Remélem Pzs-t elütötte egy kutyaszállitó kamion,nem csiptem soha,sokat szivozott!
Akkor irj Angolul-How do you do??-Yes?
What is the matter with you??
What is the matter with you??
faszika-miért én vagyok az első a listátokon-elhalálozási sorrend netán? Jonny!
Azért járok közzétek,mert ugyanolyan idióta vagyok mint ti!
Az én tiltóm végleges 9mm-es acélmagvas,jeromosnak kitáraznám a fejébe!
Ahhhh! Köszi!
Tom->lécci->blúz alatt-> dörzsölj->
Elmezavar vagy,és miattad nem megyek oda többet,mert le/betegeztél/ott-ha elnézést kérsz érte,akkor megyek Dani!
Na akkor egy kis Goldengat által támogatott önreklám-szóval aki jönni akar/szeretne/ a jeromosfanclub.fw.hu oldalra az jöjjön,és egy egyszerű regelés után jó társaságban lehet/igaz csak 4-5-en vagyunk ott,de gyertek minél többen,kicsit elmebetegek vagyunk ott néha,de jó,hátha évvégére lennénk ott vagy 10-en /talán/
Pff:D
Várjuk, hogy jöjjön valami szexuálos jeromosos téma:) Addig beszgetünk. A sólyom tényleg csak azért lett, mert akartam egy tetoválást:D De akkor még gyrek volta.:D:D 15 éves:D A kerszt meg a tigrincs viszont hozzám tartozik:D Most azon gondolkozunk egy volt barátnőmmel, aki most olyan se barátnő se barát kapcsolatban van velem, hogy csináltatunk valami közöset:D A divat tetoválósokat viszont én is nagyon utálom. Nonfiguratívok, meg strand tetoválások:S:S Meg a hülyeségeket sem szeretem. Ez az ica, margit stb. Talán majd varratok egy jeromost:D
Merrin baszki:D:D Merrin:D
Magellan...
Jeromosnak könnyű. Sorozatgyilkos:D
Meg kihagytam a "szeretlek margit" egészhátasomat:D
Amúgy egy sólyom, egy kereszt, meg egy tigris fej. Szóld le na:D
természetesen ez is a kézfejemen:D
"bün a élet"