Kedves Brigitta,
többször nagyon felháborodtál azon, hogy azt merték feltételezni Te vagy a különböző nevek mögött. Háát most ne felejtsd el a tegnap éjszakát...saját magadból csinálsz hülyét, csak nem értem miért..
Audrey
többször nagyon felháborodtál azon, hogy azt merték feltételezni Te vagy a különböző nevek mögött. Háát most ne felejtsd el a tegnap éjszakát...saját magadból csinálsz hülyét, csak nem értem miért..
Audrey
Ja, és tulajdonképpen nincs is szükség az ő hozzászólásaira ahhoz, hogy képet alkossunk róla:
milyen dolog az, hogy hatalmával visszaélve más nevével belép a csetre és ennek az illetőnek a haverjait cseszteti.
No comment...
milyen dolog az, hogy hatalmával visszaélve más nevével belép a csetre és ennek az illetőnek a haverjait cseszteti.
No comment...
Azért eleget idézgetnek tőle a válaszokban ahhoz, hogy sejtsem, milyen válaszokat adott...
Régebben én is tiszteltem a Brigittát, de aztán egyszercsak kifordult magából és olyan szinten lealacsonyodott, hogy már azt is kétségbe vontam, hogy nő.
Amúgy ebben a topicban (BRIGITTA ÖNKÉNYURALMI EZKÖZEI A GOLDENGATE CHATEN)érdekes dolgokat lehet olvasni...
Amúgy ebben a topicban (BRIGITTA ÖNKÉNYURALMI EZKÖZEI A GOLDENGATE CHATEN)érdekes dolgokat lehet olvasni...
Sajnálom, de ez a fórum már nem az a fórum! "Lényei"-ről - kevés kivétellel -, már nem is tudok mit mondani, meg nem is akarok. Csak elköszönni tudok. Egy "kis" időre. Elbattyogok E-rektor, xxxjani, Zénó meg még annyi jó ismerős útján, helyet adva ez új életciklust jelző sisera-zajlásnak: az életöröm, mégha pondrói is, attól még életöröm, s ha most ez a trend, hát én útjába nem állok! Csak egy kicsit magamra öltöm a túlélő-szerkómat....És most már tényleg elköszönök: ÜdvKatinka.
NA MOST 1 KICSIT KOCC...
Megyek visszafekszem...az asszony melle!
na...mostmar nemcsak kajalni megyek
sziasztok
sziasztok
hüüü..ez tök jo topic..ide annyi integetest be lehet tenni, amennyit csak akarunk..különben is az az egyik kedvenc szmajlim
szoval minenkinek aki megy aludni...vagy mashova
annak joccakat
en meg eszek, aztan jövök vissza
szoval minenkinek aki megy aludni...vagy mashova
annak joccakat
en meg eszek, aztan jövök vissza
Azt hiszem lassan megyek! Jó éjszakát mindenkinek, és kellemes vasárnapot!
Ivan! Meg van meg vagy levagtak?
Na elhúztam a kórházba egy kissebb műtétre,majd jövök vissza,kicsit rinyázok,de ez van/és Brigike,róllam el ne felejtkezz,mert még zokon venném/ délután leszek
Na kicsit kocc...
Megyek kicsit bringázok amig szép azidő...
Megyek kicsit bringázok amig szép azidő...
Mindenkinek nyugodalmas jóccakát: Katinka
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 11. vasárnap 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 11. vasárnap 00:33
Ja, ugy erted, hogy egy nem eleg nekem?
Lehet, hogy igazad van... Te is johetsz!
Lehet, hogy igazad van... Te is johetsz!
Ja, ugy erted, hogy egy nem eleg nekem?
Lehet, hogy igazad van... Te is johetsz! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 11. vasárnap 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet, hogy igazad van... Te is johetsz! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 11. vasárnap 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 06. 11. vasárnap 00:30
Hat ezzel en is elmennek lefekudni...