sorry.. ezt nem ide szántam...
(Ez egy válasz matzkó54 üzenetére (2020. 10. 10. szombat 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 10. szombat 15:51
sziasztok)
én nagyon szeretek popsit is nyalni.. és azt is élvezem, ha nekem nyalják))
ha óvatos, akkor az ujjazást is élvezem))
sziasztok)
Nagyon szeretem
A sajátomat én is gyertyából a számba,vagy pohárból.Élveztek már a számba,élveztem nagyon mikor térdelve a fejemet fogva,végig a szemembe nézett mig a szába élvezett,én pedig az övébe néztem,míg nyeltem és nyeltem.Nálam a NO.1 Ha a hölgy partner teszi meg a végén,hogy velem nyeleti le és a számba veri a párjáét.Minden cseppjét,és ha lenyeltem még a számba rakja,hogy az utolsó cseppet is kiszopassa velem.Na de jó.Sikerült felizgatnom magamat,míg irtam nektek.Régen csináltam azt hiszem,szopnom kellene egy fincsit.Sziasztok
A sajátomat én is gyertyából a számba,vagy pohárból.Élveztek már a számba,élveztem nagyon mikor térdelve a fejemet fogva,végig a szemembe nézett mig a szába élvezett,én pedig az övébe néztem,míg nyeltem és nyeltem.Nálam a NO.1 Ha a hölgy partner teszi meg a végén,hogy velem nyeleti le és a számba veri a párjáét.Minden cseppjét,és ha lenyeltem még a számba rakja,hogy az utolsó cseppet is kiszopassa velem.Na de jó.Sikerült felizgatnom magamat,míg irtam nektek.Régen csináltam azt hiszem,szopnom kellene egy fincsit.Sziasztok
Én van, hogy gyertyabol egyenesen a számba elvezek, van, hogy egy poharbol nyalom ki, van hogy a párom csokolja át, van hogy a paromrol nyalom le. Masztinal 100%ban mindig lenyelem. Kóstoltam már más spermajat is, volt hogy szopás közben egyenesen a szamba-torkomra élvezett, de volt, hogy a párom csókolta át másét. Imádom minden mennyisegben.
Így már nekem is sikerült. Nagyon fincsi az íze, és izgató!
(Ez egy válasz merpan üzenetére (2020. 06. 26. péntek 01:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 26. péntek 01:09
Hosszú gyakorlás után szét tudom választani az élvezést és a sperma szétválasztását.Többszöri orgazmusom van maszti során,és ha akarom kiengedek egy kis spermát megkóstolni mert akkor megint nagyon begerjedek.A többszöri orgazmus nem csak a hölgyeké,férfi társaim ez az élvezet ha partnerrel csináljuk.Szeretem szétkenni ahova csak tudom mert a szaga az király.Aki akar csatlakozhat.
Várjuk a beszámolót...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (3924172)
2020. 10. 08. csütörtök 13:24
én is most tangában vagyok várom avégét ma le nyelem
én is most tangában vagyok várom avégét ma le nyelem
Telelövöd a párod...majd egy kis utójáték után már nyalhatod is ki belőle...idővel egyre rövidebb szünet is elég....
(Ez egy válasz justin59 üzenetére (2020. 10. 07. szerda 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 07. szerda 19:34
Szex közben még benne lennék de az élvezés után nem megy!Ugy hogy még nem kóstoltam pedig már lassan 50 leszek,
Szex közben még benne lennék de az élvezés után nem megy!Ugy hogy még nem kóstoltam pedig már lassan 50 leszek,
Rólad és belőled én is szívesen le és kinyalnám
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 26. kedd 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1474922)
2020. 05. 26. kedd 06:24
Sziasztok. A pasimmal szoktam lenyaltni magamrol pld ha a melleimre elvez az egyuttletunk utan vagy barhova a testemre akkor altalaban lenyalatom majd smacizunk de ha a puncimba lövi akkor pedig kinyalatom. Elvezzuk es izgat mindkettonket
nem szagolgatni kell...
és esetleg másé sem?) (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 06. kedd 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
és esetleg másé sem?) (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 06. kedd 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4181652)
2020. 10. 06. kedd 21:04
A szaga sem tetszik,nem!
A szaga sem tetszik,nem!
(Ez egy válasz matzkó54 üzenetére (2020. 10. 06. kedd 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
te nem szereted a sajátod?)
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 06. kedd 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4181652)
2020. 10. 06. kedd 20:19
Akkor jó étvágyat nektek!
Akkor jó étvágyat nektek!
én így kajáról, kajában, nem is probáltam....
maszti közben, igen....
nah meg esetleg másét..
maszti közben, igen....
nah meg esetleg másét..
Én is szoktam...a tenyeremből, pohárból, kajára is élvezni és úgy megenni...
Már élveztem a számba gyertya állásban és lenyeltem régebben.Lehet este ismételek.
Valaki nagy elment a forum sajátomat nem tudom meg kostolni másét szívesen!
ezt hogy csinálod? taníts mester..
(Ez egy válasz merpan üzenetére (2020. 06. 26. péntek 01:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 26. péntek 01:09
Hosszú gyakorlás után szét tudom választani az élvezést és a sperma szétválasztását.Többszöri orgazmusom van maszti során,és ha akarom kiengedek egy kis spermát megkóstolni mert akkor megint nagyon begerjedek.A többszöri orgazmus nem csak a hölgyeké,férfi társaim ez az élvezet ha partnerrel csináljuk.Szeretem szétkenni ahova csak tudom mert a szaga az király.Aki akar csatlakozhat.