En is elköszönök tölletek...tölled..es kivansagom....almodban jusson eszedbe minden...mit ma tettel,helyes,nem helyes...te tudod.Nagyot csalodtam benned.
Na de mindegy ! Fontosabb dolgok is vannak a vilagon,eletünkben !
En is,megegyszer elköszönök.....Szep almokat !
Na de mindegy ! Fontosabb dolgok is vannak a vilagon,eletünkben !
En is,megegyszer elköszönök.....Szep almokat !
jó éjt mindenkinek
Jó éjt mindenkinek, én inkább bebujok az ágyba mert hitvesem már nagyon vár.
Viszont ma meg teljes holdfogyatkozás
Na szép álmokat gyerekek! Minden nő nemű egyed álmodjon a dákó-val! :))) (velem)
Na en menyek mett,ha jo belee gondolok csak jobb amit most csinalok mind a ganyehanyas a Wili pajtaja mellö. Ma esszeszedett valami uj tehenyeket ,azokat es megfejni minden regge..hat biza sok man nekem es.
Na, én elröppenek az ágyikómba, mert ebbe a néptelen "szomorkába" itt a GG-n bele lehet halni! Jóccakát!
Te is, csak ritkábban... :)))
Már ideje! :) És jóccakát!
Jóccakát! :)
[#vigyor 2]
[#vigyor 2]
elköszönök 1 időre:))))))sziasztok
eltávoztam 1 időre:))))
leléptünk egyet szórakozni,lehet bekukk ha hazaérünk:))))))jó éjt
Jó éjt mindenkinek !
kinek kell itt köszönni,és miért?
tom1019: Ezt a kérést emberi lény képtelen betartani. :P
De jó,hogy visszajössz szilvesztterre.Lehet megsütünk
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 20. szerda 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 12. 20. szerda 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 20. szerda 09:06
Fájdalmas és szomorú hírt kell közölnöm a fórum lakosságával, 27-ig szabin vagyok.
Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden kedves és még kedvesebb fórumozónak és mielőtt elmennétek, gondoljatok rám...!
Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden kedves és még kedvesebb fórumozónak és mielőtt elmennétek, gondoljatok rám...!
Fájdalmas és szomorú hírt kell közölnöm a fórum lakosságával, 27-ig szabin vagyok.