Szoktam nézni jeromosfanclubot , elég jó vidik szoktak rajta lenni.
Aki ki tudja oda tenni , dobja már ezt ki , kíváncsi vagyok az ottani véleményekre.
kígyó vs. kiscsibe
Aki ki tudja oda tenni , dobja már ezt ki , kíváncsi vagyok az ottani véleményekre.
kígyó vs. kiscsibe
szierintem, ha ilyen szavakat dobálsz be a guglinak, mint "avi" "flv" "convert" hamar célba érsz...
Ne feledd, gugli a barátod, (nem harap) (Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 03. 02. péntek 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne feledd, gugli a barátod, (nem harap) (Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 03. 02. péntek 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 12:06
Hali!
Van egy iszonyat kemény videóm , de nem tudom ide feltölteni , mert nincs megfelelő formátumban.
FLV és át kellene konvertálni avira , vagy bármire.
Tud valaki adni vmi progit ?
Én most nem találok semmi használhatót.
Van egy iszonyat kemény videóm , de nem tudom ide feltölteni , mert nincs megfelelő formátumban.
Hali!
szerintem kitiltottak. te hogy tudsz DTF néven írni?
kérek pingutól képet az Ajessáról, és ide is felrakom a kis szerelmemet, mert annyira szép :)
ja igen. megint van 2 szex tv. majd nézd már meg hogy neked bejön e, mer Jonny bénázik és neki nem jó.
Őt nem vittem, csak a lelkeket akarom
Na újra itt vagyok, megszállom a fórumot, és összehangolt támadást szervezek Jeromos ellen.
Hoppá ide klikk IDEEEEEEE!!!!!!!
Hoppá ide klikk IDEEEEEEE!!!!!!!
És most azértis beteszem az ebemet
Figyelem!!! Gyengébb idegzetű fórumozok kérem hunyják be a szemüket...
Figyelem!!! Gyengébb idegzetű fórumozok kérem hunyják be a szemüket...
Válogass kedvedre a többi 721 topicban... Ez jeromos topicja...
kutya hideg van