Fájdalmas és szomorú hírt kell közölnöm a fórum lakosságával, 27-ig szabin vagyok.
Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden kedves és még kedvesebb fórumozónak és mielőtt elmennétek, gondoljatok rám...!
Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden kedves és még kedvesebb fórumozónak és mielőtt elmennétek, gondoljatok rám...!
Csövi mentem
No csővi elmentem dolgozni.
Jóccakát! :))))))
tök jó fejem van
hallo
Jóéjt!
Hű, a mindenit, mindjárt ébresztőt kukorékolnak a kakasok! (Sietve jobbra el.)
Azért aludt el mert én nemvolam vele.
Szép álmokat...
Ejött a vacsoraidő, és az azt követő szőrpászítás ideje.
Megyek alszani, gyugodamas jóéjszakát mindenkinek!
Szép álmokat. ÜdvKatinka
Na most menek,lelépek a romcsi tangerpartra 10 napra...remélem hozok pár "elcsípett képecskét"
na szeva mindenkinek mentem...
Írtam a mailcímedre.Megkaptad vagy nem használod már az ál regesek miatt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 18. kedd 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 07. 18. kedd 18:15
Én azért nem általánosítanék. Van 1-2 szemét ember a fórumon, de szerintem ez nem függ attól, hogy melyik országban él éppen.
Nem azért hagyom abba a fórumozást, mert megsértődtem, hanem belefáradtam abba, hogy értelmetlen vitákba keveredek. Nekem erre nincs időm és kedvem.
Szereztem itt barátokat, velük továbbra is tartom a kapcsolatot. Szóval pozitív élményekkel távozom.
A többi nem számít.
Nem azért hagyom abba a fórumozást, mert megsértődtem, hanem belefáradtam abba, hogy értelmetlen vitákba keveredek. Nekem erre nincs időm és kedvem.
Szereztem itt barátokat, velük továbbra is tartom a kapcsolatot. Szóval pozitív élményekkel távozom.
A többi nem számít.
Én azért nem általánosítanék. Van 1-2 szemét ember a fórumon, de szerintem ez nem függ attól, hogy melyik országban él éppen.
A többi nem számít.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 18. kedd 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
A többi nem számít.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 18. kedd 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 07. 18. kedd 16:43
Szia charlotte!
Ne tedd, kérlek! Mindenki tudja, hogy te TE vagy, hisz ott a jelzés! Nem úgy, mint az én esetemben, az elég felháborító volt!
Egyébként már akkor gondoltam, hogy nem Mo-i személy volt az elkövető, amikor a határon túliak annyira reklamáltak a "kis rangjukért"! (Mondjuk, előtte is volt sejtésem arról, kinek - milyen szemétnek - szúrhattam a szemét...)Érdekes, hogy Mo-n belül nem ilyen gyerekesek a felnőtt emberek, bár lehet, hogy kevesebb a diplomás, de nem is hencegnek vele, ha netán van nekik!!!....Nekik ez gyagyi szórakozás jutott...Hagyd a francba őket, tudod, egy csecsemőnek minden játék új, idő kell, míg megunják azt!
Remélem, nem hagyod, hogy most röhögjenek a piszkolódok a markukba!
Puszi!
Ne foglalkozz velük, vannak itt még normális emberek!
Ne tedd, kérlek! Mindenki tudja, hogy te TE vagy, hisz ott a jelzés! Nem úgy, mint az én esetemben, az elég felháborító volt!
Egyébként már akkor gondoltam, hogy nem Mo-i személy volt az elkövető, amikor a határon túliak annyira reklamáltak a "kis rangjukért"! (Mondjuk, előtte is volt sejtésem arról, kinek - milyen szemétnek - szúrhattam a szemét...)Érdekes, hogy Mo-n belül nem ilyen gyerekesek a felnőtt emberek, bár lehet, hogy kevesebb a diplomás, de nem is hencegnek vele, ha netán van nekik!!!....Nekik ez gyagyi szórakozás jutott...Hagyd a francba őket, tudod, egy csecsemőnek minden játék új, idő kell, míg megunják azt!
Puszi!
Ne foglalkozz velük, vannak itt még normális emberek!
Szia charlotte!
Puszi!
Ne foglalkozz velük, vannak itt még normális emberek! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 18. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Puszi!
Ne foglalkozz velük, vannak itt még normális emberek! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 18. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 07. 18. kedd 12:46
Látom, hogy hiába próbálna meg az ember a szexszel foglalkozni ezen a honlapon, jönnek a szarkavarók, és tönkreteszik mások szórakozását.
Én ezennel befejezem itt a fórumozást.
Mindenkinek gyűlölködésmentes beszélgetést kívánok a továbbiakban.
Sziasztok!
Én ezennel befejezem itt a fórumozást.
Mindenkinek gyűlölködésmentes beszélgetést kívánok a továbbiakban.
Sziasztok!