan szerelem folytán (holott azt beszélték meg, hogy csak szeretők lesznek..), mondjuk nekem erről megvan a véleményem, hogy valaki így akar megfogni magának egy férfit!!! Szánalmas! Persze ő ekkor észre sem vett engem, én időt adtam neki, hogy döntse el, mit akar...Ha szereti ezt a lányt, maradjon vele, de ha nem, hát legyen erős és ne érezzen lelkifurdalást a történtek miatt. aztán, amikor ,úgy tűnt, hogy a kiscsaj lelép, akkor felhívott..ezzel megint megtévesztett..Most meg..? Állítólag nem is járnak, de azért elmentek koncertre és ilyesmi..A másik szeretője meg férjes, gyermekes nő, aki nem fog lemondani a gazdag férjéről és csak úgy kivett pár milliót,úgy, hogy ezt a férje észre
2006. 01. 07. szombat 22:58  #25
En tisztelek es becsulok is
Sajnos nem mindig kapja az ember azt amit erdemelne ezert..
En sosem voltam tiszteletlen a Nokkel...a ferfiak kozul is csakl azzal aki megerdemli..
Engem megsem tisztelnek sokan
2006. 01. 07. szombat 19:55  #24
szivecske34 szivecske34
Nem mindég az van amit akarunk de el kell fogadnunk
2006. 01. 07. szombat 19:52  #23
Ha masokat tisztelek..Miert nem tisztel az is?...
Hogyan erdemled ki a tiszteletet?
(Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2006. 01. 07. szombat 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 07. szombat 19:48
ha tiszteled a másikat akor önmagadat is .
ez ijen egyszerü.
2006. 01. 07. szombat 19:48  #22
szivecske34 szivecske34
ha tiszteled a másikat akor önmagadat is .
ez ijen egyszerü.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 07. szombat 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 07. szombat 19:47
Meg kellene....
/ 4