Lelki füleimmel, szinte hallom a halk zenét!
Mária és Jeromos.
Jeromos reinkarnációja...
Az ilyenekre mondják,hogy nigger kutya
Húúúúúvvv!
-Mennyi Jeromos!
-Mennyi Jeromos!
ne már! bántotta a roszseb! egyébként is jonny tudja ,hogy most mit kell tennie!
Katicika:Kicsi hugi,nehogy félre érts amit irtam a jeromoson,szeretünk ott téged nagyon,remélem jössz rendszeresen,mert ha nem,akkor kényszeriteni fogunk,hogy gyere/erővel viszünk oda/
Ez az üvegnyalós kutyuli esküszöm úgy néz ki mint Vuk,de szőrnyű nagy nyelve van,irigylem azt a szukát akit azzal nyalogat
ezt a dumát már legalább 10-szer láttam! esélyed megvan haver! csak vigyázz arra a bizonyos farokra.
Büszke vagyok,hogy a jeromosfanclubbon már van egy finom úrihőlgy is,aki néha reánk nyitja az ajtót,pedig néha meg sem érdemeljük,vagyis nem sokszor-egyébként őt úgy hivják,hogy Katicika,és csók neki a kis kezére,na nem hizelkedek már,ennyi bőven elég Ja,és jöhettek ti is bátran,azonnal még nem ettünk meg senkit,talán egy két embert,ennyi!
Profi útcai harcos kutyák
"REPARATUR: #473 | ma 16:40
hát szerintem ezek nagyon aranyosak. együtt játszanak. mi itt a gond? :D"
Szövegkorrektúra:
- Hát, szerintem nagyon aranyosak vagyunk, ahogy együtt így eljátszadozunk. Mi itt a gond? :D
Korrektor: Katinka
( A korrektor morfondírjából kimaradt rész feltárása majd a XXX. század bibliofileinek munkája leend)
hát szerintem ezek nagyon aranyosak. együtt játszanak. mi itt a gond? :D"
Szövegkorrektúra:
- Hát, szerintem nagyon aranyosak vagyunk, ahogy együtt így eljátszadozunk. Mi itt a gond? :D
Korrektor: Katinka
( A korrektor morfondírjából kimaradt rész feltárása majd a XXX. század bibliofileinek munkája leend)
A tietek is megvan! ...Csak azt nem értem, miért olyan hevesen?
Katicika:Örülünk a Reparatúrral,hogy végre felraktad már a képedet egy kutymuty társaságában a jeromosfan-ra,igen szép a kutyád milyen fajta? Csók neked Iván!