Meg kellene....
(Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2006. 01. 07. szombat 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenkinek meg kell adni a tiszteletet, ez nem nemtöl füg
De el am...Sajnalatos modon mindennek az arat nezik.....
A tiszteletnek es a megbecsulesnek nem lehet ara sem erteke...
Valaki vagy erdemes ra vagy nem...
szerintem
A tiszteletnek es a megbecsulesnek nem lehet ara sem erteke...
Valaki vagy erdemes ra vagy nem...
szerintem
Én tisztelek kedves
Na halljuk... azaz, hogy olvassuk!! Persze, ha nem titok.
Ez a történet erkölcsileg inkább szomorú, mint tanulságos. Viszont tényleg van ilyen, sőt ilyenebb.
egyetértek az elöttem szólóval.
tisztelni azt aki megérdemli, nem tisztelek valakit csak azért mert valaki azt mondja, vagy csak mert pl nő .
tisztelni azt aki megérdemli, nem tisztelek valakit csak azért mert valaki azt mondja, vagy csak mert pl nő .
Tisztelni azt kell, aki megérdemli. Erőszakoskodni, pedig senkivel sem szabad.
Aki pedig játsza az agyát, netán megaláz másokat sújtsa megvetés.
Az egésznek semmi, de semmi köze a nemekhez.
Uff
Aki pedig játsza az agyát, netán megaláz másokat sújtsa megvetés.
Az egésznek semmi, de semmi köze a nemekhez.
Uff
igen, azt hiszem hiányoztam...
pécs felett az erdőről csak annyit tudok mondani, itt-ott elszórtam a magokat nyáron, jöhetnek a fa szállítók
a környező tavakban is itt-ott megjelentek új halfajok, amik néhány vonása valami véletlenből kifolyólag (kilövellőleg) kísértetiesen hasonlít rám (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 05. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
pécs felett az erdőről csak annyit tudok mondani, itt-ott elszórtam a magokat nyáron, jöhetnek a fa szállítók
a környező tavakban is itt-ott megjelentek új halfajok, amik néhány vonása valami véletlenből kifolyólag (kilövellőleg) kísértetiesen hasonlít rám (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 05. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 01. 05. csütörtök 14:32
(Ez egy válasz macipecs üzenetére (2006. 01. 05. csütörtök 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 05. csütörtök 14:30
kézcsókom :) bár nem hallottam a dobpergést, de megvolt a 'nagy visszatérés'... hiányoztam?
Bornemissza meg Vicuska? ők is az amatőr párok közt vannak?
valaminek be kellene ugrania? nem tudommm...
valaminek be kellene ugrania? nem tudommm...
kézcsókom :) bár nem hallottam a dobpergést, de megvolt a 'nagy visszatérés'... hiányoztam?
valaminek be kellene ugrania? nem tudommm... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 05. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
valaminek be kellene ugrania? nem tudommm... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 05. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 01. 05. csütörtök 14:08
Szia te elveszett "mackódorong"
Pécs fölött még emlékszik-e az erdő Bornemissza Gergőre, meg a kis Vicuskára?
Pécs fölött még emlékszik-e az erdő Bornemissza Gergőre, meg a kis Vicuskára?
Osztom Herceg24 véleményét, de ez a vélemény sem elhanyagolandó.
zox
#5| 2006.01.04. 22:10
"Nem tudom, hogy mennyire van fogalmuk róla a nőknek, hogy milyen érzés ha egy férfi felforr és beindul, elképzeli előre az egészet, játszik a fejében minden részlete. Aztán hidegzuhany, elutasítás. Sztem ez természetes reakció egy férfitől, ha nem elég tisztelettel reagál a semmire, a nagyon jó helyett."
Talákoztam már ilyennel. Felhúz majd a képembe röhög, hogy ja bocsi, de nem...
És nem csak a szexre gondolok, ezt csak mint sarkallatos példát volt értelme kiemelni.
Az élet más területein is lehet taláni sok sok példát.
Ha a nő semmibe vesz, akkor én mireföl adjam meg neki a tiszteletet?
