Szép álmokat mindenkinek!
Szép jóéjt mindenkinek :)
Sok szerencsét Magyarország
Sziasztok, elfáradtam. Mentem.
Szép álmokat, Jánosbá! :)
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 06. 06. kedd 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 22:22
Megyek aludni, nehéz napom volt...
Jó éjszakát, és kellemes magömlést mindenkinek. (akit érint)
Megyek aludni, nehéz napom volt...
Sziasztok. Kellemes hosszított hétvégét mindenkinek.
Szevasz katona!
Álmok...Hmmmm....
Az álmokban néha minden a feje tetejére áll.
A beavatottak szerint szerint, a misztikus álmokban minden a saját maga tükörképe, a 666 valójában 999.
A rémálmok sorsa, hogy összetörjenek. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 29. hétfő 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Álmok...Hmmmm....
Az álmokban néha minden a feje tetejére áll.
A beavatottak szerint szerint, a misztikus álmokban minden a saját maga tükörképe, a 666 valójában 999.
A rémálmok sorsa, hogy összetörjenek. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 29. hétfő 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (57133)
2006. 05. 29. hétfő 07:13
Mindenkitől elköszönk.Vannak itt jó emberek,azoknak azt üzenem maradjanak is azok.És vannak itt olyanok,akik másokat tönkretesznek akarattal,nekik azt üzenem,hogy annyira tegyenk velük is jót mit ők tettek másokkal...Vegyék el tőlük az álmaikat,az életüket mindenüket...
Sziasztok...
Sziasztok...
Mindenkitől elköszönk.Vannak itt jó emberek,azoknak azt üzenem maradjanak is azok.És vannak itt olyanok,akik másokat tönkretesznek akarattal,nekik azt üzenem,hogy annyira tegyenk velük is jót mit ők tettek másokkal...Vegyék el tőlük az álmaikat,az életüket mindenüket...
Sziasztok...
Sziasztok...
Sziasztok! Most mennem kell, de ha tudok még este benézek.
Tovabbi kellemes estet mindenkinek!
Aludjatok jol,szep almokat!
na szeva mindenkinek jó cakkát!!!
most 1 kicsit kocc...
de visszatérek
(ezt vegyétek fenyegetésnek)...
de visszatérek
(ezt vegyétek fenyegetésnek)...
mára ennyi sziasztok...
Szépjóéjt mindenkinek....
Nem nem vagyok harang,de a nejem családja oda valósi-na csá léptem!!
Mičrt, mi vagy te? Harang?:)))))
Szasztok ismik,elhúzok az ünnepekre Rómába pár napra,és ezúton kivánok mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket,itt főleg a hőlgyekre gondoltam,remélem meg lesztek locsolva felül,és alol is tisztességesen,úgy ahogy illik,üdv nektek