(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 11. csütörtök 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3943322)
2019. 04. 11. csütörtök 19:55
basszus.Mire beléptem ide,lenyeltem..
basszus.Mire beléptem ide,lenyeltem..
(Ez egy válasz Kisfütyis üzenetére (2019. 04. 06. szombat 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Es az hogy tetszett
(Ez egy válasz baden07 üzenetére (2019. 04. 11. csütörtök 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 11. csütörtök 12:19
Időnként szoktam a sajátom nyelni tenyérből vagy gyertyába.Most gyertyába fogom.
Időnként szoktam a sajátom nyelni tenyérből vagy gyertyába.Most gyertyába fogom.
sajnos még tudtam ciciről, vagy punciról nyalni a finom gecit,
de másik pasi farka élvezte már tele a számat)) és az valóban jó)) (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2018. 12. 22. szombat 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
de másik pasi farka élvezte már tele a számat)) és az valóban jó)) (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2018. 12. 22. szombat 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 22. szombat 12:54
Isteni lenyalbi popsilukrol vagy ciciről de a punciból is jó kilefetyelni
Delegjobb egy másik pasi gecije belelő a szamba
Én punciból igaz nem a sajátom ,hanem másét,elsőre fura de jóvolt....
csak teli szájjal lehet hozzá szólni a topichoz
Megvolt..
(Ez egy válasz Kisfütyis üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor gyerünk hamar gyertyapózba aztán had menjen :P
Ne hagyjuk feledésbe menni ezt a topicot. Érdekes téma.
Isteni lenyalbi popsilukrol vagy ciciről de a punciból is jó kilefetyelni
Sziasztok, van olyan srác, aki eléri a szájával a makkot és nyalogatni, szopogatni is tudja?
Sokéve volt egy fiú, aki leszopta önmagát, izgi volt nézni is őt
Sokéve volt egy fiú, aki leszopta önmagát, izgi volt nézni is őt
Kávéba finom is
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 11. kedd 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1437952)
2018. 12. 11. kedd 14:41
Sziasztok. Kaptam innen pár jó ötletet. De legjobban a kávé vált be. Köszönöm mindenkinek aki írt.
Egyáltalan igen is a geci finon
Tudjuk, leírtad már párszor. Köszi!
beleélvezek egy kanálba és lenyelem
Na hát ezt is kipróbáltam.
A korábban említett gyertyás módszer tényleg bejött, a végeredmény már nem annyira. Ebből sem lesz rendszer. Nem mintha rossz íze lenne, inkább olyan semleges, inkább az volt fura, hogy, meleg és ilyen krémes.
Na majd kikérem más véleményét ha lesz kitől.
A korábban említett gyertyás módszer tényleg bejött, a végeredmény már nem annyira. Ebből sem lesz rendszer. Nem mintha rossz íze lenne, inkább olyan semleges, inkább az volt fura, hogy, meleg és ilyen krémes.
Na majd kikérem más véleményét ha lesz kitől.
Sziasztok. Kaptam innen pár jó ötletet. De legjobban a kávé vált be. Köszönöm mindenkinek aki írt.