itt téleg be fért egy egyész tehén???
jah darabokban:)
jah darabokban:)
Dani,irtsd őket bazzeg,mint a madárinfluenzát,látod azt már macskák is hordozzák,ezért én minden macseszt lenyomok ha útlevél nélkül jön a portámra,ha a kutyák nem végeznek vele hamarabb!
Én a múlt héten a házunk előtt a szomszéd szürke macskáját nyomtam el, ahogy a hülye kiugrott a bokor mögül, szegényenk vérzett a feje (hála istennek nem nekem kellett eltakarítani), de nem fáj a szívem érte, van a szomszédnak még legalább 15.
gratulálok
Fellendült a jeromos,erről jut eszembe,tegnap elütöttem egy kutyát a Szegedi úton,pedig csak 40-el mentem,de jó nagyot koppant,a tükörből úgy láttam azután,hogy vége szakadt a kóborlásának végleg,ez volt a végső pályafutása!
Ennek a macsesznak nem sok jót jósolok,hacsak nem barátok a kuty muttyal,de remélem,hogy nem!
Katicika,kicsi szivem üdvözöllek a jeromosfannon,irtam oda neked egy sort-puszika neked! Néha gyere légyszives oda,hátha nem fog meghalni az oldal,legyél a megmentőnk-csók!
így van! Nincs mihez hozzászólni! Egyszer majd csak ok lesz!
ez nem igaz. sokan járnak, csak nincs téma amihez hozzászólnának.
Elhunyt a jeromosfanclub.fw.hu-vége nem jár már oda egy sem,csak én pillantok be néha-néha
Szívesen simogatnám csinos fejecskéjét, miközben két fülével babrálnék! 69
Látom tetszik nektek Jermina!
Levettem a pórázat rólla.
Igy talán nagyobb örömet okoz nektek!
Levettem a pórázat rólla.
Igy talán nagyobb örömet okoz nektek!
jonny: rosszul mondod, mert nem a farkadhoz kell húzni, hanem a farkadra!
na ná! Egy árva szó nékül!
De én a sétáltatás helyett inkább más kikapcsolódást választanék.
De én a sétáltatás helyett inkább más kikapcsolódást választanék.
Farkamhoz húznám,de keményen!
Na jól van, na!
Jerminát azért csak megsétáltatnád? -Vagy nem?
Jerminát azért csak megsétáltatnád? -Vagy nem?