Szerintem a friss gecinek jó íze van főleg mondjuk akár egy ciciről lenyalva vagy punciból kinyalva
Nagyon jó
Mire gondolsz? Vizelet, kaki..??
Az előváladékot mindig, az nagyon felizgat. Élvezés után viszont elmegy a kedvem tőle, hogy a sajátomat lenyeljem, mint sokaknak. Ellenben, ha másét szoptam, azt mindig lenyeltem.
Engem is nagyon érdekelne, viszont én is azok közé tartozom, akiknek gyorsan csökken a vágy elélvezés után. Gondoltam már olyanra, hogy elrakom a következő körre inkább, és akkor biztos felhasználásra kerülne .... :P
Szoktam a sajátos nyelni,nèha másèt is!Szeretem!
nagyon szeretem
hy))
ha gondolod, szívesen levelezhetünk eme témnában..))) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 17. szombat 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ha gondolod, szívesen levelezhetünk eme témnában..))) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 17. szombat 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1437952)
2018. 11. 17. szombat 17:01
Sziasztok. Izgató a dolog de ha már túl vagyok rajta akkor már annyira nem izgat. Ti hogy csináljátok hogy utána nyelitek a sajátotokat? Lehetőleg privát üzenetet várok.
Sziasztok. Izgató a dolog de ha már túl vagyok rajta akkor már annyira nem izgat. Ti hogy csináljátok hogy utána nyelitek a sajátotokat? Lehetőleg privát üzenetet várok.
nagyon szeretem gyakran nyelem
másét én is... jobb is mint a sajátom nyelni....))
akkor nincs apelláta... tele a szám, lenyelni jó))) (Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2018. 10. 11. csütörtök 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor nincs apelláta... tele a szám, lenyelni jó))) (Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2018. 10. 11. csütörtök 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
előváladékot mindig...)) a spermát változó..)))
(Ez egy válasz Stefan77 üzenetére (2018. 10. 21. vasárnap 04:30), amit ide kattintva olvashatsz)
elég gyakran nagyon jó
Ki milyen gyakran nyeli?
Ki milyen gyakran nyeli?
nagyon jó másét is nyeltem
én is nyelem,és a végén még benyálazom az ujjam mert úgy könnyebben rátapadnak a kis darabkák amit a nyelvemmel nem érek el (pl: a makkom aljára tapad),amit aztán az ujjamról leszopogatok.....
Egyetértek részben. Maszti után annyira nem mindig jön be de a többi igen jó.
Egyetértek részben. Maszti után annyira nem mindig jön be de a többi igen jó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 08. hétfő 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2128602)
2018. 10. 08. hétfő 15:30
Sajátomat szívesen nyalom ki punciból
máséhoz hozzá sem érnék
![smile](images/smilies/smile.gif)
Én rendszeren lenyelem sajátom maszti után valahogy hozzá tartozik már az évezéshez
De nyaltam már ki szerencsére punciból is és kaptam már vissza csókkal is
Mindenhogy nagyon finom édes
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)