Én, szeretem
![smile](images/smilies/smile.gif)
Ez izgi téma ne hagyjuk elkarlódni.
![beka2](images/smilies/beka2.gif)
Néha előfordul
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![beka3](images/smilies/beka3.gif)
páromból szeretem kinyalni
(Ez egy válasz Bihármas5967 üzenetére (2022. 06. 01. szerda 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 01. szerda 12:32
Sokszor lenyalogatom az előnedvet az ujjamról, az nagyon izgató.
Sajnos nem érem el pedig szopnám is, de gyertyaban néha szájba lövöm magam.
Sokszor lenyalogatom az előnedvet az ujjamról, az nagyon izgató.
Folyton, vagy lenyalom a testről, vagy kávéba teszem!!
Én le szoktam nyelni a sajátom, most is le fogom nyelni a végén.
Én masztizaskor néha leszoktam. A párom nem nyeli le, de engedi hogy szájba élvezzem,utána kiköpi. Többször eljátszották már a gondolattal, hogy mennyire felizgatna ilyenkor egy forró csók
Nem rég ettem meg a saját deszertem!nyami
Kedves szürke egér! Valamiért csak benéztél ebbe a fórumba?! Azért mert valaki tőled eltérő dolgot csinál az még nem beteg...csak más mint te.
Legjobb a csaj szájába engedni és úgy csókolózni vele!
Én rendszeresen le nyelem maszti után. Jól esik, majdnem hogy rá szoktam hogy egyem meg utána. Szeretem, finom
Ez az egyik legjobb, legfinomabb dolog! Nyamiiii.....
(Ez egy válasz Summer45 üzenetére (2022. 03. 14. hétfő 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 14. hétfő 07:56
A legjobb mikor a lucskos punci,szét van már rendesen dugva,és elélvez,na utánna jól telerakni gecivel,és úgy kinyalni belőle mindent,ahogy folyik ki belőle! Nagyon izgató,imádom azt a finom nedüt!
A legjobb mikor a lucskos punci,szét van már rendesen dugva,és elélvez,na utánna jól telerakni gecivel,és úgy kinyalni belőle mindent,ahogy folyik ki belőle! Nagyon izgató,imádom azt a finom nedüt!
Az egyik legjobb érzés, amikor elélvez a farkadtól, utána jutalomként a fej fölé térdelve, a szádba ereszti a spermád, aztán a nyelved játéka egy újabb orgazmust eredménysz nála.
(Ez egy válasz szombatiferi üzenetére (2022. 03. 05. szombat 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 05. szombat 10:47
Én is szeretem kinyalni a feleségem csupasz puncijából a gecim. Ilyenkor mégegyszer szokott élvezni,akár többször is.
Amilyen gyönyörű a párod, tetőtöl-talpig, róla/belőle csodás lehet nyalogatni a szép farkad gyümölcsét.
(Ez egy válasz pacsi7 üzenetére (2022. 03. 05. szombat 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
En majd jovoheten nyalom ki puncibol...
Nagyon nagyon imádom a spermát
szerencsére baromi sok jön nekem. Raktam ia fel ide videokat róla
Ezzel teljesen egyetértek.....Pontosan így van!
(Ez egy válasz portas71 üzenetére (2022. 03. 03. csütörtök 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2022. 03. 03. csütörtök 17:33
Ha egyszer kinyalod a csajod puncijából, vagy átcsókolja, miután leszopott, attól kezdve bármikor le fogod nyelni a spermádat. Kedvenced lesz, hogy az arcára vered, és onnan nyalod le. Akkor már a tenyeredből is le fogod nyelni.