Egyből a csőből?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 19. szerda 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4556142)
VIP
2021. 05. 19. szerda 13:30
Én sokszor lenyelem, vagy gyertya állásban a számba verem, vagy a kezembe és kinyalogatom belőle
régen volt egy csajom, aki szopás után is mindig átrakta a számba egy csókkal és úgy nyeltem le, azt nagyon élveztem... a mostani csajom sajnos nem tesz meg ilyeneket :( egyébként másét is szívesen lenyelem...
![smile](images/smilies/smile.gif)
Én sokszor lenyelem, vagy gyertya állásban a számba verem, vagy a kezembe és kinyalogatom belőle
régen volt egy csajom, aki szopás után is mindig átrakta a számba egy csókkal és úgy nyeltem le, azt nagyon élveztem... a mostani csajom sajnos nem tesz meg ilyeneket :( egyébként másét is szívesen lenyelem...
Páaztón szopnék dugatnám magam helyem van
Én majdnem mindig lenyelem
nagyon izgató, imádom a spermát
én szivesen megnézném ahogy valaki lenyeli a sajátját.segitenék is
Valaki épp tangába verem a farkam csak nem tudom egyből számba vagy hasamról nyalogasam le majd :P
Úgy a legjobb
(Ez egy válasz Palesz üzenetére (2020. 10. 19. hétfő 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 19. hétfő 21:05
Csináld úgy hogy nem mész el teljesen. Mielőtt elélveznél hagyd abba. Ha jól időzítesz akkor kijön a cucc de még nem elégültél ki ezért a vágy is megmarad. Aztán folytatod. Nekem ez bejött.
Miért menne kárba a finom cucc,imádom.
Csináld úgy hogy nem mész el teljesen. Mielőtt elélveznél hagyd abba. Ha jól időzítesz akkor kijön a cucc de még nem elégültél ki ezért a vágy is megmarad. Aztán folytatod. Nekem ez bejött.
(Ez egy válasz Oldbiker üzenetére (2020. 10. 19. hétfő 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 19. hétfő 07:58
Ezzel így vagyok én is! Fura és sokat fantáziálod róla, de miután elélveztem egyszerűen nem megy. Addig viszont rendkívűlien izgat.
most néztem vidit, mikor a pasi a csaj melléről nyalogatta az ondót...
mivel, ahogy élveztem nekem is a hasamra, mellemre, ment így kezemmel én is a számba segítettem a finom gecimet...
mivel, ahogy élveztem nekem is a hasamra, mellemre, ment így kezemmel én is a számba segítettem a finom gecimet...
Ezzel így vagyok én is! Fura és sokat fantáziálod róla, de miután elélveztem egyszerűen nem megy. Addig viszont rendkívűlien izgat.
(Ez egy válasz justin59 üzenetére (2020. 10. 07. szerda 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 07. szerda 19:34
Szex közben még benne lennék de az élvezés után nem megy!Ugy hogy még nem kóstoltam pedig már lassan 50 leszek,
Én is imádom a sajátom és másét is. Nagyjából minden nap kiverem és mindig lenyalom az újjamról, nagyon felizgat és finom.
Én szerencsére annyira elérem hogy kitudjam szívni
![finom](images/smilies/finom.gif)
2020. 10. 12. hétfő 19:53
A feleségem mindig kinyalatja magát amikor beleélveztem akár punciba vagy popsiba engedem.
finom imádom nagyon csodá reggeli kávéba is
Ma este gyertyából én is le fogom.
Én szinte minden esetben szívesen lenyelem maszti után. Vagy a kezembe engedem és úgy hörpintem fel vagy néha gyertya állásba kényeztetetm magam és élvezem ahogy telespriccelem az arcom és a szám. Mégsem várhatom el lánytól hogy élvezze a nedűmet ha én nem szeretném lenyelni
A feleségem mindig kinyalatja magát amikor beleélveztem akár punciba vagy popsiba engedem.
Alkalmanként lenyelem, ha olyanom van. Bárcsak egyszer a feleségem átcsókolná, miután leszopott.
én mindig
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
![finom](images/smilies/finom.gif)