Egyébként ez nem csaka nőkre áll, hanem minden emberre!
zox
#5| 2006.01.04. 22:10
"Nem tudom, hogy mennyire van fogalmuk róla a nőknek, hogy milyen érzés ha egy férfi felforr és beindul, elképzeli előre az egészet, játszik a fejében minden részlete. Aztán hidegzuhany, elutasítás. Sztem ez természetes reakció egy férfitől, ha nem elég tisztelettel reagál a semmire, a nagyon jó helyett."
Talákoztam már ilyennel. Felhúz majd a képembe röhög, hogy ja bocsi, de nem...
És nem csak a szexre gondolok, ezt csak mint sarkallatos példát volt értelme kiemelni.
Az élet más területein is lehet taláni sok sok példát.
Ha a nő semmibe vesz, akkor én mireföl adjam meg neki a tiszteletet?
Egyébként ez nem csaka nőkre áll, hanem minden emberre!
Szia te elveszett "mackódorong"
Pécs fölött még emlékszik-e az erdő Bornemissza Gergőre, meg a kis Vicuskára? (Ez egy válasz macipecs üzenetére (2006. 01. 05. csütörtök 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécs fölött még emlékszik-e az erdő Bornemissza Gergőre, meg a kis Vicuskára? (Ez egy válasz macipecs üzenetére (2006. 01. 05. csütörtök 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 05. csütörtök 09:16
A nőnek is lehet saját akarata függetlenül a csalódott férfiétől, nem? Ha egyszer elutasít, mert fáradt, nem kívánja, viselkedjen a férfi férfiként, ne pedig akaratos gyerekként. Viszont ha játszik a csaj...hagyd ott, de bántani semmiképpen!
A Nők nagy tisztelője... :)
A Nők nagy tisztelője... :)
Nos hagy szoljak hozzá én is a dologhoz...
Tisztelni kell a NŐT!!De kérdem én....ha a nő nem tiszteli a pasit?na akkor mi van?
És itt nem a szexről beszélek....
Tisztelni kell a NŐT!!De kérdem én....ha a nő nem tiszteli a pasit?na akkor mi van?
És itt nem a szexről beszélek....
szivesen és ez szerintem alapvetö dolog hogy TISZTELEM a NÖKET
soha,ne igyál előre a medve börére !
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 04. szerda 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (15989)
2006. 01. 04. szerda 22:10
Nem tudom, hogy mennyire van fogalmuk róla a nőknek, hogy milyen érzés ha egy férfi felforr és beindul, elképzeli előre az egészet, játszik a fejében minden részlete. Aztán hidegzuhany, elutasítás. Sztem ez természetes reakció egy férfitől, ha nem elég tisztelettel reagál a semmire, a nagyon jó helyett.
A nőnek is lehet saját akarata függetlenül a csalódott férfiétől, nem? Ha egyszer elutasít, mert fáradt, nem kívánja, viselkedjen a férfi férfiként, ne pedig akaratos gyerekként. Viszont ha játszik a csaj...hagyd ott, de bántani semmiképpen!
A Nők nagy tisztelője... :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 04. szerda 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
A Nők nagy tisztelője... :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 04. szerda 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (15989)
2006. 01. 04. szerda 22:10
Nem tudom, hogy mennyire van fogalmuk róla a nőknek, hogy milyen érzés ha egy férfi felforr és beindul, elképzeli előre az egészet, játszik a fejében minden részlete. Aztán hidegzuhany, elutasítás. Sztem ez természetes reakció egy férfitől, ha nem elég tisztelettel reagál a semmire, a nagyon jó helyett.
lehet hogy nagy duma de ez a alap szerintem hogy a férfi tisztelje a nöket
(Ez egy válasz Herceg24 üzenetére (2006. 01. 04. szerda 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 04. szerda 18:17
Pasik miért kel bántani a nöket ha nemkapod meg ?
az egy szemét aki megüt vagy lejárat egy csajt csak azért mert nembirta meg dugni
az egy szemét aki megüt vagy lejárat egy csajt csak azért mert nembirta meg dugni