Repa:Ne rémisztgesd tom havert,mégmajd sirva fakad,hogy nem jöhet a jeromosra,jól elvagyunk ott azért mi hárman ,legalább már ismerjük egymást,csak néha uncsi ott nagyon,vagyis unlak már titeket!
De olyan szép sapkája van!
Üdv!
Üdv!
Hát ez meg milyen állat,szörnyű,és rémisztő,horror!
Remélem Pzs-t elütötte egy kutyaszállitó kamion,nem csiptem soha,sokat szivozott!
Akkor irj Angolul-How do you do??-Yes? What is the matter with you??
faszika-miért én vagyok az első a listátokon-elhalálozási sorrend netán? Jonny!
Azért járok közzétek,mert ugyanolyan idióta vagyok mint ti!
Az én tiltóm végleges 9mm-es acélmagvas,jeromosnak kitáraznám a fejébe!
Ahhhh! Köszi!
Tom->lécci->blúz alatt-> dörzsölj->
Elmezavar vagy,és miattad nem megyek oda többet,mert le/betegeztél/ott-ha elnézést kérsz érte,akkor megyek Dani!
Na akkor egy kis Goldengat által támogatott önreklám-szóval aki jönni akar/szeretne/ a jeromosfanclub.fw.hu oldalra az jöjjön,és egy egyszerű regelés után jó társaságban lehet/igaz csak 4-5-en vagyunk ott,de gyertek minél többen,kicsit elmebetegek vagyunk ott néha,de jó,hátha évvégére lennénk ott vagy 10-en /talán/
Pff:D
Várjuk, hogy jöjjön valami szexuálos jeromosos téma:) Addig beszgetünk. A sólyom tényleg csak azért lett, mert akartam egy tetoválást:D De akkor még gyrek volta.:D:D 15 éves:D A kerszt meg a tigrincs viszont hozzám tartozik:D Most azon gondolkozunk egy volt barátnőmmel, aki most olyan se barátnő se barát kapcsolatban van velem, hogy csináltatunk valami közöset:D A divat tetoválósokat viszont én is nagyon utálom. Nonfiguratívok, meg strand tetoválások:S:S Meg a hülyeségeket sem szeretem. Ez az ica, margit stb. Talán majd varratok egy jeromost:D
Merrin baszki:D:D Merrin:D
Magellan...
Jeromosnak könnyű. Sorozatgyilkos:D
Meg kihagytam a "szeretlek margit" egészhátasomat:D