:D
Óhe, ha jonsont is kirakják, akkor naon uncsi lesz. Akkor megvárom, amíg menesztenek engem is, aztán majd visszajövök valami eccerű néven és befejezem én is a malacos pályafutásomat. :((( Pedig eddig jó volt:((
Most elkezdték kirugdosni az olyan neveket onnan mint molyf? Akkor ezért nem láttam ott? ÁÁ:(( Pedig én csíptem molyfot:(( Nélküle nem ugyanaz:(( fotosp foreva molyf barátounk emlékére:(((
Jonson: ma fognak kirúgnia GG-ről, de remélem véglegesen!
Melyik a JEROOMOS?
te akartad! Álmomban vki koppgott az ajtó. Odamentem, mondom kinyitom. Hát erre ki van ott: JEROMOS. Mondom neki, hogy ez most hogyvan, hogy ő itt meg minden. Erre ő: azért jöttem hozzád, hogy elvigyelek oda ,ahol még a JEROMOS sem jár. mondom magamba: még ő sem járt ott + én se, hát elmegyek. Mászunk már 30 órája, amikor Jeromos így szól hozzám: tudod-e ki vagyok? Mondom: ja persze, te vagy a jó öreg Jeromos. Erre ő: rosszul tudod, én nem JEROMOS vagyok, hanem az ikertestvére. Erre megálltam és ól megnéztem magamnak ezt az állítólagos Jeromost. És tényleg! Nem ő volt! Mit gondoltok honnan tudtam, hogy nem ő az igazi JEROMOS? Hát egy kicsit perverz, de megnéztem hátulról és hát csak egy farka volt! Na de tovább nem mesélem, mert az már nekem is durva!
természetesen minden éjjel vele álmodom. egyszer úgy, hogy mellettem fekszik és simogatom (ő is), mászor, hogy együtt sétálgatnuk (ő sétáltat engem), harmadszor pedig állandóan üldöz a féltékenységével, ha más kutyára nézek! Még jó, hogy csak álmodom!
szal kiálmodott már jeromosról?
Amúgy nem pont GG-n volt fent egy ilyen husdarálós valami bekapós kép?:S:S:S Vagy a rottenen?:S:S Mindegy... De arra emlékszem, hogy elég durva volt:S "Halál jeromosra":D:D:D Ez lesz az anti-jeromista, unkreatív jelszó:DD De gyenge:D:D Jonson, megfelel?:D
Hasonlókat:D
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 01. 11. szerda 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Jonny: te itt kuss. Én kirugatlak innen! (:D)
ezt a hülyék fejébe!
kapja be a husdarálo?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 11. szerda 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 01. 11. szerda 16:36
Faszomat azt.
Faszomat azt.
Moderáljuk magunkat..:D
paraszt? Fogd meg a kukikácskádat és találj ki jobbat!
húú egy admin. beszarok! ilyen nincsen! létezik még ez a faj? Úgy tom kihaltak! na majd én!
ja értem! Miért azt gondoltad veszítünk? Nem. Csak nyerhetünk!
mármint?
atya gatya mennyi mama!