okč, nem irunk ide, jň mulatŕst!
ŕtjottetek ide mi?
csak vigyŕzzatok, mert itt vannak felnott emberek akiknek mŕr lyogsijuk is meg ijesmi, ugyhogy vigyŕzzatok, nehogy befůjjanak a Mutternŕl tikteket..:)))
csak vigyŕzzatok, mert itt vannak felnott emberek akiknek mŕr lyogsijuk is meg ijesmi, ugyhogy vigyŕzzatok, nehogy befůjjanak a Mutternŕl tikteket..:)))
Csak lentebb olvastam valamit és arra írtam ezt. Nem nektek szólt molyf, Te50 :DDD Lentbbre van szánva.
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 10. kedd 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 01. 10. kedd 19:56
Akinek nem teccik ez az oldal nem kell ugatni, meg belepfázni. Ez csak annak szól akit egy kicsit is érint:DD Legalábbis úgytudom...:d
Akinek nem teccik ez az oldal nem kell ugatni, meg belepfázni. Ez csak annak szól akit egy kicsit is érint:DD Legalábbis úgytudom...:d
Jeromos-szex! Ez elég kedves moderátorbácsik! itt csak Jeromos-szex fog menni!
Póbálkozni a kutya szokott...
(Ez egy válasz Te50 üzenetére (2006. 01. 10. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki mondta ,hogy igényes? Csak próbából nyitottam meg!
Szerintem kezdjétek egymást jobban baszogatni,mert ha nem a sexről szól a topic,törölni fogja tom1019 vagy a vazelinátornak álcázott brigitta.
Ez olyan klub, ami neked nem elérhető!
Zombiee@: rosszul tudod. Tom21 volt aki elkezdte, Jonson mindig is "ellenünk" volt!
Van jeromos funklubb? ... Na az durva má:DDD Oszt mit csináltok benne?:DD Főleg Jonson nélkül?:D Ha anno nem kezdi el leszólni a jeromost, és nem értünk vele páran egyett, akkor sokkal hamarabb és kevesebb visszhanggal lecseng és elhal a téma. Jonson=Jeromos Mert nélküle megbeszélitek, hogy milyen szép kutya? hmm?
Bocs, mindenki mástól a "stílusért", ha annak nevezhetem, de ez a kirohanás csak Jonson. "becses" személyének szólt.
Jonson.
Te mindent el akarsz b***ni? Nem elég, hogy a Kismalacot szét akarod k**ni, már ide is bedugtad a mocskos pofádat?
Nem elég ott olvasnunk, és eltűrnünk a hozzászólásaidat, már itt is a te trágya személyedbe kell, hogy belebotoljak lépten nyomon?
Lapátolja már ki végre valaki a ganét mert már bűzlik tőle az egész ház!
Te mindent el akarsz b***ni? Nem elég, hogy a Kismalacot szét akarod k**ni, már ide is bedugtad a mocskos pofádat?
Nem elég ott olvasnunk, és eltűrnünk a hozzászólásaidat, már itt is a te trágya személyedbe kell, hogy belebotoljak lépten nyomon?
Lapátolja már ki végre valaki a ganét mert már bűzlik tőle az egész ház!
Látom sugárzik belőled az értelem!
Jonson: ne próbálkozz! Miért akarsz odaregisztrálin? Légyszíves csak itt baszakodj!
Tagok toborzása a jeromosfanclubba. Jeletkezzetek!